Студент бе открит прострелян край Благоевград

24-годишен студент е открит мъртъв с огнестрелна рана в главата в местността "Кръста" край Благоевград снощи.

Обратно в новината

Коментари - Студент бе открит прострелян край Благоевград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Казал й нещо"? Че нея не са ли я разпитвали, не знаят ли какво? А най-вероятно тя му е казала нещо,после - какво стана?

Много ми е интересно какво правехте по цели две години в казармата, такива 100-процентови мъже на куп и то във възраст, когато хормоните ви бушуват. Със сигурност сте правили, това, което правят и в затворите. И, бромът не минава за извинение. Всеки вариант на отговор, не е в полза на мъжествеността.

Прав си, макар и рядко но имаше и такива като теб, с които се гаврехме!

щом е имал пистолет, не му е чист косъма

Младеж, оставяй от време на време мишката и проверявай п..ката, че да се не излагаме !!! Поздрав от бай Манол

тази тотална цензура говори само за едно - този сайт вече "не става"

Аааа-ха-ха-ха........ Бай Маноле, тука си се кикотя сам в стаята! Разби ме! На модератора не знам кво му е!

Пишем си ние, а дир-никът- трие ли, трие, щото е Мъж та дрънка.

самоубийство от упор, а пистолетът е на 50 метра от трупа?

Нормално е пистолета да е по-далея от трупа. Нали има откат ...:)

Ако пищова имаше такъв откат, младежът щеше да е със счупена ръка, без да успее да се уцели... :)

ще се гръмнеш в главата и ще хвърлиш след това пистолета на 50 м.? Или ще се движиш 50 м. след като си се прострелял в главата?

сигурно зависи как се е застрелял, може и да е успял да измине известно разстояние след това

И после да се върне на 50 м от пистолета?

Открития на 50м от тялото пистолет категорично доказва версията за самоубийство с 2 изстрела в главата от упор. Поредният успешно приключен случай, имаме висока разкриваемост на подобни неща. Дори няма да го пишем като престъпление, понеже е самоубийство.

Слабата психика не се дължи на пола. Такива моменти са достатъчни да сринат психиката в без това трудния ни живот. При жените се генерира най-често бедност. Бедния по рождение е жесток, хладнокръвен, прост. Жалко, шесто самоубийство за вчера. Как ли спят политиците ни?!

ако си беден какво са ти виновни политиците, виновни са баща ти и майка ти че не са ти оставили пари

След "бисерите" на премиера, нищо по-стойностно от коментерите не бях чел.

Прави впечатление, че момчетата са по-чувствителни и по-трудно приемат една раздяла от девойките /ако става дума за самоубийство от несподелена любов, разбира се/. Затова и аз подкрепят идеята казармата да се върне. Нека е по-кратка от преди, но непременно да я има. Там се изграждат истинските мъже, а то сега какво е - улица, барове, чалга, екшън-филми и... трагичен възпитателен резултат. Повечето ги е страх дори да създадат истинско семейство, а бягат от всичко, което изисква силен характер и отговорност. Жалко за поредната жертва на несполучилата ни "демокрация"!

Гражданке,изказваш се неподготвена

Само това е достатъчно, за ни стане ясно, че ти си от тези, които са пропуснали казармата.

Не ме изненадваш с реакцията си. Няма да си единственият, но това само потвърждава, че съм права, а и хората с достатъчно дълъг жизнен опит ще ме подкрепят. Помня каква беше разликата и в съучениците ми, и в собствения ми брат след казармата. Ти се замисли защо не приемаш мнението ми!

Гражданке,не си ходила в казарма за да даваш мнение

Хайде още 1 мамин убавец. На мама детенцето...

Нито Бил Гейтс, нито Стив Джобс са ходили в казарма, но това не им попречи да изградят успешни компании и да допринесат с милиарди (може би и трилиони) за американската икономика. Такива хора трябват на България, а не тъпи старшини.

Какъв е извода - ако не ходиш казарма, най-вероятно ще станеш като Бил Гейтс.

Жалко за момчето и горките му родители. Коментарът ми по-скоро няма смисъл, но само да споделя, че службата в армията е невероятно тежка и непосилна за издържане и то психически. Двугодишната самота и изолация са невероятно травмиращи. Сегашните момчета не си дават сметка какъв уникален късмет имат че не служат. Знаете ли какво е да си на 18, влюбен, заключен и след няколко месеца да те напусне жена. Армията не ми помогна с нищо, когато изживявах драми с жени след това. Така че оставете отбраната настрана. Нещо не е в ред в този скапан свят и нямам идея какво може да гонаправи поне малко поносим.

Но само за себе си. Не издържаха само слабите психически. Там им казвахме "мамини синчета". Винаги имаше по една-две бройки, което беше нормално. Останалите обаче с времето се научаваха да се превъзмогват и повечето се превръщаха в истински мъже...

Aide porednata nedoebana toqga tursi koi da obvini za tova, 4e ne e zadovolena

Не минава ден,без да има убито дете! Как да си опазим децата?!!

На 24г дете ли е? Сигурно на 38 ще е младеж вече.

Естествено, че за бащата и майката е дете, ако ще ина сто да стане

незнам, наистина незнам идва ми наум само едно, да му събера багажа, да си продам каквото имам, да му дам всичките пари, за да си търси късмета а аз да се самоубия ето това, защото с пенсията, която ме чака няма да мога да живея

Само с доверие и приятелство, изграждано от най-ранната възраст на детето. С родителска отговорност и обич, изразена не в задоволяване на капризите, които всяко дете проявява, а в разумно насочване към истинските ценности в живота. Научете го преди всичко да чете и развива уменията си непрекъснато. Един велик философ е казал, че възпитанието на детето започва още преди то да се е родило.

Евала, имало и нормални хора, които пишат тук. Благодаря

с която били скарани. А новият приятел на приятелката дали не го е проследил и елиминирал.

трябва да се върне казармата незабавно...това показва статистиката сегешните момчета са инфантилни, комплексирани и не могат да носят отговорност...

А знаете ли колко момчета са се самоубивали годишно в казармата? Не зная дали има официална статистика, но най-вероятно са 5 до 10 годишно. Имах един "боен другар" в новобранската рота - Пецата от едно свищовско село. Беше дребен и незврачен, всички го бъзикаха, но без злоба. След няколко месеца чух, че се е самоубил в поделението, където беше разпределен след новобранската...

в казармата не те учат на нито едно от тия неща. в казармата те учат да бъдееш едно нищо и като ти кажат "в атака" да се хвърлиш без да мислиш. в казармата "влизат различно умни и излизат еднакво тъпи".

В Русия като има казарма, да не би самоубийствата да се по-малко?

Най-много са самоубилите се войници по време на служба в руската армия.

"...но вместо в къщи, отишъл в дома на приятелката си..." Вкъщи е наречие и се пише слято...

Петко, ти си от новите пари, ние си го пишем разделно. Ха сега ми кажи как ще напишеш в гъзъ...

И на мен ми идваше да се гръмна, по времето като карах опел. :)

Да ти шитна един? :)

Да отмъщаваш на кифла, обличайки родителите си в черно... Това, за останалите ромеовци. А за форума- жалко за момчето. Няма да вмъквам политика, макар много да ми се иска...

- На около 300 метра е открит и изоставен автомобил "Опел", за който се предполага, че е на младежа. - Много е трудно наистина да се установи на кой е автомобила, при положение че имаме три имена на човека, марка, модел и номер на автомобила...

Не разбираш ли, че това е информация на дир-а, не на полицията... седят си в офиса и се чудят от къде да препишат, ако няма от къде за момента, стискат очите и каквото натиснат на клавиатурата.

Това е напълно путкинска работа. Я ченгетата са работят по варианта с убийството ...

И тук ли има пръст Путин? Е-га-си!

За пълно удоволствие, Путин предпочита минимум 3 пръста!

Ама може ли заради някаква си жена да се самоубива? Все едно са свършили жените?

Щеше да се гръмне пред вратата й. Но едва ли щеше да е студент, ако психиката би му позволила да се гърми за жена. Един вариант е, да е играл далавери с кредити и някой да е решил да не си ги връща. Но има и много други, така че, гадайте, драги писачи! Дир-чо си направи сензацията, както винаги, в облак от мъгла.

Браво, много точно. Вдигат пушилката, а разбирачите по всичко генерират импресии.

Човек не се самоубива заради някой друг, а заради себе си.