Десетки хиляди лева откраднати при банковия обир

Шефът на "Уникредит Булбанк" Левон Хампарцумян заяви, че от айтоския клон са откраднати няколко десетки хиляди лева. Бургаска област е под полицейска блокада.

Обратно в новината

Коментари - Десетки хиляди лева откраднати при банковия обир | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н кметът да вземе отношение по въпроса за имотната мафия в града. По този въпрос, той има по -голямо отношение, тъй като в много от измамите с имоти вземат дейно участие и служители на общината... Какво общо има един кмет с дейността на един банков клон или неговия обир... Тук трябва да се изказват МВР-то и прокуратурата...

В 12.19 ч. крадците изчезнаха с мотора а те подават сигнал в 12.24ч. и охраната действала точно

Г-н кмете, не говорете глупости... Забравихте ли статиите за корумпираният нотариус в Айтос, който съставя нот. актове с фалшиви пълномощни, за корумпираната полиция и прокуратура в града, които не разледват нищо и по специално имотната мафия там, както и съдът за който никой не е виновен... Така, че не на нас тези долни манипулации...

За да има престъпност трябва да има осъдени престъпници. Всеки е невинен до доказване на противното. Явно и двамата сте прави.

Ще им хванат цървулите.

Тия от МВР-ето защо не кажат номера на мотора - може да е на някой мой познат и да им кажа кой е собственика. Имам много приятели мотористи. А като го кажат да знам и аз от кой да поискам някой и друг лев назаем.

Това е следствена тайна.

Такъв бърз обир се прави само след като крадците са познавали салона ихората и може би са знаели за голяма сума пари.Това може да стане само с информация на вътрешен човек.Полицията трябва да разглежда кражбата в тази посока,а не да проверява мотористи защото крадците не са глупави да се придвижват с него.Сигурно мотора е прибран в някой гараж ,а крадците отдавна са се изтелили с автомобил.

разбираш ги ти тези неща !

Sm3hurk0

е как да не ги разбираме нещата... и аз имам кабелна и сателитна ТВ.

Чакайте ги в бнките! Утре, в други ден ще отидат да внасят големи суми в банки!?

Няма как да не се издадат! В графата "произход на кинтите" на вносната бележка са длъжни да напишат "обир"...

И какъв закон наруших с думата кожодери, и с това че съм прекратил съвместната ни работа?

Политиците и ромите крадът ли крадът ,а Бг-НАРОДА ПРОСТ ГИ ВЪЗСТАНОВЯВА /КИНТИТЕ/....

Eeехх, Хампарцумяне навремето в Комитета по приватизация какви обири ставаха...това сегашното обири ли са...50хил.кокошкари...някой друг Евро фонд...мизерия

Престъпността в България спада. Даже почти няма престъпност. Тези обири ги правят противниците на Партията, за да намалят народната любов към Вожда и Учителя, нашия любим Бащица - другаря Борисов (трижди се покланям пред величието Му)!

Тези пичове, ако ги намерят да вземат поне министри на финансите да ги направят единия, а другия шеф на КРИБ. По-ще са полезни за народа от цялата политическа и олигархична пасмина.

кой да съдиш най- напред - този , който краде дъжавата, този , който обира народа или тези , които крадат от всякъде или просто тези , които "съдят"??? дали по изключение не трябва да легализираме (офици ализираме )плячкосването ( без раздаване на награди за това)и да се обявим за първата пиратска държава в света ????

Мустака и останалата полит-шайка завлякоха 5 милиарда...за 50х сега ще се прави проблем...

А бе не можах да разбера масоните крадци ли са или... защото в България май са такива... Крадци... но такива които закона не лови... уважавани и почитани крадци... А двете мотористчета са крадци ... мръсни крадци защото не са масони..

Вчера писаха, че сумата е незначителна, а днес десетки хиляди? Може би за някой господа десетки хиляди е незначителна сума! Зависи от аршина!

Повярвай ми - това са им парите за семка :)

Че, то Хампарцумян с измислената си заплата е откраднал много повече. А от КТБ откраднаха 10 милиарда. Къде е на мухата тая работа, къде е на магарето, оная ?

хаха и кво като са записали номера на мотора.. хаха номера под пъд и над път, а и си мислят, че ще продължат с мотора.. в някой камион за мляко са сигурно хаха

В градовете не трябва да се карат мотори с каски, защото така мотористите са анонимни !!!!!!

Викаш, да си трошат главите, ама да се знае кои са?

Левон иска само той и неговата прослойка да крадат...ееее, не бъди егоист бе, масонино такъв! искате само вашата масонска шайка да краде- ти, Цветанчо, Борисов-мутро-комуниста, Лила, Сергейчо Станоглу, иван Костоолу, Доганооглу, Местаноглу , Пеевски ефенди и още 6-7 хиляди други масони, които тъпчар българския народ, богатеят на негов гръб и умишлено го държавт в мизерия, лъжейчи, че няма пари! Нека и хората откраднат малко бе! Даже някога да ми се случи да видя такива хора, даже да ги позная или имам някаква информация за тях- НИКОГА, АМА НИКОГА няма да кажа на мутро-комунистическото МВР кои са или да им предложа информация!!!!

Такива работи стават-след,като ги няма др.Овчев и Секретарчето с желираната,глава!...

Понеже някои пишат за контрол над автоматичното оръжие - да поясня - изобщо е забранено за граждани. Т.е. няма как законно да носиш, скрито или не, например АК със сгъваем приклад, Узи, дори Стечкин. Щом са били с автоматично оръжие, значи е незаконно. Дори полицайте, за да излязат с калашниците или с тези, новите, началниците им изписват доста мастило. Автоматичното оръжие, ако ги хванат, ще е доста утежняващо обстоятелство и не знам адвокатите им какви глупости ще дрънкат за оневиняване. А логиката, за да не се коментира излишно, е проста: гражданите са без оръжие или с неавтоматично, полицаите не носят автоматично, естествено е то да е забранено, иначе някой може да се окаже законно с огнева мощ повече от на два-три патрула.

Благодаря за подкрепата! Именно за това става въпрос.

яко отпор на "държавата " новите партизани !!!!

Каква "държава"? Това не е БНБ, а търговско дружество. Не са партизани, а обикновени айдуци.

всички банки в бг са свързани с бнб !!! и всеки един бизнес в бг е свързан в бкп !!!

народа се събужда !!!

... но си остава все така неграмотен.

Я, още няма ни един, който по презумция да обвинява циганите и за това престъпление.

те нямат толкова акъл - а и циганин рокер виждал ли си ?!

Били са доста прости хора, след като са тръгнали да атакуват за пари клон на банка в малък град. Добре, че не се е стигнало до ескалация, защото здрав разум от такива не можеш да очакваш. Полицаите обаче следва да го приемат за сигнал и внимават, защото такива първични типове биха и убили, а по морето ги оставиха да се нароят стотици подобни.

щом не са хванати не са прости ;)

Е, ако тези, които ги ловят, са по-прости, как да ги хванат?

Простия си ти щом не ти стига пипето да се досетиш, че не са отишли за пари. Или е било генерална репетиция или са търсили нещо друго или някой доказва нещо по този начин, но явно не е било за пари.

разбира се,отишли са да гръмнат в тавана ! хахаха да те ева в наведения....

аитос е мирен град... ама от съседен карнобат са... мама миa!

номера на мотора 100 процента е краден, а самият мотор е без регистрация, такива има много особено кросови. И ще бъде скоростно разглобен в някое мазе в някоя селска къща и продаден на части след година-две. Няма такъв глупак да дойде на обир с личният си автомобил/мотор или мотора на приятел и т.н.

Напротив, има и точно заради такива глупости се откриват извършителите на някои престъпления. Като оня убиец дето се ухилил на банкомата. Знаеш ли кога щяха да го хванат ако не беше прост. Истината е че повечето такива престъпници са изключително малоумни. Интелигентните крадат милиони на ръба на закона.

Ако полицията в Бургас беше активна и действаше превантивно, а не след престъпление много неприятности и криминални хроники щяха да ни бъдат спестени. Защо винаги МВР следва събитията, а толкова години не се задейства за някаква превенция.

Превенция срещу въоръжен банков обир ли препоръчвате? Как?

Да, ако имаше контрол над автоматичното оръжие и достатъчно полицейска работа по превенция на тежки престъпления, нямаше да се допусне двама да разполагат и действат посред ден в населено място с автомати. Къде е защитата от тероризъм, ако на 30 км от областен голям град има въоръжени с автомати мъже? Да не споменаваме, че е на 15 км от летище поразено от терористи.

Има начини - контрол над автоматичните оръжия, контрол над взривните вещества, контрол над рискови групи, контрол над кражбите на превозни средства, контрол и превенция над рисков контингент.

Приоритетно се спират мотори ,да бе,те още се возят на мотора от вчера и носят пачките със себе си,тъпанари

Охрана ? Ако има охрана тя е от някой чичко на 70 години на който му плащат 250 лева и той сигурно е проспал момента....ЗА СЪЖАЛЕНИЕ на такава възраст е охраната от частния охранителен бизнес....

След дъжд качулка. В тоя централен офис не е ли имало охрана и ако е имало какво е правила тя?

Охрана? Някой чичо с пищов забучен дълбооко в кожен кобур, свободно люлеещ се някъде под шкембето... С пуснат предпазител и без патрон в цевта. Имате ли представа КОЛКО време трябва на чичото да приведе пищова в състояние да пуца? През това време двама подготвени младежи с автоматично оръжие и със сто кила адреналин в кръвта могат да избият всички в радиус от 200 метра.

Голяма вероятност е номерът да е фалшив, това го знаят и в полицията!

Евро? Тази банка не работи ли в лева?

Не бе.... Така сумата изглежда "по-нищожна", както се опитват да ни уверят...!!! :::))) По-друго става ако се каже 40000-80000 лв....!!! :::)))

Ми, не. Не работи в лева, нито в почивните дни. Всяка банка поддържа задължително три валути - BGN, USD и EUR. От последните две на гише се поддържат сравнително малки наличности, освен ако няма някаква предварителна заявка. ЗАКОНА ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НА ПЛАЩАНИЯТА В БРОЙ забранява разплащания в кеш над 15 хил. лв., но не се прилага за тегления от собствени сметки. Така че, ако някой е заявил теглене на голяма сума кеш в евро - би могло да има и повечко кинти на гишето в този момент. Но това са предположения.

Спукана им е работата на тия, щом им имат номера на мотора ;-)

Имат и номера на телефона.

Дааа... Освен фалшивия или откраднат номер на мотора, са им предоставили и свои снимки в профил и анфас обирджиите...!!! :::)))

Ало о о ... дир.-а ?? Куршума е намерена в тавана, а гилзата обикновено се намира на земята !!! :-))

Ти ще ми кажеш на мен къде да пъхам гилзата

Освен ако оръжието няма гилзоолувител

ДИРа щом гилзата е в тавана, куршума да не би да е в празната глава на редакторчето? Как може да сте толкова тъпи?

ЧЕТИ ДОБРЕ КЪДЕ Е КУРШУМА ,БЕ АХМАК!!!ЗА ГИЛЗАТА НЕ СЕ СПОМЕНАВА ТИКВЕЕЕЕЕЕЕ!

Гурльо, човека въобще не е ахмак, ти явно си прочел написаното след редактирането и от неграмотниците от ДИРа. Така че в крайна сметка ахмака си ти.

плоска инсценировка

Можеше да блокират идния месец. Те крадците вече са в Кипър на плажа

щом гилзата е намерена в тавана, куршумът сигурно орбитира някъде около сатурн...

И къде пише, че гилзата е намерена в тавана????

Променили са текста на статията, колега. Допреди 15 минути пишеше, че гилзата е намерена в тавана.

Ех тези крадци, сега създават проблем на банката да си брои парите. Пратете едно SMS или пишете в сайта на МВР , колко сте откраднали и защо и да се успокоим . Поемете отговорност.

направо военно положение ....как се осмеляват да крадат от баш мафиотите

Гилзата е намерена в тавана ... :))

Това го е писал някой дето оръжие не е виждал и на снимка ;)

И къде го пише това?

Без никакво извинение - олигофрени сте, писачи на тази и други подобни дописки! То бива, бива некадърност, но вашето си е чиста проба олигофрения! Каква е тази гилза в тавана? Къде тогава се е забил куршума? "Образувано е досъдебно производство за въоръжен грабеж в особено големи размери."... 20-40000 евро!? Това ли са особено големите размери? А това: - "Приоритетно се спират мотори"... Вие, драги ми тъй наречени "журналисти" трябва да се извините на всички, а не да се оплаквате как някой ви бил нарекъл олигофрени! Ами такива сте! Научете се първо на българска граматика, второ на правилен изказ, трето образовайте се, защото общата ви култура е някъде там, откъдето сте дошли! От 10 години не чета вестници, но май и подобни сайтове ще спра да чета!

бълха го ухапала арменеца ...тия пари 20 хилки ги избива точно за 20 секунди от лихвите по кредитите на бантускотовете .....щото за червените авери има специялни тарифи

боже колко си прозд ....

Обирите на банките КТБ и тази в Бургас се различават. Обира на КТБ е извършен контролируемо, докато този в Бургас е извършен неконтролируемо и е подложил на опасност живота на клиентите.:)

Абе като ти краднат парите от влога, изкарани с труд за 15 и повече години, мислиш ли , че не ти заплашват живота и този на близките ти? Крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!