Атанасов: Хора в МВР са готови да проговорят за Радо Схемата

Съществува организирана схема за приемане на емигранти, хората, които организират трафика, се разплащат със своите покровители в МВР. Но други биха проговорили

Обратно в новината

Коментари - Атанасов: Хора в МВР са готови да проговорят за Радо Схемата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и партийните касички трябва да се пълнят.

си изкарват заплатите

Рада Длъбоката...Радо Шишарката...Радо Схемата...а бе ей ...нямат ли край тия смотаняци нарекли се РаДо...Мадо и т.н.Да им серем у сурата скапана!

Още вътрешна информация за "ген" атанасов: трафикантите се отчитат лично на ББ, така както му е отчитат и производителите на череши, овце, магазинерката Пепа до нас и Маруф обущаря

Няма по измислена държавица от нашата. Всичко е вятър и мъгла в очите на дребния гласоподавател, който има едно единствено задължение да гласува за подобни кратуни, които незнаен какво правят въобще на постовете които са заели.

Ние не знаем те какво правят,но по веселоте е че те пък изобщо не знаят, даже незнаят на какви постове са. Едно е сигурно, че правят - вземат заплати и се возят на служебни коли. Има и служебни софри. И от време навреме винету ги събира и им изнася реч.

Отдавна няма българска държава. И няма кой да се противопостави на тези, които раздават указания и пари на арабите, за да си плащат по пътя към Европа. Не с бодлива тел, а с управление на независима държава може да се спре арабското нашествие.

Това е чиста проба законен саботаж срещу държавата. Бил приближен до професионалното ръководство... това ръководство няма ли име или там стоят саксии с фикуси, наредени от някоя политическа партия?! Ако съдебната система беше независима, а не политическа или масонска организация, сега щеше да се изкаже прокурорът, разследването щеше да извади доказателствата, комисията в парламента да изготви законодателство, което съдът да приложи незабавно. И всички участници в схемата, начело с професионалното ръководство да останат без никакъв имот, защото в затвора няма да им трябва.

Не ги харесвам разните "генералчета", че титлата се раздава на кило - Тиквун е живия пример за това. В случая обаче, Атанасов говори истини. Никой не може да ме убеди, че престъпния свят не плаща на полицията!!! Ежедневно се вижда как дилъри си пият кафето с кварталния, пътни полицаи висят като проститутки по прозорците на луксозни джипове, крадат се коли, обират се апартаменти, вихри се циганска престъпност, а МВР е статистическа служба!

Вазелина Санчо... Най-важното е вазелина да е на правилното място когато сами си го вкарваме.... продажни управляващи продадохте народа си... да се задавите дано...

d4

Поредния прякор. На поредния честен и съвестен служител. И поредното безхаберие, беззаконие и безнаказаност. Ежедневие, к,во да прайм...

упадака е повсеместен, пълната дегенерация на хората е вече неоспорим факт, а отгоре на всичко турците ще направят така че България неминуемо ще сподели съдбата на Косево и Македония това трябва да си мазохист да продължаваш да живееш в тази абсурдна обстановка при положение че вратата към Европа е широко отворена, спасявайте се докато е време иначе ще слушате по цял ден как ходжата ви вие на главата

Сложих ти +, защото си прав за повсеместния упадЪк. А, че е повсеместен, един от признаците е неграмотността, като твоята.

Др генерал А.Атанасов "всичко знае"!!!- ПРЕДИЗБОРНО ЛИ? -И защо досега мълча?

засега 75% от хората не гласуват и +1 300 000 мъртви души герп печели,докатo станат 100 % има доста време но тогава хората ще гласуват с AK-47.

ще затворят улиците с жълти павета в софия, но не за да организират "софия диша" а за да отворят палатки

Добро утро , чак сега ли се усетихте , гласувайте пак за Боко-тиквата или Червената шапчица . Всички са маскари . Не ходете да гласувате като овце на заколение бе хора . ПОМИСЛЕТЕ !!!

Не е важно кой как гласува, а как и от кой се броят бюлетините.

Изборната НОЩ е ключова, а не изборният ден! Затова най-правилно е поведението да ходиш за гъби или риба тогава. Инак от теб се иска само да си подпишеш, че си гласувал. Истината ще ти я пусне някой одобрен и ще впише съответната бройка в протокола. Нали все пак са му платили... Всичко вече се търгува. Нищо свято не остана.

то да е само Радо Схемата

който не скача е от мафията , от родната ни мафия !!!

хората от мвр били готови да говорят ???? а да не би , народът досега да е плащал високите им заплати и плюсове за тяхното мълчание ? те са съучастници !!! и изнудвачи , а не полицаи !мафиоти на народна заплата , безсрамници ! бъчвата некадърна и продажна , на гилотината , заедно с шефа и ! най-виновно е племето , което ги издържа !!!всички са виновни с безхаберието си !

имаме премиер - бивша мутра! нима очакваме да се бори с престъпността вместо да я оглави? това ни е нивото като нация явно, освен мутри други свестни управници с мисия и топки не можем да излъчим

Няма бивши мутри!! И никога няма да има, защото те се като хиените-хиените не могат да бъдат спряни помиришат ли кръв, и мутрите ги спира само смъртта, подушат ли , а още повече усетят ли парите!! Борисов е крадец, лъжец, враг на народа!!Обкръжението му е от подли душици, продажни, като него, и курвентии, като великите министърки!! те са му роби и изцяло зависят от прещевките и настроенията му. Загова ГРОБОКОПАЧИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА ЗАГУБЯТ ВСИЧКИ ПРЕДСТОЯЩИ ИЗБОРИ И ДА БЪДАТ НАТИКАНИ В ЗАТВОРА!!!

в затворите няма толкова места !! трябва да отидат , там откъдето са се пръкнали !няма да храня предатели и продатели !за прокажените -само огън , като в пловдив !на кладата и незабавно !

Много обичам такива изказвания. Аз знам кой е гад, но няма да го назова. Иначе, че МВР не си върши работа е достатъчно да се повози човек в някой голям град. Най-простото нещо контрол по пътищата е оставено на самотек и ПиАр акции. В последните месеци съм видял само един полицай да си върши качествено работата на бул България.

новините стават все по-ужасни , за ужас на птиците и птичките , които обитават тези територии...

Говорете, бе, другарю Атанасов! Аман от недомлъвки и загадки - знаете ли нещо, кажете го. Иначе оставам със сериозното впечатление, че празните ви приказки целят да отклонят вниманието от пожара на ВЕИ парка на висш кадър на БСП, разкритията за 12-те милиона на Кадиев, пак от ВЕИ..

Радослав Сотиров /Радо Схемата в момента директор на Регионална дирекция Гранична полиция Елхово.

То и Румен Запалката и Р.Овч. си мислехме, че знаем кои са. Ама се оказа, че не били те.. и Съда го потвърди.

С добро няма оправия вече, мутрите ни заробиха и си търгуват безнаказано..

КАКВО ПРАВЯТ АФГАНИСТАНЦИ И ДРУГИ АГРЕСИВНИ БОКЛУЦИ НА НАША ТЕРИТОРИЯ? НЕ СА СИРИЦИ И ИРАКЧАНИ, ЗАЩО И КАКВО ТЪРСЯТ ТУК АФГАНИСТАНЦИ? ЗАЩО ИЗОБЩО СТЪПВАТ НА НАША ЗЕМЯ? ПЛАЩАТ СИ , А НАШИТЕ СЕ ОМАЗАЛИ ЯКО С ПОДКУПИНИ КОРУПЦИЯ?!!

Ген. Атанасов е най-достойния генерал за президент!

Възмутени са, че те не лапат. Полицай и принципност. Цялата работа нямаше да е толкова зле, ако не ги пускаха към европа, а те насила тука ги държат.

Политиците - и покрай тях журналистите - стават все повече с изказ на квартални батки :) Забавно е, но е и тъжно.

Какви само " пичове" назначи Костов на ръководни постове в МВР.....

Радослав Сотиров /Радо Схемата в момента директор на Регионална дирекция Гранична полиция Елхово. Това е дирекцията, отговаряща за охраната на цялата българо турска граница.

"Турили вълка да пази стадото".

Новият директор на Гранична полиция в Елхово Радослав Сотиров, има професионални качества, каза министър Бъчварова: В случая сме заложили на професионалните качества. Отдавна анализираме ситуацията в Елхово. Има безброй проверки. Мисля, че решението, което сме взели в момента, ще овладее общата ситуация. Радослав Сотиров подаде оставка като заместник-шеф на СДВР през април тази година, когато униформените превишиха правата си при описа на имуществото в ТВ-7. Въпреки това, министър Бъчварова обясни: Тогава той беше преместен. Имах разговор с него и се надявам, че методът на работа оттук нататък ще бъде друг и ще доведе до по-добри резултати в Елхово.

ИЗЛИЗА ,ЧЕ БОЙКО ГО ПОКРОВИТЕЛСТВА ,БОКЛУЦИ !

топлата вода или колелото? кое откри?

jingiby

Според някои данни, десетки хиляди мигранти преминават през България месечно. Оградата по границата на практика не се строи, а умишлено се бави. Това са огромни пари, които захранват частни, а сигурно и партийни каси и то от няколко години насам. Част от МВР със сигурност е в играта и осигурява канала, като естествено дял от парите се преразпределя по веригата нагоре, за да не се спира кранчето...

Да ама на сърбите им писна нашите да вземат парата и да им набутват мигрантите да се оправят и туриха резето - пдокараха армия, пазят яко границата си и далаверата секна. Сега ще си ги чуваме.

Забрави Радо - шишарката.

много Радо бе- Радо отверката, Радо схемата...Радо далаверата...

Този милиционер само партенки пуска...

МВР да е ортак с организираната престъпност, че чак да организира каналджийството, кой ще повярва!

Той, че Станишев е "мека китка" беше ясно в самото начало, но явно тия които дърпат конците на управлението ни и те не се отличават с особен интелект, след като искат такива безгръбначни да ни управляват!!! Ако това е мафия, май нещо вождовете й не се отличават с особени интелектуални заложби и затова предпочитат да се обграждат с тъпаци..... Но тъпака колкото е добре като избор, толкова е и зле, защото не знаеш накъде ще залитне от липсата на мисъл в главата.................

Е то и на децата от поне 5 години е ясно че,който цака минава,който не цака остава в бежански лагер или го връщат! От години има не рагламентирани КПП та по граничните райони със строго определени цени! И в докладите на агенциите за бежанците е отразено само нашите управници сега разбраха! И Радо не е схема!Той е част от схемата наречена МВР!

Всичко е на ред в "държаварта" при "управлението" на "чистата" "партия" ГЕРБ и "безалтернативният" Борисов ... такива информации само се опитват да "клатят" това "стабилно" "управление" ... А да .... и не забравяйте да си подготвите "пръстовите отпечатъци" ... че рИформите ... идат ...

и вазелинчетоооо, и вазелинчето!

Да не е Радо Шлифера с "прав" телефон. Значи в Ненародното събрание знаят за далаверата от март, ама видиш ли Шамандурата не давала да се каже?!?!?! Че кой по-главен?!? Или май всички са на %? А бре Танасе, стига с тия милиционерски номера, все някои плаши, че знаел нещо, ама щял да го каже "после" - демек бори се да му дигнат %-та, големи покерджий сте. ... Хубаво ви изработиха сърбите и сега всичките седите оак.ани и се чудите как да се измлъзнете по терлици.

идат избори, кво да правиш?? а този атанасов трябва да го арестуват , щом знае за престъпна мрежа а укрива доказателства, вместо , както е задължен по закон , да ги предостави на прокуратурата!

Занеш ли прокуратурата как ще се засили да го доказва, особенно срещу МВР министър на ГЕРБ? :)))

Цялата система за сигурност СМЪРДИ И БОЙКО СЕ ОМАЙВА ОТ НЕЯ,защо... !!!!Той не желае там да има промяна и години наред нарочно бездейства ,следователно е вреден за България и трябва да си ходи !

Аз само да питам. Защо Атанасов беше в коалиция с Борисов, след като "Борисов винаги е бил ортак с Доган"? Излиза, че Атанасов/ДСБ са станали ортаци с Доган :)

Една дума:ГЕРП

Пък Бойко е на "ръчно" управление изодзад от приятеля си Джейн Еър Доган.

Точно когато политическата нула и джобна болонка на Кощофф, Атанас Атанасов, беше шеф на контраразузнаването, не беше заловен нито един чужд шпионин, нито един терорист, нито един контрабандист, нито един религиозен фанатик, нито един търговец на оръжие. Точно обратното, те бяха поощрявани в антидържавната си подривна дейност от Атанас Атанасов, чрез бездействието му! А сега Атанас Атанасов леко приджавква от време на време, за да не го забравят окончателно.

Ами и той набеден, пишман генерал...

Ее, учудващо е жабето Атанасов, че извади тия кирливи потници!? Едно време при публикации в СМИ, даващи информация за престъпления и нарушения, веднага се завеждаха проверки. Самосезиране на службите и прокуратурата! Само че Боковите служби чакат обаждане от него, чий живот да съсипят, а не как да спазват законите.