Запалиха служебната кола на лидера на ”Атака” в Разград

Автомобил на разградската охранителна фирма "Нерон" е бил подпален тази нощ, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Служебният автомобил е на Георги Димитров - собственик на фирмата и кандидат за народен представител от "Атака".

Обратно в новината

Коментари - Запалиха служебната кола на лидера на ”Атака” в Разград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не са два клапана, а два калника. дир- а , клапани горят при други ситуации.

Все повече се убеждавам че този или тези които изпадат в някакъв делериум когато прочетет името на Атака или Волен са платени хейтъри.Виждайки нерастното положение на родината ни защо смятам че точно такива малоумници като тях са причината за това.Аз съм привърженик на Атака но се отнасям с голямо уважение и към Доган като един от най добрите политици на нашето време и към всички турци които са скромни и добри хора.Това че не одобрявам част от политиката му е нещо съвсем отделно.Никога и срещу никого не съм употребявал лични обиди.Но аз съм получил тоя манталитет извън България.Като гледам каква злоба се лее от всякъде се радвам че децата ми са далече от тук.Всички знаят че Атака се бори за доброто на всички българи а Волен Сидеров напоследък направо се раздвоява.Гледам го едновременно от две телевизии едновременно на живо.Вие ли сте най умните в България та го обиждате.Би трябвало да знаете че на него точно му пука на рейтинга от това което пишете.

в този вилает-делиормана е така...тук свинеядци-атакисти не виреят.

Ако е изгоряла ел. инсталацията и малко от другото - голяма вероятност е да не е външна намеса. На Лада НИВА се запалва инсталацията ако вместо силови бушони се слагат стотинки - обичайна практика. Вече съм виждал такава която се е запалила дори и угасена - не всички силови вериги се изключват от ключа на запалването (Фаровете на пример). Но нали е предизборно време, всеки тълкува както иска

Съмнявам се че тоя сам е запалил колите си, за да вдигне малко шум около себе си и партийката си.Стил типичен за Атака и фашистите.

Явно е в ход акция ЗАПАЛИ ИДИОТ, СПАСИ БЪЛГАРИЯ.

с атака в батака , щом си с волен значи си болен , който е атакист е псевдо-националист

Само не разбрах тая лада на фирма нерон ли е била или на фирма атака

рзс си гърмяха офисите, тези пък си палят колите. от малоумни по-малоумни.... провокатори

ДПС в предизборна акция с познатите си башибозушки методи

НАЙ-ВЕРОЯТНО САМ СИ Я ЗАПАЛИЛ

атакистите пак започнаха с провокациите и да си палят колите...

А той в колата ли е бил???

Разград, Атака. Защо ли не се изненадвам?!