8 сигнала за бомби в сгради в София (обновена)

Осем сигнала за поставени взривни устройства, подадени за различни институции и фирми в София тази сутрин, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - 8 сигнала за бомби в сгради в София (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идат избори. Опозицията трябва да докаже, че властта не става. ПРОЗРАЧНО!

Абе, къде е магнолията? Да резне лентичката на новичката ни държавичка, която направи по свой образ и подобие!!!!!!!

ДО СВЕТА УМНА МАЯ-ТОВА СА ВТОРИТЕ ОТ БКП-Д.С.И ПРИ ВАШАТА УПРАВА, БЕШЕ СЪЩОТО КАКТО И ПРИ ГЕРБ! НИКАКВА РАЗЛИКА НЯМА!СТРАДА НАРОДА ВЕЧЕ 25 ГОДИНИ!!!КРАЖБИ, КОРУПЦИЯ,МАФИЯ И ПРОЧИЕ!!!!!!!

Да прав си! Но утре в НС, другарката Мая или някой от БСП, ДПС, Атака ще подтарят думите на червен трол Извод! Нямаше да реагирам, но това Гърмен ПОСТАНОВКА, ме възмути! Е ЗАТОВА ЦИГАНИТЕ И ЗАЩИТНИЦИТЕ ИМ ВЗЕМЕТ ВРЪХ В БЪЛГАРИЯ, ЗА ТОВА МЛАДИТЕ ХОРА БЯГАТ ОТ БЪЛГАРИЯ! ПОСТАНОВАКА - мачкат го, бият го, убиват го българина ПОСТАНОВКА!

Обърни внимание и на израза "в градината МУ"! Абе тъпак тоя градина не е неговата, и СТАВА ВЪПРОС ЗА УБИСТВОТО НА ЕДИН МЛАД БЪЛГАРИН!

Бомбени заплахи в София - 8 броя. Ново убийство в градината Му - 1 брой. Постановка в Гърмен - 1 брой. Съдебни простотии - безброй. Произнасяне на ВКС по Цецо - 0 броя. Идеи за акциз на храните - безценно.

ЗА ТОВА Е ВИНОВЕН ГЕРБ! АКО БАХМЕ НИЕ НА ВЛАСТ СЪС СВЕТИ СВРЪХ УМЕН СТАНИШЕВ , В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО ЩЕШЕ ДА Е НАРЕД! НАПРЕД ДРУГАРИ, СМЕЛО В СЪЩИЯ ДУХ!

И аз това се питам защо тоя доказан престъпник Цвъко, още е на свобода? Много съм възмутена, всяка вечер си поплаквам за това момче Петър Стоянов дето невинен лежи в затвора, а тоя разбойник Цвъко се разхожда на свобода. А братя Галеви немили-недраги къде ли мизеруват в чуждина?

робски народ Крадлива продажна мафиотска държава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща народа си робски!

Може и гневна реакция на приятели на убитото момче до радиото да е.От нас се иска да не изпадаме в паника,но и вничателни да бъдем.И да оставим компетентните да си вършат работата.

Как да се тълкуват от целукупния читател такива новини??? Що за ескалация на напрежението в цялата страна? Сигнали за бомби, убити деца, фалити на банки, етнически конфликти по села и паланки, корупция на всички нива на държавата... То има ли държава - прокуратура, съдии и т.н. Нямам думи, прост народ - слаба държава !!!

робски народ Крадлива продажна мафиотска държава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща народа си робски!

Предплатена карта! Носите молба при кварталния , че са ви откраднали телефоня!!! 1 ... стари телефони колкото щеш!? Хващате някой верен приятел да направи обаждането "с бутилка"!? 2 За да не губите - париците по картата - да са на привършване!!3

Вера фащате ли?

Кои са 8-те сгради???? В статията са посочени само 3....

Срещу мен има еврейска детска градина,има патрулка.Дано е дело на някой психопат,а не нещо организирано.Единни трябва да бъдем.Ще си позволя съвет- в София има разхвърляни навсякъде много от боклукджииските черни пликове-бъдете внимателни.

и кво като е еврейска?! или гойчетата не ги броим за хора, а?!

Съжалявам,ако лошо съм се изразил или неправилно съм разбран.Щом ги охраняват е възможно да имат сигнали.Знае се кои организират атентати и главно срещу кои.Това съм имал предвид , че може да е сериозно.

НА ОБЕЗВЕРЕНИТЕ ПУТИНОИДИ НЕ ИМ ОСТАНА ДРУГО ОСВЕН ДА ЗВЪНЯТ ПО ТЕЛЕФОНА, ХАХАХА

Сега в София, после в другите градове! След 25 години преход и стотина километра напукана магистрала народът съвсем избръмча

ИЗБРЪМЧАХА НЕЩАСТНИТЕ КОМУНОИДИ КАТО ТЕБЕ, ЩОТО РУСИЯ ПОТЪВА, ХАХАХА

Хапчетата и утре на прехглед при мен лично!

нова цигания от МАНГШАЛ ОВ

Ако ИСКА МВР-много лесно ЩЕ СТИГНЕ до тези "ТЕРОРИСТИТИ"!!!! Според мен ТАКА трябва да се разглеждат тези актове!!И за заловените - 5 год. - МИНИМУМ!! Само така ще има РЕД и СИГУРНОСТ в Б-я !!!!

ЧЕТА ЗА УБИТОТО МОМЧЕ В БОРИСОВАТА ГРАДИНА ДО БНР И ГЛЕДАМ ЧАСОВЕТЕ НА ПОДАДЕНИТЕ СИГНАЛИ. ДАНО ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ РАЗСЛЕДВАЩИТЕ, АКО ПРЕСТЪПНИКЪТ ЦЕЛИ НАСОЧВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО В ДРУГИ ПОСОКИ, С ЦЕЛ ОСУЕТЯВАНЕ РАЗКРИВАНЕТО. ДАНО ПОМОГНЕ ЛОГИКАТА МИ И ПРЕСТЪПНИКЪТ ДА ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТТА!

ДОБРЕ, ЧЕ Е ТВОЙТА ЛОГИКА, ИНАЧЕ НЕ МОГАТ ДА ЗАКОПЧЕЯТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, ХАХАХА

Да знаете, че Станишев е виновен.............

Ако започнат да ограбват мандри и бъде взривена някоя църква-ясна е работата...Червените другари се подготвят за хващане на гората...Не че някой ще ги търси..

Такива , като тебе на които само "червени другари" са им в главите са толкова смешни и жалки , че не заслужават дори и коментар СМЕШНИК

НЕ СЕ КОСИ БЕ, КОМУНОИДЕ, ЩЕ ФЪРЛИШ ТОПА ПРЕДИ ПУТИН, ХАХАХА

Аз съм потресен, че е съобщено в 10:26, а чак преди помалко от 30мин са евакуирали служителите.

ТОВА Е ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ХИБРИДНАТА ВОЙНА НА ПУТЛЕР.

Данс и нац. сигурност са замесени в износа на бели роби

"знам къде" е бомбата. Цъка в главата на собственика на сайта. Ама не му казвайте. Той така си е добре. Ако я извадят, ще остане съвсем празна. Главата де.

То беше, за да осуетят честването на 2-юни. Но не успяха.

Абе какво се случва в "милата ни родина" -то не бяха убийства то не бяха самоубийства , то не беше чудо сега сигнали за бомби в сгради в София .........Отговора за мен е много прост , докато ни управляват некомпетентни и откровено прости хора , като сегашните нищо добро не ни чака .

Не сме единни ние, които останахме да живеем тук.Позволихме да ни разделян на цветове и така ни манипулират по-лесно.

от 89 г сме в преход и и няма краи цената на тока е непоносима ! шефът на КЕВР: Цената ще се стабилизира на едни нива, които ще са напълно поносими, гарантира Иванов. богаташчетата и ток крадът , а на бедните слагат електромери които вартят двоино за да се избегнат голями загуби

Данс и нац. сигурност са замесени в износа на бели роби

Крадлива продажна мафиотска държава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща народа си робски!

То беше, за да осуетят честването на 2-юни. Но не успяха. Не бъркайте държавата с родината. Това са две коренно различни понятия, щом се отнася до "държавните ни мъже и жени".

...НА КОГО СЛУЖИ БНР???

...ГРЕШНИ МЕСТА СА ИЗБРАЛИ - ТРЯБВАШЕ ДА ЗАЛОЖАТ В ПАРЛАМЕНТА...

Сбъркали са хората! Искали да разширят моста за "Ново село", но ползвали грешна карта

важно е всички да сме зомбирани роби

Да и най често са замесени висшестоящи фигури дори данс

човека който ми даде минус е внедрен от данс , всъщност са на всякъде и зомбират населението. Крсдци !

Навръх втори юни. И това ако не е провокация.

Да и най често са замесени висшестоящи фигури дори данс

Девет милиона мишлета изкарват се взаимно ченгета. А котараците подхвърлят досиета и си пият кафето. САМО ЧЕ МИШЛЕТАТА ВЕЧЕ СА ПОД 7 МИЛИОНА (КЪМ 6.7 МИЛИОНА)

ЦРУ и ФАЩ са в основата на всичко. Създаване на безпорядък и стрес във хората!!!! Това е част от плана за унищожение на БЪЛГАРИЯ и БЪЛГАРИТЕ!!!!!

Държавата изнася хора на запад като бели роби работят

Данс и нац. сигурност са замесени в износа на бели роби

Тихо! И да не вземете да предупредите Пинокио, че и при него има бомба?!

''създаване на паника'' или пробване на реакциите на системата за безопасност. Ще доживеем да видим , а след това ...... , който може да съди какво сте ни натресли на главите .

КАКВО СТАВА С БЪЛГАРИНА ТОИ ИЗЦЯЛО ПСИХЯСА МОЖЕ БИ СИЛНОТО СЛЪНЦЕ МУ ДЕЙСТВА НА МОЗЪКА

ЦРУ и ФАЩ са в основата на всичко. Създаване на безпорядък и стрес във хората!!!! Това е част от плана за унищожение на БЪЛГАРИЯ и БЪЛГАРИТЕ!!!!!