МВнР с остра позиция: Отношението на Скопие днес бе унизително и недопустимо

Посолството на България в македонската столица е изискало по официален път повече информация за задържаните български граждани от местните власти

Обратно в новината

Коментари - МВнР с остра позиция: Отношението на Скопие днес бе унизително и недопустимо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България е унижена, министерството е възмутено.

Затворете им трите гранични пункта и нека минават пррез Сърбия за по- направо .За две седмици ще изправят ушите и ще станат меки като памук.

Тези са жалки и комични със своите ноти и остри позиции. Вето им трябва на тези сърбомани. Вето за ЕС. Ех, Борисов, защо го направи това......

Докато бирата и месото там са по-добри и евтини от тук, нямаме аргументи срещу Македония.

стга ни занимавахте с тия тъпи макета, те още одат с потури... затваряйте границата с тех, не ги пускайте да минават от тука и да зминават към европа

Северна Македония е като Северна Корея.

ще ни занимавате с тези македонски бандити? Като че ли си нямаме други проблеми. Не разбрахте ли, че Путкин иска да дестабилизира Балканите и нас ни използва като троянски кон.

На ГЕРБ,ДПС, ПП, ДБ, БСП за македонската евроинтеграция и падане на ветото това се прави в името на евро-атлантическите ценности на демокрацията вече тридесет години

Е, докато се дупите, ще ви унижават. Без вазелин.

Русия създаде Македония, за да ни ощети и тормози, е успя! Да и се връща стократно!

"Тази война дестабилизира не само икономиките, но и политически. От тази гледна точка най-важното за България е да влезе колкото се може по-бързо във вътрешните кръгове на евроатлантическа интеграция, което означава да станем много по-активни в модернизацията на българската армия, да влезем в Шенген, да въведем еврото. Дори да не сме готови за еврозоната, аз си спомням, че и Гърция не беше въобще готова, но помня, че господин Симитис помогна за присъединяването, въпреки че нямаше изпълнение на Маастрихтските критерии, защото имаше по-важни политически цели", каза Костов.

А знаеш ли колко милиарда евро помощ получи Гърция за да оцелее от инфлационното цунами , което се разрази при смяната на драхмата с евро ?! Почти 100 милиарда ! Познай дали изобщо ще помогнат когато се сринем в инфлационната спирала при смяната на лева ! Най-вероятно на геврека дупката ! По начина по който толерират Македония за наша сметка е ясно какво ни чака ! Фалит на държавата !

Времето за погалване мина. Те това го разбират като слабост. Трябва да играе вече "сопата". Първо по дупето, после по ръцете, по гърба и накрая през сурата, ако не разбират от дума.

Ще ни тъпчат заради продажните ни политици ...

Държавата и МВР не само да констатират но и да вземат мерки да защитят българската позиция и достойнство.А другото е само (брюкселско говорене ) ,което българските политици много любят .

Да скъсаме дипломатически отношения с тях Това е решението И официално определяме марсианската им държава за част от България

Хак ви е! Вижте се! Нали им олизахте задниците в парламента под диктовката на чуждите посолства. Сега нямате право да се жалвате!

Макрон ще ви помогне, гаранция-Франция.

желаят да впишат българите в конституцията си по една проста причина. При последното преброяване населението им е 2 100 000 от които 54% са се определили като македонци, 30 като албанци и следващата най-голяма група са турците но с 4%. Ако впишат българите и дадат свобода на самоопределянето като българи бройката ще дойде от "квотата" на македонците. При 86 000 издадени български паспорти на македонци да приемем, че тези хора имат семейства, баби, дядовци т.е. поне по 4-5 души, които макар и да не си извадят български паспорти се определят като българи по народност, бройката теоретично може да достигне и 500 000 т.е. 25%. И тези25% ще са за сметка на 54-те процента на македонците. Няма да има албанци, които ще се определят като българи. И тогава водещата роля на македонците отива на кино защото процентът им ще падне под този на албанците. Затова е и това настървение срещу българите.

Горките. Изпитвам съчувствие към гражданите на С. Македония. Да не кажа съжаление. И не бива да им отвръщаме със същото или подобно. Напротив, трябва да ги гушнем, погалим по косицата и утешим. Както по-голямото братче би постъпило към по-малкото, когато то стори пакост, а после гледа сърдито и през сълзи.

те не ни искат са чуди човек що се напъват нащи да одят там? Викайте посланника и затваряйте границата и да го дух....!

Прост си ти ! Защо имаме посолство в Мексико, а те нямат в България? Е, заради такива прости,като теб сме на това дередже!

Ето какво можете да направите, например - да проверите от кои партии бяха ония майцепродавци, свалили Ветото (с което и гащите на Отечеството) и да ги накажете след 2 месеца. Лесно е - гласувайте за когото искате, но не и за доказани НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!

И какво направи Ердоган с Швеция? За това Турция заслужава уважение. И Какво направи Кирчо и нашия парламент? За това България не заслужава уважение. ОТГОВОРНОСТ ОТ ПП ЗА СИТУАЦИЯТА!!!

Дръжки! Само шум от боси крака!

Позицията е остра. Който има уши ще чие, който няма ше си направи оглушки. Но оглушките не са най-добрата дипломация. Ако скопските селяни не реагират, получаваме шанс за последващи действия.

Ние сме егати простото стадо , подиграват му се , унижават го , пребиват го , убиват го и накрая пак гласува за гроп , Пипи деебе и дупясе !

И какво точно е " острото" на позицията ни?Нали върнаха посланика ни в София за да пушат лулата на мира.

Остра е декларацията, бе неграмотнико. А посланика пак можем да си го привикаме. Но по-добре да викенм северомакския посланик да му набием канчето. Защо да си затваряме мисията? Без нея сме все ендо слепи и глухи там.

върнаха посланника по нареждане на Кюрда и дер Лайнен

От тук на сетне,ще гласувам за партията на 'жената с топки' МЕЧ (когато я ....има)

Радев и това прееба.Зеленият чорап винаги ще смърди.

Тулупа хариза на Кики половината си крастави магарета , за да издърпат ветото на макаците .

Затова и едните и другие ще получат щут с г*за на изборите.

ИЗГОНВАНЕ ВЕДНАГА НА "посланика" НА ТАЯ СРЪБСКА КОЧИНА ВЪН ОТ ДЪРЖАВАТА НИ.

Токов удар? Не са готови за ЕС.

А чий го дирят ВъZражденците нежелани на това място. Отишли да правят провокации, в противен случай нямаше да снимат и да скачат на митничаря

За чудесните отношения между двете страни, основен принос имат дебелия Ал, посланик в Скопие в продължение на десет години, а сега евродепутат от герп/дъпъсъ, както и външната министърка с подпорната стена и каракачанката с бизнеса с бг паспорти за "македонци".

Външно отново с идиотска реакция. Правилния ход е македонските провокации да ги пускаме покрай ушите си по най-тъпия и упорит начин и постепенно, последователно и методично да се опитваме да ги приобщим към държавата си с инвестиции, изграждане на инфраструктура и наливане на пари в македонската икономика. С извиване на ръце досега никой никъде не е успял ... освен ако няма многобройна и въоръжена до зъби армия

Наистина простак

Успял е пич , ЕС и краварите ни извиват ръцете откакто влязохме в европейския съюз и нато, от тогава сме роби но тези говеда ограбиха и унищожиха всичко в българия.

България нямаше никакви проблеми с Македония, докато Македония не реши, че иска в ЕС и Москва реши чрез България да го предотврати. Та още много копейкаджии ще се тръшкат по границата на Македония. Москва плаща за тия циркове.

унизителна, недопустина, антинародна и смъртоноста е само социалната политина на измислената ни от геремания през 1878г. държавица - имение. ако не вярвате например прочетете това https://pomosti.com/socialni-pomosti/ Социални Помощи Максимални доходи и коефициенти за получаване на месечна парична и целева помощ за отопление. може ли с това да се живурка? какво образование ви трябва за да разбетере за какво става дума? и сега дебилите пак ще отидсат на избори и пак ще изгерерат същите или подобните!

Ми що не заминеш за Куба, Венецуела или росия? Евтино. Хубаво.

Русофилски мухльо, като не ти харесва - махай се. Границите са отворени. С мрънкачи като тебе държава не се оправя. Междувпрочем костя Копейкин колко социални помощи ти обещава?

Наритали копейкаджията-провокатор. Малко му е било.

Проблема е в манталитета на обикновените българи. След предателството на почти всички партийни лидери по отношение на ветото обикновените българи пак гласуваха за тях под строй като овце без грам достойнство. А политическите лидери го направиха за дребни политически сметки. Даже някой се похвалиха как са изпреварили и надиграли с предателството си опонентите си. Македонците го виждат това нещо и им се обръщат червата от погнуса от нас.

Мухаха. Къв си ти? Копейкаджия или чалгар? Баш такива като тебе да говорят за достойнство.

Аз съм такъв който обеща публично пред всичките си познати че никога повече няма да гласува за политик и партия която подкрепи свалянето на ветото в сегашната ситуация. Не го направих и няма да го направя. Ти можеш ли да кажеш същото за себе си? Или предпочиташ да се правиш на засегнат от поредната македонска гавра но си знаеш още от сега че на следващите избори пак ще си гласуваш за същите предатели с наведена глава. Ако не изпитваш поне малко срам от себе си значи си пълен боклук.

А ти българен ли си?

Всеки ден ни доказват , че сме смешни и жалки помяри !?! А ние само " декларации " и малоумия , но какво да очакваш от лизачи и нагаждачи !?

дето ни управляват бяха хора със стойност, щяха сами да призоват да не се пътува и да се пропуснат провокациите и от двете страни. Този ден няма нищо да промени в историята обаче ми остава неприятното усещане, че и тази ситуация я играхме глупаво.

Че то кой нормален човек е пътувал? Аз не познавам такъв. Върнатите са си били организирани провокатори.

Онявяваме срок от шест месеца за който иска да минава през границата с рсм. После я затваряме, закриваме кпп и строим стена. Тв да се опеавят как знаят. Стига вече с тия югославски мелези. Смърт за Югославия.

Стена? Щото наритали някакъв гнусен копейкаджия? Много се надценяваш.

Наще не могат да разберат,че Македония е държава,за разлика от БГ и номерата на мутрите и провокацийте там не минават.Насила си създаваме неприятности и омраза там.Ше кажеш,че ние у нас сме супер патриоти и наще мижитурки политици се кланят на Коце и Яне.

Върнѝ се в първи клас да си доучиш!

Неграмотник.

Кво толко станало? Македонците изгонили един копейкаджия -провокатор и няколко атакиста.

това е все едно некой да те насили, да заведеш жалба срещу него в МВР, че и дело за изнасилване и да му пишеш ЛЮБОВНО ПИСВМО: БИЙ МА ОБИЧАМ ТА! Отвратително.

Киро нали прибра паричките от бонусите! Духайте го сега под вода! И пак гласувайте за тези отявлени предатели! Народа искаше ли да пада ветото? НЕ О не, народа е прост за да решава по такива УМНИ въпроси!!! Съдбата си ние не можем да решаваме защото сме прости а умните политици вижте докъде ни докараха!

Че си прост - прост си. Като копейкаджия.

Това ли са ви ответните мерки бе, колониални нищожества? Някаква декларация с констатации. Браво!

Фа го духаш.

На времето, когато Южна Добруджа е била под румънско не съм чел или чувал българите там да са се отричали от Родината и да се наричат примерно Добруджанци и да искат собствена държава, напротив всеки ден са се молили да се върнат в границите на майка България, не съм чувал и за Бесарабските българи да са искали да правят Бесарабска държава, нито Вложките българи, които има снимки в интернет как гордо веят български знамена в земи, които днес даже малко хора знаят, че са били български. Та малко вече ми идва в повече тая драма. Нека България да направи всичко възможно да прибере нашите истински българи от там, а един ден може да дойде време и за земята.

Не разбрах какви български знамена били веели волжските българи? Конски опашки ли? Кво ли?

Ами поразрови се и виж.Българи на хиляди километри от тук се радват че са такива, а ние сме тръгнали да ревем за някакви говеда.

Абе къде е ония спукан капут мунчо фатмака? Майка му да го беше абортирала тоя предател.

всички издадени паспорти с декрет да се занулят и който иска нов, писмено да обявят защо не са се припознали за българи при преброяването тези писма да изпратят на Макрончо, който много ги искаше в ЕС

че онези говеда ни правят за посмешище. Бесен съм, но не желая да пиша какви чувства ме напъват кам нашите престъпни политици, допуснали този срам и резил! Просто им прекъснете пътя, докато изпълнят всички наши точки. Или престанете да пишете и говорите по тази тема, за да ни запазите нервите!

Преди седмици МнВР стачкуваха за заплати. Събитията и фактите, с които РСМ унижава до безкрай България и българите само показва, че не само не заслужават повичение, а че и цели звена там са за уволнения. Време е да потърсим сметка и изритаме тези, които не само не ни дават самочуствие, като българи и европейци, а оставят самозванци да се гаврят и бият с нас. И докато РСМ изискава всеки посетител на държавата да уважава било то и смехотворните за нас твърдения, то у нас им продаваха паспорти, покриваха корупционни схеми, изкрадаха пари ... пропаднали сме тотално.