Борисов обеща на МВФ и СБ политическа и финансова стабилност

"Работим за гарантиране на политическа стабилност в България и подобряване на международната репутация на страната".

Обратно в новината

Коментари - Борисов обеща на МВФ и СБ политическа и финансова стабилност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Borче всичко е лъготене както за Гърмен ето едно разкритие.Всичко е сценарий ЕТО РАЗБОРА-добре построил си е циганина незаконно някаква стая.-идват въпросите кой му едал ток и вода и канал,след като тези инсталации се включват след 8 документа за разрешение. ЕЙ мислят ни за глупаци тези партийки ,че и правят допитвания за гласувания .ИЗМАМНИЦИ И ЛЪЖЦИ И ПОдЛЯРИ И ГОБОКОПАЧИ НА България Мислете!!

Браво бОЧКО ти не си в състояние защото си манипулиран и каняка , уискито и пурите ти ти замъгляват мисленето Помни ,че Сталин са го тровили като си е бършел лулата в завесите които са били намазани.Тебе американите те галят по г---за и едновременно ти го--за----в т Грешки .и само грешки ,Боко захвани се и ги излъжи ти тогава браво !!

Ти иначе много се пишеш на позитивен а статистиката коятто извади за онкоболни,нервно болни и т.н.е леко казано плашеща.Това ли ти е позитивизма?Това ли ти е борбата и правилната посока?За вас трябва да има едни ей,такива пишещи и дразнещи писачи,да ви казват някои неща,да има ЕКШЪН.ДА ИМА СТОН,ДА ИМА ЖИВОТ,ДА ИМА НАПРЕДЪК!!БЕЗ ЧЕРНО НЯМА И БЯЛО!!!!

Скъпи БГ, това не ми е позититивизма, но това е реализма днес !!!

Бочко така ще ни вкара големи заеми,като гърците,че ще дойде време да не можем да си обслужваме заемите е ще бъдем продадени на Турция.Нали всичко,което е руско се отхвърля и с това си поведение караме руснаците да ни затворят и пазарите си и да ни увеличат нефта и газа,но никой не мисли че това ще са причини за нашето самоунищожаване. .Ще дойде време кървави български сълзи ще се леят.

Събуди се българино ! От сън дълбок се събуди ! Стига си коментирал като експертно жури, състоящо се от скулптори и художници. За едни Бойко е тиква, а за други скъпа реликва - бил е охрана на другаря Тодор Живков, ама за втори път вече поема поста да управлява страната. А сега е време за се хванем на хорото всички дружно и да изкараме "каруцата" от блатото. Само с коментари и съскане няма да стане. Трябва да заиграе матракуцата и чак тогава ще изкараме "каруцата". Днес България макар и плахо върви в правилната посока от своето развитие, но е нужна подкрепата от всеки един от нас. В момента българина е в схемата на постоянното отрицание - отрича всичко независимо дали е хубаво или лошо. Да, ама безплатен обяд няма! Страната ни е на първо място в света по брой на нови онкологични заболявания годишно. Всяка година имаме нови 30 000 болни. Това за 10 години прави 300 000 нови болни - или един голям град на България. Освен това всяка година имаме нови 90 000 нервно болни, и х-броя нови психично болни. Да не говорим за катастрофалната война по пътищата. Така че ако така продължаваме да я караме, отърваваме коня у ряката, ама здравата. Стига с това - тоя е чишан, а пък оня е пишан, тая е аляна, а пък другата портукаляна. Скоро Иван Костов предложи премахване на прогресивния данък, това означава че в икономиката ще се завърнат отново около 500 - 600 милиона лева годишно, ако това се приеме от парламента. В момента ако се усвоят всички средства по Оперативна програма "Конкурентоспобност" - 2015 г. това са нови 300 милиона лева. Така че е добре да развиваме икономическата си грамотност, а не да разсъждаваме като провинциално жури от художници, използвайки цветущи фрази за коментар. Това е - нищо градивно, а просто изразходване на негативизма с който сме настроени днес !

Клоунът Бочко отново е на манежа и отново ръси спам! Вместо да даде отговор защо до 30 май, както беше обещал няма избрана фирма, която да проследи паричните потоци от КТБ и да ни светне за АЙДУЦИТЕ, отново обещания, обещания, а по съществото си това са най-обикновенни лъжи изречени от един селски хитрец!

Сигурно САЩ е единствената страна в света,която няма държавна банка и се управлява от частни банки като тази на МВФ.И тези същите,като производители са тръгнали по света да си търсят пазар или просто казано да предлагат парични заеми на закъсали държави,като България,Гърция и т.н.Явно комунистите които ни обраха,са чували за тоя модел ,но не са разбрали,че след разграбването и разрушаването на българската държава ще бъдат крепостни селяни на братята янки.Няма лошо в това,всеки има свободен избор,но да поведеш и една суверенна държава към икономическо робство,това вече е неграмотност и не можене да правиш икономика и политика на световно ниво.Това говори за липса на умствен потенциал и за робска психика.

Господин нрцис пак се наведе раболепно да земята. Самовлюбен колаборационист. Вместо винету да беше прочел библията. Още не е късно.

Отрепките пак са недоволни! Те са недоволни денонощно, докрая на скапания си мизерен живот.

Такава им е съдбата. Твърде са некадърни за да работят, а все някой трябва да им е виновен.

Бойко Борисов и Цветан Цветанов са новите Левски и Ботев!

Защото друго не остава... МВФ и СБ са престъпни организации целящи да разсипят и поробят суверенните държави, каквато ние така или иначе, не сме. С две думи - идваме при нашите васали, аборигени, да видим дали изпълнявате нарежданията ни.

Дрън дрън, приказки на мутра и охраниел на Тодор Живков, никой не вярва.

Рапортуваме, задачата се изпълнява, всичко е цветя и рози, на първо място сме по смъртност на населението , скоро няма да има никой да се пречка на новите Господари заселници могат да се готвят да идват. Рапорт даден. Наместник /слуга на СВ/МВФ-Тиквуний Първи

Премиерът Бойко Борисов СЕ ОТЧЕТЕ ПРЕД РАБОТОДАТЕЛИТЕ СИ на среща с представители на Международния валутен фонд (МВФ) и Международната банка за възстановяване и развитие

Международната банка за заробване и загробване. Която държава са подхванали да "възстановяват и развиват" бял ден не е видяла и по-зле става- справка Аржентина, България...

Днес беше един много добър ден за българите и много лош за комунистите и путинофилите. Толкова добър, че след работа се преоблякох и реших, че е време да видя някои стари приятели. Стари антикомунисти, които винаги знаеха, че злото ще се събуди в Русия и не се подсмихваха, когато го твърдях. Ще видите, че ще победим! Поздрави от далеч!

Какво пушиш ?

с 8% избиратели нищо не можеш да гарантираш ти бе. Утре ще те натирят пак хората да си ходиш, какви обещания даваш какви кредити пак подписваш под масата?

НЕ НА БСП БКП ДПС И АТАКА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ!!! НЕ НА МРАКОБЕСНИТЕ НЕОФАШИЗИРАНИ КОМУНИСТИ!!! ВИЕ СТЕ ИСТОРИЯ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ!!! ХОРА БЕЗ ПОКРИТИЕ И НИЩО ЧОВЕШКО У ВАС!!! ОТВРАТИТЕЛНИ КРАДЦИ ЛИЦЕМЕРНИ ЛЪЖЦИ И МАНИПУЛАТОРИ СРАМ ЗА ЧОВЕШКИЯ РОД!!! ГОРД СЪМ ЧЕ НЕ СЪМ КОМУНИСТ!!! НАЙ-БОЛНИТЕ И ОСЪКАТЕНИ СЪЩЕСТВА!!! МРАЗЯ ВИ БЕЗКРАЙНО И БЕЗПЛАТНО!!! ИЗРОДИ!!! ВАС МАЙКА НЕ ВИ Е РАЖДАЛА А ЗМИЯ УСОЙНИЦА!!! КОМУНЯЦИТЕ ПАК ГЛЕДАТ ДА ИЗВЪРТЯТ НЕЩАТА И ДА КАЖАТ ЧЕРНО НА БЯЛОТО НО ВСИЧКО СЕ ВИЖДА!!! КОГАТО СА НА ВЛАСТ ПАДАТ РЕЙТИНЗИТЕ И СПИРАТ ФОНДОВЕТЕ И СУБСИДИЙТЕ ДЪРЖАВАТА ФАЛИРА!!! ПРИ ГЕРБ ОБРАТНО 100% ФОНДОВЕ И ЕВРОПЕЙСКО ПРИЗНАНИЕ!!!

Та колко от днешните депутати и членове на правителството, в това число и Борисов,не са били членове на БКП или не са наследници на бкп величия?

Обещаваме да вземаме всички възможни кредити от световната лихварска пасмина до пълното заробване на това което все още живее на територията наричана България.

Браво г-н Борисов, да сте ни жив и здрав. Аз с по малко пари от 16 млрд.щях да спася държавата, но не мога да се меря с вас нито по тегло, нито по лакейство, нито по алчност.

ГЕРБ Е ОБИЧАНАТА ПАРТИЯ НА НАРОДА!!! ГЕРБ Е ПАРТИЯТА НА НОРМАЛНИТЕ МЛАДИ ХОРА!!! НАРОДА ОБИЧА ГЕРБ И ГЕРБ ОБИЧА НАРОДА!!! ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОЙКО И ГЕРБ ПОНЕ ИМА НЯКАКЪВ ДУХ И МОРАЛ В ДЪРЖАВАТА И ХОРАТА!!! БОРИСОВ Е ИСТИНСКИ И ПРАВИ НЕЩО ЗА ДЪРЖАВАТА!!! ДОРИ САМО ТОВА ДА БЕШЕ Е НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА ГЛАСУВАМ ОТНОВО ЗА НЕГО И ГЕРБ!!!

ее, ти пък за някакви си мижави 7лв си седнал на капс лока. Слез бе! С него-7лв, без него, пак 7лв, не се хаби! :D

Абе приятелю, комунизъма отдавна си отиде! А ти къде гледаш. Ааа, ясно искаш да се върне член първи! Яснооо. Дерзай, комунистино.

ааа, световно известен факт е, че другаря Борисов в обещанията го бива, но в изпълнението им-НТЦЪ! Патологичен лъжец е!

Пак ли зарови главица в някаква пясъчна дюна и пак ли социоложката Бъчварова ще ти бере срама в Гърмен? За рязане на лентички си пръв от първите, ама за тези случаи памперса май не акомулира подмокрянето? А беше чел за Винету, хахаха смешник! През 2013 те ометохме с камъни и тояги, но неразбра посланието! Този път обаче ЩЕ ГО РАЗБЕРЕШ и ще вденеш що е то "политическа стабилност!

От деформаторите, патриотите и войводите ни вопъл, ни стон! Само миризми на пресни л..на!

И кккой Би ти повЕрвал бре, Шмойко Шмокорисов ?!

излъгал ги е

СЕТНЕ РАЗПРАВЯЙТЕ ЧЕ ДЖУДЕТАТА ТВА , ДЖУДЖЕТАТА ОНОВА - Я ВИЖТЕ КАК БАЦЕ БОЙКО ГО Е ЗАСМУКАЛ НА ЖЕНСКОТО ДЖУДЖЕ ОТ ФОНДА :)

Съобразно Данните - ADB - Е Воистине-Сериозната част от WB, Колега ! ...демек - банкянскио Би бил могъл Единствено-и-Само да Си го За...тиит (, ама то аслъ с таз талия кат ладия ;-)

Държавата гори под краката му, а Тиквоний Кратунов целува еврейски пратеници. Дошли най-вероятно за уреждане подробностите по следващия заем на века! Пак ще си отиде с уважен от електората с камъни и дървета, но успя да ни вкара в поредната национална катастрофа с тези заробващи заеми и с абсолютно безхаберие в държавното управление!

боко-тъпото е един елементарен и прост човечец. Гърците показаха как трябва да се защитават държавни интереси. Йес-мените управляващи България, които се съгласяват с всичко, което поискат изедниците от МВФ и СБ, не са способни да изведат страната ни напред!

Йес, йес - ама ей го в на ! --> тоя банкянскио Снова гглеЪ дъ фффинтиуъ ЕС.

А ни трябва само едно наистина ефективно правосъдие, което да се пребори с огромната корупция по високите етажи на властта и да тикне такива като това недоразумение в затворите.

На кого обещал? А на бълг. народ какво ще обещае? Вдигане на мин. заплата, спиртане на рекета на Топлофикация, наказване на виновните за източването на КТБ?!...

ПОМНИТЕ ЛИ 1997-МА И ПРЕВРАТА ОТ 2013-А? ЕТО НА КАКВО СА СПОСОБНИ КОМУНИСТИТЕ!!! И ПРЕДИ И СЕГА БЕСЕПЕ Е МАФИЯ!!! ВИДЯ СЕ КАКВО НАПРАВИХА С ФИНАНСОВАТА СТАБИЛНОСТ ПО ВРЕМЕТО НА ГЕРБ!!! СТАНА ЯСНО ТЯХНИЯТ ПЛАН ДА ИСТОЧАТ БАНКОВАТА СИСТЕМА И ДА ОТКРАДНАТ КАКВОТО Е ОСТАНАЛО!!! ТЕ ФАЛИРАХА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДЪРЖАВАТА!!!

Простият комунист БОРИСОВ ,ГМО на БКП , те харесва защото си прост.

Kalin

Силен на обещанията слаб на реализацията;-)това е Борисов.Къде залепи то се пука не две други места минимум;-)

Точно тези,които си посочил са господарите на БГ и всички ние сме техни роби. Да кажат от какво са недоволни,че ни избиват с такива засилени темпове.

Че кой е той да обещава,след една година не се знае дали изобщо ще управлява.Последно четох че дългът ни съотнесен към БВП е нарастнал на 97%,а 130% мисля че е критичната граница.Същевременно развитие 0.

Същото 1 към 1 го четох преди 2 дни

Това е копи-пеис похвата на учениците от полицейското училище до Долни Богров! Те децата не носят вина, че даскалите ги учат на тези "иновативни похвати" в полицейската практика!

БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ БЪЛГАРИЯ Е ОБРЕЧЕНА НА ТОТАЛНА РАЗРУХА!!! ПО ВРЕМЕ НА ПЪРВИЯТ СИ МАНДАТ Д-Р БОРИСОВ ЗАПОЧНА ВЪЗРАЖДАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ И ВЪПРЕКИ ГИБЕЛНОТО КОМУНИСТИЧЕСКО НАСЛЕДСТВО Я ПРЕВЪРНА В ОСТРОВ НА СТАБИЛНОСТТА И ПРОСПЕРИТЕТА В ОКЕАНА НА БУШУВАЩАТА ЖЕСТОКА СВЕТОВНА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА!!! ПРЕСТЪПНОТО И ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО ТУРСКО-КОМУНИСТИЧЕСКО ПРАВИТЕЛСТВО НА ОРЕШАРСКИ СЕ ОПИТА ДА ВЪРНЕ РАЗРУХАТА И ДА УНИЩОЖИ СЪГРАДЕНОТО ОТ ГЕРБ!!! НО ОЩЕ С ПЪРВИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ ВЪВ ВТОРИЯ СИ ПРЕМИЕРСКИ МАНДАТ БОЙКО БОРИСОВ РЕШИТЕЛНО ДЕМОНСТРИРА НЕПОКОЛЕБИМАТА СИ ПОЛИТИКА И ВСЕОТДАЙНИТЕ СИ ГРИЖИ ЗА ПРОДЪЛЖАВАНЕТО НА ВЪЗРАЖДАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ! ГОРДЕЕМЕ СЕ С ТЕБ И ТЕ ОБИЧАМЕ!!!

разпуснаха.

Личен поздрав от шефа д-р Боклуков! Светиня Му разпореди двойна!

Бойко Борисов  приет в БКП, кандидатствал във факултет Държавна сигурност на Школата на МВР в Симеоново. Той се хвали ,че е прост и цялата му партийка е от ренегати.

C тези главни букви,...на манифестация ли си,...или крещиш??;)

Леле, колко гербаджийска тъпота!

с тия две институции? Пак заем? От тях? От какъв зор? Нали говореха за европрограма?

А Боци Боклука ближе еврейски задници в МВФ и Св.Б. Ето затова на Родината е необходима нова Конституция, която да промени: 1. Цялата прогнила политическа система на страната, с президенски тип управление! 2. Забрана за вечни времена на подземните юдо-масоно-тамплиерски образувания, управляващи задкулисно Родината ни! 3. Забрана на всякакви привнесени вероизповедания, освен традиционните за страната ни източно православната и мохамеданската религии! 4. Народен съд за виновниците на поредната национална катастрофа с финансовия грабеж на КТБ и огромния държавен дълг от 16 милиарда лева! 5. Излизане от НАТО и от ЕвроГейския съюз и ликвидиране на чуждите военни бази! 6. Национализация на всички значими за националната ни сегурност стопански системи(енергетика, добив на цветни метали, заводи на ВПК...) 7. Закриване на МВР и с освободеният финансов ресурс разкриване на общински служби за охрана собственоста и достоинството на гражданите и държавата! 8. Възстановяване на БНА в численост и въоръжение от преди споходилата ни "демокрация"! Това няма да стане за ден, месец или година, но по-добре да се поизмъчим още 5 години, вместо да гнием в това блато!

Докато не хванем по едно бренеке,тия изверги ще си развяват байрака.

БРАВО ГОСПОДИН ПРЕМИЕР ЗА ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ КОЕТО ВЗЕМАХТЕ!!! ВСИЧКИ ВИ ПОЗДРАВЯВАМЕ ЗА ПЕРФЕКНАТА АРГУМЕНТАЦИЯ И ТОЧНИТЕ ОТГОВОРИ КОИТО ДАДОХТЕ!!! РЕЯЛНО ПОГЛЕДНАТО СЕГАШНИЯ ПРЕМИЕР Е НАЙ-ДОБРИЯ ОБЕКТИВЕН И ПОДДЪРЖАН ПО-ВЕЧЕ ОТ 2/3 ОТ НАРОДА! НЕ СЕ СТРАХУВА ДА КАЖЕ ИСТИНАТА В ОЧИТЕ НА КОМУНЯЦИТЕ И НЕ ИМ ДАВА ОТЧЕТ! УМЕН И КОМПЕТЕНТЕН, ИМА ВСИЧКО КОЕТО ТРЯБВА НА ЕДНА ЛИЧНОСТ ДА БЪДЕ НА ЧЕЛО НА ДЪРЖАВА!!! БЛАГОДАРИМЕ ВИ Г-Н ПРЕМИЕР ЗА МЪДРИТЕ БЕЗПРИСТРАСНИ И АРГУМЕНТИРАНИ РЕШЕНИЯ КОИТО ВЗЕМАТЕ И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е С ВАС И ВИ ПОДДЪРЖА!!! ГОРДЕЕМЕ СЕ С ВАС И ВИ ОБИЧАМЕ!!!

C тези главни букви,...на манифестация ли си,...или крещиш??;)

тое задълго и да пишеш с главни букви нищоне изменяш.....

Преброй си минусите и ще установиш, че като теб мислят не повече от 10%...

51% от МВФ е СОБСТВЕНОСТ на 5-те еврейски фамилии "притежаващи" ФЕДЕРАЛНИЯ резерв на САЩ/той е ЧАСТЕН/!!! Тази "групичка" начело с Рокфелер притежават и 32% от капитала на СБ/свет.банка/?!?!Същите СА СОБСТВЕНИЦИ и на 25% от Централната Европейската /Банкана ЕС/!! Виждате ли на КОЙ ни продават управляващите ни 25 год. мушмороци!?!?!

не ги ли задавиха тия пари вече