Мустафа Карадайъ и Кирил Петков си стиснаха ръцете край Тюркян чешма

Лидерът на ПП заедно с баща си Петко и Николай Денков почетоха загиналите в протестите срещу насилствената смяна на имената

Обратно в новината

Коментари - Мустафа Карадайъ и Кирил Петков си стиснаха ръцете край Тюркян чешма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И З Р О Д И .....

Пътя към властта минава през мен, през моите ръце.Разбирате ли ме ? Разбрахте ли това? Порциите ги разпределям аз! Кирил и Асен са мои вече. ВСИЧКО Е ДеПеСе .

Така трябва,мир и разбирателство.Петков го умее

Киро не става за нищо. Само да се мазни ....

Доган Сокола е строг, но справедлив. Само той може да превъзпита и направи човек от Кико Идиота...

Мръсни гербаджии, схемаджии, вън, вън, мръсници, по 20 000 лева, а за пенсионерите пръст! Сега видяхте Годо и пишете, а! Ще пишете по килийте!

Тоя Киро се оказа голям ибрикчия! За кокала и душата на дявола ще целува. Продажник мръсен! До вчера рева против етническата партия, сега ръка му целува! Продажник и родоотстъпник! Видя се какъв си и колко струваш. Не случайно те биха със снежни топки на Шипка. И тепърва ще го ядеш - няма кой да ти вярва вече.

Аааа,Киро се ръкува,не се целува. Станишев се целува с Местан,нека да бъдем точни.

За да се докопа пак до кинтите Кирчо е готов да си го скъси.

Те вчера се плюха сега се прегръщат

Леле, слушах го Просто Киро, много вИхрушки са му замаяли главата. Вместо Върхушка, употреби Вихрушка. Този иска неистово да управлява, но кашите, които забърка, са каквито са и в главата му. Непрекъснатото плюене по опонентите, невъздържаността му, откровеното и безочливо лъжене, непознаването на българския език и история никак не говорят за начетен, уравновесен, честен и почтен човек А такъв трябва да бъде един държавник. Да ме извинят неговите колеги и поддръжници за думите ми.

И какво забърка, къде сбърка? Много разбирате. Браво Кире.

Киретата пак се възползваха от ситуацията!Не става,много лицемерно,а за помачването ,помъчването на хиляди българи от Родопите през османско,нещо така?.Не че има връзка с днешните политици,но какво се прави за тези хора да не бъдат търгувани партийно.

Шарлатанинът Петков си прави реклама....През онази му работа е ,че по онези времена се случваха лоши неща. Бил е келеш в началните класове...

Кире, до там ли стигна?!Чакай гласове от тия ковро!

дпс-то е легитимна партия колкото и гражданството на кире кога се кандидатира

тва възпоминанията добре амане казват как точно бебето е протестирало...

е ясно, че на нови избори са силно надолу

след като и Радев ги низвергна

А на масата - "Драгиева чешмааааааааааааааааааааааааааааааааааа.

Който се е прегръщал,целувал и си стискал ръцете споганците-турци,цигани и еничери все е губил.Примери с БСП,Серго,Итн,главестия Слави и бизнес"партньори"Те са бухалката ДС!

Киро зад кадър и на кавал им е свирил.

Турчин циганин и евреин!

А кога ще има помен на гара Буново???????????? Турците имат ,,интереса клати феса,,комунистите ги прогониха ,а после с тях управляваха ,та вече 33години.Това недоносче само му липсва феса

Иш аллах Киро ефенди сюнет ще ти направим и отзад ще те клатим ханъма ще станеш малеби ще лапаш като искаш да си на власт

Когато си безпринципен и службогонец така се получава. Правиш мазало върху мазалото. И последната мантра на кироу падна, за вредата и статуквото на ДПС.

Кога турчин е отишъл на Шипка на 3 март или в Батак?Как може Кирил да иде при турците

Кръвта вода не става. Какъвто синковеца, такъв и бащата. Не са много добре в главите.

Сигурен съм, че Карадайъ знае по-добре български от тоя суяк!

Пастрокът му жив, Кирето го погребва!!!

Многи грешен ход. Това момче не е дипломат, а продавач на закваска. Сега и 4% няма да събере на изборите. Да е чувал за посредници.

А дано! Че ни писна да му гледаме отвратителната мутра и брадавицата на устната

маже си я всеки ден със смес от канадски лайна и пробиотик, но уви!

Тази новина ме кара да гласувам за Копейкин. Няма друг вариант.

е Киро Простака. Докато бръщолевеше за мръсните коалиции на Герб и ДПС, сега отишъл с голям букет да се предлага на Карадайъ ?!!

В кенефното издание на прокопиев не стъпвам, но предполагам, че тая новина са я пропуснали или интерпретираали по евроатлантически.

Чичо Петко: - Мойто мОмче Кики е простичко, но с моя помощ пак ще командва и арестува който му кажем. Ще го направя булка на ДПС и готово!

На големите ни празници " помен правят " Колко атентата сътвориха и колко жертви дадохме ? Геноцид няма но помени правят ? За Конституцията говорят , но в нарушение са създадени ? Няма излизане от потурнащината ?

Простото Киро пак е като лайно над водата, където не го сееш, там никне.... Апропо, защо палавото Ленче не е до него?

Ма какво ни занимавате с тези бездушни ако ще и за камбаните да се хранят защо ни ги натрапвате тези народи не ги иска обрича ги на забрава .вие журналистите пак ни ги натрапвате..

Ех,този Киртак толкова алчен за власт и гладен чак ми се повдига и канадката с дъщерите си ще продаде безкрупулния иска да играе бързи пари на всяка цена със партията на сараите те поне вече толкова години си похапват нали разпределят порциите кой ще е по-алчен само времето ще покаже ако съставят правителство

По-добре стиснати ръце,отколкото обиди и псувни.Честита Коледа!

Добре , ама кога ще видим някой от ДПС на помен за горнооряховския влак ? Или за пощата в... Дори аз вече не си спомням къде беше И до кога нашите "политици" ще поощряват нагнетяването на напрежение от ДПС и привържениците И , а ще "забравят " золумите ,които привържениците на същата партия направиха в оня период?

Аз ревнувам.

Киро сюргюна и Ахмед айгъра

Киряк Стефчовци

Мустафата инсталира Кирчо за главен ЕНИЧАРИН Сън сънувах, ой нерадост, опустяла младост, сън сънувах, сън прокоба - сънувах си гроба...

БОКЛУЦИ

Kakво искате, Русия ни прати Станишката в комплект с Елена Йончева а САЩ Киртака с канадската булка Слави който не им цепи басма, остана извън Парламента, трябва да сте доволни, ако не сте виновни, заради изборите си.Тук чуждата пропаганда е толкова силна, че и Христос да слезе, няма да го познаете, защото гледате едни и същи пропагандисти от телевизора.

Та парапетов доказа ,пе си е чисто комунделско отроче под маската уж Ес.Вече ви знаеме курвенските номера

Далавераджиите няма как да не си стиснат ръцете, кога сделката им върви както на тях е угодно.

Идва му отвътре,,та плескат с ръце и се прегърнат,,така направи един комунист и Лютви местан на орлов мост и стана тройна кражбокоалиция

Всичко е за да вземат властта Киртак параПетков и шарлатаните, но българските турци не са прости, надявам се!

Какво искаш от човек, който не е учил История на България?

Единственият шанс отново за власт на Кирил Петков е чрез ДПС и БСП. Не съм много сигурен за сегашната ситуация, но след следващите избори изглежда почти сигурно. Той ще си понатъпче джоба и както много преди него ще отиде в политическото бунище. Но ДПС ще остане.

До ДПС Да се ръкуваш с Киро простото е като възродителния процес.

"като има ред, законност и демокрация", отговори Кирил Петков. Невероятно! Това го казва ТАКЪВ виден враг на реда, законността и демокрацията, като Киру Простото.

Заигравка с етническите политики от миналото ,наследени от комунистическия режим. Не може днешните демократични партии да носят срама на столетната партия,която обърка живота на българите и продължава с промяната да ни води към хаос и мизерия.

ПП-предатели и педераси.А измисленият академик Денков -чучело соросоид.Мустафата със сигурност ще ги уважи.Всичките ги гони педерастията

Започнаха лицемерните заигравания между партийките за да може да хванат кормилото на властта и да закопаят окончателно България. С турлю гювеч от жадни за власт дребосъчета не се управлява. Нужна е силна и здрава ръка,която да оправи стореното от "промяната". ГЕРБ ще бъде все по-силна с всеки следващ избор.