Мустафа Карадайъ: Ахмед Доган не беше съгласен с оставката ми, аз реших

Лидерът в оставка обясни, че се е оттеглил заради натрупаната умора, но ходи почти всеки ден в партийната централа

Обратно в новината

Коментари - Мустафа Карадайъ: Ахмед Доган не беше съгласен с оставката ми, аз реших | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Завалията прегрял и стана месеци наред мълчи като пукал и се крие от камерите.... Ще речеш, че държава ръководил до сега.... А и защо сега прави изказване, когато вече на никой не му пука защо се е махнал? На всички ни е ясно, че в султаната ДПС Доган коли и беси. Ако той ти каже, че си уморен - вземаш си почивка

на кой ли му дреме

така е то при демокрацията.... нали за тва скачахте... ся що ривети

В ДПС нямало нищо случайно ,но вече се усеща смърдня на гнилоч,щом политическия еничар касиер Дукян Пеевски го включват в управлението на партията .Това е негативен знак към бългаските мюсюлмани .

Да се чете Деян Пеевски а не Дюкан Пеевски.

Грънци

Тоя вярва ли си ?

.

Един от най-гнусните моменти от времето на соца е възроден. След като банда безскрупулни лакеи и кариеристи свалят някой, той пъблично си посипва главата с пепел и обяснява на всички какъв злодей е. Разбира се, прошка не може да има. Съвсем заслужено и аргументирано от самия него го пращат на заколение и отпочват следващия. Само последният етап още не е достигнат в ДПС, защото още не са превзели държавата.

Не мозе да баде! Фтивай пак при Ердоган да ядеш локум.

Ха,ха! Няма нито едно петънце по бляскавата фасада на сараите, пардон, "империята"!

тоя сладур с очила за 5000 евро почна много да сле слага на Ердоган и Сокола го отсвири. Сега излиза да се обяснява в любов на Доганя, за да не се вълнува електората. Иначе може да разказва сказки, колкото си иска.

Миналата година се слу4и нещо, което не можеше да се слу4и преди 20 години. За кмет на София беше избран внук на генерал от Държавна сигурност. Това озна4ава, 4е 4ервените пари отдавна успешно са вземали икономи4еската власт в страната и отново искат полити4еската. Прехода успешно приклю4и. В тоя ред на мисли, нормално е Пеевски да поиска властта в ДПС. Той представлява парите на Държавна сигурност. На Карадайъ времето му изте4е.

Тоя на 53 години се бил амортизирал и не му се работи повече, ама гласувал населението да работи до 63-65 години...

Тоя е лъжец. Къде се среща с Доган, като Доган не излиза от сараите

КГБ създаде ДПС за да контролира политическите процеси в България и да го ползва като инструмент за натиск ако кривнем от орбитата на влияние на Русия.Останалото са подробности.

Карадайъ е много умен човек.

Да , така е .

Ти говорил ли си с него? Имам позната която е комуникирала с него,и ми каза че не можел да върже 3 думи на кръст!

Додеяло му е на Карадайъто да изплаква и умива гъза на Доган всяка вечер преди лягане явно.

Тоя ще ме разсипе от смях. Представям си сценката как отива ипри Доган и му казва, "ти може да не си съгласен но аз реших" и в селдващия момент му става топло отзад. ХАХАХАХАХ

Я си кажи, кажи честно пред Аллаха, чия беше великата идея да дадете ДПС и съответно баланса на силите в България в ръцете на Пеевски. Краварчетата ли ви направиха предложение, на което не можахте да откажете?

Мустафата така и не научи българския.

Доган не бил съгласен с оставката, но Мустафата бил решил. Егати вица, дори кравите в Борино му се смеят на този!

Раздаваше най-много ритници на поваления на земята Енимехмед и вместо да го разследват за упражнено насилие го издигнаха за председател на Детска Педатогическа Стая.

Мустафе, ти си аут батювата...Много цоцаш от партийната субсидия...и любовници въртиш на миндеря...

Ако Бай Ганьо гласуваше, а не си стоеше пред ракията и салатата, цъкайки с език как всички са маскари, организираната по руZZки образец престъпна група ДаПаСе нямаше да бъде никакъв фактор в политиката. И не сарайският соПол е велик мъдрeц и стратег - той просто си има едно стадо, което си стриже на всеки 4 години, за да му изпрати депутати. Количеството депутати обаче пряко зависи от избирателната активност. През 2001 при близо 4 милиона гласоподаватели ОПГ ДПС има 21 депутати, избрани с 340 395. В настоящия парламент има 36 депутати, избрани с 347 700 гласа, при общо при гласували 2 326 752. И още една зависимост - колкото фашистките партии тип Атака, са по вресливи, толкова ДаПаСе са по-силно представени в НС. В настоящия парламент ролята на "националисти", дирижирана от ДаПаСе се играе от ИТН. ИZраждане е креатура на другата ОПГ - ГЕРБ. Докато се държим като Бай Ганьо, а не като Алеко, България ще е кочината на Европа - по руZZки образец.

Каква драма - ще се разплача.

Карадайъ: "Има определени структури, които работят само срещу финансиране и само това чакат. Превърнали са партийната работа във финансиране - работа" Карадайъото каза "А" и ...ГЛЪТНА "Б"-то.

"Какво тук значи някаква си личност" Демек : Каква е разликата, след като кукловодът е един и същ!

В ДПС почти не останаха нормални политици необвързани с ДС-печалбарите или с интересите на Анкара. ДПС Умело се криеше и използваше в предизборните си кампании и настройваше умело турскоговорящити българи мохамедани срещу етническите българи и обратното българи патриоти идиоти настройваха етническите българи срещу българомохамеданите(най-глупавият идиотски въпрос който са ми задавали"е те говорят турски значи са турци" глупости на търкалета......подобен въпрос може дад зададе идиот и неук невежа който не е учил история и не знае какво означава насилствена етнорелигиозна асимилация под османското иго.....всеки приел насила исляма българин и семейството му са били задължавани да говорят турски за да получи статут на османски гражданини и да се прекрати мора и терора над тях......нашите чорбаджии са учили турски с цел търговия.....а много българи вкл,хайдути ,революционери за да знаят езика на враговете си(Да вметна друг факт след 1944 до 1999 всички набори от гранични войски служили на турската граница са учили задължително турски език...изпити който не издържи нема отпуск)..Та семейства с "турски" произход са под 8% повечето от тях с дядовци еничери с жена ханъма-туркиня........от общият брой българомюсюлмани и турчеещите се цигани мюсюлмани и повечето от тях са в управлението на ДПС)Най - идиотската изцепка на комунистите така нареченият възродителен процес.....който вместо да избоде очите на българомохамеданите им изписа вежди както казваше учителят ми по история...оставиха болшевиките комунисти и се преселиха в Турция.........та кой нормален би избрал да остане в България с комуноболшевишките шизофреници пред варианта живот в чужбина с времето тези хора се устроиха и създадоха успешни бизнеси в Турция, дори много от тях покъсно се преселиха да живеят в западна Европа...докато ние се гърчихме под купонната система,режим на тока и убийствената инфлация през 90те..комунистите си изиграха много лошо картите представяйки им историческите църковни архиви и именниците и родословието на прадядовците и прабабите на българомохамеданите......насила с репресии.........дето се казва насила хубост не става...и всичко що насила с убийства, мор и терор е създадено и изградено се разпада.

смееш ли да направиш нещо,с което доган не е съгласен?

Българите провалиха тази държава, а не турците.

Ти, можеш ли да гласуваш на избори в турция? Защо тогава, турците гласуват на избори в България?

Позволиха турска партия да е в парламента 34 години.

За съжаление ,си прав !!!!

това е дпс. Но и другите ни т.н.партии са същите. Тези цървули мамят ,манипулират и шантажират турското малцинство,което аз уважавам. Другите в сглобки и некоалиции са същите боклуци.

И един мармот...

Кой го боли за ДПС ?

Нас ни боли! Проблем ли е?

Няма такава слагаческа партия, каквато е ДПС. То бива навеждане, то бива дупене и мазнене на агент Сава. Колко години е командвал парада Т. Живков? Колко години прави същото в Русия Путаран. Този ще ги надмине. Вижте го Карадаи, как скимти в краката и му се обяснява в любов и вярност на Сокола, като кученце получило кокалче от господаря си.

Ахмед Доган, по-известен като - сопола, вече няма интерес от него. Новата дебела секретарка на Доган - Дебелян Пеевси има кеш. Не случайно, конституцията забранява етническите партии.

Кмета на кърджали Азис се оттегли заради натлупана умора.Странно, че тази умора се появява едва след петия мандат,когато улиците на града заприличаха на швейцарско сирене .

и хотели в Турция,Гърция и кеш пари. УмориА се от кражби и айдуклук.

Карадайъ знае коя е неговата прародина, но българите знаят ли коя е тяхната ?

Дебел, фъфлещ, мазен, вонящ циганино, твоята прародина е Индия.

мъжка секретарка ли е този?

Карадайъ, един турчеещ се българомохамеданин, разбирай помак, като бившия земеделски министър Мехмет Дикме.В ДПС помаците с български имена не са вървежни.

Уау! Уау! Уау! Какви чудеса стават! Сам се отказал Мустафата?! Аха, аха и за малко да повярвам. И още нещо. Не ходи на работа в парламента. Дотук добре. Интересно а дали си взима заплатата?!?!?! Ще се намери ли поне един журнализач да му зададе този въпрос?

По коментарите ще разпознаете цялата толерантност към турците, и това е нормално защото в личната карта пише Българин а като го питаш какъв е той отговаря турчин, такова двуличие е непростимо.А дали ще интегрираме емигрантите - вероятно НЕ, защото не интегрирахме нито цигани нито турци а те започват да си правят държава в България.

Българи окрадоха България, а не циганите.

И генерали нарязаха ракетите, а не редниците... Да се знае.

Циганите грабят български пенсионери.

Колега, тук не става въпрос за турци, а за мекерета - руски, американски, турски, но най-вече мутренски. Понеже ние сме нация от мекерета, а партийните мекерета са елитът на нашата страхотна нация. Поздрави!

Ако бяхме останали в Османската империя, сега може би щяхме да сме добре.

щяха да ни изколят, като арменците. в анадола един аременец не е останал!

.. ДПС е етническа, ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА, организирана престъпна група и въобще не трябва да съществува. Не случайно, конституцията забранява етническите партии. Електората на етническите партии не гласуват по политически убеждения, а по етнически. ДПС винаги ще е против България, българските интереси, език, бит, култура, история!!!

Застреляй се,ако можеш.

Марш обратно в Анадола, мангал. И скъсай българския си паспорт.

най важното! Какво е ДПС? ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ,нали така? Така,АШКОЛСУН. В България има ли ПРАВА И СВОБОДИ? Има. Тогава каква партия е? Етническа ,разбира се.

В ДпС нищо не става без съгласието и одобрението на Сокола,нищо. А този гледаше като Хамилтън, когато му се изплъзна осмата световна титла.Беше леко неадекватен.

Така е, казва се 'умора на материала' натрупва се в долната част на гърба . ..

Че и нахален

Наглостта на циганите, мюсюлманите и негрите е безгранична.

Карадайъ ни обяснява, как няма нищо по-нормално от това председателят им да си подаде оставката преди конференцията им. Ми що не го запишат в устава си, като е толкоз нормално?! ДПС нямат нито едни нормални избори за председател. То не бяха "атентати" срещу Доган с неработещ газов пистолет, после криениците на Местан в турското посолство, сега тая "нормалност" в оставката на Мустафа. ДПС не просто са бизнес партия, ДПС са партия на сенчестия бизнес. И, ако едното е срамно, другото е незаконно. Дали ще дойде ден да го разберат?

Много закъсняха с това отстраняване на тоя шмекер, дето прародината му била Турция. Че пък тръгнал да хитрува и се оправдава в национален ефир.

Лъже-маже в национален ефир, но истината само той си я знае. Някой да не би да е очаквал, че ще излезе на екран за да каже нещо против Доган или Пеевски? Естествено, че шикалкави колко много бил изморен от многото години работа и сам си бил подал оставката. С цел да преустанови коментарите по него адрес. Но, толкова е изморен, че щял видите ли да продължи да работи в ДПС. Тоя Карадайъ съвсем ни взема за глупаци, сякаш не им знаем политическите номера и начин за измъкване от всяка ситуация. С лъжи и измами. И приказки от 1001 нощ. Със сигурност и за тая изява е взел лично разрешение от Доган.

да си подадеш оставката, или Доган да се съгласи с нея. Аз съм и за двете - абе направо си закривайте крилото на Ердоган у нас и толкова

Цял живот прекарах в слугинаж на ДС антибългарски престъпници и сега правя опит да ям на спокойствие парите дето съм натрупал . Ама ..... с това дето знае съдбата му е доста неясна!

Защо изтри последният коментар бе мършо турска