Инцидентът в Мюнстер не е терористичен акт

Трима, а не четирима са загиналите при инцидента с вана, налетял върху множество хора в германския град Мюнстер в събота.

Обратно в новината

Коментари - Инцидентът в Мюнстер не е терористичен акт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТЕРОСИТИТЕ В ЕС УБИВАТ ЕБАТ НАПРАВО СА В РАЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!

И простите германци и всички, които отиват да работят в Германия ще ги издържат да гуляят по цял ден.

Що е това терорист? ТЕРОРИСТ е германец, страдащ от психични отклонения!!! Побъркаха се фашагите!!!

съвсем,се "оправиха"!

И това видях ,някъде из нета """"Шофьорът на вана, който се вряза в тълпа хора в германския град Мюнстер днес, причинявайки смъртта на трима души, преди да се застреля сам, бил 49-годишен германец, страдащ от психични отклонения. Мъжът се казва Йенс Р. и е от Мюнстер, графичен дизайнер по професия.""""""

Много добре се манипулира обществото! "Атентатора бил германски гражданин, с психични отклонения" ! Защо не съобщите, името на този германски гражданин? Защо не му покажете снимката? Всичко се прави с цел, за да не се разбере истината!

Ама къде е този интелектуален колос Ц.Ц. и да направи своите обосновани предположения.Той е корифей на словестните пируети.а след това може и завоалирано да посочи дългата ръка на Москва.Няма ей така ,напразно да отмине този акт символ на мултикултурализма

И бъдещите НЕ ЩЕ ДА СА!!! Направо не ги съобщавайте, те ще са евроГейски начин на живот!!!

Германеца/терорист с името Ибн да го Ебан се предполага да е един от тези, които Меркелката посрещаше с целувки, селфита и топло изпечени сладкиши на гарата в Мюнхен! Този акт се приема като ответна "топла прегръдка" за водачката и водената от нея съкрушителна политика за цяла Европа, колкото и ЛЪЖИ ДА ХВЪРЛЯТ сега, за да замазват лайната и!!!

Малее ... великите сили явно възприемат културата ... случайно да е споменавал нещо за девици преди да се гръмне?

,,инцидент,, от ,,битов,, характер отразяващ някои ,,черти,, на успешната ,,мултикултура,, в германия...!!!

всяка семитска радикализация (ислямска или юдейска) е психическо отклонение. Ако извергът е бил ЛУД - кой му е дал оръжие?

Шофьорска книжка и ван с експлозиви!

е немски гражданин и се казва Хасан ибн Саид. А баща му е арабски имигрант .

още преди двадесет години ни го казваха но тогава не го разбирахме...??? х-фаил,,...истината е някъде ...навън..,,!!! честит празник!!! христос воскресе!!! да сте живи и здрави и по своему щастливи...!!! казвам по ,,своему,, защото няма ,,еталон,, за щастието...!!! макар че се опитват да ни го ,,набиват,,...!!!

друга една от вероятните причини този "инцидент" да не е терористичен акт е, извършилият го да е джендър активист, което няма да е далеч от истината, като се знае вече, че е с психически отклонения. неведоми са пътищата Божии. Христос Воскресе!

Терористът е кюрдско-немски мелез. Това за пореден път показва, че резултатът кръстоската между помияр и немска овчарка е отново помияр. Затова, освен чистокръвните варвари, с тях да потеглят и мелезите към страните им по произход.

Защо никъде не се посочва, че убиецът е кюрд?

Вижте сега какво пишат медиите и си представете какво щеще да е ако терориста беше руски гражданин ..

Е,щом не е терористичен акт,на загиналите сега ще им е по-леко!

Моментално започнаха да прикриват нещата. Мейнстрийм медиите и политкоректните НПО-та на които са подчинени. Държавните служби пък с тази прословута политкоректност, си мълчат да не би да обидят някого и после да служителите да бъдат уволнени. Болшевиките либерасти превзеха света и по цензура, пропаганда и скрити репресии надминаха дори комунизЪма. Нормално, пасмината управялваща процесите е една и съща. Сега надгражда и ни го ...по-елегантно същия.

поздравления за коментара.

Как се казва убиеца? Защо не се споменава името? Германски граждани мюсюлмани - много. И защо винаги терористите са луди? Защо в Германия все луди???

""""""""""""Мъжът се казва Йенс Р. и е от Мюнстер, графичен дизайнер по професия.""""""

""""""Няма мигрантски произход, нито данни да е екстремист, нито да се е ислямизирал. Има данни, че е имал психични проблеми и преминал преди години психиатрично лечение. Преди време той направил опит за самоубийство, съобщи обществената телевизия Цет Де Еф (ZDF).Няма данни да се е радикализирал"""""

А ако не е терор, то какво е ?

""""А ако не е терор, то какво е ? """"Ами предполагам ,че е светлото мултикултурно бъдеще.Това ще рече ,че някой идва в страната ви и вие трябва да го слушата какното ви нареди в името на мултикуртурализма и неолибералните ценности

Разбира се, че не е терористичен акт! Полов е ! Тотално деградирали са западните джендъри !

При еднакъв сценарий и еднакъв брой жертви, трябва да се научим д аразличаваме терористичните актове от милосърдните. Ако шофьорът не вика "аллах акбар", значи актът не е терористичен. Само когато е намесен аллах, само тогава е терористичен. А даже и тогава не е сигурно. Трябва баба Меркел да обяви истината относно естеството на подбудите за сценария. Едва тогава убийството на мирни хора може да се нарече терористичен акт.

Май е време да се появи поредния Скрипал/или там както му е името/,за да бъде отклонено вниманието на хората, от това какво се случва в собствената им държава.Очертава се много работа за манипулаторите,много нови димни завеси в името на нова евро-гейска неолиберална Европа.

А информацията за експлозиви във вана? Кога лъжете бе ? И техните журналя като нашите. Сакън да не всяваме паника, сакън да не обидим мюслитата.

Попаднах и на такова заглавие """Ванът на атентатора в Мюнстер - пълен с експлозиви, търсят още двама терористи Полицията претърсва центъра за взривове, хеликоптери кръжат над града"""""Ха сега ,къде е истината .Нея сигурно кротко я крият с цел манипулация на широките "народни" маси

"""Министърът посочи, че няма данни за терористичен акт. Той потвърди, че водачът на вана е бил германски гражданин, "а не бежанец или нещо подобно".""""Ей голяма работа са евро -гей-неолибералистите , в името на разрушаването на Европа са готови и един терористичен акт ,да го нарекат пътен инцидент, пък шофьора се самоубил с викове "Аллах акбар".А как му е името ,на този "болен" с психически проблеми човек.Бил немски гражданин.

Я пак! Преди да пишеш името на френския президент, погледни в уикито. Макрон не е Франсоа, а Еманюел. Франсоа беше Митеран.

Страшна работа са тия дойчовци! От както си избраха бабата, много странни занимания взеха да им хрумват. Добре, че не е тероризъм, просто малко по-екстремничко. Нищо ще му свикнат.

Милиционерската логика на министъра е желязна -щом е германец не е терорист. По тази логика и Брейвик не е терорист защото е норвежец

Тези съвсем изперкаха. Излиза че ако забие вана в тълпата крещейки Аллах акбар е терорист, с ако крещи Е сега ви е. мамата не е.

Да бе, просто е някакво ново модно увлечение в Германия, явно пак трябва да ни е страх от немците.

Да разбирам ли, че щом не е тероризъм, значи все по хубаво ще става?

Германците са превъртели от страх да не си помислим, че тези дето приютиха да им работят без пари са терористи. Терор е всеки акт на насилие, без значение дали е извършен от мюслита или луду християни.

И какво правят пилота с потника и г-н Боко Балкански, след като обърнаха гръб на ЕС и Америка? Сигурно си чукат яйцата к си свиркат..?

abasador

просто, обяснението, че това всъщност не е терористичен акт е много точно. Независимо от това, че съобщават, че младежа е германец и не е терорист, той просто е решил да се гръмне, не ей така безславно в някоя тъмна изнба, а в центъра на града пред очите на всички, и за да направи впечатление е подкарал автобуса си с мръсна газ и е започнал да се самоубива, просто това е истината.... така, че да има една камара свидетели, да го видят и да кажат, този човек не е терорист а е просто психично болен..... Абе докато изтрещялата баба Меркел не я изритат от политиката, ей такива приказки ще слушаме, по-лоши от тази за Хензел и Гретел! Лек ден.

НЕЕЕЕЕ ТОВА НЕЕЕЕ ЕЕ НИКАКЪВ ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ ! ТОВА НЕ Е И АКТ ДОРИ, КААМО ЛИ ТЕРОРИСТИЧЕН! НО КАКВО ГОВОРИТЕ! НИ НАЙ МАЛЪК АКТ ДОРИ.! ТА ЧОВЕКЪР Е ГЕРМАНЕЦ! И ТОНЯМА НИЩО ОБЩО С ИСЛЯМА ИЛИ ДЖИХАДИСТИТЕ! ТА ТОЙ СИ Е ОТ МАЛУК С ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ И ТО ЯКИ, КАТО ВСЕКИ НОРМАЛЕН ГЕРМАНЕЦ!ТОВА ПРОСТО СИ Е ЕДНА НЕТЕРОРИСТИЧНА КАТАСТРОФА В КОЯТО ЧОВЕКЪТ ПРОСТО СЕ ВРЯЗВА В ТЪЛПАТА И ПОСЛЕ СЪВСЕН СЪВЕСТНО СЕ ЗАСТРЕЛВА КАТО ВМЕСТО АЛЛАХ АКБАР ИЗВИКВА МОЩНО-ХАЙЛ МЕРКЕЛ! АМА МОЛЯ ВИ СЕ...!

В законодателството ясно се казва, че всяко посегателство над група хора които се намират на обществено място е тероризъм. Как така това не е терор?

ЧОВЕКА КОСИЛ ТРЕВА И ИЗПУСНАЛ СЕНОКОСАЧКАТА БЕ :)

Този път вместо ислямист се оказа немски ненормалник... и сега значи ли това че навлеците които докара Меркел са безопасни? Анис Амри премаза и уби насред Берлин 11 човека, други 55 бяха ранени, някои от тях тежко... Меркел мълча тогава, и даже година след това изобщо не се поинтересува как са близките на тези хора... което не попречи на немците, въпреки всичко да гласуват пак за нейната партия и да й дадат над 30%... явно им трябват повече такива атентати..

не е терористичен акт .всички в мюнстер ,а и в германия си отдъхнаха и щастливо продължават живота си !

То тамошната статистика за тероризма стана като нашата за убийствата .... все битови инциденти, хулигански разправии и т.н.

Не е разбира се! Те бежанците така изразяват любовта към германците!

Ама разбира се, само дето съвсем либерално-толерантно пропускат да споменат името и религията му. Като с цел интегриране, си е взел пистолет с него, докато разкарва с буса стока. Смешки! :)))

Не бе, даже се учудих, верно не е тарамбука. Йенс Р., дизайнер. Явно чилякът не е бил сам в главата... Но туй си е направо расизъм, щом не бил мангал, не било тероризъм... Вече и туй ли не ни дават? И тероризмът ли е запазено право само на парцалоглавците ;))) ?

Християнка съм и нямам нищо общо с исляма, но европейското лицемерие и двуличие вече няма граници. Може ли уважаеми европейци да ми обясните защо когато е арабин-мюсюлманин е терористичен акт, а когато е бял германец е нелеп инцидент, причинен от психично болен?! Това е гавра с паметта на загиналите невинни! Повръща ми се от европа и псевдоценностите и!!!!

ами, по принцип е така, ама точно тоя пример не е подходящ...

Ае кво ни занимавате с на изкуфялата Меркел джендърите ве дирчоци!!! Май само вие не знаете,че Христос воскресе!!! ХО ХО ХО

Христос воскресе,дир! Макар че защитниците на дженцдърската конвенция тва не ги брига

Же суи Софиянец, а Мюнстер так далеко, далеко..

ама естествено ! Не е терористичен акт, защото не прилича на такъв !!?!? някакъв налетял с ван върху тълпа хора - ма, как ще е терористичен акт, ма, моля ви !! някакъв МПС-битовизъм - то и тук така обясняват за наште престъпления.

На това у нас казваме... борба за паркомясто.

Немси гражданин е лека подигравка. Циганите в България също са български граждани, но никой разумен българин не ги счита за свой събратя.

Този път е християнски терорист

ще осъдят ,,кафеджията,, за незаконното ,,паркиране,, на маси на улицата...!!!