Коментари - Интерпол издирва Кадафи и Сейф ал Ислам с червена бюлетина | dnes.dir.bg
назад

Интерпол издирва Кадафи и Сейф ал Ислам с червена бюлетина

Интерпол издирва с червена бюлетина либийския лидер Муамар Кадафи, сина му Сейф ал Ислам и бившия директор на военното разузнаване на Джамахирията Абдула ал Сенуси, съобщи РИА Новости.

Обратно в новината

Коментари - Интерпол издирва Кадафи и Сейф ал Ислам с червена бюлетина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мишок, недей да цвърчиш от капана! Щракна вече!

какво се моташ,та не предложиш на Кадаифа българско гражданство и да го приютим в нашата страна,тъй като ни е голям приятел!Дай там и 5-6 ордена на човека,на килограм,както едно време,па го целуни по хубавите арабски бузки ,па се съберете там на едно митингче в Правец да отпразнувате освобождението на другаря Кадафи ,преследвана жертва на империалистите!Повикайте както преди години,долу НАТО и "НАТО-фашисти,световни терористи"!Успех другарю!

Работил съм в Либия 4 години и искам да кажа не тези скапаняци, които защищават Кадафи (произнася се Гхадафи), че той е престъпник, не заслужаващ да живее. По мое време бесеше студенти публично.

И аз съм работил там, но не съм бивал свидетел на такова нещо. Нито съм се срещал с Кадафи лично, за да знам какъв човек е. Знам, че общините имаха голяма свобода за самоуправление, а парите които им отпускаше, стигаха редуцирани до предназначението си. Знам, че хората там могат да бъдат жестоки помежду си, до първобитност. И знам, че Интерпол не го търсят, за да удовлетворят желанието за мъст на либийския народ, а заради настъпени интереси на световните банки и корпорации.

Бил, не се връзвай на горния лъжец. Името му е Моше. Това говори достатъчно за него.

А бе тиквар,а ти откъде смяташ,че се е пръкнала тази престъпност сега-в посткомунизма!Тогава ти даваха панелена гарсониера,само ако жена ти "бутне" на партииния секретар,а ти си платиш на н-к "жилищно снабдяване" няколко хиляди лева!Комунизмът е родина на всички обществени язви,но ти с ограничения си мозък ,няма да го проумееш!

А кога ще бъде издадена присъда срещу американските президенти, виновни за геноцида срещу милиони невинни жертви в десетки държави? Същото важи и за генералния секрета на северноамериканската терористична организация NATO!

Ще бъде издадена само и единствено в твоите болни сънища, човече! Знаеш си го, ама питаш ...

Съжалявам за Кадафи. Ще го очистят гадовете. За ЛИбийците и африканците Кадафи ще си остане герой . За Нелсон Мандела, Кадафи винаги ще бъде голям приятел и борез за Африка.

Спасението на Кадафи-то е тихо-мълком да се предаде на НАТО. Уж са го хванали, уж с ее бил до послена капка кръв. Псле в3 Хага - пей сърце. Те европейците са толкова толерантни към такива като него. А ако го съдят в България съдии от бСП-то сигурно ще мине и с условна присъда.

Ква условна присъда- у нас ще го накичим с орден "Стара планина" с лента, като преди това Марин ще го помилва...

Боже, боже, реститутско-емигрантската групичка какви простотии пак е сътворила.

Кадафи-то ще има невероятен късмет, ако го арестуват европейците. и ако стигне да го съдят в Хага. Като гледам как се гаври със съда Р. Караджич, акто им гледаш килиите като стаи на 5-звезден хотел, наистина ще има невероятен късмет. Щото ако го хванат неговите хора в Либия лошо му се пише. Това, че ще се гаврят с него и ще го развеждат като панаирджийска мечка е най-малкото. По светлия пример на Саддам ще го осъдят на смърт и ще го окачат на въжето. Ако разнбирасе стигне до съда и не го утрепят като куче.....

Кадафито си заслужава съдбата и не може да има спор по този въпрос. Но това, което казваш е точно така. Кое е по-лошо от курвата?! - мъжката такава...

Като пускат за тях червена бюлетина, сигурно са социалисти?? Отчето, дето работя при него, по ги познава, ходи по техни мероприятия, него ще питам!

Мамата им да е*а продажна на всички До вчера се целуваха и прегръщаха с наго кълняха се в приятелства когато им плащаше сметките , сега стана най издирвания престъпник Точно такова поведение ме кара да мразя и европейските и най-вече американски "лидери4

то и ти се целува и прегръща с Александър Дубчек, а през 1968 изпрати части от Българската армия да участват в окупацията на Чехословакия и да арестуват същия този Дубчек. Ако помниш? Ако не - смени си ника!

Кадафа е престъпник,който няма да избегне въжето,това е от ясно по-ясно!Либииците няма да го изпуснат,а от 10 либиици,9 го мразят и ненавиждат!Причината е ясна-той наложе един нежелан от тях обществен строй,социализъм в арабска разновидност,със всички ограничения на човешката свобода!Съществуват и всички характерни на социализма язви-корупция,подкупи,човешка несправедливост,неразвити пазарни отношения,недоимък и мизерия!

Това де го прочете? В някоя евро-американска медия ли? Питал ли си лично 10 либийски гражданина, та да видиш дали наистина 9 от тях го мразят? Кат почнете да праскате такива проучвания за смях ставате.

абе кьорчо, като изключим от цитата ти неразвитите пазарни отношения, можеш ли ди ма кажеш от какво баш не сме се "облагодетелствали" през нашата си демокрация, така да се каже - корупция ли няма, или пък преливаме от човешка справедливост, а кво ще кажеш за мизерията - не можеш я срещнеш в БГ, а тикво такава

Голяма промивка са ти направили, българино! Замисли се какво ти е направил лично на теб,ЧОВЕКА, опитай се да си отговориш, защо така го мразиш и ще разбереш, че съм прав!

Cамо американците могат да открият кадафи и да му видят сметката не нато:

пак каза голема приказка ( глупост). Господари на американците са евреите. А те имат една служба "Мосад" която в пъти над всички щатски служби.

Искам 240 червени бюлетини и същите за президента и министрите, и техните заместници!

що се излагаш бе смешен си .

Ами само преди година същия този Муамар Кадафи когато си ходеше на гости при лидерите на Европа не беше никакъв престъпник. Тогава беше супер партньор. Как само се промениха нещата рязко изведнъж :) Изведнъж от овцата стана вълк - то бива двуличие ама европейците са шампиони в тази дисциплина!!!

Май не са европейците....

За един час човек извършил престъпление се превръща от честен гражданин в издирван престъпник.

Най голямото престъпление на Кадафи е, че се осмели да се противопостави на плановете за разграбване от евро-американските акули! Той се опита да защити народа и държавата си от външни наемници и ще въде жестоко наказан за назидание на бъдещите непокорници вероятно Иран...