Кабинетът раздаде още 81 млн. лв.

МС одобри 81,2 млн. лв. допълнителни разходи и трансфери за 2016 г. Парите са за БАН, даровити деца, общини, софтуер на чиновниците и разузнаването.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът раздаде още 81 млн. лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По коледа. Стават чудеса някой са си напълнили джобетата

има документи, има аргументи, на когото не му харесва може да оспорва, но държавата няма да спре. Тя си функционира по нормален начин.

Тези пари можеха и щяха да бъдат опапкани от ,,Наште"обръчи ама още малко остана....и да видим кдо каго

Плевнюлийчев да не се плюнчи и бързо да назначи служебно правителство. Иначе Цацаров ще го награби за бездействие.

тиквата си ги вади от джоба и ги раздава -ама ще трябва и да ги връща -не че няма но боли като даваш ресто

Техни са си парите на ГЕРБ и може да правят с тях каквото си искат. Другите като си намерят и те пари и те да сигихарчат.

ПОДАРЪК от 23 милиона за Microsoft???!!!!??? Българската алчност и дебилност са безгранични!!! За едната комисионна и майките си продават, ей, с доставка при това ... Срам! А за пенсионери, за наука, за българските деца и българските майки - няма пари ... Тежко й на такава държава!

Стига сте крали бе, боклуци!

За пенсии на хората няма, за допълнителни разходи на Мин. съвет има!!! 23,2 милиона за бъдеща подръжка на софуеар, който си бил техен.... Е, това, ако не са на батко- братко Боцко фирмите!!!

..И ОТНОВО ПАРИ ЗА СЪДЕБНАТА ВЛАСТ, КОЯТО РАБОТИ ОТЛИЧНО..

Всеки харчи спорд приоритетите си. БСП би ги похарчило за увеличение на доходите на циганките. И за Майкрософт също обаче щеше да даде.

Тези пари можеха и щяха да бъдат опапкани от ,,Наште"обръчи ама още малко остана....и да видим кдо каго

два три млн за БАН, 200 300 хил за деца, 20 30 млн за чиновници и 40 50 за малкия мек прозорец щото са бедни и нямат

Хайде спрете най-накрая да храните най-богатата фирма в света - Microsoft ! Има толкова много безплатен софтуер и операционни системи. Повечето от европейските администрации ползват такива продукти, но ние, понеже сме богати, ще храним чуждия бизнес. Или част от тези парички се връщат директно във вашите джобове, а ?

А колко разпределиха за бонуси?

Това са 81 милион левчета, откраднати директно от БСП и ДПС! При това раздадени за академии и някаква наУка, вместо за "социални проекти, борба със СтрахЪ, подобряване на енергетиката и ромска интеграция" Нинова, изведи електората на улицата, че ще останем без причини да управлявате!

Ама наистина си куха ръждива лейка!