МС даде мандат на Теменужка Петкова да търси инвеститор за "Белене"

Централата трябва да се гради съвместно със стратегически инвеститор на пазарен принцип

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пуснахме патките, злато да търсят.

За кой ще произвежда електроенергия Белене ако бъде построено , кой ще я консумира и дали ще я плаща? Типично по соц.модел първо се прави нещо после се мисли дали ще е необходимо и рентабилно.

Аз си имам две съседки две съседки две кокетки чернооката е Гинка /Върбакова/ а пък русата Калинка.

Миналата седмица БЕХ взе 400 млн. евро облигационен заем, за да погаси 500 млн. евро заем, взет през 2013-а год. заради "Белене" и Мариците... Знаем кои се спъват редовно в един и същи камък...

Няма проблем , ей сега ще се появи стратегическия инвеститор - "Инерком" първо ЧЕЗ м а сега и АЕЦ , така се прави !

stankow

Айде още 3 години тупкане на топката, айде още 3-4 години свръхпечалби за "американските" Марици.

Нушето нали едвам отбиваше атаките на китайците с милиардите? Хората в чували парите на крака ѝ носели, тя не ще без разрешението на ЕК. Ся щяла да търси!

Седнал Баце Ви вечерта пред камината в Банкя, по гащи---разпасан като ахиевски читак; стиснал кебапче и халба бира в тлъста ръчица--и си пее: ... "...Каааалинка, калинка , теменуга мая....." :)))))))

Явно още може да се краде от таз локва, че намаляват другите източници :-)

Т.е. Боце 3 рестартира "гьола" на Боце 1?;)) 'Гьол" не върви, олекваме някак си пред "чуждите инвеститори" ( дет' ги няма, ама Нушето ще ги търси с нужното усърдие) - хайде за разнообразие да е Царичинската (атомна) дупка;)

А защо не я построи тиквата и после да ни продава ток като Гинка? Той е милиардер, няма да му се опре една атомна електроцентрала! Тъкмо няма да ни заробва със заеми!

Дайте го на Гинчето !

Тези двете позьорки...за снимка са се нагласили?! Научили са мурафетите, усмивчици, туй-онуй...! А вътре кухооо!

Ами аз имам някой заделен лев...за първа копка. От там на сетне с кредитче и то само срещУ лична карта.

Търсене на инвеститор ми звучи като: Да забием още един гвоздей в ковчега на България.

Тази кифла не знае как да си изкл. сешоара камо ли да търси инвестотпр за АЕЦ :D

Тази централа беше замислена с два капана за България - ограбване чрез висока цена на строежа, а вторият - окончателно енергийно заробване на България от Русия с последващ грабеж от цените на тока, произлизащи от ангажимента на държавата да се изкупува тока, без да е ясно на каква цена и най-вече, КОЙ щеше да диктува цените. Изначално корупционен и сбъркан, този проект не може да се финансира от който и да е инвеститор с капка мозък в главата.

заглавието ми напомня "търсенето" на коронованата особа, която ще управлява страната. всички знаем как е завършиво това "търсене"...

Добрият проект не ходи сам да си търси инвеститори хеле чрез търсачи на пари като лицето от снимката, а обратното - инвеститорите го искат. Въпрос : Добър проект ли е Белене или ....Май че прилича на социализма - "недоносче" както го каза на времето великият Т.Ж. когато започна перостройка...

На Баце теменужката, ненагледна, мамина.. чак сега ли, ма, овца?

Що така бе, нали Тиквата нареле Белене "гьол, в който сме изгубили $3 млд..." ко стана сега ще го строиме.

Кой е казал че ще го строим. Други ще го строят

дивото, след като преди 6 години неграмотната и корумпирана мутренска шайка изпусна питомото и с един замах причини щети за няколко милиарда лева. Какви ли не глупости изприказва от тогава до сега главатарят ББ. Само за това трябваше да ги махнат от власт, и групово да ги вкарат в затвора за 30 години. Но "материала" кълве и за трети път стъмва в същото лайно. Това никъде го няма.

При чие правителство България плати аванса за реакторите, без да има подписан договор?

Страхотна снимка, браво на репортера!!! Ще си я запазя. Теменуга до Министър Кон търсят абдал, който да хвърли 20 млрд без гаранции.... Проблемът е, че както се хилят мазно и нагло, така ще ни обуят за 100 години напред, та ще се чудим откъде ни е дошло...

Дон Кихот и Санчо Панса.

Сега ще започне "тука има ,тука нема"

Теменушке, нямаш ли още някоя приятелка, като Гинчето, че да направи Белене. И някоя друга за Южен поток и хъба. И този остров - Белене, ако ще го продавате, ми се обади!

Ти ли грешно ме разбра? Гинка: "Не познавам политици, нямам средно образование, милионерка съм." Теменужка: "Познавам Гинка от 20 години. Тя е интелигентен млад човек, лингвист." Теменужка - мила дружка на Калинка, Гинка сега търси да намери Малинка.

Гинчето да отпусне малко от джобните и ще построи един, два блока.

Къде, в кръчмата под масата?

Душа да ни е яка ... щом до Теменужка опряхме....самозабравиха се тия,май е време вече да ги приземим,щото не знаят на кой свят се намират...

Търсят абдал с пари!

А Таманужка се е нахилила сякаш яйце и бели някой. Боже каква визия. Ама тя много е "убитак" както казваха на Магурата. И станаха квадратни,да се чудиш от къде да ги заобиколиш. Боже, хората какви жени гушкат, а ние вуци давимо.

Гинка не става ли?

КГБ

Теменужке, единствения инвеститор за централата трябва да е държавата, всяко друго решение ще е поредното престъпление срещу народа.

ако е държавата е най-голямо престъпление

Хайде 2 държави..Ние и Русия, щото Изпуснахме Щатите!?

Престъпление,че има такиава тъпаци като теб.АЕЦ само държавен,опасно е да е частен.

Престъпление,че има такиава тъпаци като теб.АЕЦ само държавен,опасно е да е частен.

До тези двечките липсва само Гинчето. Боже,до къде стигна тази държава. С тези "политички" мисля да се боря вече за всеобщо и гарантирано от държавата право на мъжете да бъдат импотентни. Напускам докато не съм се осакатил съвсем душевно.

Няма какво да търси! Направо да се обажда на нейната приятелка гинка от Пазадржик! Гаранция, че Гинка ще я рефинансира и построи за 2 години! Даже и боци ще гарантира за нея!

Къде ще го търси , в кулоарите на парламента, на плажа в Слънчев бряг или ще обяви обществена поръчка?

щом Теменуга ще търси от сега почваме да чакаме новата " Гинка " :) Интересна система имат у ГРОБ. Министъра на тръда уж подаде оставка ама уж не го пускат да си ходи , зам министърката на труда уж подаде оставка ама Валерката не я пуска да си ходи а Цеци 6-те Апартамента каза че ще я наредят на друга длъжност ... няма как ценен кадър , министъра на вътрешните работи на фона на всичките стрелби и царството на беззаконието решен на принципа и сам война е войн и съзря световен заговор с/у него като изтъкна че това е медиен балон и всичко тука по тия земи е повече от нормално тъ чак странно нормално , Теменуга уж щеше да си ходи щото била наредила своята приятелка за боцне пръстче в кацата с меда и да заглади снага с едно ЕРП а накрая и наредига на Теменуга да търси инвеститор за Беляне , гледаме вчера за едни милиони потънали в една дупка за спортна зала в Търново на принципа " човекът взе парите и каза чакай малко " ама от министър Красен Кралев ни звук ни стон...еееех такава трги-комедия нема по тоя свят никъде друга

Да го търси на 4-ти километър!

Гичка?

Ghosts

Както намери "инвеститор" за ЧЕЗ, така и за Белене ще намери! Дупе да ѝ е яко на България!

На нас, че ние обираме парсата

Добре се е сетила и "навреме". Да си пусне и командировъчни за Малдиви, Сейшели, Бора Бора, Фиджи ... там ще ги намери в сезона на отпуските

Кака Гинка!!!

абе и аз съм чувал, че инвеститорите търсят точно такива проекти да инвестират в тях. Проекти в страни като България, проекти които от 20 години насам ги спират и пускат отново с всяко ново правителство.

снимката. кърти бетон. Евентуални инвеститори трябва да влизат с превързани очи на преговорите. не на белене. намерете си други начини да печелите лесни пари.

В Българският фолклор има много поговорки от рода на "изгонихме питомното, после гоним дивото".Ако бяхме нормални хора, тая централа отдавна да е построена, че даже да се е изплатила. Вместо това тепърва ще търсим мераклии да вземат обект, които още преди да е започнал има милиарди натрупани разходи. И в добавък една разбита икономика и лобистки закони, които да облагодетелстват конкуренцията. И точно Теменужка ще е човека, който да открие някой балама. Има ли все още някой в тая страна, на когото да не му е ясно, че ние сме държава със затихващи функции. Ако не е така, защо децата на почти всички големци градят своето бъдеще извън България.

Белене трябва да излезе на Борсата. Пускат 20 000 000 акции по 1 000 лева всяка. Така всеки привърженик на проекта ще може да стане акционер и да спечели милиони, разбираш ли, братчет! Щото на приказки сме големи, ама като дойде да вадиш парите и увехваме с големите приказки.

И ТеменуШка ще направи гушка.

Гушка тя си има, ама Белене замина..! Ако няма рима, удари ма!

на Гинка няма ли да и остане някои лев от ЧЕЗ? Е това е министър - ходи от врата на врата в Пазарджик и търси инвеститори!

само китай има ресурса да инвестира и изгради АЕЦ

Да, но не си хвърлят парите на вятъра.

две глуповато ухилени дебилки на смимката. жална Българио, ако на тях разчиташ...