Коментари - МРРБ пусна нови образци на декларации и указания за етажната собственост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заболя ме главата само докато прочета всички "УЛЕСЕНИЯ", които оравителството е приело във връзка с ПВУ. Блях!

Не ни оставите да живеем спокойно. Още малко етажната собственост ще се превърне във фирма и ще й трябва счетоводител, на когото също да плащаме.

Идеята е така да те изтормозят, че да платиш на фирма, за да те "улеснява". Който чиновник го е приел това трябва да бъде обесен!

Тотални идиоти! Отдавна са забравили, че трябва да са в услуга на народа, а не да му пречат по всякакви начини!

Хубаво де, ако не гледам куче а прасе, какъв номер да декларирам в тази декларация? :-) А ако е коза или кокошка? :-)

Значи, купуваш имот, нотариусът праща данните до общината автоматично, обаче в книгата на собствениците ти трябва лично да деклрарираш промяната. От къф зор има книга на собствениците, като имотите са вписани в Агенцията по вписванията и в кадастъра и от там винаги може да се изкарат всички имоти на този адрес?

Те улесненията са за администрацията и за милиционерите, не за гражданите. :-)

Когато на съседа над теб протече терасата, а отдолу ту е спалнята -тогава се оправяш сам Когато някой ''тарикат'' реши да си паркира возилото в мястото за маневри на подземния гараж , а личното си място ползва за склад и така превръща паркирането на съседите си в собствените им паркоместа или гаражи в АД- тогава се оправяш сам Когато някой отказва да плати за асансьор и чистачка- тогава се оправяш сам Когато наемателите ти оставят разбито жилище и неплатени сметки- тогава се оправяш сам Когато строителя или брокера се окажат мошеници- тогава се оправяш сам. Когато не нахапе някое куче на съседка-оправяш се сам. Когато кварталното наркоманче пак ти е разбило дома,колата, мазето се оправяш сам. в ЗАМЯНА освен,че за да купиш имот декларираш всеки лев, кредити с десетилетия, данъци , такси и комисионни си длъжен да позволиш да ти се ровят в живота.

И такива мошеници като "вход менажер" да си пълнят гушите.

Кой плати за тези глупости. Колко време,и колко човека работиха по проекта и за колко? Някой мисли ли е добре за народа ?

от пусто в празно! Това на нищо не прилича! Щом някой си плаща данъците на имота,не се занимавайте повече с личния му живот.

строителство и карикатурните прекроявания на цели фасади,та тръгнахте да искате ежемесечно да ви докладваме кой какво прави в личен план.

Няма да притежавате нищо но ще бъдете щастливи. Всеки закон , наредба, уредба на партиите на глобалистите ПП, ДБ, ГЕРБ, ДПС е в тази посока.

тия документи е? Точно така -АБСОЛЮТНО НИКАКВА!

можете, но не са виновни те а етажната собственост.

Последното изречение направо "цепи": "Промените в ЗУЕС са в изпълнение на реформа "Улесняване и повишаване ефективността на инвестиции", залегнала в Националния план за възстановяване и устойчивост на Република България." Реформа, улесняване, ефективност, инвестиции??? Това какво тоношение има към нас като собсвеници??? Кой ни улеснява с какво и чии инвестиции са по-ефективни??? Леле, майко, кокво словоблудство!