Сблъсък на два влака край Москва, има ранени

Двайсет и трима души бяха ранени при сблъсък между пътнически влак Москва-Брест и крайградски пътнически влак Москва-Вязма западно от руската столица.

Обратно в новината

Коментари - Сблъсък на два влака край Москва, има ранени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се ли намери и този път некой узбек/киргиз да го набедят за виновен "терорист", или си е обичайната руска мърлявщина?

кухар ти ли питаш бе дето пътуваш със средна скорост има-няма 50 км в час по БДЖ? Смешник!

Стадо балъци не спира да блее за инцидента в Русия и дори не си дава сметка, че в близките месеци имаше далеч по-трагични инциденти в любимите им държави. Направо сте жалка картинка :)

Американците са виновни. Соросоидите и еврогейовете също. Те пречат на руснаците да се развиват умствено и духовно. МИД ги разобличава и заклеймява. Очаквайте говорителката като я пуснат от психушката.

Един руснак срещнал друг глупак.

Руска работа. Но това едва ли е важна новина. Руснаците мрат като мухи. Всеки ден има престъпления, инциденти и атентати. Има нещо гнило в Кремъл.

Аз си мислех, че нашите железници са най - зле, защото никога между две гари не се движат два влака един зад друг!?

пияници по света"Антиалкохолики" ще внесе безплатно и на собствени разноски в Русия ,неограничени количества от доброкачествен одеколон "Столичная жизнь" без косерванти и стабилизатори.

Повечето хора харесват руснаците и сърбите, ние сме културно прост и изостанал народ и е нормално да харесваме себеподобни! Някой го обръщат и на международна политика!

са врагове на България!

Не обиждай българите като ни сравняваш руснаците и сърбите. Българин не може да е толкова тъп.

е по -тъп.

САМЫЙ ВЕЖЛИВЫЙ ИЗ ЛЮДЕЙ ------------- ти браточка си много зле, по си зле от повечето руснаци, които познавам. Но такава ви съдбата на тази велика някога страна - такива като тебе да я съсипват и унищожават с простотията си. Което е жалко....

От братчет ти САМЫЙ ДРИСЛИВЫЙ ИЗ ЛЮДЕЙ . Абе пиандурник,да ми върнеш одеколона на Матрьона,дето си го свил снощи от банята!

Това само блядоликите го могат.

От русия и пропадналите руснаци чак толкова не ми се гади, ама нашите русофили побеждават и в най сериозните класации за подмазване и коленичене пред великая могучая. Е това направо ми обръща червата.

Като ти погледна портрета и става ясно, че ти сигурно пиеш мазут.

САМЫЙ ВЕЖЛИВЫЙ ИЗ ЛЮДЕЙ 09.04.2017 12:15 ( нерегистриран ) Коя чалга мучи? .... по те вълнува какво ставка у нас в Русия? Голерм си мизерник ве!мбухахаха-------- ВЕЖЛИВыЙ , като оставим това че не си помирисвал Русия, прави впечатление простотията, която лъха от всичко написано от теб.

Такая ли ве кючекли чалгаджи ? И на мен ми прави впечатление, че злобно, тъпо и изостанало животно, занимаващо се по цял ден с квичене и мучене под всякая статия за Русия! А тва дали сьм в Русия или не, си е лично моя работа, а ти чалгопитека стягай дисагите и марш на ГУРБЕТ-ТУР, че ше оберат ягодите без тебе чирака изпаднал!

а ти земляника ял ли си някога, крепостнико, или само варенная ряпа и каша от елда кушаеш ?

Двата влака са се движили по едно трасе на дистанция шише водка ;} Първия цепи въздуха, и така вторият пести ток...

"В ремонтните работи участват 170 души и 70 единици техника, в това число два аварийни влака." Каргото на падналия в Сочи ту-154 го търсиха 4000 човека, на 1,5км от брега. Защо ли.

Кой от двамата машинисти е бил по-пиян?

"Машинистът на електричката, за да не прегази човек, който пресичал релсите, задействал аварийната спирачка." Идиоти има навсякъде! Майка си търси там по това време!

Употребата на "Боярищник" не води до нищо хубаво...

Коя чалга мучи? Я прочети за бьлгарските влакове ве- ,пияча на течноси за чистачки! Аве чалгопитекин се да те питам- нещо не те видях да коментираш статията за увеличаването на цените на парното, газта и водата, що така ве чалгопитекин, или ти живееш в хралупа и тва не те вълнува, по те вълнува какво ставка у нас в Русия? Голерм си мизерник ве!мбухахаха

Товарищ,не си заголвай задника на публично място.

Руснако, не се пени толкова, защото чух от достоверен източник, че скоро ще ви ритат пияните задници и ако се държиш добре можем да те оставим теб да ни миеш кенефите, само ако си добър подмазвач можеш да останеш при нас европейците.

ако тези композиции бяха отечественное производство, това никога нямаше да се случи! ама запада им натресе влакове дето могат да спират !

Ако водката беше западна, а не Отечественая, това никога нямаше да се случи.

ти виждал ли си как пие руснак?? пълни до горе, и пие на екс! и после не пълзи! където падне, там осъмва! та каквато и да е водката, крайният ефект е един и същ!

Друзя, сколько раз я вам сказал- что бьй предотвратить таких инцидентов- надо только изполнит одно условие- надо БРОСАТь пьйт !!! Алкоголизиранная сволочь....

НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВЯТ И ДА СТАНАТ ХОРА ! НИКОГА !

какво те бърка?! Стой си в своята кочина и не гледай навън! Опасно е за пси-здравето ти.

to po-dobre e bilo da go blusne onia i da si produlji

Пияните руснаци изобщо не са разбрали какво са направили

ИДИЛ или Боярьишник!

Не е дело на ИДИЛ !!!! Това си е направо местна простотия!!! Некачествени релси, за водката - да не говорим...

Що така говориш - водката си им е хубава!

Хубавата водка е или много скъпа, или за експорт. Не може водка от 5 лева литъра да е хубава.

Синхронизирано движение на два влака,по една линия,в един и същи участък?!Машалла!

имат влакове,не са като нас.

Космическа им работа.

ТИПИЧНИ РУСКИ ТЪПАНАРИ И ТЕХНИКА...!!!!!! Такава е била и винаги такава ще бъде Русия - то простотията е генетична...

Дотук 20 коментара - и само глупости. Такива катастрофи стават навсякъде. Жалко за потърпевшите.

Ега ти простотията! Два влака един зад друг на минимално растояние!?!?

Космическа им работа.

Протестите да почерпят, заработиха и днес грантове...

Започвай да търсиш правописни грешки. Зная, че го желаеш!

вместо "Протестите" - "Простетутите"! И е вярно и е истина!

тръмп и европеиците са виновни!

Трябвало е да предупредят руснаците,че влакове не може да си движат ,като на автомагистрала.

....и международното положение.

влаковете се движат един зад друг,това да не са леки автомабили? Абе пълна бъркотия цари в Русия.Ислямистите няма нужда да правят атентати,като този в Петепбург,руснаците сами ще се избият.При този сблъсък,изглежда жертвите са повече.Съболезнование за загиналите !Не минава ден без съболезнование.

що пък да не? в метрото как се движат-един срещу друг ли?или не са влакове?умен,та дрънкаш!

За неинтересуващите ни подробности! Би могло да се представи новинаата в много по съкратен вид: Пияндурник пресече линията, да не счупи бутилката водка, която първия пияндурник носеше, втория пияндурник заби спирачка на трена. В същотото време трети пияндурник, загубил представата се за разтояние и време заради одиколона изпит преди това се натресе във влака на втория пияндурник. От това пострадаха няколко обикновенни пияници.

Отдавна не бях чел такова прозорлива и правилна оценка на събитията!

Пиянството в Русия е сериозен проблем. Разяжда я отвътре.

завист,злоба,снобизъм,кОрвалък,лизане на задниците на евроатлантите,никва промишленост,велика търговия,някакво образУвание,селски бекове и т.н.

нов празник за протестна мрежа.

Дано да няма загинали.

Всички наши моряци са вкарани в базата данни и се третират като контрабандисти, сътрудничещи си с руските окупатори Деница Бояджиева България не просто има президент, който пламенно отстоява отмяната на санкциите над Русия, но разполага и със сериозни играчи на частния пазар, които действат в тази посока, макар и в сянката на закона и международното право. В края на миналия месец украинските служби са сигнализирали, че плаващ под български флаг танкер системно нарушава наложеното от международната общност ембарго на анексирания от Русия полуостров Крим. За това съобщава сайтът link. Хронологията е следната: На 13 март танкерът "Бриз" за втечнен природен газ акостира на морското пристанище на Керч, което е затворено за международно корабоплаване. Той с дни наред стои на рейд, очаквайки да бъде натоварен. Украинските власти са засекли, че на 21 март българският танкер отплава от Керч, което е едно от деветте пристанища на полуострова, попадащи в зоната на ембаргото, с приблизително 1000 тона втечнен въглеводороден газ на борда си. Подробна навигационна карта може да видите ТУК. Това далеч не е първото международноправно нарушение на суверенитета на Украйна от родния "Бриз" идентичен случай е регистраран на 7 ноември 2016 г., а 9 дни по-късно танкерът е разтоварен в румънското пристанище в Мангалия. Тук може да видите и кои са част от екипажа, които за момента са задържани като контрабандисти: Да вървим към по-гнилото обаче: компанията-собственик на "Бриз" е "Булмаркет" и ако последното име ви звучи познато, върнете лентата в края на миналата година, когато товарен влак дерайлира и изравни със земята село Хитрино. Именно тази компания, която сега е разпозната като контрабандист на горива от Украйна, е собственик на цистерните, причинили взрива в шуменското село.

И това есе дето си публикувал как се връзва с катастрофата на двата влака?

Това са изверги работещи срещу братска единна и демократична Украйна, явяваща се преден пост в борбата за налагане на евроатлантическите ценности. Това е долно предателство спремо съюза алианса и евроатлантическите ценности.

Контрабанда има,контрабандисти няма!

"На 13 март танкерът "Бриз" за втечнен природен газ акостира на морското пристанище на Керч..." Няма такова животно в Черно море - танкер за втечнен природен газ! Няма откъде да натовари и къде да разтовари ВТЕЧНЕНИЯ ПРИРОДЕН ГАЗ. А такива танкери не минават през Босфора! Танкерът може да е само за втечнен петролен газ - пропан-бутан- и т.н.!

Джелязо и други неща се сменят. Братушките трябва да си преосмислят системите за безопасност. Разстоянието м/у влакове примерно!

Тази катастрофа в така нареченият цивилизован свят не би могла да се случи, защото там спазват инструкциите и никой не би се загрижил за неправилно стоящ човек на релсите.

Бе как точно сега, точно пред влак, на минимално разстояние от който имало друг влак е застанал човекът, при положение, че всеки ден се движат, вероятно, стотици влакове? СлучаЕност?