Коментари - Москва: Реакцията на Запада няма да промени плановете ни за руско ядрено оръжие в Беларус | Днес.dir.bg

Москва: Реакцията на Запада няма да промени плановете ни за руско ядрено оръжие в Беларус

Говорителят на Кремъл отрече публикации в турската преса за предстоящо посещение на Путин

Обратно в новината

Коментари - Москва: Реакцията на Запада няма да промени плановете ни за руско ядрено оръжие в Беларус | Днес.dir.bg

Коментари

Западняците вече никой не гу бръсне за слива ))) Те поставяли условия на Путин и Лукашенко... Смешни клоуни и американски марионетки!

всъщност, Путлеир лъжеше преди време, че ако Украйна стане член на НАТО, то там ще бъде разположено ядрено оръжие. После старото комунистическо ченге лъжеше, че няма да нападне никога Украйна. После джуджето нападна Украйна, но се наср@ и изпадна в безизходна позиционна война. Наскоро отровителят от Кремъл се отказа от договора СТАРТ-2 за ограничение на ядрените оръжия и сега вече разполага такива в Беларус. Сещам се за поговорката: не слушай попа какви ги говори, но го гледай какви ги върши.

Запада да го духа

Разпада на руския колхоз продължава. Беларуз скоро ще влезе в играта....................

големия колхозник стана голяма мишена !

Всички русофили да ми ядат салама, да не забравят вкуса на месото :) хахахахахахахаахах жалки ушанки :)

Жалка е майка ти

Ако е необходимо, предпочитам в България да има руско ядрено оръжие, а не американско

Аз предпочитам да няма копейки в България.

Значи Беларус е твоята страна. Хващай самолета и се махай. Руснаците ги търпяхме 45 години. Стига толкова.

Интересното е, че никой не надава вой за ядрените оръжия на Израел ---- колко са??? какви са??? къде са разположени???? Има ли от тях в Етиопия???? Също така Израел не е подписвал нищо и не се съобразява с НИКОЙ.... Така че НАТО като хленчи - поне да хленчи демократично (без двойни стандарти).

Днес е денят на Росгвардията! Честит празник! Гледайте док. филм по Первой канал в момента!

Дават ли как раздават кожени палта на руските тетки ?

Русия е не превземаема със сила !

А кой е тръгнал да я превзема ?

Доставката на тактически ядрен боен заряд на разстояние от няколко десетки до няколкостотин км. не представлява трудност дори и със средства, разработени преди 40 и повече год., да не говорим за по-съвременните. Например все-още намиращата се и при нас (с конвенционален боен заряд) с-ма 9К79 (ОТР-21 "Точка") и по-нататъшните и усъвършенствани модификации, могат да изстрелват ядрена бойна глава 9М79Б с мощност от 10 до 100 кТ на разстояния 70 - 185 км. А ядреният боен заряд 9М714В на оперативно-тактическата ОТР-23 "Ока" (с каквито носители също разполагахме навремето ..) с мощност 10 - 50 кТ може да покрива разстояния до 470 км. (възможно и повече) по изменяема в полета траектория, с точност на кръговото вероятно отклонение от целта непревишаваща няколко десетки метра. Макар и ликвидиран в СССР към началото на '90-те год. по силата на договора за РСМД от м. декември 1987 г., възобновяването на пр.-вото му при желание е въпрос на седмици (съхранени са запазени ключови компоненти). Така че да се самозатрие светът за време по-малко от необходимото за изпиване на някоя-друга (последна) ракия, не представлява чак такава голяма философия .. P.S.- от №16 на добре познатата ни китна софийска уличка успяха ли вече да разшифроват ключовия код "Ш8409131", в който изпитваха упорити съмнения и не им даваше мира онзиден ?!. :))

"Руско ядрено оръжие в Беларус"... Е, кое е странното? Просто, каквото почукало, такова се обадило. Ако някой наистина смята, че света ще се развива само според "американските правила" се е объркал кардинално. Това вече приключи.

Промените са за обикновените хора. Тенесистка се оплака от изолация и лошо отношение, но аз познавам белоруси които много трудно стигат до България и имота си на Черноморието...Все по-трудно...

E, по времето на тая Студена Война ще може да ходим и в други държави. Да му мислят беларус и рузнаците. Тях както едно време извън родния град надали ще ги пуснат вече. Който ходил ходил. Пак ще си плащат за свобода някой ден.

Ще ходиш до кочината да раниш прасето и то само денем пе вечер няма да има ток

Агресивния съюз НАТО навкара всички бивши държавици от Варшавския договор за да загради Русия сегаи Финландия дърпат, а после риват как можело Неларус да приеме ядрениноръжия смех смех

Никой не е придърпвал Финландия. Те сами решиха, че искат да са част от НАТО. Да не би да забзравихте изказването на Путин, което гласеше, че няма проблем с това Финландия да е част от НАТО? В НАТО влизат държави, които искат да са част от алианса. Нищо не става насила. Докато при Русия нещата стоят по друг начин. Никой в източна Европа не е искал да е част от комунистическата система и тоталитарния режим, но със сила ни го наложиха и избиха интелигенцията. Осъзнайте се малко, хора!

Събрали се 15 трола в миризлива стаичка на руското посолство, и между водката и взаимното лъскането на бастуни спамят ли спамят коментари... сакън да си изкарат надника

Когаще идваш пак до козяк за центове бе микимаус

През 1945 г. фашизмът беше победен с помощта на ядреното оръжие. Сега фашизмът отново се надига и Русия има свещената мисия да го спре, ако трябва и с ядрени ракети!

Днес фашизма е в Кремъл бе, дебил!!!

...на баща ти и г.за! Ти си дебилЪТ, дебил недоклатен!

ти да видиш.

Както е казал Ганди за Запада, "отначало те не те забелязват, после ти се смеят, после воюват с теб. И тогава ти печелиш"... Нека всеки, който се смее и се подиграва сега, да го има предвид в бъдеще!

Ганди казваш....Индия...Да видим....БВП на глава от населението, например за 2017г....7място - САЩ - 59501 щ.д.....139 място - Индия - 1983 щ.д.....има още данни ако желаете, достъпни са....та мисълта ми беше, че цитатите са хубаво нещо, но реалността показва друго...

Единствено и само пълно подчинение на Русия може да ни спаси! Всеки опит за противопоставяне или неизпълнение на руските нареждания ще ни прати в адския огън, в който съвсем скоро ще изгори цялата пиндостанска тирания!

Ами бягай там да им се подчиняваш бе роб нещастен :) ххахахахахахахааа

https://chitanka.info/text/16259-fashizmyt - най сетне реших да прочета какво пише в книгата Фашизмът.От този линк я смкнах, после конвертирах в Word за да мога да проверя първо на първо печатните грешки. Само до 45 страница над сто е петдесет?!) А до кроя 212 колко ще станат не знам Спрях. Предговорът от 1989 г. е почти хумор.

Има спекулации, че е имало преди и в България. Ракетите СС-23, които по настояване на САЩ и Турция ги унищожихме, че да ни пуснат в НАТО, са стандартно с ядрени глави АА-60. САЩ държи ракети по самолети с ядрени глави по други държави. Те се оттеглиха от договора за наземни ракети с обсег 500-5500км, които едва ли не бяха измислени да не стига ракета от Калининград до ФРГ. САЩ забиха нож в гърба на ЕС, но знаем какви подлоги го управляват. Както и се оттеглиха от договора за антибалистичните ракети. Да знае всеки, че може да бъде поразен от ядрени ракети и така да се въздържа, като можеше да слага само на 1 място антибалистични. За Русия бе Москва, а за САЩ военна база на североизточно някъде - показателно. САЩ преди гонят стратегия за първи удар, да могат да поразят без противника да може да отговори. Според някои това вече е постигнато от ... Русия и единствено от нея. Но и риска е прекалено голям и прекалено много пръснати. Срещу стратегията за първи ядрен удар измислят Система Периметър, която по отчитане по датчици на 30-тина параметъра пръснати из Русия, активира автоматично ядреният арсенал и дори да няма останал жив управляващ ракетите, то следва отговор. Преди тествани и шахти да издържат на 5-6 директни попадения на ядрени глави на САЩ. Ако правех аз системата, щеше да е с отмяна, но в ситуацията няма да има кой да отмени. Целите са зададени предварително. Например както един развеждан в САЩ казва, да ударят точка където няма нищо така, че да разместят земни пластове и Калифорния да потъне под вода. Отделно разни като торпедо Статус-6 (до 100 мегатона тротилов еквивалент, на Хирушима е 13 килотона - 7700 пъти по-малко) да се взриви така, че да предизвика цунами, което разни допускаха да залее 400-450км навърте в сушата. Освен първичната цел с по-малки заряди, да изхвърли флота им на сушата.

В България е имало три хранилища - в Калофер, Ново Село до Самоков и Дъбовица. Сега се охраняват от някакви пенсионери и може да се влезе. Бункерите и сградите са си там, а и могат да се прочетат спомени на руснаци, служели там.

Не знам дали има сред четящите тук човек, който е вадил скобата на бойна граната. И колко от Вас след 20-30 секунди отново са връщали скобата обратно и са слагали гранатата в джоба си. Военните конфликти имат критична точка, след което процесът трудно се контролира дори от професионалните военни на всякакво равнище. Когато решенията се взимат от абсолютни профани, но талантливи кариеристи- получаваме реалната история на човечеството. Ако някой си мисли ,че на него точно това по никакъв начин няма да се отрази- значи вярва в задгробния живот. Ако има нещо смислено ,което не сте направили- не се колебайте. Само виното ,което сте изпили е Ваше. Само Жените с които сте безумствали са Ви правили мъж. Е и унищожените други мъже, просто така . Само творчеството Ви прави демиург. Другото е еснафство.

Скобата е шпленка, като я извадиш се разтваря и няма как лесно да я върнеш обратно. Другата ръка е заета да стиска лоста да не гръмне. Извадиш ли скобата - мяташ и лягаш в окопа, връщане назад няма

Има как, разбира се ... ако ти стиска!

Memento mori Ама май че твоят мозък е моменто мори. Я най-добре ни поясни това понятие "задгробен живот" което употребяваш в хостинга си. Давай.

Лукашенко повозил ли Путин е на трактора с 200?

П.утин и Л.укашенко си говорят по телефона: Л. - Другарю Путин, кога ще пратиш атомните оръжия в Беларус? П. - Тъкмо ги изпратих преди минута. Л. - Страхотно! Веднага отивам на гарата да чакам влаковете. П. - Какви влакове? Аз изсрелях атомните бомби към Беларус с ракети ...

малоумна тъпотия

Толкова сте некадърни, че и един виц не можете да сглобите! Финала трябва да звучи така: Няма нужда, те сами ще долетят! Схващаш тъпанар, трябва да е смешно, не само тъпо!

Вече го написах, но тук му е мястото! На Камчатка се изгражда бреговата инфраструктура за разполагане на носителите на подводните дронове "Посейдон". Работите ще приключат до началото на следващата година.

Ти ли строиш, кремълски маегинале?

а на другия бряг отсреща има ядрена база и то не от днес та вие стройте за да пиете по-малко:)))

Първа задача на българите е да изгоним американците и украинците от нашите земи. Втора задача е да излезем от НАТО и ЕС. Трета задача - да възстановим съюза с Русия.

Заминавай в азия, другото няма да се случи, кречълски маргинале

Твоята първа задача за днес, която явно си пропуснал е да си пиеш хапчетата ! Давай, понеже не отиваш на добре !

Хубав план, на мен ми харесва. Готов съм да го изпълнявам

Амо почвай бе нещастник :)

Слабоумен рушлямски тр0л!

Мечтай си ватник!!! А най-добре заминавай за говняшка да сереш във външен, дървен кенеф. Друго не заслужаваш!

Преклонена глава сабя не я сече?

На майка ти в путката си го заври джуже смешно.

Смърт на комунистите!

"А бе байно ле Бореско, А бе пиле Франко-ебско, Ти гарга ли си или чавка, та продаваш свойта вера, зарад топлата паеля!"

Отсега нататък западът все по-малко и по-малко ще има думата в световните дела!

Що, третият свят (азиатския), за какво има думата, кремълски маргинале? Един телефон не могат да произведат, ако го няма запада. Няма от къде да откраднат…

Смешник.... Ватника не може да припари до Европа и Америка !!! Ремембер? Склерозо

Прост народ слаба държава Това са помаците ( еврогеове) в България

Краварите вкарват и анексират България в войната , а ние дори сме щастливи

на троленето а?

На теб какво по-точно ти анексираха ? Та ти нямаш абсолютно нищо, понеже си ниско образован прост трол.

Масово плюете Запада, чакате краят му, а всичкит ви продукти от ежедневието са от там. Нямате нищо руско и няма и да имате, онези само добиват. Нямат ноу хау за нищо, всичко им е по китайски, американски или европейски патент. Тези ракети не значат нищо. Без значение, къде са позиционирани, никой не би ги използвал. Защото ще има ответен удар. Независимо кой е пръв. Ботоксовото (американски) джудже колкото и да се пъне е същия като историческите дребосъци с мания за величие и ще свърши както тях - в кофата на историята. Днес никой не си кръщава децата Адолф, утре ще ги е срам да ги кръщават Владимир.

Аз не им ща нищо на тез евроджендъри

???

Недей така, че некой кремълски маргинален трол, ще получи удар.

Ние българите сме с Русия и Беларус, която също е Русия. Винаги !

Дори и през ВСВ сме били на страната на фашистите…сега пак

От днес вече държава Беларус няма, путин ги анексира, дадоха се без бой.

Краварите с техните бази на наша територия и анексираха безплатно и ни вкараха в войната като пушечно българско крехко месо

Абе защо сте толкова малоумни русофилите незнам

Не, не е, ванигинална гъба проста ... Българския натовец няма право да стъпи там! ... Факти!

Раждат се глупави, генетично им е заложено, няма лечение за русофлията.

Вмомента се кефят че терористите заплашват с ядрени ракети.. Кефите ли се глупаци, че любимия ви терорист иска да разруши мира по европа

Ирак, Либия, Сирия, Афганистан, Югославия.... Нешо май бъркаш...

Путя извади последният си коз. Вече играе ва банк. Видя че башибозука му за нищо не става и пак заговори за ядр оръжие.

zashtitata na Russia e va bank na 100%

Евроатлантиците са един голем балон , пред спукване, Франция е блокирана, Германия е блокирана , Израел е в гражданска война , Дойче банк е полуфалирала, а хак да им е

А нещо за ешРудия няма лк да кажеш?

По добре стачки отколкото трупове.

Ватник!

Путин анексира Беларус, дадоха се без бой. Сега ще бъдат подложеи на всички санкции, на които е подложена русия.

Още един диктатор гледа да си подсигури безопасност като се обгради с ядрено оръжие.

Ако Англия не даваше акъл какви оръжия да се вкарват в Полша и ако Сащ не искаха да струпват войски в Полша, такова решение едва ли щеше да има. Путин не е светец, на всички е ясно, но това да предприеме такава стъпка като отговор на действията на НАТО не ме изненадва.

Тя реакцията на Запада напоследък нищо не е в състояние да промени. Променя се единствено положението на самия Запад. То все повече зазлява, заради глупостите на "лидерите" му.

Путин е страхотен политически играч и държавник, супергросмайстор. Меркел и Оланд си мислеха, че са го надхитрили с Минските съглашения. Сега получават Мински заплахи. Във Франция бунтове, в Германия - стачки.

Колко си тъп! Пиздин е останал без полезен ход, отхвърлен от целия цивилизован свят, останало му е само едно ядрено оръжие като коз, но срещу кого ще го ползва? Неговите деца и и тия на кремълската номенклатура, всичките са в презряния запад!!! По тях ли ше стреля?!!! Всъщност Путин е идиот! От него всичко може да се очаква!

Както винаги, ние българите сме с Русия, руския народ и руския президент

По добре стачки отколкото трупове. Големия играч съсипа Русия, не важно на мен да ми е добре, важно е на Вуте да му е зле.

Време е генералите в НАТО да си сменят памперсите !

Да оторизират тия ядрени оръжия да бъдат издумкани, пък ако ще орките да слагат други.

Кви санкции ще налахаш бе, капут! То ЕС потъна в стачки и "руска пролет" в следствие на аналния напън на Борелко и Орсола за "руско изтощаване"... Даже британския катър от стачки във Франция не можа да иде при Бабоеблю на обмяна на опит как се опъва дърта камила

А това време в кочината крадат градски тоалетни за огрев...

Кочината е Украйна

Изтощаваш ли, изтощаваш ли Русия, байно ле! Ама то с дупарата не става, бе! Руснаците няма да се уморят да те шибат. Но на тебе яко ще ти разцъфти анала...

Дотам ли се докараха в САЩ? Да крадат тоалетни за огрев. Ужас, сигурно са от караваните на проспериращите американци.

Британският катър не става за нищо.

A vsashtnost Lukashenko sas radost bi mu uritnal 2 tekmeta vav gaZa .

Китай не одобряет намерения России разместить тактическое ядерное оружие на территории Белоруссии.

Не одобряет, ама Си разреши, а путин му падна на колене и му целува ръка.

Както и разполагането на ядрено оръжия в Украйна.

Американско ядрено оръжие има в Испания, Германия, Турция и Румъния ... Полша много иска, ама на кукавици никой не дава! ... Финландия се присъедини с условие, че няма да приема чужди ядра ... Нидерландците имат инкогнито ... Франция и Великобритания си имат свои, също!

Както виждаме нещата бързо се променят. Путкин може да се окаже обграден с ядрено оръжие доста отблизо.

Нещо си много радостен един такъв ... Да не си се хванал на бас, или просто си тъп?

Голямо притеснение. Нас трябва да ни вълнува че от 6 години има такова в Крим. До Варна ще стигне за 10 минути. Аз бих бил спокоен само ако Коцето се намира в града.

да бяхте го избрали за кмет

Предлагам в клетка в зоопарка.

Коментари - Москва: Реакцията на Запада няма да промени плановете ни за руско ядрено оръжие в Беларус | Днес.dir.bg

Москва: Реакцията на Запада няма да промени плановете ни за руско ядрено оръжие в Беларус

Говорителят на Кремъл отрече публикации в турската преса за предстоящо посещение на Путин

Обратно в новината

Коментари - Москва: Реакцията на Запада няма да промени плановете ни за руско ядрено оръжие в Беларус | Днес.dir.bg

Коментари

Западняците вече никой не гу бръсне за слива ))) Те поставяли условия на Путин и Лукашенко... Смешни клоуни и американски марионетки!

всъщност, Путлеир лъжеше преди време, че ако Украйна стане член на НАТО, то там ще бъде разположено ядрено оръжие. После старото комунистическо ченге лъжеше, че няма да нападне никога Украйна. После джуджето нападна Украйна, но се наср@ и изпадна в безизходна позиционна война. Наскоро отровителят от Кремъл се отказа от договора СТАРТ-2 за ограничение на ядрените оръжия и сега вече разполага такива в Беларус. Сещам се за поговорката: не слушай попа какви ги говори, но го гледай какви ги върши.

Запада да го духа

Разпада на руския колхоз продължава. Беларуз скоро ще влезе в играта....................

големия колхозник стана голяма мишена !

Всички русофили да ми ядат салама, да не забравят вкуса на месото :) хахахахахахахаахах жалки ушанки :)

Жалка е майка ти

Ако е необходимо, предпочитам в България да има руско ядрено оръжие, а не американско

Аз предпочитам да няма копейки в България.

Значи Беларус е твоята страна. Хващай самолета и се махай. Руснаците ги търпяхме 45 години. Стига толкова.

Интересното е, че никой не надава вой за ядрените оръжия на Израел ---- колко са??? какви са??? къде са разположени???? Има ли от тях в Етиопия???? Също така Израел не е подписвал нищо и не се съобразява с НИКОЙ.... Така че НАТО като хленчи - поне да хленчи демократично (без двойни стандарти).

Днес е денят на Росгвардията! Честит празник! Гледайте док. филм по Первой канал в момента!

Дават ли как раздават кожени палта на руските тетки ?

Русия е не превземаема със сила !

А кой е тръгнал да я превзема ?

Доставката на тактически ядрен боен заряд на разстояние от няколко десетки до няколкостотин км. не представлява трудност дори и със средства, разработени преди 40 и повече год., да не говорим за по-съвременните. Например все-още намиращата се и при нас (с конвенционален боен заряд) с-ма 9К79 (ОТР-21 "Точка") и по-нататъшните и усъвършенствани модификации, могат да изстрелват ядрена бойна глава 9М79Б с мощност от 10 до 100 кТ на разстояния 70 - 185 км. А ядреният боен заряд 9М714В на оперативно-тактическата ОТР-23 "Ока" (с каквито носители също разполагахме навремето ..) с мощност 10 - 50 кТ може да покрива разстояния до 470 км. (възможно и повече) по изменяема в полета траектория, с точност на кръговото вероятно отклонение от целта непревишаваща няколко десетки метра. Макар и ликвидиран в СССР към началото на '90-те год. по силата на договора за РСМД от м. декември 1987 г., възобновяването на пр.-вото му при желание е въпрос на седмици (съхранени са запазени ключови компоненти). Така че да се самозатрие светът за време по-малко от необходимото за изпиване на някоя-друга (последна) ракия, не представлява чак такава голяма философия .. P.S.- от №16 на добре познатата ни китна софийска уличка успяха ли вече да разшифроват ключовия код "Ш8409131", в който изпитваха упорити съмнения и не им даваше мира онзиден ?!. :))

"Руско ядрено оръжие в Беларус"... Е, кое е странното? Просто, каквото почукало, такова се обадило. Ако някой наистина смята, че света ще се развива само според "американските правила" се е объркал кардинално. Това вече приключи.

Промените са за обикновените хора. Тенесистка се оплака от изолация и лошо отношение, но аз познавам белоруси които много трудно стигат до България и имота си на Черноморието...Все по-трудно...

E, по времето на тая Студена Война ще може да ходим и в други държави. Да му мислят беларус и рузнаците. Тях както едно време извън родния град надали ще ги пуснат вече. Който ходил ходил. Пак ще си плащат за свобода някой ден.

Ще ходиш до кочината да раниш прасето и то само денем пе вечер няма да има ток

Агресивния съюз НАТО навкара всички бивши държавици от Варшавския договор за да загради Русия сегаи Финландия дърпат, а после риват как можело Неларус да приеме ядрениноръжия смех смех

Никой не е придърпвал Финландия. Те сами решиха, че искат да са част от НАТО. Да не би да забзравихте изказването на Путин, което гласеше, че няма проблем с това Финландия да е част от НАТО? В НАТО влизат държави, които искат да са част от алианса. Нищо не става насила. Докато при Русия нещата стоят по друг начин. Никой в източна Европа не е искал да е част от комунистическата система и тоталитарния режим, но със сила ни го наложиха и избиха интелигенцията. Осъзнайте се малко, хора!

Събрали се 15 трола в миризлива стаичка на руското посолство, и между водката и взаимното лъскането на бастуни спамят ли спамят коментари... сакън да си изкарат надника

Когаще идваш пак до козяк за центове бе микимаус

През 1945 г. фашизмът беше победен с помощта на ядреното оръжие. Сега фашизмът отново се надига и Русия има свещената мисия да го спре, ако трябва и с ядрени ракети!

Днес фашизма е в Кремъл бе, дебил!!!

...на баща ти и г.за! Ти си дебилЪТ, дебил недоклатен!

ти да видиш.

Както е казал Ганди за Запада, "отначало те не те забелязват, после ти се смеят, после воюват с теб. И тогава ти печелиш"... Нека всеки, който се смее и се подиграва сега, да го има предвид в бъдеще!

Ганди казваш....Индия...Да видим....БВП на глава от населението, например за 2017г....7място - САЩ - 59501 щ.д.....139 място - Индия - 1983 щ.д.....има още данни ако желаете, достъпни са....та мисълта ми беше, че цитатите са хубаво нещо, но реалността показва друго...

Единствено и само пълно подчинение на Русия може да ни спаси! Всеки опит за противопоставяне или неизпълнение на руските нареждания ще ни прати в адския огън, в който съвсем скоро ще изгори цялата пиндостанска тирания!

Ами бягай там да им се подчиняваш бе роб нещастен :) ххахахахахахахааа

https://chitanka.info/text/16259-fashizmyt - най сетне реших да прочета какво пише в книгата Фашизмът.От този линк я смкнах, после конвертирах в Word за да мога да проверя първо на първо печатните грешки. Само до 45 страница над сто е петдесет?!) А до кроя 212 колко ще станат не знам Спрях. Предговорът от 1989 г. е почти хумор.

Има спекулации, че е имало преди и в България. Ракетите СС-23, които по настояване на САЩ и Турция ги унищожихме, че да ни пуснат в НАТО, са стандартно с ядрени глави АА-60. САЩ държи ракети по самолети с ядрени глави по други държави. Те се оттеглиха от договора за наземни ракети с обсег 500-5500км, които едва ли не бяха измислени да не стига ракета от Калининград до ФРГ. САЩ забиха нож в гърба на ЕС, но знаем какви подлоги го управляват. Както и се оттеглиха от договора за антибалистичните ракети. Да знае всеки, че може да бъде поразен от ядрени ракети и така да се въздържа, като можеше да слага само на 1 място антибалистични. За Русия бе Москва, а за САЩ военна база на североизточно някъде - показателно. САЩ преди гонят стратегия за първи удар, да могат да поразят без противника да може да отговори. Според някои това вече е постигнато от ... Русия и единствено от нея. Но и риска е прекалено голям и прекалено много пръснати. Срещу стратегията за първи ядрен удар измислят Система Периметър, която по отчитане по датчици на 30-тина параметъра пръснати из Русия, активира автоматично ядреният арсенал и дори да няма останал жив управляващ ракетите, то следва отговор. Преди тествани и шахти да издържат на 5-6 директни попадения на ядрени глави на САЩ. Ако правех аз системата, щеше да е с отмяна, но в ситуацията няма да има кой да отмени. Целите са зададени предварително. Например както един развеждан в САЩ казва, да ударят точка където няма нищо така, че да разместят земни пластове и Калифорния да потъне под вода. Отделно разни като торпедо Статус-6 (до 100 мегатона тротилов еквивалент, на Хирушима е 13 килотона - 7700 пъти по-малко) да се взриви така, че да предизвика цунами, което разни допускаха да залее 400-450км навърте в сушата. Освен първичната цел с по-малки заряди, да изхвърли флота им на сушата.

В България е имало три хранилища - в Калофер, Ново Село до Самоков и Дъбовица. Сега се охраняват от някакви пенсионери и може да се влезе. Бункерите и сградите са си там, а и могат да се прочетат спомени на руснаци, служели там.

Не знам дали има сред четящите тук човек, който е вадил скобата на бойна граната. И колко от Вас след 20-30 секунди отново са връщали скобата обратно и са слагали гранатата в джоба си. Военните конфликти имат критична точка, след което процесът трудно се контролира дори от професионалните военни на всякакво равнище. Когато решенията се взимат от абсолютни профани, но талантливи кариеристи- получаваме реалната история на човечеството. Ако някой си мисли ,че на него точно това по никакъв начин няма да се отрази- значи вярва в задгробния живот. Ако има нещо смислено ,което не сте направили- не се колебайте. Само виното ,което сте изпили е Ваше. Само Жените с които сте безумствали са Ви правили мъж. Е и унищожените други мъже, просто така . Само творчеството Ви прави демиург. Другото е еснафство.

Скобата е шпленка, като я извадиш се разтваря и няма как лесно да я върнеш обратно. Другата ръка е заета да стиска лоста да не гръмне. Извадиш ли скобата - мяташ и лягаш в окопа, връщане назад няма

Има как, разбира се ... ако ти стиска!

Memento mori Ама май че твоят мозък е моменто мори. Я най-добре ни поясни това понятие "задгробен живот" което употребяваш в хостинга си. Давай.

Лукашенко повозил ли Путин е на трактора с 200?

П.утин и Л.укашенко си говорят по телефона: Л. - Другарю Путин, кога ще пратиш атомните оръжия в Беларус? П. - Тъкмо ги изпратих преди минута. Л. - Страхотно! Веднага отивам на гарата да чакам влаковете. П. - Какви влакове? Аз изсрелях атомните бомби към Беларус с ракети ...

малоумна тъпотия

Толкова сте некадърни, че и един виц не можете да сглобите! Финала трябва да звучи така: Няма нужда, те сами ще долетят! Схващаш тъпанар, трябва да е смешно, не само тъпо!

Вече го написах, но тук му е мястото! На Камчатка се изгражда бреговата инфраструктура за разполагане на носителите на подводните дронове "Посейдон". Работите ще приключат до началото на следващата година.

Ти ли строиш, кремълски маегинале?

а на другия бряг отсреща има ядрена база и то не от днес та вие стройте за да пиете по-малко:)))

Първа задача на българите е да изгоним американците и украинците от нашите земи. Втора задача е да излезем от НАТО и ЕС. Трета задача - да възстановим съюза с Русия.

Заминавай в азия, другото няма да се случи, кречълски маргинале

Твоята първа задача за днес, която явно си пропуснал е да си пиеш хапчетата ! Давай, понеже не отиваш на добре !

Хубав план, на мен ми харесва. Готов съм да го изпълнявам

Амо почвай бе нещастник :)

Слабоумен рушлямски тр0л!

Мечтай си ватник!!! А най-добре заминавай за говняшка да сереш във външен, дървен кенеф. Друго не заслужаваш!

Преклонена глава сабя не я сече?

На майка ти в путката си го заври джуже смешно.

Смърт на комунистите!

"А бе байно ле Бореско, А бе пиле Франко-ебско, Ти гарга ли си или чавка, та продаваш свойта вера, зарад топлата паеля!"

Отсега нататък западът все по-малко и по-малко ще има думата в световните дела!

Що, третият свят (азиатския), за какво има думата, кремълски маргинале? Един телефон не могат да произведат, ако го няма запада. Няма от къде да откраднат…

Смешник.... Ватника не може да припари до Европа и Америка !!! Ремембер? Склерозо

Прост народ слаба държава Това са помаците ( еврогеове) в България

Краварите вкарват и анексират България в войната , а ние дори сме щастливи

на троленето а?

На теб какво по-точно ти анексираха ? Та ти нямаш абсолютно нищо, понеже си ниско образован прост трол.

Масово плюете Запада, чакате краят му, а всичкит ви продукти от ежедневието са от там. Нямате нищо руско и няма и да имате, онези само добиват. Нямат ноу хау за нищо, всичко им е по китайски, американски или европейски патент. Тези ракети не значат нищо. Без значение, къде са позиционирани, никой не би ги използвал. Защото ще има ответен удар. Независимо кой е пръв. Ботоксовото (американски) джудже колкото и да се пъне е същия като историческите дребосъци с мания за величие и ще свърши както тях - в кофата на историята. Днес никой не си кръщава децата Адолф, утре ще ги е срам да ги кръщават Владимир.

Аз не им ща нищо на тез евроджендъри

???

Недей така, че некой кремълски маргинален трол, ще получи удар.

Ние българите сме с Русия и Беларус, която също е Русия. Винаги !

Дори и през ВСВ сме били на страната на фашистите…сега пак

От днес вече държава Беларус няма, путин ги анексира, дадоха се без бой.

Краварите с техните бази на наша територия и анексираха безплатно и ни вкараха в войната като пушечно българско крехко месо

Абе защо сте толкова малоумни русофилите незнам

Не, не е, ванигинална гъба проста ... Българския натовец няма право да стъпи там! ... Факти!

Раждат се глупави, генетично им е заложено, няма лечение за русофлията.

Вмомента се кефят че терористите заплашват с ядрени ракети.. Кефите ли се глупаци, че любимия ви терорист иска да разруши мира по европа

Ирак, Либия, Сирия, Афганистан, Югославия.... Нешо май бъркаш...

Путя извади последният си коз. Вече играе ва банк. Видя че башибозука му за нищо не става и пак заговори за ядр оръжие.

zashtitata na Russia e va bank na 100%

Евроатлантиците са един голем балон , пред спукване, Франция е блокирана, Германия е блокирана , Израел е в гражданска война , Дойче банк е полуфалирала, а хак да им е

А нещо за ешРудия няма лк да кажеш?

По добре стачки отколкото трупове.

Ватник!

Путин анексира Беларус, дадоха се без бой. Сега ще бъдат подложеи на всички санкции, на които е подложена русия.

Още един диктатор гледа да си подсигури безопасност като се обгради с ядрено оръжие.

Ако Англия не даваше акъл какви оръжия да се вкарват в Полша и ако Сащ не искаха да струпват войски в Полша, такова решение едва ли щеше да има. Путин не е светец, на всички е ясно, но това да предприеме такава стъпка като отговор на действията на НАТО не ме изненадва.

Тя реакцията на Запада напоследък нищо не е в състояние да промени. Променя се единствено положението на самия Запад. То все повече зазлява, заради глупостите на "лидерите" му.

Путин е страхотен политически играч и държавник, супергросмайстор. Меркел и Оланд си мислеха, че са го надхитрили с Минските съглашения. Сега получават Мински заплахи. Във Франция бунтове, в Германия - стачки.

Колко си тъп! Пиздин е останал без полезен ход, отхвърлен от целия цивилизован свят, останало му е само едно ядрено оръжие като коз, но срещу кого ще го ползва? Неговите деца и и тия на кремълската номенклатура, всичките са в презряния запад!!! По тях ли ше стреля?!!! Всъщност Путин е идиот! От него всичко може да се очаква!

Както винаги, ние българите сме с Русия, руския народ и руския президент

По добре стачки отколкото трупове. Големия играч съсипа Русия, не важно на мен да ми е добре, важно е на Вуте да му е зле.

Време е генералите в НАТО да си сменят памперсите !