Москва обяви петима полски дипломати за персона нон грата

Решението е взето като ответна мярка срещу провокационните действия на Полша по изгонването на руски дипломати

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия руски боклуци ги гонят отвсякъде!!!!!! Полша, Чехия, Словакия, Румъния, България, Литва, Латвия - тия само в последните 1-2 седмици! Най-добре да бъдат изгонени всички тия от цивилизования свят обратно при белите мечки.

ха ха ха ха ха .

Браво Полша!Така се прави и подкрепя съюзник.

Да си руски дипломат днес е кашмер. Гонят те отвсякъде, като краставо куче.

Днес Литва и Латвия гонят по двама руски дипломати. Пише го в газета.ру.

дипломат в Русия се някакъв вид каторга, така че вместо да им извадят очи са им изписали вежди!

ония ден чехия, вчера словакия, днес полша, а утре и други страни! неможе да се отрече, че путин умее да печели приятели! чудно е само какво ще ги прави всички служители на российските пасолства дето ще му си ги пратят в раша!

Днес Литва и Латвия гонят по двама руски дипломати. Пише го в газета.ру.

И така, малко по малко - в изолация. Ще им останат връзки само със Севрна Корея, Венецуела, Куба и Китай. В Африка китайците нема да ги пуснат.

Гаврата с Русия вече придобива сексуален оттенък

Не трябваше толкова да се хвали путин! Бедният тигър ширхан със задник разпран! Хахахсхс

САЩ с нов вариант на хибридната война - но разбира се отново пуделите са на предната линия. Ще е добре Русия покрай всеки поляк, чех..(ака пудел) да гони и по някой от САЩ-посолството. За да са наясно хората.

Щото ще срам и позор руски тигър да забременее от пудел. Е, то зависи и колко време е ебан всъщност

Никой не иска рашкая сволоч да мърси земята му , факт !

Също факт!

На Павката двама рускоговорящи му разпрали кирливото дупе. И се заканили пак да дойдат, та за тва седи в панелката и бълва глупости. Павка, само да ти кажа, руски се говори също в Грузия, Армения, Балтийските... Спукан ти е г-за, ще знайш!

Пак по себе си съдиш блядке и гадаеш ? Сефте :)))

И аз съм рускоговорящ, ама като ми се празнят в устата забравям руския. Толкова ми е кеф :) Ха наздраве за Русия!

Млъкни вече, прост човек! Аман от глупостите ти.

Изхвърлят на боклука по един руски шпионин. Трима общо. Така се разговаря с Русия. Въпросът е защо ние още ги бавим.

И голям праз. Сладея Безцицева няма ли пак да каже, че страна номер 143 им е изгонила дипломатите :)))

Поглеждал ли си се в огледалото за да видиш не само грозна кратуна,но и прекалено куха и тъпа.ебем ти пичку матери.

Безсилието ви изяжда отвътре рашкие сволочи и парадирате със злобичка и едноцифрено АйКю ? После се чудете защо цял свят мрази рашка :)))

Дипломатите взеха да изчезват от Русия, по-бързо от самите руснаци... Нищо, ще ги заменят дипломати от Азия, както изместват народа на Русия...

Докъде я докараха бившите соц страни, вместо да заживеят по добре, както си мислеха че ще стане, те останаха с по малко население, без армии, без модерно въоръжение, без добро образование, западните хиени им изкупиха всичко което има стойност на безценица, големите западни търговски вериги им изкупват продукцията на занижени цени и вземат печалбите, внасят стоки второ качество, втора употреба. Политиците им всички подкупени, като пудели джавкат и се хвалят колко са велики. Жалка работа от жалки хора, за жълти стотинки.

Децата ни взеха. Отгледани, изучени и готови да робуват. Това е най- големият проблем. Майната им на суровините.

Децата ви бягат от вас и простоията ви!

ПОЛША- живят изключително добре! Високи заплати, ЕДИНСТВЕНАТА държава която вместо да увиличи НАМАЛИ годините за пенсиониране заради ВИСОКА раждаемост! ЧЕХИЯ - държава с висок икономически стандарт. Средната работна заплата е на нивото на нормлна западна държава! Справка българите работещи в Чехия! УНГАРИЯ - с най високи доходи на населението то всички бивши руски губернии пърдон соц държави! ТИ НАВЯРНО ВИЗИРАШ БЪЛГАРИЯ, като пропаднала??? България е пропаднала защото се е разкрачила и надупила на всички! България няма ясно позиция! Те затова България е ЗЛЕ! ВЪН МРЪСНИТЕ ПИЯНИ руснаци.

Заплатите в автомобилните заводи в Чехия са незначително по-високи от тези в България. Жилището изяжда преднината.

Дали съм прав, всеки има право на мнение, това е моето, на базата на лични наблюдения. Не съм бил само в Полша, но прегледайте коментарите от вчера по повода с дипломатите и ще видите, че съм писал - следващите ще са поляците и така стана. Логично беше, и техните пудели не закъсняха. А за доходите, да ние сме на последно място, всички знаят защо, но не си мислете, че и останалите са много по добре, но това е дълъг разговор за мислещи хора, цифрите не винаги са точни и отразяват истината. Един датски шофьор на такси преди много години ми каза така, не гледай само заплатите, без да знаеш данъците, а там бяха около 45 процента тогава и шофьора искаше да ходи да работи в Испания, А къде е Дания, къде са бившите соц страни.

До Аз: Горките бивши соц. страни, особено Полша, Чехия и Словакия. Великая и могучая има много водка да изпие, докато поне малко се доближи до стандарта им на живот в момента. Брой го 50 години най-малко. Точно за това Путин, в Европа никой не го взима на сериозно, колкото и да кряка и да размахва пушка.

Ти си ненормален малоумен трол, който няма представа за реалността!

Вовата се скара с целия славянски свят! Да си се гушка с Ердоган и Аятоласите!

Скарал се е с продажните правителства, не с хората. А това са различни неща.

АЗ РУСНАЦИ НЕ ХАРЕСВАМ!!!!

Вовата няма грешка! Държи здраво!

Интересно ! Все едно, че тези дипломати са запалили склада и това е доказан факт. Някои държави почнаха да си припомнят времената на Третия Райх. Поне пропагандата са взаимствали на 100%. Не знам, дали фашизма някога и не напускал или просто е дремел и е чакал да му дойде времето.

Сега ако уточните и кой в момента е в ролята на Третият райх, цена няма да имате!

Някъде, около времето на "кристалната нощ", щом настоявате за изчерпателност. Счупването на стъклата беше явно враждебният акт на ЦРУ, осъществен чрез чешките им васали. Записи от камери през 2014. Записи се вземат в деня на престъплението и се гледат до няколко дни след него. Това с пишман отровителите, видени на запис от 2014г. и за американски филм с идиоти не става.

Не виждам някакви основателни причини споменатите държави да поддържат посолства в Москва, в това число и България но щом са решили! Москва отдавна е показала, че международното право няма почва там и си работи и действа по някакви си нейни правила от типа - имам безаналогово оръжие - правя каквото си искам! Ако някой не е съгласен да внимава, защото "няма да му остане време да се помоли, а ние ще отидем направо в Рая"! Някой да не се чуди на кавичките - цитирам не някой джихадист, а самия Путин. Това за него е новият световен ред - руският мир. "За какво ни е свят без Русия?" - вероятно иска да каже "без Русия с мене начело".

Много важно какво виждаш ....

А, не само аз ги виждам така нещата! Виж преките репортажи от Москва на 21.04.2021 година. Все повече руснаци започват да виждат нещата като мен. С всеки изминал месец в международна изолация ще стават все повече!

На мен това, което говори и върши Путин, ми харесва. Показва, че Русия е силна, а САЩ вече не е

Не думай! Толкова ли много му вярваш на Путин? Горкото....

Ти, изобщо нищо не виждаш! Сигурно си сляп по рождение?

Най-смешни и жалки са страните от бившия соц. лагер, които се правят на атлантици пред новия господар и се кокошинят на Русия

И ние ще да сме от тези жалките. Аз лично предпочитам да живея в сигурна държава вместо в такава която е заплашвана от руски танкове по границата. Аз досега не съм видял лошите европейци да пратят войски защото някой е казал нещо против тях. Русия от друга страна все още живее в миналият век. Имате късмет че сме през две държави от тях, иначе можеше и ние да треперим като украинците.

Ние българите, винаги сме на страната на Русия

Правилно! Даже трябва да закрият и нашето в Москва,че да спестим някой лев в ая крима, щото не е известно тия да работят нещо.Да манат и генералното консулство в Ленинград- там се мота някакъв полицай от охраната на президента, ся бил генерален консул, някой знае ли кво работи тоя и ква пара взима?

По-добре тяхното тук.

А бе не знам дали е вярно, че Путин назначавал президентите на САЩ, но при тази гонка на дипломати е без съмнение, че уволнява кадрите на ЦРУ.

Сталин трябваше да забави влизането във Варшава с още 1 седмица... Полският народ щеше да му е признателен днес. ха.ха.ха...

рашка говняшка все повече се изолира от светът

.......ми руски блядки, пане ебеш за 10 долара......а за 20 зелени може да опрашиш и кремльовското дЖуджи....мухабааа

За 20 зелени се изпразвам кафев в оралната кухина на майка ти.

Правилно.. Отдавна трябваше да отговарят на удара с удар за да проумеят подлогите на краварите че Русия не е онова което им е иска да стане...

А вие защо биете негрите?

руснаците се държат като нещо средно между деца в детската градина и белотаджии, които се надцакват. И сега ако и Полша обяви изравняване на броя на дипломатите, както Чехия, какво следва? Готвачът им в посолството във Варшава да се преквалифицира в разведка и най-много да забърка още по-безвкусна политическа каша.

Еми да обявява бе, нейно право си е. Обаче като почнат пак да им карат "американска" газ да не се сърдят защо всички им се смеят, че газта била руска на тройна цена.

руснаците да се държат като деца.Признават си в медиите че е "предполагаема намеса поредната за вризове , новичикок и прочие хуморески" без нито едно доказателство.Русия отговаря на пуделиете без да се церемони.Отдавна трябваше да изрита излишната шлака от чуждите западнали посолства и да ги сведе до 2- ма души както стана с чехите и 15 души както стана с талибаниските американци.

съсената статия - и Словакия, солидарна с Чехия, гони трима руски дипломати. Русия май ще бъде изолирана от Европа. То всъщност и канадците, американците и т.н.

........Разбира се реципрочност и паритет в посолствата, браво на чехите изритват 60 бляда от центъра на Европа обратно в азиатската смърдящата кочина мужикистан!

И си закриват посолството в Москва че саде чистачката им май ще да остане като им върнат останалите..

Уинстън Чърчил си го е казал човекът, максимално ясно и катко, цит.: "Поляци ? Най-гнусни от гнусните ... Хиените на Европа ..." край цит. ...

Съвсем скоро няма да имат какво да обявават. Най-смешно ми стана с чехите. Казаха, че ще сведат борйката до 5 човека, колкото дипломати останаха в Москва. Кремъл отговори, че ще предприемат реципрочни мерки. И кое ще му е реципрочното?! Останаха им само 5 за това упражнение.

Достатъчно за закриване на посолството им....Кой влезна в собствения си капан се вижда..А за реципрочност не се лъжете че няма други из търговските представителства..

На Русия не и трябват армия и флот, защото Русия има два приятеля - Петров и Боширов.

Путин, който бил уж най-великият политик, ще остави Русия без чужди дипломати! Освен без реална опозиция! Изглежда, все едно има нова политическа линия - Всички други са луди, само Путин и слугите му са нормални....

И за какво са му чуждите разузнавачи дето всичко разказват на краварите.....Нещо май на чуждите посолства ще да им стъжни работата че няма да могът да изпълняват краварски и натовски поръчки.