Москва изгони естонския посланик заради "тотална русофобия", Талин отговори реципрочно, Рига я последва

Русия и Естония скъсаха дипломатически отношения до "шарже д"афер". Ще затворят ли Финския залив за руски кораби?

Обратно в новината

Коментари - Москва изгони естонския посланик заради "тотална русофобия", Талин отговори реципрочно, Рига я последва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма нито един народ, който да е бил с Русия и да е прокопсал. Нито един! Браво на естонците и латвийците. Светът би бил прекрасен, ако руснаците си се окопаят в тяхната си територия и никой няма вземане даване с тях. Да си стоят там и да си живеят живота, който Путин е предвидил за тях.

На тия пичове, всички нормални държави, трябва да прекратят дипломатически отношения с кочината, наречена русия.

Бреййй ...голУем умник бе

Путаранко на сапун

войнолюбци от цялото земно кълбо - марш, бе, марш от планетата ни!

И латвийския мазен вестник се омаза с лайна!

Важно е да служим на Сащ .Да е добре на господаря . Аватари много ,господаря е един..

е един

Путинофобия или русофобия?

Да се подготвят: полския, британския, френския, немския, американския и другите джуджета ;-)! 45-ти номер отпечатък на дупенцата!

Ще затворят ли финския пророк ,балтийските мастии..Сащ нарежда ,тия изпълняват ..И ний ще затворим Босфора ,ако е нужно..Ако господаря от сащ нареди..

И Балтийските мастии ,искат да ги нападнат ..Гледат колко е хубаво в Изсрайна ,и парата тече ..

Русия трябва дасе освободи от западните копелета Естония трябва да бъде смазана. Сащ са измета събрани от цяла планета Русия трябва даги изкорени тази измет. Но да помисли че Ив България има измет за чистене ние хората ще помогнем с удоволствие

На фалирала Америка ,спешно и трябва война !!! Както изглежда...ще я има !!!

Обръчът около врата на орките се затяга !

Пак много го търпяха тоя нацист, атдавна трябваше да затворят напълно границите с прибалтийските джуджета.

Прибалтииските въшки... Те са следващите след Украина...Рига е руски грд купен от Птър за 2 ммн от шведите... И никой не е чувал по него време за естонци или латвиици...

Радев към ректора на СУ"Кл.Охридаки" : " Че на кого да е Крим, на руснаците е" . Льотчик-географ.

Прибалтийските американски проститутки продължават да си продават задника.

Оставете ги тези палячовци. Помислете за украинските вдовици. Стотици хиляди. Поради привършването на пушечното месо фашистите ловят хората от улиците на Киев, Лвов, Чернигов....и направо при меца. По 6 фашиста с автомати ловят смъртника, вкарват го в буса и на фронта. Кажи-речи до лятото укрофашистите свършват. Мислете за украинските вдовици.

Ало, мислещия, като тръгнеш за Украйна си остави адреса , че да се погрижат за жена ти! Само докато те няма.

Само.бой по ватенките оправя света. Бая съветски вдовици ще има за пълнене, като джуджето избие още мъже от собствените си колхозници...

На балтийските пудели им трябва половин сармат. Тамошните роби за да бъдат похвалени от господаря ще се самоубият. Държави-джуджета управлявани от диваци.

Малките джудженца изплискаха легените. Почват да шляпат. Големият батка ги тупа по главичките, и им вика, ние ще отмъстим за вас. А тия го гледат и си мърморят нещо под нослетата, недоволни.

Ватенките ке ядат бой по канчетата, никой ги не ще :)

путин възроди ссср и унищожи нато и ес, нали? хахахаххаахх

Защо никой не иска ватенките? От всякъде ги гонят. Останаха само Радев, Борисов, Курнелия, Капейкин и Доган да им се кланят.

От един режим на друг това за запада не е вярно че е рай …..

М.и раша се опита години наред със сила да налага русофилия...м.а така не става!!! Насила хубост не става!!! И сега лъсна истината. Другаре дрйжте се с достойнство! Просто не ви харесваме!!!

И ние не харесваме кравария. Взимайте си сакчетата и марш при бизоните

Пенсионираните фатмаци се събудиха.

Невиждам нищо от помощта на новите господари,Винаги сме били васали но сега сме гладни такива,Феик Хеик манипулация и празни надежди.Които си мисли че ще живее добре без работи тоест без кокошка и крава ще трябва болезнено да разбере васалството.

Естония и Латвия, 2 дръжави жужета, без никво стратегическо значение

Мечката да ти ака в двора, тъпче и краде от имота ти-е нормално да си мечкофоб

Да се възхищаваме на прибалтийските народи.Опитали съветския ботуш ,живяли под него но запазили духа и достойнството си.Както и смелосттй и вярата си. За разлика от Ганю ,който след 35 години демокрация продължава да вярва на продажни зелени чорапи и да се държи като бито псе.

И това ни държи все още васали на Русия и на дъното на Европа. Но трябва поддръже държави и мнозинството от етническите руснаци са против Путин. Имам такива приятели в Естония. Те наричат себе си "русские эстонцы", а онези от РФ "россияне", за да се отличат от тях.ката на Русия в тази война да се инкриминира също като агитацията за фашизъм. И на тези рубладжии тук да им се затвори кранчето. В Балтийскит

Пак ли ти

dolu putkin

Полско – съветска война 1919 – 21г: В началото на лятото, падането на Варшава изглежда сигурно, но в средата на август, приливът отново се е обърнал и поляците постигат неочаквана и решителна победа в Битката при Варшава. Малко след полското настъпление на изток, Съветите искат мир и войната приключва с примирие през октомври 1920 г. 20 години по-късно Хитлер и Сталин си поделят Полша, като мужиците изчакват немската победа и предателски нападат Полша в гръб. Руски разгром при Варшава 1920 г. Загуби: Полша - 4500 загинали 22 000 ранени 10 000 изчезнали Общо: 36 500 Русия - 15 000 – 25 000 загинали неизвестен брой ранени 65 000 – 66 000 пленници 30 000 – 35 000 интернирани в Източна Прусия Общо: 110 000 – 126 000

Шведи, франци и алеманци ни папкаха бибата, сега ще я папкат американци и придворните им слуги. ХА ХА ХА

Единствената успешна война за мужиците през целия 20-ти век е Втората Световна, но това става с колосалната англо - американска помощ. Освен това срещу германците се бият не само мужици, а и американци, британци, французи, поляци, австралийци, канадци, новозенландци, холандци, норвежци, югославяни...А украинците в съветската армия? Хитлер напада СССР с 3350 танка и 4389 самолета. За сравнение - сред колосалната американска помощ за Тюрмата са 20 000 танка и 19 000 самолета.

Колко да е "колосална" помощта?

Народи с години са робували на руските фашисти . Е робството свърши и тези народи няма да простят това на тиранина. Жалко че българския народ е загубил своболюбивата си природа,инфилтрирани във всички слоеве на населението русороби продължават разрушителното си действие под смръщения поглед на фашиста путкин.

Преди години едни идиоти ни учеха, че руския слон е най-големия слон, а руската курван най яката курва. Сега децата на тези идиоти по форуми и медии ни учат, че руския слон е най-малкия слон и че руската курва въобще не е курва. И ни обясняват напоително колко хубаво е да сме зависими от Падишаха а не от руския Император. 500г. Осмаско присъствие определено си казват думата.

Бухой що ли -идиот

"Въоръжените сили на Естония включват всички младежи от 18 до 27 години, имащи естонско гражданство. Те встъпват в 8-месечна военна служба. За елитна част се смята Президентският пехотен батальон. Личният състав на сухопътните войски е от около 4500 души. След влизането на Естония в НАТО през април 2004 г. се преминава от наборна към професионална армия". С тая армия да пращат всичките си гаубици и прочие е като оня виц дето ония решили да си дадат и втория танк. Да не би през тази държава просто да минават чужди оръжия, а на тях да е наредено да се репчат.

Баба меца нема зъби... ГА-ГА-ГА!

Едни украинци ѝ ги избили с тояги и няколко хаймарса :–)

НАТО не е държава не го забравяйте, всяка коза за свой крак

В момента, в който руски снаряд падне в Европа или руски ботуш прекрачи границата на Цивилизацията, към Русия, Китай, С. Корея, Иран ще бъдат изстреляни над 5 000 ядрени бойни ракети с които ще се сложи край на този свят. Победа за Тоталитаризма не може и няма да има. Светът или ще е свободен или няма да го има

леко се пени бе гл...упак....в продънения ЕС няма толкова ракети...а пуделите от ЕС нищо не правят без заповед от господаря си ФАЩ....а страната с най-голям адрен арсенал е Русия...щели да полетят....ще полети у....я ми ....само един еврогейдебил би се радвал на ядрена война в която неговия прооооз задник ще е първия който ще е опечен.

Да обявиш война на огромния си съсед /скъсване на дипломатически отношения е равностойно на обявяване на война/ и да си мислиш че Ганчо и Ганка от България че идат да се тепат в Прибалтика заради чл.5 от Устава на НАТО требе да си голем дебил. Винаги съм мислел че по големи дебили от македонците няма. Но олигофрените от Прибалтика далеч са ги задминали.

А Митрофанова - ??? Тя кога ще бъде изгонена от България колко червени линии още трябва да прекрачи??

Първо тебе и майка... смот.... педер.... недое.... и тогава ще помислим.

Американските политически подлоги унищожават държавите си.

Днес гледах руска телевизия и доста се смях.Тия наистина вярват,че НАТО воюва с тях.Кроят стратегии ,пеняват се все едно воюват наистина с 50 държави,а то една Украйна с малко помощ от Запад ги направи смешни

46 държави наливат оръжие, боеприпаси и гориво постоянно, както и над 1 трилион долара и евро .... дебил ли си, или си малолетен и не можеш още да смяташ...

Лошо няма щом "Империята на Злото" ще изчезне веднъж завинаги!

Що, какъв е проблема? На Русия що никой не налива? Ми да наливат бе, кой ги спира!?

Съмнявам се да си разбрал какво са говорели. Признай че знаниятата ти по руски идват от сръбската чалга!

Случайно разбирам пет езика ватьо,не всички сме прости като копейкините тролчета.

защо джурналята винаги слагат равенство между страната и парвителството? защо джурналята винаги слагат равенство между народа и няколкостотин предателски семейства, които управляват? ... единствено правилният извод е да не се ходи на избори за да не ни отъждествяват с предатели, артисти, клоуни и празнодумци!

Освен всичките си гаубици Естония трябва да предаде на Русия и цялата си територия. Балтийските псевдодържави са руска собственост, Финландия също.

Може, само първо трябва да се пребори с НАТО.

слонът размаха опашка и разгони няколко мухи. те пък се наостриха и казаха, че може да се съюзът срещу него. грешката е на слонът защото ги търпи като съседи, а не ги изхвърли отвъд океана.

Сърбът ги гъзовете прибалтийските самоеди

Руската мечка,най страхливата мечка!

Колкото по надалеч са русNAZIте , толкова по мир на главата !

3те смешни и жалки пудела от Брибалтика, с топящи се и смешен брой население, само търсят поводи да се заяждат а Русията ги търпи. Що глупости казаха и направиха не е истина просто! Железни нерви имат руснаците!!!!

Ако си мечка, как да изчукаш бълха, без да я смачкаш...