17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Учителят Макаренко се е вживял в ролята на Дядо Йоцо гледа

Добре. САЩ арестува Бутина, тя се призна за виновна, ще излежи 3 месеца в САЩ, и ще я екстрадират в Русия. Сега Русия арестува Пол Уилан е и САЩ арестува друг руснак. Като се знае колко шпиони има от двете страни списъка може да стане много дълъг. Русия реши да покаже твърдост но само влошава нещата. Да си сменят шпионите и толкоз. Какво се правят на утрепани руснаците:внимавайте, може да ви арестуват, дрън, дрън. Нормални хора не се арестуват - това са си агенти.

Ма стойте си в рашистан, къде ходите на майната си по острови в тихия океан.

Ти що си не седиш у мизерната колиба ами си ръгнал по ГУРБЕТ-ТУР и чираклък из сите еврониви ве? Ние поне одим да почиваме а не като тебе чиракбудалата да кършим гръб и да слугуваме на евро плантаторите!мбухахаха

ти седиш у кенефа в рашадтан и дрищиш срещу България без да почиваш! Посран путлерас!Европа е пълна със избягали от Русия руснаци който работят всичко.Да не говорим за рускините

Не бива да има безопасни места за злата гад!

Така е но краварската чума е плъзнала навред .

Ами спрете да им ходите по краварските островчета. Комплексари.

пенсионер на 72 години. да им е честито.

Лова на руски граждани е лов на руски шпиони. Въпреки че нямат за ядене, руснаците не се отказват да се правят на велики. Добре че са дали под аренда половин Собир та от там изкарват кинти, иначе тъпия руснак не знае какво да прави с земята си. Да работиш не е като да се биеш а руснака само това може.

Да са живи и здрави руснаците, че без тях Америка ще ми е господар. А пък да съм бездомен, черен негър, или наркоман неща. Защо американите се ядосват кога чуят, че Болшой театър е по-стар от америка?

Тупите цървули само проблеми праят...

Остров Сайпан не е туристическа дестинация. Също като Гуам е с преобладаващо военни бази, като населението е главно от американски военни и семействата им. Та така.

Както и цяла Микронезия е удобен за целогодишно посещение и през 2017 е посетен от 1.5 милиона туристи от цял свят, Сайпан не е толкова популярен но все пак е посещаван от 50-60 хиляди туриста месечно;)

К’во се хабиш? Не виждаш ли, че е американин, глава празна, да ръси нещо и мяза на истина.

Това че Гуам и Сайпан са американски колонии не ги прави изолирани от света от който пък местните си вадят хляба като предлагат туристически услуги.

постепенно във ерата на 50е години,в която ера всеки е бил комунист и предател,явно капитализма прогресира

А най-видния комунист там е ... Чарли Чаплин. Точно преследване по подозрение в симпатия към соц. идеите е причината да се върне в Англия, а после да отиде в Швейцария.

Въвеждате им изходни визи с тенденция на всички ушанки да им бъде забранено изобщо да напускат Русия, освен олигарсите, семействата им и шпионите. Така хем няма да има „лов“ на руснаци по цял свят, хем (доста по-важно) те няма да харчат соросидна валута, която е жизнено необходима за създаването на поредната ядрена ракета без аналог в света.

Тоя не е турист бе! По-точно турист, ама като ония от Солсбъри, които отишли да снимат катедралата, ама и те не знаят защо тая катедрала е забележителност.

трябва до сега да са арестувани стотиците хиляди,може и милиони руснаци из САЩ,Европа и по света.До сега трябваше да бъдат вероятно арестувани и Риболовлев в Монако,Дерипаска,Абрамович и всички други руски олигарси и милиардери,които се разхождаха коня из богатия Запад,както си искат.

Руснаците в чужбина са в голямата си част, мафиоти или ченгета. Така ,че да се арестуват наред, вкл. и баш руснака- бабаит Путин.

аре първо клекни и се изпишкай и тогава надавай вой като гладно койотче

та какво стана със стрелбата в калифорния,това със задържането на граждани и от кравария и от русия е стара изтъркана песен,мен ме интересува повече за оня брададитя дето се е направил на каубоец и е избил хората,оня ден 3 дена се писа за една битова трагедия а сега се мълчи за поредното краварско ежедневие