Масов бой с жертви и ранени на Хованското гробище в Москва

В масов бой на Хованското гробище в Москва вследствие на конфликт за разпределение на територии за обслужване на гробищния парк, са се включили близо 200 души.

Обратно в новината

Коментари - Масов бой с жертви и ранени на Хованското гробище в Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Братушките са 1 ХАХАХА

"Сбиването е било между работници от Централна Азия и Северен Кавказ."

Много задълбавате в коментарите. Има нещо наречено гробищен бизнес. Новината започва с "конфликт за разпределение на територии за обслужване на гробищния парк" Както едно време таксиметровите шофьори в България си се биеха за хубавите стоянки. Не можеше просто така да отидеш където си поискаш.

"гробищен бизнес"не съществува! Ако починалият е данъкоплатец, общината се грижи за достойното му погребение. Ако не е, пак, с данъците на данъкоплатците, ОБЩИНАТА се грижи за починалия. Близките, т. е. опечалените данъкоплатци помагат с каквото могат. "ГРОБИЩЕН БИЗНЕС"- е много близка категория до "шизофрения" и е "бич"за демократичните общества.

ти къде живееш ? и тук е така , за какво говориш въобще

17-18 век, в недомакратичните общества, държавните органи са се грижили за починалите. Например Валфганг Амадеус Моцарт е погребан в общ гроб, с всички починали през този ден. Жалко, но "Гробищният бизнес" е уродство, неизпълнение на задълженията на общината към данъкоплатците, уродство създадено от управляващите.

От една страна и днес държавата се грижи за гробищата и някои категории починали. Гробищните паркове са предимно общински - зная само един частен в България. За добро или зло бизнесът съществува (потърсете funeral agency). Някъде обаче не важат пазарните принципи. В началото на февруари имаше бой и във Варна.

Мотики, дръвье, бутилки, вожо...

Но какво да се очаква от народ, кланящ се на мумия, чийто идеали са избили милиони руснаци? Това е заложено в "уникалната и велика руска душа"

ТОВАРИШ ЛЕНИН

Къде видя руснаци бе, северно кавказци и средноазиатци , къде, къде видя руснаци??? Бас държа , че тези които са се били знаят руски, колкото от ДПС български!!!

руснаци са! руснаци! 100%

САМО ТОВА НЕ СЪМ ГО ОЧАКВАЛ ИЛИ СЪНУВАЛ

Изтърсват се двама чуждестранни туристи пред мавзолей Ленина посред нощ и се молят на стражата да видят мумията, защото утре рано си заминават. Естествено, не ги пускат. Тогава единият турист вади шише водка и стражата им казва да влизат. Другият турист вади шише "Слънчев бряг" и стражата вика: - Спасибо. А бе, я направо ще ви го изкараме тук

Обама попитал една гадателка, какво ще стане през 2016-та, а тя му казала, че ще има война с Русия. Недоверчиво я погледнал и й казал, че това и той го знае. - А колко ще струва един Биг Мак в Ню Йорк през 2020-та? - я попитал Обама. - 15 рубли. - му отвърнала гадателката.

Отива Путин при лекаря и му казва: - Докторе, помагай, приятелката ми има депресия, не става от леглото, няма сили да отиде и до тоалетна... - А имате ли редовен секс? - А бе, докторе, какъв секс, аз съм стар комунист, Ленин ми издъхна в ръцете...!!! - Повярвай ми, прави секс с приятелката и всичко ще бъде наред! Прибрал се Путин, изкъпал се, пийнал няколко водки за кураж и...действал... Събужда се на другата сутрин и гледа: приятелката му станала, направила кафе и закуска и пее около печката. Путин я гледа и си говори: - Еййй, да знаех по-рано...Ами аз и Ленин съм можел да спася!

Путин към Обама: - Ако продължавате да помагате на ИД, ще ви поканя на парада на руската армия на 9-ти май. - В Москва? - Не, във Вашингтон.

Така ли? Костов кажи си бе, че триете мнения не отговаряащи на политиката на бабата еврйка! която направо еба мамата и на тоя форум, стига да е по холокост-еврейско -геби смертелно!

Успокой се, инак ще ти излезе пяна на муцуната и пак ще ти увеличат дозата.

Щом савушкинските тролове започнаха артилерийската подготовка срещу Клинтън, значи пионката на Путя в САЩ няма шанс според питерските анализатори. Жалко за похарчените денги.

Бе той и Тръмп наскоро каза, че ще им сваля самолетите, ама увира ли чутора азиатска :-)

Путинщината почна да избива, въпреки двойно по-големия репресивен апарат от при Сталин. Скоро руският цирей ще се пукне, а жалко, как само ни забавляваха тук ;-)

Искам да ви обърна внимание, какво ще става с мненията ви, като дойде клинтън на власт. Факт!

Прегледайте по-долу невероятната вулгарна миазма в постовете на тогова и вижте какво Хуйло е направил от руснаците ;-)

педи клинтънов, не ви ли беше достатъчно, че се празнихте по чикиджийски на моето отстранение от форумите на ООН и НАТО, Вие, клинтън-радан кукуневци как гласувахте единодушно в "сега! М? Нека да позная, плужек- Против Мене!

Стар виц: У руски завод дошъл краварски бизнесмен и се подиграл на директора за мизерията. Но той пък заявил, че хората т'ва искат и не протестират. Спрял им заплатите и т.н.- нищо. Тогава рекъл: "Утре ще ви избеся всичките !" И един бачкатор попитал: "Въжета сами ли да си носим, или ще ги осигури профсъюза ?" А днес въпроса явно е: "Дупката сами ли да си изкопаме, или Хуйло Благодетеля ни е приготвил ?!" :-) :-) :-)

След последното издание на Евровизия се появи четвъртият пол. Гей комунист!

не желая моята родина да има нищо общо с тази дарJaва

Спокойно Турция вече няма нищо общо ! Може да слагаш бурката !

Кой те пита?

Вярно е, че само в Русия има композитори гейове. Там ги наричат "галубой", т-е. син. Сигурно и ти познаваш творчествното на един от тях. Казва се Чайковски. Цял свят също го знае. Много срамно за русофилите, нали?

Аз па, да зема да объркам темите... Това не е ли темата за Еврогейвизията? Басси кво нещо....

приматите да не използват имената на велики руснаци за долните си манипулации. Чайковски, Достоевски, Чехов, Гогол, Рахманинов, Шостакович, Марковников, Зайцев, Зинин, Калашников, Гагарин не биха ви простили манипулацията.

до проруските тролове сложете в търсачката на туба и гледаите рашиста сергеичо какви ги говори интервуто е за украинска телевизия разговора е на руски така че ще го разберете -Сергій Лазарєв: "Для мене Крим - це не Росія"

Австралийците са дошли на Евровизия да не би да са последни на опашката за арабски чорки !

потърси в туба -:сергеи лазаров .для меня крим ето не россия: . оххх как ви го начука руската кончита

ПУТИН

Кончита го слушат кончити като тебе , за него не било бля, бля, ми да оди да са бий за Крим , нали щяха да си връщат заедно с ФАЩ !

Научи руския мекере! Ако беше на турски или цигански сигурно щеше да г разбереш! Позже в интервью порталу Super.ru (теперь является подразделением Life) Лазарев заявил, что его слова вырвали из контекста.

Азиатските животни скоро ще се трепят и за коричка хляб .... До там ги докара тавари Путя глад, мизъри, нищета ....

Кой тук вярва на платените нищожества от протестна мрежа?

Людмила Савчук?

радан им вярва и това е самодостатъчно за тях. Те не четат, но пишат и коригират смело. Същински Селски, Сталинистки Сатрапи!

Явно нема достатъчно гробове за погиналите у Сирия и Украйна рашибозуци, та родата се трепе за останалите :-D Не се трепете, копайте ! :-D

не ви ли е срам,че от сериозен сайт станахте протестърски клозет?

И това го казваш за сайт, в който 80% от новините са за Россия? Толкова си можете.

Нещо от задокеанските канибали! Откриха ДНК на плъх и на човек в хамбургери във ФАЩ

Украйна нанесе ТРИ мощни шута на агресора Путин: 1. Украйна взе ПЪРВО МЯСТО с песента 1944 за репресиите на КРИМСКИТЕ татари от руснаците. Разбирай репресиите срещу украинците и кримските татари 2014 год от Путин 2. Следващият домакин на Евровизия ще е УКРАЙНА 3. Джамала победи някакъв руски немъж (оказа се, че великите руснаци ги представя третополов)

До следващото евро не се знае кво ще е в любимата ти покраина! Па тая украинка -Джамала, голяма песен изпя. Как били изритали кримско -татарските ятаци и помщници на фашагите! Хохлите както, винаги с вой на умрело, и го бият на жалост, а евроглуаците им се връзват! Същата история както с бежанците, съжелиха ги ,пуснаха ги в Европа ,па сега вият от недоволство, но с лириката до тук! Я кажи ко стана с Полито, що така, нали щеше да спечели първото място? Или костюмчето от междузвездни воини слабо помага,я си изквичи мненето по въпроса?

Каква е днешна путинскароссия: Бой на смърт за гробове Третополови руснаци едвам спечелиха трето място в Евровизия КРИМСКАТА УКРАИНКА Джамала заши звучен шамар на Путя

Убити са ХОРА по нелеп повод. Разберете, че и в Русия има милиони нелегални емигранти и точно такива хора са се счепкали на гробището. То и при нас имаше вече 5-6 случая досега в София, за късмет без жертви. Повече няма какво да се каже по темата, изводът е ясен.

В Матушька не може да има такива мигранти. Товариш Путинь не би допусна подобен произвол в страната! Това е мръсна капиталистическа пропаганда. Добре че ще спират Интернет в Россия, та да си отдъхнем най-накрая!

Във ФАЩ убийствата са три пъти повече отколкото останалият свят , кажете днеска в колко училища разстреляха деца?

Дайте малко третополова пропаганда! Скандал! Гей парадът в Брюксел събра повече посетители от марша срещу тероризма

И от марша на безсмертний. Факт.

Любим нашия президент 12 часа на ден. Срешто минимально заплащане.

Азиатските орки, щот им бе малко касапницата у Приднестровието, Грузия, Осетия, Абхазия, Украйна, Сирия. . . почнаха да се трепят един- друг. Е, поне са извадили късмет близките на утрепаните- ще спестят разноските за превоз на лешовете до гробищата :-) :-)

целокупното българско народонаселение, да вземе да потърси в Гугъл за Людмила Савчук. После ще се братосваме колкото искате.

Ватниките и мъртвите не остават на мира

Изглежда руснаците смятат, че "техният новопредставлен" е по- личен от "чуждия новопредставлен", но хич не се сещат, че всички са равни пред Бог на оня свят, защото до толкова са свикнали с несправедливостите и вече не виждат колко са затънали с душите си. Както се вика, то си е бизнес да чистиш парцелите около гробовете, какво толкова, че е последвал малко кютек. Е, да ама е срамно на гробищата да се случват такива неща поне от вярващи, доколкото е възможно тези "вярващи " да имат друга вяра освен паричките.

руската нация е враг на българската от далечни времена , спомнете си само годините на окупация , първия път ни окупират 1878 и ни заставят да им платим 60 тона злато , втория път е през 1944 и освен 40 тона злато които плащаме ни даржът и под руско робство до ден днешен

Какво злато сме имали, бре, провокаторче? А разходите за Руско-турската война? Стига с тия глупости. А после се оказахме и неблагодарници. ПСВ и ВСВ... И сега сме така, пък да мръмкаме за циганизацията, високите цени на тока, липсата на пазари и т.н....

Хахаха. А после 45 години си плащахме на СССР да ни пази от мракобесните шовинисти, а той ни ПРОДАДЕ при първа възможност. Без да му мигне окото.

Не обръщай внимание на глупаците. Те от това по-умни няма да станат. Само им правиш кеф.

Ой милия, така както е тръгнало резаци пак ще върнете турците да ти масажират дебелото черво!

Ако избора е между руснак и резак - предпочитам резака. При него сме оцеляли 500 години. Вашите скакалци ни съсипаха за няма и 50.

Май само ти си под руско робство, явно имаш строг господар руснак в къщи, но при садомазото е така.

говорят за татари, но забравят,че "татарите" в днешен Татарстан ,това са нашите Волжски българи.Тези българи масово са били избивани,департирани и прекръстени на татари от извергите Ленин и Сталин.Самарското знаме е шито от Волжките българи от гр.Самара,които масово са участвали в освобождението на България от турците.Батак, иконата на българската борба за освобождение е освободен от волжските казаци,наши братя българи.

Убити са ХОРА по нелеп повод. Разберете, ч Повече няма какво да се каже по темата, изводът е ясен.

е една загиваща нация.Нисък стандарт на живота, алкохолизъм, наркомания, аборти и агресивност.Били велики,били по по-най?Да били са, но в миналото и за съжаление и на нас са пречили.Какво може да се очаква от нация, която 80 г. е била под ботуша на военния комунизъм,който и сега надига глава?Парадокс е ,че Русия има голяма пустееща територия с несметни природни богатства ,но населението е бедно и едва около 180 млн.

И тъй като темата за Евровизия(не евроазия) е заклучена да питам:Русия е азиатска варварска държава . Защо участва в европейски конкурси?

А Австралия?

Само че тази "загиваща нация" има положителен демографски ръст, за разлика от процъфтяваща гейропа например!

Това говори, че нацията няма какво друго да прави в часовете, в които е тъмно и студено. Може би няма ток?

Спирайте храната.Вижте до къде води наяден народ.

До къде докара Путин -Русия,да се бият за храна (трупове) руските канибали..... Ами като не произвеждат нщо освен каквото им е дал Бог и само дрънкат оръжие.

Но Бойко го беше казал и за нас това още преди десетина години. Не знам откъде я извади тази прозорливост то гава, но ето, че се оказва прав, така ще бъде скоро и у нас, местата намаляват и ще има истински Пунически войни! Да не говорим за цените. Човек да е ни жив, ни умрял вече. Никъде няма спокойствие.

Той този Бойко жив пророк излезе, бе! Направо да вписват предсказанията му в едно книжле и всичкият мат'рЯл да почва да го учи наизуст.

В путинославна рассия убийствата са два пъти повече отколкото в САЩ и близо пет повече отколкото в България.

През 2014 г. руската Дума гласува закон, с който забрани да се обнародват данните на Росстат. Тогава Русия бе на 1во място в света по брой на алкохолици на глава от населението и на трето място по брой на наркомани, изпреварена от Иран и Афаганистан, където пушенето на опиум е национален спорт. Но в Русия говорим за хероинови наркомани..Русия днес е единствената държава в света,  в която мин. работна заплата е по ниска от официалния жизнен минимум, а по брой броя на абортите изпреварва броя на новородените.

Да. ...а от 2014та насам - Арамко и Шел спряха ... Сколково - угасва...автоначинанията - затихващи...

И почти всички чужди компании се изнесоха от Русия. Повечето руски фабрики работят а ДВУДНЕВНА работна седмица. Няма къде да продават. Тече регионална антикласация по забавени изплащания на заплатите.

В расия има повече аборти от колкото новородени, населението застарява и руснаците намаляват. Но официално руското население расте но не от руснаци а от дръпнати азиатци

Гаф споходи инспекцията на новия всъдеход УАЗ Патриот от президента Владимир Путин в Сочи, пише ТАСС. Руският лидер опита да отвори предната врата на военния джип, но не успя. Придружаващ го генерал опита да замаже ситуацията и се притече на помощ, но щом дръпна дръжката, тя остана в ръката му. Молодец!, каза с усмивка Путин. Наложи се президентът да разгледа машината през другата врата. 

Тъжно е за Хората там, Колега...живеят кат Скотове и то Днес. ... Приятели. Отварят офис Там. Наемат ВисокоОбразовани. ... На интервютата Хора с Воистине-Сериозни образование+експертиза. Гладни. Плачат за да Бъдат наети. Плачат. ... Тъжно.

Масов бой - Не в Съветския съюз, а в олигархическа Русия. Какво да кажем обаче за така често повтарящите се килърски изстъпления в цивилизованите Съединени щати !?

В Съединените щати убийствата са ежедневие и не могат да впечатлят никого. Лошото е, когато такива трагедии се случват в Майка Русия.

Как да се разбира Вашият израз отн. Майка-Ви ?

Материалът НЕ касае САЩ. ... А ! - Чекатило на Марс ли беше я ?!

Тъжна и Жалка картинка е Русия днес...всъщност - Отвратна.