Бившият зам.-министър Бойко Коцев отива посланик в Москва

Правителството предлага на президента да назначи посланици в пет държави, съобщи външният министър Николай Младенов. Най-известният от тях е бившият зам.-вътрешен министър в правителствата на Симеон Сакскобургготски и Тройната коалиция Бойко Коцев, който е избран за дипломатическата ни мисия в Русия.

Обратно в новината

Коментари - Бившият зам.-министър Бойко Коцев отива посланик в Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами досегашният пос.аник П.амен Г,озданов е зет на Д,ажа Въ.чева и да не беше агент-точно той .и т,ябваше да п,едставя в Москва 20 год с.ед тота.ита,ният ,ежим

Не просто не разбирам нищо какво става.на тоя и кръвта му е от ДС.Това е наглост.

Смешници. ДС тук няма никакво значение, ДС и досиетата са вдо 1989 г. За Коцев е от значение само това, че той бе добър слуга на мафията ,родена след 1989 г и разграбила България.

ГЕРБ са си спретнали едно свое си "3,5 - то" Управление.

Не го познавам др.Коцев, ама пак гледаме сълзливия сериал "Стани да седна". Брат му шеф на "Техноекспортстрой"...уж ще го "преватизират". Нищо ново под слънцето. Лили-министърката дядо й от отряда "Чавдар"...този "кандидат" и той със "случаен произход !? Е питам : Кой управлява България и като тъпоумник сам си отговарям старите герои и играчите са същите и просто няма шанс за пробив в системата....!? Кой е основния закон на Италианската мафия ? Отговор: Който проникне ще умре ! Е в бедна България как е ??????

Да се смееш ли, да плачеш ли....

Няма ли да кажеш, че е скандално да се назначават за нови старите ДСри?!

Нее, те герберастите не са комунисти, не са от ДС и определено не са мутри! Боко тиквата не е нито едно от посочените, затова щяхме да го канонизираме за светец, ако не беше направо божествен!

Още Ботев попита: "Кажи ми народе, кой те в таз робска люлка люлее?" Отговорът от годините "на прехода" са ясни- люлката е тъмночервна. И ГЕРБ дори не се срамуват от това.

Успех др. Коцев... ще издържите няколко години в Москва... после ще Ви пратим посланик в ООН в САЩ... няма да Ви забравим и винаги ще бъдем с Вас...

Мисля и не мога да измисля с какво ГЕРБ е по-различна партия от НДСВ, БСП, ДПС и БКП?! Някой да помогне...Това вече е връх на наглостта!

Едни ДС-ри отзовани, други призовани! "Миналата седмица правителството предложи на новия държавен глава Росен Плевнелиев 24 посланици, работили за ДС, да бъдат отзовани. Кабинетът предложи и списък с хората, които да ги заместят. Сред тях е и бившият шеф на кабинета на досегашния президент Георги Първанов - ген. Никола Колев."

Ченгесарска история...България -мръсна приказка...поне някой митрополит от ДС да назначат-поне са по-забавни с раса и кобури...Боко,пак се изложи!!!

Пременил се Илия, погледнал се - пак в тия!

"Плевнелиев: Истините за комунистическия режим са живи" Само дето не уточнява, че са в техните редици!!!

Има ли още някой гербер да не му е ясно, че ГЕРБ я пръкна Триглавата?! Всички са отрочета на ДСмафията!!! И Никото Василев и Бойко Коцев са "син на баща си"!

И "Не ме гледай какви ги правя, слушай ме какви ти ги говоря!" им е ясно! Мафията няма цвят, тя е ДС!

малумна работа.нека не забравяме ,че ЖУЛЕВ като го хванаха в ООН го изпратиха 20 год. в СССР. Когато идва Горбачов отиде първо в неговото село ясно ли е в каква е държава.

Какво прайка Никито, бе хвалипръцко??? Назначава си семейните ДС приятелчета вече!!!

Не само от ДС, а баш потомствен ДСар!!! "Бойко Коцев е син на ген. Васил Коцев - най-дълго управлявалия началник на Първо главно управление на Държавна сигурност"

Отзовават тайните ченгета а на тяхно място назначават явните - преустройство по бойковски !