17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма друга дума за хора които искат да продадат печелившето летище,Костов започна с Балкан,Софиянски със Софйска вода,Орешарски и Борисов с южен поток ,един ден тези хора ,трябва да са в затвора

До кога тоя нагъл некадърник ще дава акъл от министерската си висота, вместо да понесе отговорността за убийство на дете при утежняващи вината обстоятелства?!

"Държавата е лош стопанин...", т.е аз съм пълен некадърник!

Г-н Московски, Предлагам да дадете дупето си на концесия и след месец да оцените кой се грижи по-добре за него. Вие или концесионера.

разсипахте България, това е сигурно последното печелившо - да не говорим супер стратегическо - Българско предприятие. що за диверсанти сте вие?

И целият ГЕРБ не го може!

Ако някой ми представи едно доказателство, че концесията е по- доброто решение от разумното "делнично" държавно управление ще му кажа браво! Делнично означава постоянно управление на приходите и разходите. Московски , а и целият го може

Московски да си ходи, след като не може и не иска да бъде добър стопанин! Оставка!

ще съсипе всичко де що има, къв е тоя ламтеж за разсипия

Едно време маминка ми казваше:"Лакомо д..е кръв сере!" Помислете си навреме от преялият ГЕРБ!

Нещо което си инвестира, и печелите да го подарява на някой. Не ми пука кое правителство е на власт но съм против всяко което раздава Държавата ми. Израза Държавата лош собственик е неточен. Вярното е, че има лоши управляващи.

Ако не си подаде оставката скоро, Московски ще бъде линчуван. Непоносимостта на хората към него е много голяма и с право. До каквото се докосне - го руши. В министерството му цари некомпетентност и шуробаджанащина. Единият му зам. е следствен, но си ходи на работа, другият и той скоро ще е следствен, като шеф на фалирало държавно предприятие /БДЖ Кончар/. Оперативните програми в застой, БДЖ пред фалит, в Даи -корупция в огромни размери, НКЖИ-некомпетентно ръководство, погром по пътищата в резултат на купени шофьорски книжки, Босия и той гасне.... БОЙКО - ТОЗИ ДОКОГА ЩЕ ГО ТЪРПИШ В ПРАВИТЕЛСТВОТО?

ТАМ, АКО ТЕ ОСТАВЯТ НА САМЕ, РАЗМИСЛИ ЗАЩО СА ТИ ТЕЗИ КОМИСИОННИ ! ПОМИСЛИ КАКВО ТИ СЕ СЛУЧИ! ПАРИТЕ , ПАРИТЕ ЛИ СА ТИ НАЙ-ВАЖНИТЕ БЕ ?! ПРОДАЖНИЦИ НЕДНИ !!!!! КОМИСИОННИТЕ В ДЖОБА !

Само приказките му ''държавата е лош стопанин'' говорят какви кражби и далавери стават под тяхното властване и не се усещат че с приказките си само потвърждават мнението на хората за тях...Щом държавата е ''лою стопанин'' значи този с третия ''мандат'' за нищо не става на този пост освен за разходки. глупости и аванта.

Този министър един път не го видях с вратовръзка - задължителен дрес код за всички представители на институции. Сигурно и колан не си слага, когато е в превозно средство. А още по-сигурно е, че не слага такъв и на децата си. Господ да пази България с такива управници!

Стига с туй БСП, бре. Друго не знаете ли. Като клонининги едно и също приказват! Вие сте на власт, а не те!

Абе бледо ......................, още една доходоносна държавна фирма /въпреки опитите да я окрадете, тя пак печели/ искате да продадете, а?. И отново основната част от приходите ще ходи в чужбина, щото ще са на същата кхема като ЧЕЗ ЕАД - еднолично акционерно дружество, което ще е отговорно до размера на капитала. Единствената и основна идея на частният бизнес е "Максимална печалба на възможно най ниската цена". И като гледам де що има концесия и продадено ЕРП няма никакво изпълнение на финансово икономическите показатели и планове - Софийска вода /Веолия/ да вземем например само. Че управляващита бяха малко и нагли, като се опитаха да вкарат частно дружество в новата Оперативна програма Околна среда... СРАМ И КРАЖБА и ПОСЛЕ ТОЗИ ще ми се появява и ще лъже - Кво направи с БДЖ той например...

АЛО,ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКАТА,ЗАЩО СЕ СКАТАВАШ БЕ МЕРЗАВЕЦО И НЕ СИ ОКОШАРИЛ ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ 6 МЕСЕЦА СЛЕД УБИЙСТВОТО НА ДЕТЕ В НЕТРЕЗВО И УПОЕНО ОТ КОКАИНА ЛИЦЕ-УБИЕЦА И РАЗБОЙНИКА СЪС СИНИТЕ ВЕНЦИ-ИВАЙЛО МОСКОВСКИ????!!!!!??????СРАМ ЗА МАФИОТСКАТА БЪЛГАРСКА СЪДЕБНА СИСТЕМА-НЯМА ЛИ КОЙ ДА ВИ ПОТЪРСИ СМЕТКА ЗА МНОГОХИЛЯДНИТЕ ВИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПО СЛУЖБА БЕ ГАДОВЕ ПРОКУРОРИ,СЪДИИ,НОТАРИУСИ,АДВОКАТИ????? ЗА ВАС И ЗА ЦЯЛАТА МАФОТИЗИРАНА ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА,УПРАВЛЯВАЩА РАЗОРРЕНА,УНИЩОЖЕНА И УНИЗЕНА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ???? НОВ НАРОДЕН СЪД ЗА ВАС МЕРЗАВЦИ,ИДИОТИ И РАЗБОЙНИЦИ......

На тиА вече и бухалка по кратуните не може да им вкара нещо вътре...!!! Май че провисването им на въжета по дърветата ще е най-подходящото "лечение" за избиване на гробоидните им идеи за "развитие" на България от кратуните...!!! Дааа...!!!

Ненагмуцали се от комисионни, това е!

Мошеник-Московски, крадец-безпардонен Бог те наказа, но ти урок не си взе! Дори смъртта на сина ти не те събуди?!? Светла му памет на детенцето!

В затвора за убийство, мръснико черен!

Съвсем нормално БСП да са против. Те искат да дойдат на власт и на вземат летището без пари - като ЦУМ и Панаира.

Да дадем парламента и министерския съвет на концесия и без това невършат работа.Държавата е лош стопанин .

До кога този ще е министър ? Толкова нагъл човек , рядко се среща !