Моряците от Vera Su са вече в хотел в Каварна

Български екипаж поема управлението на морския съд

Обратно в новината

Коментари - Моряците от Vera Su са вече в хотел в Каварна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Къв хотел да ги водят при бай Ставри във Варненския ЗАТВОР тия мръсни турско/азерски ДИВЕРСАНТИ

Пак да ни уведомите

Това “странно” Двойно портване в Поти (Грузия) …

На борда ще бъде прехвърлен български екипаж, който трябва да разтовари наркотиците през нощта. Ако те са разтоварени още първите дни, тогава ще заличават следите и уликите. Русия и САЩ чрез техните сателити могат да проверят момента, в който кораба е отишъл до брега и какво е правено там. Всеки кораб по света се проследява от няколко разузнавания. Може да се види дори какво точно товари или разтоварва.

Тъпанар

В четвъртък да ги закарат на простутки във кв.Виница други ден да ги заведат на ДЖАМИЯ в двореца в Балчик за петъчен намаз в събота на казино в х-л 'Интернационал''

В България няма нужда от такива неща ,достатъчно е едно обаждане до началника на митницата да не поверяват еди къде си..

Кораба седи и чака ... Има ли държава,качете българи бре

Свалили са ги, партия ще регистрират.

Книга трябва да се напише за тая гимия. Да влезе в учебниците по история на корабоплаването. Костурица и той да не се ослушва за трагикомедийка

Тоя кораб отразява състоянието на цялата държава през последните 30г.

Ситуацията може да се опише с хубавата бугарска поговорка - Майка плаче, грамофон свири.

В Африка ,ако беше заседнал щяха незабавно да се качат на кораба и да проверят всичко в кораба. За мигранти,оръжия,войници с цел диверсия, наркотици. Нашите спят и чакат . Амониевата селитра гърми като бомба. Тъпаците от гранична полиция са го пропуснали. Явно да разтовари кокаина. Радев е знаел. Затова не се намесва армия и полиция. Това е държавна измяна. Да прикрива наркотрафик,не оказване на помощ на бедстващ кораб. Да се застъпва за Киро Петков канадеца. Излъгал народа че е български гражданин и подписвал стотици документи.

Да видим дали съм разбрал, изкараха турчетата щото било опасно. А сега на тяхно място ще вкарат наши моряци, та те да мрат ако кораба се сцепи. На всичкото от гори ние ще платим и спасителната операция. Ох Мунчо ...

А кораба какво ще го правят. Той не може да потъне нацяло. Оставят ли го така ще се превърне в изоставен(призрачен) кораб. Тамън за туризма.

Свалили са екипажа ,за да вземат кораба. Сега ще го режат. Така е по закона за морското право. Екипажа слезе ли България взема кораба . Турция ще мълчи ли ? За един кораб ще ни нападне. Това е чиста кражба. Нарочно не помагаха на кораба ,не даваха храна . Да вземат кораба. Президентът защо мълчи ? Той е отговорен за инцидента.

Точно навреме. Екипажът на кораба е съвсем наясно, че до края на седмицата идващите западни ветрове или ще го потопят до брега, или ще го изтикат обратно в морето и ще го потопят там.

Това в момента е завземане на турски кораб. Това е повод за война Турция и България. Не е шега. Българското правителство не поиска чужда помощ . Нито от Турция,нито от Русия,нито от Румъния и Гърция. Дори не са им дали храна и вода. Нито медицинска помощ. Радевото правителство ще отговаря .

Турския екипаж е напуснал кораба. Качат ли се българи ,кораба става български. Това е курт капан. Вълчи капан. Тъпаците не знаят какво правят. Хванаха се на турската въдица. Турция търси отговорност от виновните. Радев и правителството му да отговарят. Радев е отговорен за евентуална екокатастрофа. Не искаме втори Кипър.

Собственикът ще претендира за щети и нанасяне на повреди. Ако няма турски моряци на кораба ще претендира за товара. Има право да съди България . И ще го направи. Защото България не е оказала помощ,не са отклонили кораба от брега. Виждали са на радарите кораба и са го пропуснали да се забие в плитчината. Два часа са го следили на радар и нищо. Няма патрулни катери, хеликоптери,военни кораби. Ако кораба се беше забил в пристанище и товара гръмне. Това е скандално.

Каква изненада:) Май не им се занимава със служебни правителства:))

До колегата по форум. Да ако се качи Български екипаж, на изоставен кораб , държавата може да претендира за него. Но това важи за международни води. Викаш Турция ще си го иска, ми ако цената на изваждането и покриването на екологичната катастрофа е по-голяма от цената на кораба ? Ние се изнасяме на ви гемията, плащай те си ваденето, оправяйте се с тора .

Как ще се сцепи кораба - като краставица или другояче?

Ма, бате, на нас ли оставате гемията.? После да не бъдем ниъ виновни пак ?

Абе,идиоти-КОНФИСКУВАЙТЕ КОРАБА,ЗА ЕКИПАЖА СЪД И ЗАТВОР!!! КОЛКО ТОКСИНИ СЕ ИЗЛЯХА В НАШЕТО ЧЕРНО МОРЕ??? СТИГА ПРЕКЛОНЕНА ГЛАВА ПРЕД ТУРЦИЯ-ДА СИ ПЛАТЯТ ВСИЧКО В СТОТЕН РАЗМЕР!!! ВСЕ,ЧАКАЙ ДА ВИДИМ ДА СЕ ОСЛУШАМЕ...НАЛИ СМЕ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА???

Бело или кафяво ще разтоварват (или вече са разтоварили)? :))

Ще претендира -дудук? Какво прави тази гемия там и натоварена не според изискванията?

Пълно радомълчание по бг медии и сайтове че кораба е ТУРСКИ екипажа TУРЦИ а собственик НАЙ-богатия турчин ULKER Сакън да НЕ обидим свещените крави от Турция авери на БОКО Тиквата

Сега ще храним моряците от нашите данъци,кораба като се разцепи и излее химикалите-народа ще плати еко катастрофата! Важното е да не се караме с Турция, да не нарушаваме морско право, морски конвенции...тъпи,прости и некадърни управници имаме! В друга държава-милиарди ще плащат турците....и ще има разследване и съд.

Е бре, ще обеднеем.

Тоя кораб стана кат ПАМЕТНИКА НА СЪВЕЦКАТА АРМИЯ Тва вече не е кораб, а си е недвижимо имущество. Имот така да се каже, на първа линия Рашихме тука с Рашков ДАМАДЖАНТА, че тва ки му е 20 имот на ДАМАДЖАНАТА и ки разбием една дамаджана в носа му

И защо за турските моряци да е опасно да стоят на борда на кораба, а за нашите да не е. За пореден път истината е "някъде там"

Тази защитена морска територия като се замърси от токсините които се изливат, кой ще отговаря?. Народа ли пак ще е виновен и ще плаща? Политиците Вие знаете ли какво е изливане на течна тор в морето?

Не е течна, прахообразна е, водолазе...

И прахообразна не е ... Гранулира на е !

какво чака тоя тъпанар Радев? много прост човек, как гласувахте за тоя смешник незнам. няма ли кой да му каже че трябва да се действа веднага, БМФ, частни фирми това трябва да се реши веднага!!!

Взето е вече решение на брега срещу кораба да се вдигне едно спретнато хотелче където впоследствие ще се преместят бедстващите турски моряци разбира се срещу заплащане. Ще има стаи и за туристи отЗап.Европа.

Последния да загаси лампата...

Тези гнусни турци, след като вече са на БГ земя не трябва ли да бъдат арестувани!!!!! Кой ще плати за нанесените щети на БГ?ЦЕлият този масраф кой ще го плати???????

Радев няма да се яви на балотаж.

Точно така и ще стане. Заседналото и пробито корабче ще стане дом на разни миди и морски гадинки и интересна атракция за туристите.

Хотелче но от чии данъци се плаща хмммм идеи?

Пратката вече е на сигурно място и Бренди го пуснаха от ареста ! НЯМА нищо случайно .!

Голям купон с този кораб! Джулая ще го посрещаме там!

Шоуто е за нас! Половин месец кино, а кино без пари няма!

Пак някой ТУРЧИН е дал Малък ПОДКУП за да ни ОТКРАДНЕ Много пари... Кой ще плаща ЗАПЛАТИ на българите, които ГУБЯТ ВРЕМЕ да стоят на потъващ кораб ??? Вместо да вземем целия кораб ,СЛЕД като ПОТЪНЕ и да полваме или продадем желязото за няколко милиона долара, някой Министър е решил да ВЗЕМ ПОДКУП 1000-2000 долара( между хиляда и две хиляди долара), а България ще ЗАГУБИ до 5 000 000 до 10 000 000 долара. И са пуснали тия чужденци в БЪлгария , да ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ.... Само с КУРШУМ по министъра, взел ПОДКУПА и разрешил на турците да влязат в БЪлгария, а после с куршум по самите турци ще започнат да се ОПРАВЯТ проблемите...

Рашков ако е бил при бреговата охрана е ясна работата, всички са били пияни и са изтървали кораба. Сега яко ще се плаща!

Какъв е бил курса на кораба, никой не казва. Много е странно, че се е насочил към скалите на това място, на два часа отклонение от маршрута, където според слуховете се върти контрбанда, включително и с наркотици. Още по-странно е, че никой нито го е чул, ни го е видял!!!

Най-после служебното правителство да свърши нещо като хората! Като разбрах, че баш те ще спасяват моряците, бях ги отписал!

Някой ПРЕДАТЕЛ- Директор на Морска администрация или Министър е взел ПОДКУП 1000-2000 евро от турците. А България сега ще ИЗХАРЧИ 1-2 милиона долара, за да се занимава с тоя потъващ кораб... И накрая турчина - собственик на кораба, пак ще иска да вземе тоя кораб... Трябва да убият тоя министър и Директора пуснал турците в България.. После да ВЪРНАТ турците на корабиа и СЛЕД като кораба ПОТЪНЕ, и турците се издават, да вземем желязото като БЪЛГАРСКА СОбственост и да имаме печалба - няколко милиона долара, ВМЕСТО да сме на загуба заради тоя министър и Директор.