Моряците от Vera Su са вече в хотел в Каварна

Български екипаж поема управлението на морския съд

Обратно в новината

Коментари - Моряците от Vera Su са вече в хотел в Каварна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А какво вечеряха?

Диверсия?

За тези които помнят, че имаше пратки от кокаин, които изплуваха на българския бряг. Тук ситуацията е продължена във вариант при който стоката е доставена директно на брега, но корабчето е забоксувало. При това редовно е плавало по тази дестинация. Всички отговорни институции за проследяване на морския трафик са в играта.

To ako ги интересуваше COWID-a нямаше още на другия ден директорът на морска администрация да е на кораба.

Някой ПРЕДАТЕЛ- Директор на Морска администрация или Министър е взел ПОДКУП 1000-2000 евро от турците. А България сега ще ИЗХАРЧИ 1-2 милиона долара, за да се занимава с тоя потъващ кораб... И накрая турчина - собственик на кораба, пак ще иска да вземе тоя кораб... Трябва да убият тоя министър и Директора пуснал турците в България.. После да ВЪРНАТ турците на корабиа и СЛЕД като кораба ПОТЪНЕ, и турците се издават, да вземем желязото като БЪЛГАРСКА СОбственост и да имаме печалба - няколко милиона долара, ВМЕСТО да сме на загуба заради тоя министър и Директор.

"по ТЪМНОТО да ги УБИВАМЕ и да им взимаме парите" и какви ти бяха останалите ...... Боже ясно, че тези в Карлуково дремят, ама и от МВР съвсем му изпускат края. Човека е разлабен в главата и ще направи накрая някоя поразия.

Най-после служебното правителство да свърши нещо като хората! Като разбрах, че баш те ще спасяват моряците, бях ги отписал!

Какъв е бил курса на кораба, никой не казва. Много е странно, че се е насочил към скалите на това място, на два часа отклонение от маршрута, където според слуховете се върти контрбанда, включително и с наркотици. Още по-странно е, че никой нито го е чул, ни го е видял!!!

Рашков ако е бил при бреговата охрана е ясна работата, всички са били пияни и са изтървали кораба. Сега яко ще се плаща!

Пак някой ТУРЧИН е дал Малък ПОДКУП за да ни ОТКРАДНЕ Много пари... Кой ще плаща ЗАПЛАТИ на българите, които ГУБЯТ ВРЕМЕ да стоят на потъващ кораб ??? Вместо да вземем целия кораб ,СЛЕД като ПОТЪНЕ и да полваме или продадем желязото за няколко милиона долара, някой Министър е решил да ВЗЕМ ПОДКУП 1000-2000 долара( между хиляда и две хиляди долара), а България ще ЗАГУБИ до 5 000 000 до 10 000 000 долара. И са пуснали тия чужденци в БЪлгария , да ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ.... Само с КУРШУМ по министъра, взел ПОДКУПА и разрешил на турците да влязат в БЪлгария, а после с куршум по самите турци ще започнат да се ОПРАВЯТ проблемите...

Голям купон с този кораб! Джулая ще го посрещаме там!

Пратката вече е на сигурно място и Бренди го пуснаха от ареста ! НЯМА нищо случайно .!

Хотелче но от чии данъци се плаща хмммм идеи?

Бе и 3000 да е. Като ни шибнат една спасителна операция от 50 млн, познай пак кой ще ги плати.

Радев няма да се яви на балотаж.

Тези гнусни турци, след като вече са на БГ земя не трябва ли да бъдат арестувани!!!!! Кой ще плати за нанесените щети на БГ?ЦЕлият този масраф кой ще го плати???????

Шоуто е за нас! Половин месец кино, а кино без пари няма!

Последния да загаси лампата...

Взето е вече решение на брега срещу кораба да се вдигне едно спретнато хотелче където впоследствие ще се преместят бедстващите турски моряци разбира се срещу заплащане. Ще има стаи и за туристи отЗап.Европа.

какво чака тоя тъпанар Радев? много прост човек, как гласувахте за тоя смешник незнам. няма ли кой да му каже че трябва да се действа веднага, БМФ, частни фирми това трябва да се реши веднага!!!

Тази защитена морска територия като се замърси от токсините които се изливат, кой ще отговаря?. Народа ли пак ще е виновен и ще плаща? Политиците Вие знаете ли какво е изливане на течна тор в морето?

Не е течна, прахообразна е, водолазе...

И прахообразна не е ... Гранулира на е !

И защо за турските моряци да е опасно да стоят на борда на кораба, а за нашите да не е. За пореден път истината е "някъде там"

Тоя кораб стана кат ПАМЕТНИКА НА СЪВЕЦКАТА АРМИЯ Тва вече не е кораб, а си е недвижимо имущество. Имот така да се каже, на първа линия Рашихме тука с Рашков ДАМАДЖАНТА, че тва ки му е 20 имот на ДАМАДЖАНАТА и ки разбием една дамаджана в носа му

Сега ще храним моряците от нашите данъци,кораба като се разцепи и излее химикалите-народа ще плати еко катастрофата! Важното е да не се караме с Турция, да не нарушаваме морско право, морски конвенции...тъпи,прости и некадърни управници имаме! В друга държава-милиарди ще плащат турците....и ще има разследване и съд.

Е бре, ще обеднеем.

Абе,идиоти-КОНФИСКУВАЙТЕ КОРАБА,ЗА ЕКИПАЖА СЪД И ЗАТВОР!!! КОЛКО ТОКСИНИ СЕ ИЗЛЯХА В НАШЕТО ЧЕРНО МОРЕ??? СТИГА ПРЕКЛОНЕНА ГЛАВА ПРЕД ТУРЦИЯ-ДА СИ ПЛАТЯТ ВСИЧКО В СТОТЕН РАЗМЕР!!! ВСЕ,ЧАКАЙ ДА ВИДИМ ДА СЕ ОСЛУШАМЕ...НАЛИ СМЕ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА???

На това му се казва пиратство. Но тъй като екипажа е напуснал кораба, сега като се качи български екипаж, кораба става наша собственост. Вероятно като се разтовари, ще бъде изтеглен до пристанището във Варна и от там вече, ще се чака собственика да си плати каквото има да си плаща, ако не отива за скрап.

Ма, бате, на нас ли оставате гемията.? После да не бъдем ниъ виновни пак ?

До колегата по форум. Да ако се качи Български екипаж, на изоставен кораб , държавата може да претендира за него. Но това важи за международни води. Викаш Турция ще си го иска, ми ако цената на изваждането и покриването на екологичната катастрофа е по-голяма от цената на кораба ? Ние се изнасяме на ви гемията, плащай те си ваденето, оправяйте се с тора .

Каква изненада:) Май не им се занимава със служебни правителства:))

Пълно радомълчание по бг медии и сайтове че кораба е ТУРСКИ екипажа TУРЦИ а собственик НАЙ-богатия турчин ULKER Сакън да НЕ обидим свещените крави от Турция авери на БОКО Тиквата

Собственикът ще претендира за щети и нанасяне на повреди. Ако няма турски моряци на кораба ще претендира за товара. Има право да съди България . И ще го направи. Защото България не е оказала помощ,не са отклонили кораба от брега. Виждали са на радарите кораба и са го пропуснали да се забие в плитчината. Два часа са го следили на радар и нищо. Няма патрулни катери, хеликоптери,военни кораби. Ако кораба се беше забил в пристанище и товара гръмне. Това е скандално.

Ще претендира -дудук? Какво прави тази гемия там и натоварена не според изискванията?

Не само ще претендира, но и ще осъди България и ще платим и кораба и товара на турчина!

Турския екипаж е напуснал кораба. Качат ли се българи ,кораба става български. Това е курт капан. Вълчи капан. Тъпаците не знаят какво правят. Хванаха се на турската въдица. Турция търси отговорност от виновните. Радев и правителството му да отговарят. Радев е отговорен за евентуална екокатастрофа. Не искаме втори Кипър.

Това в момента е завземане на турски кораб. Това е повод за война Турция и България. Не е шега. Българското правителство не поиска чужда помощ . Нито от Турция,нито от Русия,нито от Румъния и Гърция. Дори не са им дали храна и вода. Нито медицинска помощ. Радевото правителство ще отговаря .

Точно навреме. Екипажът на кораба е съвсем наясно, че до края на седмицата идващите западни ветрове или ще го потопят до брега, или ще го изтикат обратно в морето и ще го потопят там.

Свалили са екипажа ,за да вземат кораба. Сега ще го режат. Така е по закона за морското право. Екипажа слезе ли България взема кораба . Турция ще мълчи ли ? За един кораб ще ни нападне. Това е чиста кражба. Нарочно не помагаха на кораба ,не даваха храна . Да вземат кораба. Президентът защо мълчи ? Той е отговорен за инцидента.

А кораба какво ще го правят. Той не може да потъне нацяло. Оставят ли го така ще се превърне в изоставен(призрачен) кораб. Тамън за туризма.

Точно така и ще стане. Заседналото и пробито корабче ще стане дом на разни миди и морски гадинки и интересна атракция за туристите.

Да видим дали съм разбрал, изкараха турчетата щото било опасно. А сега на тяхно място ще вкарат наши моряци, та те да мрат ако кораба се сцепи. На всичкото от гори ние ще платим и спасителната операция. Ох Мунчо ...

Как ще се сцепи кораба - като краставица или другояче?

В Африка ,ако беше заседнал щяха незабавно да се качат на кораба и да проверят всичко в кораба. За мигранти,оръжия,войници с цел диверсия, наркотици. Нашите спят и чакат . Амониевата селитра гърми като бомба. Тъпаците от гранична полиция са го пропуснали. Явно да разтовари кокаина. Радев е знаел. Затова не се намесва армия и полиция. Това е държавна измяна. Да прикрива наркотрафик,не оказване на помощ на бедстващ кораб. Да се застъпва за Киро Петков канадеца. Излъгал народа че е български гражданин и подписвал стотици документи.

Ситуацията може да се опише с хубавата бугарска поговорка - Майка плаче, грамофон свири.

Тоя кораб отразява състоянието на цялата държава през последните 30г.

Книга трябва да се напише за тая гимия. Да влезе в учебниците по история на корабоплаването. Костурица и той да не се ослушва за трагикомедийка

Свалили са ги, партия ще регистрират.

Кораба седи и чака ... Има ли държава,качете българи бре

В четвъртък да ги закарат на простутки във кв.Виница други ден да ги заведат на ДЖАМИЯ в двореца в Балчик за петъчен намаз в събота на казино в х-л 'Интернационал''

На борда ще бъде прехвърлен български екипаж, който трябва да разтовари наркотиците през нощта. Ако те са разтоварени още първите дни, тогава ще заличават следите и уликите. Русия и САЩ чрез техните сателити могат да проверят момента, в който кораба е отишъл до брега и какво е правено там. Всеки кораб по света се проследява от няколко разузнавания. Може да се види дори какво точно товари или разтоварва.

В България няма нужда от такива неща ,достатъчно е едно обаждане до началника на митницата да не поверяват еди къде си..

Бело или кафяво ще разтоварват (или вече са разтоварили)? :))

Това “странно” Двойно портване в Поти (Грузия) …

Пак да ни уведомите

Къв хотел да ги водят при бай Ставри във Варненския ЗАТВОР тия мръсни турско/азерски ДИВЕРСАНТИ

Тъпанар