Изчезналият самолет на ЕърЕйша вероятно е на морското дъно

Изчезналият самолет на ЕърЕйша вероятно е на дъното на морето, смятат индонезийските власти.

Обратно в новината

Коментари - Изчезналият самолет на ЕърЕйша вероятно е на морското дъно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А най-правилно е Еър Азия. 1. Защото думата Air е заемка и няма българско изговаряне; 2. Защото Азия-та си е АЗИЯ, от която част на България да я погледнеш и на който и диалект да я изговаряш.

Споко, народе! Ще се появи над Украйна и пак ще го свалят укрите.Първият път нещо не им се получи.

Ти, маскиран, като Урко ли ще го събориш?

Защо западните "разследващи" продължават да крият истината за трагедията над Украина?

Чакай сега, ти намери "истината" за този самолет, и затова се сети да питаш за истината за предишния, нали така? Правилно ли разбрах?

Какво очакваш да се намери за самолет който "навярно е на дъното на океана"? А при Украинския самолет нещата са ясни. Записи от радарни станции, следи от боеприпаси...Истината се знае и трябва да се обяви.

Ако се интересувате повече,разгледайте клипчетата от самолета над Украйна-самолет с трупове!Дали и този няма да се ползва със същата цел-да се обвинява Русия?!

Глупендер, нормално е, като джаснеш самолет с ракета, да превърнеш пътниците в трупове, та ако ще и гъзъ да си съдереш да доказваш обратното. Но се кефя на коментара ти - гузен путлерист, негонен бяга!

Разгледайте добре истинските филми,чуйте свидетелите,които казват,че миризмата на трупове е била ужасна,вижте,че няма кръв, и още,и още,,,Не ви изнася,защитници на лъжата,,,,

Глупендъра си ти!Човека казва, че в самолета е имало трупове преди да бъде ударен.А аз ти добавям, че първият Боинг, изчезнал през март и вторият, свален над Украйна са абсолютно еднакви, имат само малка разлика в бордовите номера-на единия има буква О, на другия на същото място има буква D.Лесно е да се преправи О в D и обратно.По-нататък сам мисли, ако имаш с какво.

Където ПЪРВИЯ изчезнал,там и ВТОРИЯ.Колкото откриха преди време изчезналия самолет,толкова ще открият и този.Започвам да се чудя дали няма извън-земна намеса?При толкова техника-това не е игла да се загуби хей-тъка.

9-10 месеца няма и следа от първия самолет, който изчезна. Такова нещо е абсурд. Значи трябва да повярваме в извънземни и дупки във времето, да са минали в друго измерение. Щото ако не е така, следи има, но някой не иска те да стават достояние, защото явно си правят експерименти.

Още по- странното е, че са на една и съща авиокомпания. Цяло чудо след цели 3 инцидента все още да има хора, рискуващи да летят с нея.

абе какво морско дъно бе. това да не е подводница. ако се е разбил щеше да има отломки. ако се е прижоднил щеше да има сигнал за помощ... аре мислете малко бе.

Огромен лайнер как се приводнява бе - това да не ти е анфибия?! Станали са зян на акулите

Анфибия не е, ама и гюле не е, да потъне цял без нищо да изплува и да се разпадне при удара с водата. Ако и от този самолет не намерят абсолютно нищо, работата отива отвъд традиционните обяснения.

а320-200 и подобните му са европейски боклуци които се трошат по повод и без повод но понеже там затриха и руски и американски самолет, то работата изглежда по-сложна....

Предният дето изчезна беше боинг.

откога французите произвеждат ,,летящи,, подводници??? или са нов вид ,,екологично,, разпадащи се на ,,дисперсни,, частици??? ,,еколози,,!!! френският посланик да ,,отговори,,!!!

Айде пак конспирации.......на нас българите все някой ни е виновен за нещо...най-вече световната конспирация.....и че сме бедни пак масоните са ни виновни хахахахах прост народ, бедна държава......аз пък мисля, че самолета не е на дъното, а на небето, отвлякли са го самолети.....

Три малайзииски самолети, всеки със стотици пасажери на борда с фатални полети за една година, е нещо, което не може да бъде наречено случайност! Малайзия не е изпълнила нечии нареждания и бива "предупреждавана", май!

Май, май има нещо такова. Не беше ли тя страната,издала заповед за задържане не едни световноизвестни военнопрестъпници, дето си поиграха тук там на войнички по света?

тези пак ни будалкат. има няколко версии: някои се опитва да пробута нови технологии за следене. някои си организира учения за сметка на гражданската авиация на онези там им е писнало от пришълци и трафик. застрахователите правят далавера * извънземните се забавляват ...

Аз пък си мислех, че е на ниска орбита около земята.

а карбоните и изолацията на фюзелажа, а горивото, и те ли са на дъното. Айде не ни убеждавайте, че е потънал цял на дъното.

Ще трябва да се замислят , дали да празнуват Коледа и Нова Година като останалото Човечество. Да са им е честити!

Самолета да го търсят заедно всички застрахователи и лешперите които осъществяват проверките за сигурност.За да няма следа , той трябва да се е изпарил до последната молекула.Дори и да се е разбил при удара с морската повърхност, как така не е сработил поне един аварийно сигнален буй.По кораби и самолети във всички точки на света щъкат безброй лешпери проверяващи и хора и техника и налагат глоби за най-малкото, застрахователи богатеят безмерно и сега-ами изчезна.Винаги може да възникне авария, но безхаберието на чиновниците трябва да бъде наказвано жестоко в такива случаи.

Еи тоя Холивуд не прощава. Явно промива мозъците не само на тъпите Хамериканци, а и на целия останал свят. Сигурно си мислиш, че е дошъл Супермен и го е подпрял преди да се разбие, след което го е закарал на малък коралов остров в Океана и сега пътниците седят и си мият крачетата във водичката на някой хамак. Разбира се, че самолета е на дъното и естествено, че има части, които плуват в океана, но към момента, никой кораб не ги е засякъл, защото океана е огромен, а само във филмите на Холивуд знаят, кой кога е пръднал, обаче действителността тотално се разграничава от желанието да виждаш и контролираш целия свят.

Добре е , че не можеш да осъзнаеш колко си прост....защото ще се гръмнеш моментално!!!

Когато един самолет падне във водата, предполага се, че ще е на дъното, а не на небето ...

Sm3hurk0

То се предполага, че ще се разбие и че ще има отломки.