ВСС ще настоява пред ЕК за отпадане на мониторинга

Представляващият Висшия съдебен съвет Димитър Узунов ще настоява да отпадне мониторингът по Механизма за сътрудничество и оценка на Европейската комисия.

Обратно в новината

Коментари - ВСС ще настоява пред ЕК за отпадане на мониторинга | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя зализания пухчо да не е на другия бряг?

Мониторингът ще отпадне когато цъфнат налъмите!

Тия май се правят на ощипани: Мониторинг = недоверие Според изследването в България, 92% НЯМАТ доверие на съдебната система. На фона на какво ЕС ще им гласува доверие?!?!?!? Мониторинга ще падне, когато се обнови изцяло съдебната ни система - никога!

От ЕК трябва да са луди да махнат мониторинга. Във ВСС и сега правят гнусни скандали, а ако се махне мониторинга ще настане пълно мазало. Не само, че има съдии, които не са за съдии и никой не ги барна за нищо, ами от ВСС искат да покрият цялата свинщина, без да има положителна промяна.

тука що ги няма путлерастките тролове да си кажат мнението?

Че какво толкова свършихте ? За вас оценката е - /минус / 6

Узунов- Оставка узунов-ОСТАВКА

Тия вместо да се саморазпуснат сега ще правят нов резил- гьонсурат е това!

те сами си клатят стола "Условна присъда за прокурорския син, убил 2-ма"

Да, за онзи, който ще ни го върнат от Германия 15години затвор, а за "прокурорският" син условна присъда ! Забележете, за прегазени мъж и жена на тротоара ! Е гати и "правосъдието" !!!

този сигурно е слушал речта на президента на САЩ. ...и Ердоган не може да ги оправи

Що бе, к'во ви пречи мониторинга на ЕК, не разбрах?! От ЕК всяка година ви пишат, че за никакъв чеп не ставате, ама това не ви пречи да си я карате както си знаете, а МС всяка година като награда за "заслугите и услугите", да ви мушка в сметките толкова милиона над бюджета, колкото сте си пожелали! И тази година пак ви мушнаха едни 54 млн., въпреки познатия доклад от ЕК! Така, че ЕК си пише докладите, а ВСС си прави каквото си знае...

И на какво отгоре са тези искания..? Изкараха документи за злоупотреби и източени милиарди левове, а те си заровиха главата по надолу в пясъка. Сега щели да настояват ... Не си мислете че в ЕК са заспали и не виждат какво става. Аз отсега знам какъв ще е отговорът на ЕК, а вие сещате ли се ..?

Изроди нагли и вашето време идва!

не само че не трябва да отпадне ами трябва да ви изринат от там всички и да се рестартира системата.

на европейските прокурори? Цацаров взе ли си бележка от него?

Хахах, последните издихания от мандата на смешния председател на ВСС. Е, как да се премахне мониторинга, бе другарю! Ами вие сте бивши ченгета, които пишете смс-и за независимия ВСС до премиера Бай Х. Вие бавите и криете проверки срешу магистрати и ги вадите когато вие е удобно и се разсмърди! Вие правите непрозрачни и безпринципни, немотивирани назначения, уволнения, наказания и други решения! НИКАКВО СПИРАНЕ НА МОНИТОРИНГ ЗА ВАС! НАПРОТИВ - ПОВЕЧЕ ПРОВЕРКИ И НАБЛЮДЕНИЯ ОТ ЕВРОПА! САМО ТОВА ВИ ОПРАВЯ И ПУБЛИЧНО НАБИВАНЕ НА КАНЧЕТО! САМО ОТ ТОВА РАЗБИРАТ МИЛИЦИОНЕРСКИТЕ ГЛАВИ!

Няма на какво да ни научат от Румъния и особено от ЕС. Виж, ако те имат някакви въпроси, свързани с най-добрите практики за прикриване на корупция - да заповядат! Лекциите са скъпи, но знанието е безценно!