Монах от Атон стреля по котка, но рани румънски работник

Пострадалият е бил опериран в град Полигирос, а румънското консулство е поискало от полицията подробни доклади

Обратно в новината

Коментари - Монах от Атон стреля по котка, но рани румънски работник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че румънците се катерят навсякъде....

Мириши на любовна драма :)

между румънеца и котката ли? А монахът е ревнувал?

Мръсни богоугодници, по котката стрелял, защото се бил ядосал. А иначе всичките търчат да обясняват как всеки, който не им се връзва на глупостите нямало да бъде "спасен" и как богът им бил любов и да се държат все едно имат монопол върху морала, понеже "доброто идвало от господ". Коленичещо-молещи се лицемерни изроди.

....убава работа ама циганска

Урод! Ще стреля по невинното животинче!

доста странно - атонски монах има пушка. Стреля. По котка. После уж било на лов. За дива свиня. ??? Би трябвало монасите да не ядат месо, респективно да не ходят на лов. И да нямат пушки. Но да кажем, че пушките са традиция за самоотбрана, още от турско. Но монах да стреля по жива твар? Освен румънския манастир да е с по-свободни нрави...

Аман от простотии- тая котка му е дължала едни пари и това е, кво раздувате православните дела!

Та нима църквата да е безгрешна и над всичко? Щом правят простотии получават това което всички останали. Никой не е над закона а стрелбата по невинни животни и хора е незаконна дори за самия Исус. Може би ако държахме църквата отговорна за глупостите ѝ нямаше да имаме тези извращения дето се случват в православната и католическата църква. За това дето се случва в мюсюлманските религии да не говорим, те си седят в 7ми век.

Хахавели. Животните са божие творение, в което човек има най-малка роля. Щом животното не застрашава човек или не е за храна е грях да се убива.

Много малко хора знаят, но на Атон жени няма. Дори и магаретата са само мъжки. Единствения им проблем са ... както се досещате - котките! Една от малкото последни традиции, които някой желае да унищожи!

А ти отде си толко запознат с Атонските магарета бррааттт?

Женската котка не е "традиция", глупако. Тя е живо същество, което няма нищо общо с малоумията на поповете, и има също толкова право на живот, колкото цялата им суеверна пасмина.

изрод монах ито в атон

...сефте...

Да не стане така, че скоро да четем за масови разстрели в Атон досущ като в САЩ.

Дайте малко в стил "24 часа" от 90-те: "Поп гърми по котка, нацели влах"

Е кво говедо трябва да си, за да стреляш по котка...

Фърлил монаха око на работника ,ама оня не му отговорил с интимност та котката вика решил да трепе

Атон е средище на мръсни педали и лоши хора!!!!! Как има идиоти да го посещават и да си мислят , че са хванали бога за рога!!!! Пълна комплексарщина и погнуса излъчва това място!!!! Търсете бог в сърцата си и правете добро!!!!

Не вярвам,там монасите обичат всяка живинка..

За животинка не знам, ма явно обичат ближния си :)

Ми те тия монаси като нявгашните хайдути бря.

Монах и свещеник(или презрително наричани от разни малоумници "попове") са две съвсем различни понятия.... Потресен съм колко неграмотни хора пишат тук, същото се отнася и до авторката на тази "статия"...

Да, точно така. И великия монах, който би трябвало да е смирен богопомазаник стреля по котка, т.е. убива друго Божие творение. Аман от плагиати

В библията разрешено ли е монаси да трепят котки? За първи път чувам подобен случай.

Доколкото знам монах може да стане всеки. Голяма част го правят за да си починат от светският живот. След няколко месеца се връщат в "цивилизацията"

То да те е страх и в църква /манастир да отидеш вече. Иначе това си е 100% домашно насилие с наклонности към зоофилия . Сигурно е изревнувал котката и е решил да ѝ даде урок по вярност.

Нашите монаси в Атон са като всички останали българи.Видяхме и свестни,но има и страшни тъпанари.

Руските монаси в Атон са изключително алчни. Искат пари от поклониците за щяло и нещяло. Нашите монаси са много честни, добри и приветливи хора. Никога няма да ти поискат пари и винаги са готови да ти помогнат. Два пъти съм бил на Атон в българския манастир Зограф и руския Свети Пантелеймон.

Нашите наистина не искат пари, а направо стрелят.

Много богоугодно дело...по християснки!!!!

Руските 'монаси' - чекисти, гръцките - късогледи 'снайперисти'..

Тоя монах ще да е от традиционно семейство. Освен това сигурно е и традиционно православен - божта заповед "не убивай" много не я признават. И сигурно традиционно за православен поп е и пендел.

Къв е този "монах"?! С пушка?! Гърми както му скимне. На сигурно е много " традиционно православен" Ааааре нема нужда от попове дето живеят на принципа : не ме гледай какво правя, слушай ме какво ти говоря. Късопишещата копейка Костя и бандата му и те така- ваксинирани антиваксъри

Баща ти бе капут

Туй са румънци бе, кавал. Не са руснаци, че да плещиш дежурните си глупости.