Момичето, което вдигна на крак учениците по света: Това е само началото

Докъде ще стигнат Грета Тунберг и милионите й млади последователи в протеста за климата?

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-вероятно ще стигне до лудницата , тя и всички изтръпнали зомбита около нея ! Дано психиатрите да успеят да помогна !

Това е дете е болно и никой не го вижда! То самото си призна от какво страда и превърна болеста си кауза, която изобщо не е реална. Като толкова много протестираме за екологични промени, защо не се върнем едно 2 000 години назад, без ток, без отопление, без интернет, фейсбук и туитър, инстаграм и всичко което цивилизацията е постигнала? Не отиваме на добре..

Тука ша та гепи милиция та и у каиша. Страх тука цари, освен ако си на 98 баба или дядо

Наивно е да се смята, че в днешно време медиите ще нещо, за което не им е наредено. Използването на деца за политически цели не ми се струва благородно дело. Със същият ефект може да се дава гласност на постоянно избиваните християни от Боко Харам в Нигерия или как в Европа има свръх производство на храна , а в много части на света има глад и т.н...Децата са за това да имат добро детство, а после цял живот имат да възрастни.

Вече веднъж написах - Това е ЛЕКСИКА неприсъща на тийнеджър. Някой друг "пише речите и мислите". Екология и Климат ... първо да се Замислим с какво се ХРАНИМ ... и тя екологията ще E като Мушкато---

на масата от младежите на запад и у нас. ценностите им са други

Светът се управлява от бесен капитализъм миличка. Капитализма не го интересуват климат, природа и т.н. Капитализма е силен и мощен звяр миличка, по-мощен е от всички деца по света... борбата ви е неравностойна, защото капиталистите са вашите родители миличка...

Айде да не си прав! Като си такъв еколог, върни се обратно в тъмните векове, когато хората бяха на свещи, а вещиците и учените ги горяха на клади. Май не ти стиска без фейсбук, интернет и смарттелефони....

Как сте бе, селяни? Пак ли хейтите? Ама то друго и не ви остана... :)

Не, защото не сме като теб. Когато не сме съгласни с нещо го казваме, но това не означава, че мразим опонента или мнението му. Твойто е жив тоталитаризъм в действие, основаващ се на закърнялото виждане, че "Който не е с нас е против нас. А ние мразим тези, които са против нас. И ако межем ги ликвидираме."

Въх, тази малката я изтървахме от специализираното заведение и глей кво стана! :(

Нищо лично срещу Грета и нейните пориви, към моралния й бунт, който е напълно естествен за младите хора. Те се бунтуват "срещу старите и техния неправилен начин на живот"- в случая, отношението към околната среда... Климатът, емисиите... В началото на века, един от лидерите и създателите на движението срещу глобалното затопляне - вицепрезидентът на САЩ Ал Гор издаде книга, в която основавайки се на научни изследвания на мастити учени, университети и институти, написа, че ако не бъдат постигнати екстрени намаления на въглеродните емисии на човека, от 2014 г. през лятото ще бъде без полярни шапки, а нивото на Световния океан ще се повиши с десетки метри... Човекът дори получи Нобелова награда за това през 2007 г. Естествено, почти нищо не беше направено, освен търговията с емисионни квоти. А самият Гор спечели милиони от движението и ... от хората, които натрупаха луди пари от продаването и купуването на емисионни квоти. През 2013 г. Ал Гор си купи за разкошна вила на цена доста над 1 милион долара... на брега на океана, на едно от местата, което според собствените му прогнози, от следващата година трябваше да е на дъното и то доста навътре в океана. А през 2015 г. НАСА отчете рекордно нарастване на леда... А бунтът на младите (като Грета) много ми напомня за един друг бунт на младите в световен мащаб - в далечните 1968 - 1970 години. Помните ли "децата на цветята", неприемането на морала и "правилата, начина на живот" на "старите".... Е, времето не прощава - сега Грета и младите протестират срещу това, което направи именно дошлото на власт поколение на "децата на цветята". Май се оказва, че пропагандираният от тях начин на живот не е бил толкова добър. Най-голямото им постижение е нещо, което наричат "консумизъм". Милите дечица на снимките насят своите непромокаеми топли дрешки, без изобщо да се замислят, как и от какво са произведени. "Вземете мерки! Вашите мръсни пари няма да купят климата!". Сигурно е така, но какво предлагате? Какво точно искате? Атомни централи ли, добив на енергия от слънчева светлина ли ... Какво? Имате ли си дори представа, как се произвеждат фотоволтаиците? А как се добива природен газ? Защото дрешките ви са произведени точно от това - природен газ. Не се ли сещате, че утре ще се появи една друга "Грета", която ще се противопостави със своето "движение" на ядрените централи, шистовия газ и т..н. И тя и последователите й също ще са прави, защото замърсяването на околната среда, изтощаването на природните ресурси.... Хубави са естевнети пориви на Грта и движението й. Но...очевидно са използвани и умело насочвани. И някой друг Ал Гор ще си купи разкошна вила на някой бряг, който според собственте му думи месеци след това ще бъде дъно на океана.

Протестирам срещу пролетното равноденствие,че идва пролет и снегът ще се стопи-няма да става за ски.

Хайде стига с тия жертви на родители далаверджии. Дайте им там един милион долара и да си ги харчат със здраве; стига сте тормозили децата.

Шведското решение на проблема с климата: нека вкараме третия свят в Швеция, тъй като шведите не консумират достатъчно. Започвам да се чудя има ли по лицемерен народ от шведите на тази земя? Но... това прави юдейската пропаганда... унищожава красиви раси и ги замества с... това.

Грета, това, което правиш е похвално, но ... замисли ли се по какъв начин живеем ние, които вече се числим към "белите" общества? Колко консумираме? С какво се храним? Как се отнасяме с вещите си? Мръсотията, Грета, е основна заслуга на капитализма. И вие, млади деца, сте научени да мислите монетарно, и критично само дотолкова, доколкото да има една като теб да поведе стадото, и стадото да започне да блее в правилната посока. Съжалявам, че го казвам, но е така! Когато, Грета, старото ти колело се счупи и го хвърли, замисли ли се, колко енергия отива да се произведе ново? А родителите ти замислиха ли се, когато срутиха старата къща, за да издигнат нова с проект по техен вкус с "екологични" материали, вместо да сменят вик, ел и да санират старата, защото просто е ... по-евтино? А колата? А телевизора? На всякъде, Грета, е така. Парите раждат пари, но за целта е необходимо да се произвежда, а това е екзестенциално за капитализма. Спре ли производството спира мотора. А производството е разход на енергия и суровини - всичко, отиващо в атмосферата ни, миличка! Какво ще се случи оттук нататък - политиците, натискани от лобитата ще тикнат протеста в правилната насока - смачкайте колите от евро 6 надолу, само електро(а от къде идва оловото и енергията за тях?!?). Разрушете старите фабрики - трябват нови - с 5% редуцирани емисии на СО2. Руши, строй и така колелото се върти. Унищожи новозавзетите колонии тип България и строй на ново, ако ти се строи де ... Миличка, ще разбереш как протеста ти ще бъде монетаризиран, без да се усетиш. Не вървим на добре, и е страхотно, че вие, младите, се усещате. Дано като пораснеш задминеш мен и наборите и успееш ... заради нашите пра-пра внуци!

Отблъскващ фалш струи от всяка дума, поглед, лозунг, стойка. Изключено да увлече някого.

така е- 1.6 млн последователи досега си е направо едно нищо

Не бяха ли 454 милиона ? :) :)

си нищо.А не 15000000

Тук е пълно със средновековни селяни, за които земята е още плоска.

Амаха, дете няма да ми ходи на училище. Амаха дете ще си позволява акъл да дава. Протести ще разпалва. Амаха бой бой бой. Ганьо знае как се възпитава. Амаха...

ЧЕСТИТ ,ВИ НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД!!!!!!За климата ,за семейството,за бога слънце -дето му се кланят в НЕДЕЛЯ!!!!Справка енцикликата на папата!Откровение 13:3: И видях една от главите му като че ли смъртно ранена; но смъртоносната му рана оздравя; и цялата земя удивена отиде след звяра и се поклониха на змея, защото даде властта си на звяра;

Браво на момичето! бори се за благородна кауза! И каузата и е, да не измрем като динозаврите!

изяжте го детето. обаче климатът се затопля с всяка година, ледовете се топят и нивото на световния окена се покачва стремително. ако смятате, че облаците серен двуокис и всякаква друга индустрилна смрад няма нищо общо с това, значи сте големи оптимисти. прекалено големи. --------

Соросоидите не ходите на море - за това не сте забелязали, че нивото на моретата е едно и също от 100 години.... Жалки сте!!!

протест за климата - жалка история. не си заслужава коментарите. Това било само началото... ГЛУПОСТИ. давайте и нобела и я махайте.

да прочете за Детския кръстоносен поход, доста поучителна история.

Аз пък подрепям лунното затъмнение и настоявам за енергични действия, за да бъде защитено ! Малките идиотчета просто ще бъдат използвани от големите лоши батковци, за да засилят ограниченията върху правата и свободите на населението. Неслучайно пълнолетие се достига на определена възраст, когато човек е достатъчно зрял и има нормални преценки за околния свят.

малките идиотчета са лоши. големите идиоти са добри.

потребители-"хумористи".

Консервираните динозаври веднага наскачаха на детето и го обвиниха във всички смъртни грехове-- с цялата си "мъдрост" и "любов". Ама ако на тях-по обясними причини- им е все едно какво ще се случи със света след 20г-30г, за младите не е така.

какво представлява този синдром. и чак след това се изказвай.

обвиненията на консервите към него не се свеждат само до синдрома. за ваша информация, децата с Аспергер са високо интелигентни деца, с изключителна памет, като много от тях имат особени умения в музика, математика ипр. трудни области. браво на момичето, че е преодоляло интровертността си с нещо смислено.

нека ти цитирам въпросната грета: ""Хората продължават да ме питат" Какво е решението на кризата с климата?" Те очакват от мен да знам отговора. Това е даже отвъд абсурда, тъй като в сегашните ни системи няма "решения". (като не знае отговора от какъв зор стачкува?) "Нуждаем се от съвсем нов начин на мислене. Политическата система, която вие (възрастните) създадохте, е - всичко за конкуренцията. Ти мамиш, когато можеш, защото всичко, което има значение, е да печелиш. Това трябва да приключи." (бла-бла-бла) "Трябва да започнем да сътрудничим и да споделяме останалите на тази планета ресурси по справедлив начин. Ние просто предаваме думите на науката. Единственото ни изискване е да започнете да слушате и да започнете да действате." (бла-бла-бла) "Само демокрацията, заедно с науката и добрата воля между народите могат да ни спасят. Останалата част от света трябва силно да подкрепя онези деца, на които не им е разрешено да протестират." (бла-бла-бла) та да кажа пак - щом си падаш по фанатични активистки, това си е твой избор. но не и моят. цитатът ме ужасява, звучи като извадка от Наръчник за общи приказки на невръстната фанатична кариеристка.

няма нужда от дълги цитати. децата с аспергер обикновено разсъждават доста мъдро и сериозно за възрастта си. момичето е казало нещата едно към едно. не е приятно да си го признаем ,да. но нещата са си точно така.

за високата интелигентност, не ми пречиш. първо прочети, после папагалствай. високо интелигентни са възрастните, надраснали синдрома, здраво поработили над себе си. изявата обикновено е само в една област.

един от многото реални случаи- завеждат дете с аспергер на учител по музика, за един вид терапия. учителката изсвирва много красиво, трудно класическо парче и после се обръща към детето- искаш ли да опиташ? то я поглежда доста неуверено , след което казва- добре. сяда и изсвирва цялото парче без нито една грешка. учителката е пред припадък. ))))

Крушката си има опашка. 16-17 век. Две деца, шведчета отиват при градските власти и наклеветяват родителите си, че се занимават с вещерство. Разбира се, горките хора са изгорени на кладата. Тогава тия двата хлапака се движат по улиците на града си и когото нарочат за вещица, градските власти го изгарят на кладата. Всички се страхували от тия идиотчета. Ха сега си помислете за днешната шведска, традиционна акция?!?!?

Детето е болно... Синдром на нещо си беше, и с това даже е по-лесно за манипулация. Което е и цялата смешна работа. Манипулират глупавите хлапета, ползите са зелената мафия. И за тези, които печелят от "глобалното затопляне и глобалните катастрофи".

родителите му явно са спали. чист въздух, природа, почистване на тревни площи - всичко друго, но не и това, което прави. има вид на човек, който трябва да влезе в клиника, за заболяването му има и лекарства. ако продължи в тоя стил, нищо чудно това да стане. публично.

:) Голяма мисъл, голямо нещо! :)

Според мен е необходимо Корнелия Нинова да обвини Бойко за климатичните промени. Поне тук в дира би имало силен положителен ефект от словата на тази прекрасна дама.

да беше посадила дръвче, цвете - и да пусне хаштаг в интернет. тая ученическа масовка да се беше заела с нещо реално. друго си е да станеш активистка и да се прочуеш... за да не те отбягват съучениците, да речем. има нещо плашещо в тоя поглед на зомби - крайно неприятна девойка.

Има нещо зло и ненормално в погледа на това дете.

Детето е умно и мисли логично. Има самочувствие. А не като твойте наплашени, че или те ще ядът бой, или майка им.

Соросоидите вече използват ДЕЦА за жалката си лъжлива ПРОПАГАНДА - за фалшивото Глобално затопляне!!! Дали има идиоти които им вярват?

Не но има идиоти които не им вярват

Зараждат се новите ХУНВЕЙБИНИ, кой ли ги лансира!?

на онова семейство, където командват децата!

Всеки е наясно, че тук само неграмотни селяни и откровени идиоти - една шайка откровени тролове и боклуци, откровени хейтъри и лузъри, които кой знае защо (аз всъщност знам) дир-а толерира...плюват симпатичнито дете и каузата му.Това прекрасно личи и от писанията и хулите им. Но дз дам още едно съвсем ясно доказателство за това: “Софиянци дишат най-мръсния столичен въздух в Европа 05.12158 София е европейската столица с най-мръсен въздух. Снимка: Булфото Софиянци дишат най-мръсния столичен въздух в цяла Европа, съобщава "Дума", цитирайки изследване на центъра за устойчиви политики "Екополис". Проучването показва, че 176 дни годишно в столицата равнището на твърдите частици във въздуха е над нормата. Според програмата за развитие на ООН нашият въздух е най-мръсният в цяла Европа. В световен мащаб страната ни е на трето място по смъртност, причинена от замърсената атмосфера. Причините най-често са фините прахови частици. "Монитор" пък алармира: "Пием чай с пестициди". Германия ни връща билките, след като стоката е натъпкана с никотин, суши се в тютюневи складове. Основна причина за замърсяването се явява масовото безконтролно пръскане от въздуха на земеделската продукцията, предназначено за борба с вредителите. И докато билките, предвидени за износ, минават щателни проверки в Европейския съюз, у нас никой не спира третираните растения да излязат на пазара....”

То весник чума е най надежната информационна агенция.

момичето е отвратително няма вид на екоактивист в добрия смисъл на думата а вид на пресметливо сметкаджийче. Явно изпълнява пъклените цели на някого..

ТИЯ С МИНУСИТЕ ДОБРЕ СХВАЩАТ СМИСЪЛА....

Eй хора изтрещяхте от злоба....Седнало детето да стачкува.Обаче ГАНЬО БАЛКАНСКИ ...ЗЛОБЕЙ ....НЕ БИЛО НОРМАЛНО....ГОСПОДИ ..ГОСПОДИ....РОБСКИ НАРОД...РОБСКО МИСЛЕНЕ....В КЪЩИ НА РАКИЙКА ...ГУУУДДД

ПОРЕДНОТО ДЕТЕ, ЗАБЪРКАНО В ИГРИТЕ НА МАЛОУМНИТЕ И СБЪРКАНЯЦИТЕ. ЖАЛНА МУ МАЙКА НА ТОЗИ СВЯТ, КОЙТО НЕ ВЪЗПИТАВА, ОБРАЗОВА И УЧИ НА ТРУД И МИСЪЛ БЪДЕЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ!!!!. НЯМАТ ЛИ СРАМ ТЕЗИ ОТРЕПКИ, ЗАМЕСВАЩИ ДЕЦАТА В МРЪСНИТЕ СИ ИГРИ.

Извратените либерали отдавна използват деца за целите си. Тази скоро ще я направят Евродепутат

дай сега всички да са консерви...

Няма място за идеализъм - "коментаторите" в дир-а са безпощадни, даже и към снимките на едно дете (едва ли някой тук има представа дали и кой изобщо стои за него). Но пък, ние, които нямаме между 5 и 6 деца, сме оптимисти - не само може, ами и ще стане по-лошо.

протест че небето е синьо - тва е крайан несправедливост към червеното знаме на Интернационала? Вансеремос !!!!

ми за тая пикла... дано в България няма последватели тая малоумщина... още не сме изчистили комунистическите предатели... тия готвят нова вълна прстотии...

комунистическите предатели не беха ли западни подлоги на господарите си от сащ…? че нещо вече верно започнахме да се объркваме от тия хибридки- кой е комунист и кой не е., освен дежурните виновни нпо-та на протосатанинския шорош дето рушнал комунистическия рай...дето пък уж не бил комунистически...пълна бъркотия.

объркване никакво - комунистите се дупят накъдето плащат... те са безродници по дефиниция...

Детенце със синдрома на Даун (очевадно) спасява световния климат с ученическа стачка. Колко мило! Да се насереш от щастие! Моята е лесна - аз си отивам. Мислете му вие, младите, управлявани от соросоиди, джендъри, лесбийки, педераси и още не определили се сбърканяци, бавно и изобщо неразвиващи се, буйни аутисити и Турет синдромаджии, засадени в центъра на що-годе нормални класове, за да ги психясат окончателно, ВСИЧКИ ТЕ ИЗВЕДЕНИ НА ПЪРВИ ПЛАН. Те ще управляват света, здраво привързани с конци към нежните пръстчета на милиардерите в сянка.

на шведските мулти-култи командоси не трябва да им сео бръща внимание, съсипаха собствената си държава, световната столица на изнасилванията е Швеция, що не протестира за това тая, ама няма да и позволят правоверните либерасти!

...искам да обясня някои неща за климата на това нордическо момиче...

Детски кръстоносен поход Смята се, че избухване на стария религиозен плам довело до събиране на 50000 деца от Франция и Германия през 1212 година, а папа Инокентий III взел това за знак свише, че възрастните кръстоносци били безполезни, и единствено децата ще успеят да освободят Божи гроб. В крайна сметка нито едно от децата не достигнало Светите земи, защото тези, които не умрели от глад по време на пътуването, били продадени в робство. Предварително уговорени за продажба от венецианците и натоварени като стока по корабите. В харемите преди този поход е потънал също така и кръстоносният поход на монахините.

Само след 3-4 години голяма част от тези младежи ще са пълнолетни. А после и другите след тях.Мисля, че се сещам какво очаква изолационистите. А нека старите си пеят мантрата за шорош и глобализма- новият свят мисли различно. Една положителна обединителна визия е добре дошла в този надробен пейзаж на локални битки за парчето власт и пари. Добре дошли , млади хора.

новият свят изобщо не може да мисли, камо ли пък да му се работи! ама с протести може пък и да успее да захлеби

не може да мисли младия свят, щот му завиждате, че е млад. твърде добре може да мисли даже. валчестоглавото поколение на мутро-чалгата и хилавата контра на джендър-джойнта вече са минало. тия хора са съвсем други и скоро ще го покажат. навсякъде.

Все тая

@ Даа (нерегистриран) Тези са просто търсачи на внимание и тъй като го получават, реват и се тръшкат. "Долу! Долу! Бъдещето е наше! Стига замърсяване! Долу! Долу!", "Ъъъ, дрисльо, предложи как да решим проблема...", "Долу! Долу! Решение нямам, но - долу! Долу!". Ей това виждам и чувам аз. И не разбирам как и защо възрастни хора предават отговорността за каквато и да е промяна на едни неразвити, във всяко едно отношение, деца? Важното да са у фейса, CNN и SW да ги въртят денонощно и толкова. Като ще сменяш системата, предложи алтернатива, защото "Долу! Долу!" и т.н. крясъци не решават нищо.

вие случайно да сте чували за договора от киото и после за парижката конференция за климата? само питам. щото част от възрастните вече са намерили начин, но другата част от тях не искат и да чуят за намаляване на печалбите си. сега очаквам да ми кажете как индустриалната дейност не влияе на климата, ама няма да ви повярвам. и само после да сте се оплакали от влошен състав на въздуха.

скрии се,бе, соросоид...омръзнахте ни с тия клишета, айде спрете се малко, като развалени грамофонни плочи сте, едно и също повтаряте непрекъснато!

Май нещо си объркал писанието. Тези с промененото ДНК няма да управляват, ще управляват ония с финансите, корпорациите, военно-промишлените комплекси и останалите соросоиди и извратеняци. Тези ще им служат за мюрета. ЖАЛНА ИМ МАЙКА НА МЛАДИТЕ АКО НЕ ПРОГЛЕДНАТ!!!.

Стига вече, ще повърна от тая

няма що да уми повече - направо вече си е професионална стачкуваща! байно Шорош и неговите авери такива ги купуват на килограм, да им прикриват мръсотиите!

Набираме соросоидни джендърчета за масовки... за каквото се сетите, само и само да е в съгласие с линията на Сорос!

Сибир дойде ли пролетта ?

Да иде в селата и да стачкува пред баба Цоцолана, щото гори дърва. Тия у парламента няма да си спрат фабриките и заводите -пак на баба Цоцолана отоплението ще спрат. Че са гламави, гламави са тия подскачащи, защото не се научиха, че за нищо не са годни и никой за нищо на тях нямя да разчита, но пък са супер удобни за тия, срещу които размятат балончетата си, защото просто така отлагат революционния си жар във времето. Докато са заблудени, са им страшно полезни. На тях, а не на земното население, както си мислят.

Като гледам болшинството коментари, каузата на Грета е обречена. Земята е намерила вече начин да се отръска от паразитите (демек нас) - концетрацията на дебилизъм рано или късно ще доведе до сериозно редуциране на населението...

редуцирането ще се извърши по друг начин, но дали ще се осъзнаеш за това?!

достатъчно е да се разкарат левите либерални утрепки

По-голям палячо от тва идиотче не бях виждал. Тръгнала да оправя света ахахах. Малоумници колкото искаш. Да дойде тука да и изпочупим ръцете мързеливо детенце

Подразни те - за това, че има разстройство от Аутистичния спектър, за това, че има смелостта да се чупи от училище, за това че НЕ ти вреди по никакъв начин, за това, че се опитва да направи нещо, там където ти не смееш да си помръднеш пръста...мда МНОГО е дразнеща!

Освен бъркотия и провал, друго нищо не прави, но и това не би правила, ако цивилизацията си е на мястото, а не буксува в блатото на капитала.

Е, и какво точно прави ТАМ?, толкова може, толкова прави! Все пак си е дете. :) Със сигурност има много по-безумни протести от нейния, така че не виждам защо народът токова се озлоби към нея точно.

така се създава бъдещата номенклатура. Откакто свят светува, човешката природа малко се е променила. Помислете, преди да ѝ пеете дитирамби.

И все пак нея ще номинират за Нобелова награда, а не всички които я плювате.

е извратена самата наград.а.нали уж е за мир.,.тази къде е осигурла и какъв мир?!?

защото ако замърсяването продължава, няма да е далеч времето, в което войни ще се водят за чиста храна, вода и дори въздух...Ако успее да промени нещо...то това е една от най-мирните каузи, за които се сещам.

които се прехласвате по институциализираните фантасмагории, в подкрепа на собственото ви заробване. Изглежда сте оперирани от усет. Или пък, просто сте от тяхната мафия.

Папагале, и в наща махала сме си учредили неква подобна награда за мир и си я раздаваме на който ни падне! Да не мислиш, че на някой му пука за нея? Не, разбира се, но всеки може да си придава квато иска важност!

Ми голЕм праз!

Земята принадлежи на децата, а ние сме я взели на заем от тях. ДЛЪЖНИ сме да я пазим! Колкото до това момиче, макар и с някакъв недостатък, духит и вижданията и за живота са в пъти по-ярки, отколкото на всички политици, прихванали аутизъм заради алчността си.

Иначе, дайте да вдигнем ръце и да оставим децата да я управляват. То, само с лозунги, светът не може да се управлява. Трябва и акъл. Комунистите пробваха само с лозунги и макар учението им да е непоклатимо, практиката ги изхвърли на бунището.

По-голяма соросоидна идиотщина надали може да се прочете някъде! Земята, Стоглупав, принадлежи на всички и не е дарена, нито взета на заем от някого. Намали дрогата, оглупява те!

Що намесваш без всякаква връзка комунистите в соросоидната помия - от дебилизъм, щото са ти набили така в плоското мозъче, или просто защото хабер си нямаш от комунисти , управление, социализъм и демокрадско колониално разграбване. Лозунгите са само в сънищата ти останалото не е за кратуната ти. Комунистите пак ще се върнат, бъдещето е на социалната държава.

Децата имат правото да меятаят, имат правото ... но не и парите за да се справят с каквато и да е ситуация. Сега разни организации ще се възползват и ще измислят нови закони... които пак бъркат в моя джоб. А най-лошото, че климата няма да се оправи, защото сме прекалено дребни по отношение на земята а се мислим за богове. Климата просто ще унищожи нас, защо ви е да плачете. Земята ще я има и след милиярди години, дори и без нас. А всъщност какво му е проблемното на климата. Уплашихте се от урагана ли ?