ИД продавала момичета за ”по-малко от пакет цигари”

Младите момичета, отвлечени от "Ислямска държава", се продават на пазарите за робини за нищожни суми, някои от които за "по-малко от пакет цигари".

Обратно в новината

Коментари - ИД продавала момичета за ”по-малко от пакет цигари” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ето как ще ги освободим за 1 бокс цигари.

someone

а западна европа каква алтернатива дава, по-добра от ислямска държава? може би кончита вурст, жени с бради и мъже с рокли. а междувременно мюсюлманите си раждат по 7-8 деца и в париж, и в лондон.

ти колко деца си отгледал бе чекеборец? бе като вземете да давате акъли, па цялото ви наследство го хвърляте в кенефа ден след ден...

Невежеството и неграмотността са бич в ръцете на жадните за власт ,също невежи и неграмотни, но разполагащи с пари,незнайно как придобити... Да,изтребването на евреите е геноцид,защото аз поне не знам как може да се нарече умъртвяването по време на сън или докато си в банята под душа без значение на пол и възраст ... вероятно загубите на руснаците (СССР) са по-големи,но те са имали възможност да бягат,да се скрият от бомбите и куршумите ,макар,че точно по време на бомбардировки мнозина (някои впоследствие герои на СССР) от тях са ограбвали домовете на отишлите в бомбоубежищата хора...Моите родители са се грижили за ранен съветски офицер половин година ,сталинградчанин - защитниците на Сталинград са били закопавани до под мишниците в окопите и до тях е оставяна бутилка водка,а срещу танковете са били пуснати малки деца , така са отблъснали хитлеровите войски...Дали са геноцид лагерите по време соца,дали е геноцид измирането на хиляди български граждани по пътищата и/или от странични действия на неизпитани клинично лекарства ; дали е геноцид наркоманизирането и естественото следствие алкохолозирането и криминализирането аз не знам..., но вероятно има хора,които,ако не сега,то след време непременно ще изследват истината...Много руснаци са намерили спасение от т.н. "велика октомврийска "в нашата страна ,това са така наречените белогвардейци ,а беше време,когато беше писано и казвано в медиите,че водачът им,макар от дворянски произход,бил с болен (сифилис по рождение) мозък, ако е вярно разбира се,както и,ако е вярно показаното във филма "Разсекретяване досиетата на НКВД,КГБ" ,излъчен по втори тв канал (сега btv)...

Грешиш, драги! Не е война!На война умират войници, обучени да воюват, а не малки деца и момичета! То и аз бях във война, но обявиха изтребването на евреите за геноцид! И правилно!Войника може да се защити с друго оръжие, но детето - НЕ!

Мисля че след време, не много далечно, ФАЩ ще станат първи приятели на ИД. Първи ще установят дипломатически контакти и ще кажат че са станали по цивилизовани.

путин съм го чувал да защитава кадафи дори и вчера в италия пак правеше намеци за либия не съм го чувал да защити лекарите ни погрешно обвинени за зараза със спин за да се прикрие мизерията в либийските болници! благодарности към братушките ни от франция че спасиха медицинския персонал! и ако бяха виновни кадафи нямаше да ги пусне :)

с тия лекари, бе профан такъв! Бяха медицински СЕСТРИ, имаше само един доктор (лекар) и него го бяха награбили покрай сестрите!И дали са несправедливо обвинени или не, отиди при родителите на заразените деца , които вече измряха,и им го обясни!

И кой е виновен за ужасните условия в които е здравеопазването в Либия, за лошите практики и липсата на материали? Кадафи или 5те медицински сестри?

Само дето НАШИЯ външен министър ги остави в затвора докато всички останали заподозрени бяха евакуирани от техните правителства... Дори далечните Филипини адекватно се погрижиха за задържаните филипинки докато ние се правехме че нищо не се е случило.

да те ,,светна,, по въпросът??? защо не попиташ ,,полският,, персонал които беше сменен от ,,нашите,,??? какво са правили и за кого!!! явно не и за путин!!!

Осъдени бяха и ги изпратиха в България да си изтърпяват наказанието. Тук, президентът ги помилва. И, въпреки, че съм българин, не мога да приема и при най- голямата мизерия, медицинско лице да ползва една игла N-брой пъти без елементарна стерилизация. Поне с вряла вода, ако няма спирт. Смятам, че просто не им е пукало, какво ще стане.

Кой казва, че са били заразени с игли. А може би със заразена плазма, внесена от друга страна от фирма на неслучаен човек. И най-лесно е да бъдат обвинени чужденците. Предположение саммо, а може би не....

то и нашите гранати им ги дават по толкова. Колкото за пакет цигари. Но, поне патроните ни похвалиха, че са ни нови. При това от международна организация. 1 сме, като доставчици на нови боеприпаси за ИД.

а иначе гнусните янки продъниха света с приказките си за полова толерантност и политкоректност най лъжливите и циничните изроди които говорят едно а правят друго само и само да има хамбургери и кола за търбусите им

Гнусните руснаци, спонсорират тези изроди, за тях човешкият живот не означава нищо. Русия и исляма ръка за ръка срещу цивилизацията- това е всичко! От завист и от мързел и от некадърност!

нека не забравяме да благодарим за това варварство на най развитата демократична хуманна политкоректна справедлива добра и милосърдна цивилизация на тази клета планета - на американците! Хитлер жално подсмърча в ъгъла от завист...., а момент ама той и Хитлер е тяхно порождение!!!

Като чета коментариите тук, ми става пределно ясно, че повечето от вас са мъже! Но на нито един няма да му е приятно, ако неговата майка, сестра или дъщеря е принудена да оцелява по този начин! А вие спорите за политика! Разберете - това е геноцид!

Това не е геноцид! Това е война!

"на никого" Поне когато пишем...

Няма да е лошо всички пишещи тук, вкл. и ТИ, да разберат, че ние донякъде също сме отговорни за това, след като гласуваме за тези, които подкрепят тези изроди, и членуваме в съответните организации, които ги снабдяват с оръжие. Разбираш ме за какво говоря, нали?

При идентични случаи, Косово и източна Украйна т.н. евроатлантически ценности са на коренно различни позиции, ако това е демокрация здраве му кажи.

Миротворците но ООН са същите разлика няма.

Евроатлантическите ценности не се вълнуват много от проблемите в арабския свят. Такъв фалш и лицемерие, предизвикаха безредиците там, оставиха хиляди хора без дом, разрушиха хиляди съдби, на съвестта им тежи смъртта на хиляди хора и не предприемат нищо сериозно срещу създадената от тях ИДИЛ. И човеяеството си заравя главата в пясъка и не назовава истинския виновник за катастрофата в Арабските държави, а и за страните които приемат хилядите бежанци. Дано господ накаже виновниците, защото иначе няма кой

човечеството не си заравя главата в пясъка, виновниците са няколко продажни политици!Винаги е било така в човешката история - преди това войните и бедствията са ги "решавали" монарсите, сега ги решават няколко тюмбела и наричат това "демокрация"!

любимият ви кадафи за малко да обеси няколко български лекари :) добре че бяха французите да ги спасят :) що не ги спаси любимия ви путин??? братушката ви??? пазителя на кадафи???

Ти си пълен тъпанар! Хората си живееха райски по времето на Кадафи, въпреки че беше деспот, ама то в тези държави само деспот може да ги държи под контрол! А сега бягат с десетки хиляди от американската демонокрация, която получиха, разсипаната си държава и местните ислямски бандити!

и накаде бягат - пак в демократичните държави, някои се бъркат и идват в бг, но бързо разбират че изроди като теб са много и драпат пак на запад а не на изток

колко точно бяха дечицата заразелни сас спин. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пълен въздухар си!Не ти ли е направило впечатление поне това, че за тези сестри (сестри, не лекари) никой вече не говори, нито хубаво, нито лошо!Всички предпочитат да забравят случая и ти не рови в л*ата!Там прекалено мирише!

Любимия ни Кадафи вместо да си завърши курса за преквалификация в Англия, беше върнат в Либия от англичани и американци за да свали законния либийски крал само защото искаше наем за ползваната от англо-американските му познати авио база край Триполи. Лично американския посланик в Кайро отива при Идрис Първи за да му каже че Кадафи е техен човек и въобще и да не си помисля да му върти номера щото ще го съкратят с една глава, Кадафи развали достлука със САЩ щото и той си поиска наема а за повод използва пътен инцидент при която американски военни прегазиха две деца а американците отказаха не само да ги съдят ами дори да накажат виновните... Апропо Садам е бил на заплата при американците от 1959-)

Франция имаше много по-силно влияние в Либия. по исторически причини. Така и Путин няма да ти помогне да си напишеш домашните....

Девици казвате ааа... та къде е офиса на тия пичове от ИДИЛ?

Не звъни, може да попаднеш на майка си.

на Големия брат въоръжаваме ИДИЛ. Браво Боко, браво Роско, важното е обаче, че споделяме ценностите и ни казват "Конграчулейшънс" нали? Колко малко и трябва на една мазна нищожна душичка за да е щастлива.

всъщност част от целите на ИД е сваляне на Асад, който е подкрепян от Русия... А ако си проучил малко, лидерът (който може да не е жив вече) на ИД е обучаван от МОСАД... СЪЩО ТАКА напиши в гугъл иси прайвет на английски, и виж Американската организация СИС и местоположението им. Те се намират в този регион и се занимават с обучаване на хора, разузнаване и операции в региона. Намесата на ЦРУ в ИД е безспорна... Пък стига с това Путкин виновен или само Сащ, мене ме съмнява дали не играят от 1 отбор, а всичко пред медиите е прост театър за масата... Все пак комунизма беше създаден точно от запада, както и беше унищожен от тях. Запада създава различията... И Прусия и Фащ са гадни империалисти, гледащи си своя интерес, както и Китай. И както съм казвал, докато ги има едните, по добре да ги има и другите. Ако само 1 остане, ще стане ДИКТАТУРА, независимо кой е

да се поправя, напиши публик исис на английски в гугъл и ще видиш сайта Айсис Ейч Кю.

точно де. трябва да си специален глупак за да го вярваш това което си написал

Вчера возих две момчета негри който учатв медицинския в София от скоро. Питаха ме .дали ще бъдат пребити ако отидат на дискотека, дали могат да разчитат на полицията ни. Питаха ме дали е като в САЩ защото там нямало демокрация...изводите за вас.

То е ясно, в уж "най-демократичната" страна няма никаква демокрация. Всичко е само привидно и за пред медиите. Хората там нямат реално никакви права, може да си мислят само, че имат право на избор, но реално всичко се решава от големите корпорации..... Скоро излезе статистика, че само за последните 5 месеца, полицията е убила 400 души....

Интересно как преди години Америка, НАТО и Запада се вдигнаха срещу "геноцидния" режим в бивша Югославия, бомбандираха я, имаше и сухопътни акции, отделиха и признаха насилствено Косово, а сега когато наистина има ГОЛЯМ проблем, бих казал СВЕТОВЕН проблем, всички си затварят очите! Избиват се стотици, хиляди цивилни ежедневно, изнасилват се жени, умират деца..... Чудят се какво да правят с емигрантите от Сирия и Ирак, еми вместо да се чудите вземете решете проблема с ИД. Но НЕ, ИД в момента е удобен, защото работи за сваляне на режима на Асад в Сирия и затова всички трябва да търпив опасните евро-атлантически игрички....

БРЦК

Кой въоръжава ИДИЛ ? Ама доказано , а не - "видях 1 терорист с калашник на снимка във фейсбук - значи е Путин". 1. Ердоган и Турция -турски журналист снима как спец.службите доставят оръжие на ИДИЛ маскирано като хуманитарен конвой. 2. Америка и Англия - Ирак официално обвини САЩ ,че снабдяват ИДИЛ. Щатите ПРИЗНАХА и се оправдаха ,че са имали 'грешна информация' 3. Бригади въоръжени и обучени от Израел и САЩ за борба против АСАД преминават към ИДИЛ - с цялото си въоръжение. 4. В БГ един идиот се гръмна с гранатомет. Официално ни беше казано ,че гранатометите били за 'умерената сирийска опозиция'. Демек ИДИЛ. 5. А снимките на сенатор МакКейн с лидера на ИДИЛ как пият кафенце и се целуват пред камерите нема да ги коментирам...

Кемп Кропър... концлагер в който американците държаха оперативно интересните за тях лица, същите лица които сега гледаме за се подвизават като водачи на ИДИЛ.

пълни глупости..баш за кутия цигари...

Странна работа, тия момичета нали имат крака що не бягат като видят че кретените прииждат?

бяга ли някои от меда

Tова пък ако им изпратят девци български една няма да може да се ожени защото няма девица в BG

Америка си ги създадоха тази Организация ИД,сега те да си се оправят със тях,ако не Путин знае какво да направи,ако Обонго го е страх.

Ти като ги пишеш тези простотии, имаш ли изобщо представа какво става там, какво правят с децата ( в повечето случаи още не са жени )? Разбирам, че не се е намерила жена да осъществи мечтата ти да лежиш на дивана и да си чоплиш носа, докато тя носи пари в къщата, готви и те глези в спалнята, нормално е. Съветвам те да заминаваш за Сирия, там от И.Д ще се погрижат за теб, да не се мъчиш.

Всички хора може да живеят в мир по света,да не се делят по религии,раси,политически пристрастия... Но уви,в момента всички вървят по пътя към Ада! Воювате за някакви материални блага,които всички можете да използвате заедно,материални блага има за всички,лошото е,че някой искат всичко за себе си!Парите и материалната зависимост ще погубят света,алчността по този свят е безгранична,ако не се осъзнаете всички на време,няма да отидете далече!Не си събирайте съкровища на земята, дето ги яде молец и ръжда, дето крадци подкопават и крадат; но събирайте си съкровища на небето, дето ни молец, ни ръжда ги яде, и дето крадци не подкопават и не крадат; защото, дето е съкровището ви, там ще бъде и сърцето ви!

То е нарочно... Холивуд от кога пропагандира терористи като брадясали араби? Всичките тези филми и западни медии са част от причината. Следващото, какви предавания се проповядват? Биг брадър и какви ли не "реалити шоута" или шоу за масата, да деградира моралните ценностите на хората, да изчезне духовността и да се възцари материалното, модата, наркотиците, "гангстерството" или тукашната версия - мутрите. Образованието да бъде унищожено, за да има лесен контрол над масата за в бъдеще. Друг вид са компютърните игри, хиляди начини да отдалечиш човека от реалността и да го поставиш в тип транс, с минимална способност на мисли различно или да си задава въпроси. Все още се ползва една от най-старите тактики - разделяй и владей. Тук в България е особено показно разделението и ефекта му. Но това се прилага на глобално ниво...

Явлението ИД го създадоха дебелите лакоми задници САЩ. Те разровиха близкия изток създадоха войни и хаос с техните псевдо "демократични освобождения". Това и най глупавите хора го виждат и знаят вече.

знам че изобщо не си наясно просто повтаряш плиткоумна пропаганда в близкия изток войните никога не са спирали от хилядолетия русия имаше доста по-силно влияние в близкия изток въоръжаваше всички отделих ти много повече внимание отколкото заслужава плазмодий като теб

БРЦК

Абе трол. Преди да се намесят САЩ в Египет , Сирия , Ирак ,Либия нямаше ли мир? Кадафи уж бил диктарор , ама Либия цъфтеше.Преди САЩ мир и просперитет - след САЩ война , издевателства , разрушения. Сравнението е лесно ...

и малко време за себе си! За дообразоване имам предвид!

атакисти вече почнах да остарявам сигурно ама през живота ми съм виждал вече доста комунисти русофили и подобни които съм чувал как дрънкат ама яко против сащ или те или децата им са вече там :) ясни са нещата :) или сте заблудени или платени и в двата случая не струвате :) дори най-червените генерали признават че нямаше как да не влезем в нато нямахме друг път а вие не сте добре за държавата много сте вредни

Няма по-добра пропаганда и агитация за АТАКА от Вашите коментари срещу нея...!!! :::))) Продължавайте в същия дух...!!! :::)))

мишката шамара няма ли да ви събере пак бабите на пилоните :))))))) да плещите против сатаната - сащ :))) а чакай той вече е в сащ :))))))))))))))))

са вече в Орландовци

Нищо ново под Слънцето. Тази схема/технология/ каза Т.Томов преди време по една от телевизиите. Мъжете се избиват, жените се заплождат или търгуват. Това може да стане и по земите на днешна България. Много е интересно как холандец, шотландец или белгиец ще си пролива кръвта за българската земя и народ. Ха,ха!!!!!!!!!!!!!!

Има свръхпредлагане щом цената е толкова ниска. А ако дойдат да вземат и бг циганките направо без пари ще ги дават.

И света гледа на това просто като на "пазар"?

бялата пластмасова маса под която се кри болния от гнева на народа дали я сложихте в музей?? тя сигурно издържа пряк обстрел от гранатомет

А дали стаята в Интензивно отделение на Правителствена болница вече е обособена като музей на "героизЪма" проявен от "гражданина" БМБ...? :::)))

КОЙ създаде бойко борисов-Ахмед Доган,КОЙ го държи на власт?-САЩ.КОЙ въоражава ИД?-САЩ и с оръжие произведено и у нас.

абе психо доган е агент на ДС бойко борисов беше гард на тодор живков :))))))))))) кой кой

ИД изповядва морално-обществени правила, които човечеството хилядолетия се е борило да бъдат преодоляни - безразборни убийства, безпричинни унижения, насилие от всякакъв тип, робство - над обикновени хора, не воиници... Просто нямам думи, за да коментирам тази новина, не мога да повярвам, че това се случва през 21 век и човечеството е безсилно да вземе цивилизовани мерки за ограничаване и предотвратяване подобно нечевешко насилие над деца! Ако на ИД й се дава подобна възможност за териториално развитие и достъп до икономически ресурси, след 10 години цивилизацията ни ще се върне 5 000 години назад....

Това е така, а около половината от човечеството, че и повече, живее в момента не в 21-ви, а в 19-ти век! Около 1 милиард все още или умират от глад, или страдат от системно недохранване, около 2 милиарда нямат достъп до питейна вода, около 3 милиарда живечт с по-малко от 2 долара на ден.

А Българите продават на САЩ гранатомети за кутия цигари предназначени за свободни, умерени радикали в Сирия. Краваря се гръмнал с един такъя гранатомет и ранил още двама от тях и двама българи.

явно основната част от милионния членски внос на атака отива в направление: пропаганда против сащ :) пари за нищо :)

човек, че причина за това е най-голямата "демокрация" във Вселената, най-престъпната държава откакто има държави на Земята, Империята на злото, фашистката държава ФАЩ.

Кой въоръжава Ислямска държава? С какви оръжия воюват? Къде са произведени? Правилно произведени са в Русия. Дори имаше и снимки, на които войници от Ислямска държава са облечени с униформи. произведени в Русия. Но това не е и единственият случай, в който Русия въоръжава мракобесни и откровено канибалски банди в Африка, Азия, Америка. Защото Русия и империя на злото и подкрепя най-извратените режими като себеподобни и следователно трябва да бъде унищожена

БРЦК

Брей , верно ли бе трол? А що тогава Ердоган иска да обеси на площада вурналист който снима конвой на турските спец.служби пълен с оръжие и маскиран като хуманитана помощ ? За ИДИЛ ? Ами емериканските самолети дето ставарвали оръжие за ИДИЛ ? Американското командвани СИ ПРИЗНА и се оправда с грешна разузнавателна информация. Ама не на мене тия ! Та на всички е ясно кой снабдява ИДИЛ и 'умерената сирийска опозиция' което е едно и също.

Какво пречи ООН да преговаря за тях, например? А за пушенето - имаше такава статия за Турция, където се разискваше този въпрос. И според имамите - било забранено. Какво пречи по тия ширини да пушат, въпреки че не е по канона, според тебе? Хайде малко мислене, после дръвчене? Или направо без мисленето, че по-лесно?

сектантите тук отново започнаха със заклинанията кой създаде ид кой създаде ид

КОЙ?КОЙ? КОЙ създаде такива като теб?Ако не бяха те създали, нямаше сега да пишеш глупости!Същото е и с ИД, и в това няма нищо сектантско!

няма такива като мен аз съм уникален създали са ме родителите ми а вие атакистките сектанти сте най-ниското ниво на обществото две нива под циганите в катуните :)

Това ли е новина номер едно. не ни занимавайте с едни и същи грамофонни плочи.... пишете за мизерията в България, корупцията, битовата престъпност, убийствата по пътищата, оцеляването на българските пенсионери, геноцида над българския народ, демографската катастрофа....

на тъпанар като теб се отговаря да...майка ти и сестрата тези от ИД. Пред очите ти нищожество. Ама те не ги настигнат циганите да ....

карантия си ти... не можеш ли да се изразяваш културно.... езикът тие вулгарен, шо не си пробваш френския, барем има някаква полза от него...

не ти хареса изброеното за България от горния? Не е вярно ли? На фона на това, което се случва в България, онова в Ирак изглежда като обикновена търговия със жени - нещо, което тук циганите си правят съвсем редовно!

С този вулгарен език жена ли се наричаш или си нещо съвсем друго? Да речем едно грозно мъжище... Използвай другия си език за други употреби... може би френската му употреба де бъде по-полезна???

Кой създаде ИД? КОЙ-КОЙ-КОЙ??? Кой спонсорира ИД с Българско оръжие? КОЙ-КОЙ-КОЙ???

Приятелю, всички знаем КОЙ е! Лошото е, че няма КОЙ да го спре да безчинства в целия свят!

Русия за да спре пътя на нефта и газа към Европа

Тези изроди въоръжаваме ние. След не много време нищо чудно с това оръжие да стрелят и по нас. Народен съд трябва

И все още ми е непонятно защо тази измислена държава и съществува, че и се разраства... Вместо да я заличат напълно, преди още да се е разраснала толкова много, се занимават главно с Украйна, Крим и Гърция... Явно това са ценностите на западната цивилизация - за 12 тъпанари от шарли направиха многохилядни митинги , но за десетки хилядите жертви на тероризма на идил - нищо... Западна Европа учи нашия урок пак със закъснение и ще изпищи скоро, когато я залеят ислямските фанатици... Решението е само едно - обединение на Европа, Русия, САЩ и арабските страни и смазване на идил!!! Но това естествено няма да стане... Последиците са ясни за мнозина...

Няма да стане, защото САЩ се управляват не от християни (а по-скоро от антихристи!), които пет пари не дават за страданията на християните в окупираните от ИДИЛ земи, нито пък за унищожените от ИДИЛ християнски църкви и паметници на християнската цивилизация. Дори в момента за САЩ е по-важно противопоставянето на ПРАВОСЛАВНА Русия, отколкото ограничаването на ИДИЛ. Изводите - за тези, които могат да мислят.

Не е само към християните , но и към част от мюсулмани от други фракции , не четеш ли ? Изводът е , че тези са абсолютни безмозъчни, безпощадни варвари , независимо от кого са пострекавани . Те са като вирусът на СПИН , създаден изкуствено , но след това изпуснат , дали случайно или не е . Явно и срещу ИД , няма да бъде открит "лек" още дълги години , поне докато не се поразреди световното население и не се нагушат корпорациите , свързани с петролната и военна индустрия . Дали обаче пък няма да се окаже , че тогава ще е прекалено късно и този "лек" няма да работи вече .

като пишеш тези неща, които са правилни? Защото съм чел много пъти твои коментарии по други теми, от които не бих предположил, че имаш правилни схващания по тези въпроси. Приличаш ми по-скоро на объркан човек с временни проблясъци.

Кой в наши дни не е "объркан човек", а и временните проблясъци са рядкост.

Dobromir Dimitrow

Искрен съм. А относно другите ми коментари, за които се съмняваш, струва ми се, че се бъркаш! И нека поясня - не смятам, че всички мюсюлмани са фанатици, далече не всички!!! И не смятам, че мюсюлманството е религия на омразата!!! Повечето религии проповядват почти едно и също, хората са тези, които ги изкривяват!!!

А защо не написахте че в Сирия български калашник върви за 2 кутии с цигари а български гранатомет, върви за половин кутия с цигари понеже немя гаранция кого ще убие (ловеца или дивеча).

Това е исляма в неговия автентичен вид от времето на Меееемет...

И защо тогава света не ги освободи, щом цената е толкова ниска? Пък и странно е толкова много мъже в ИД, пък да не ценят жените. Да не са първата гей държава? Нещо ни подхлъзвате с тая новина. Ето аз ще се жертвам - давам всичко, което имам, освободете толкова жени, колкото цигари може да се купи със сумата. Другото странно е,че исляма забранява пушенето. Ако им се пуши и прочее, какво дирят там?