Молебен за здравето на патриарх Неофит, няма яснота за състоянието му

Службата се провежда в академичния параклис на Богословския факултет на СУ и са поканени всички, които искат да се помолят за здравето му

Обратно в новината

Коментари - Молебен за здравето на патриарх Неофит, няма яснота за състоянието му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормален човек, би трябвало да го е гнус да влезне в мърлявите им църкви. За Коледа може да пуснат свещи с аромат на канела и ябълка, вместо вунящите на гнус свещи. Двойкаджията... С 400, брат, те минах. Язък, че си любимец на Путин. :))))

За да има баланс сега да направят и един кабинет по анатомия във всеки манастир.

Това не е ли божията воля? Защо се намесваме в неведомите пътища господни?

,благодаря.

Добре че по Христово време е нямало Богословски факултети!!!

Я вижте себе си!

Дядо Николайчо, за какъв се мислиш, фаписейино лицемерен?

И сега какво... лекарството от 2000 лв. не действа ли?

В интензивно отделение на ВМА лично Мутафчийски се занимава с него. С тежък ковид от поне 15 дни.

Като този с който очистиха/ убиха за два дена съвсем здравата Татяна Лолова...

Щом Муфтата го е поел тогава скоро ще отиде в облаците

Странно и смешно е а видиш върли бивши милиционери,БКП активисти и мутри да видиш как днес се кръстят във църквите,да им върви бизнесът и да не ги хванат във измами,да не ги утрепят! Дали църквата пере пари на българската мафия,и партийните обръчи от фирми! Ето даже Пеевски и Магнитски не го лови!

С ковид е.

Бог си знае работата!!!

Доностниците АДА ги очаква Колко по бързо Толкоз по добре

Някои толкова се улисаха с тия молебени, че почнаха и с опелото вече.

Простотиите настрана!Слънцето свети за всички,от бездомника клошар ровещ за ядене във кофите за боклук,до къпещите се във пари,лукс и,обществено внимание патриарси,президенти,политически лидери! Нищо не е вечно във космоса!Даже Земята и Слънцето!Така,че както му е писано на патриарха!

Абе, простаци, кой Дух прави тялото ви различно от камъка !? Божият Дух ....Това, че отричате и мразите Живия Бог е причината вие и всичко около вас да е толкова изродско днес и да носи зло, смърт, лъжи, прелюбодейства, разврат, лицемерие, крадете , без дори да ви мигне окото, вредите на хората около вас със същата лекота и задоволство.. вие сте змии, точно ащото нямате страх от Бога!!!! "Наградите" обаче са ви болести, поробване от още по- зли и от вас мръсници, и всичко, което сте трупали с престъпност и измами, ще го ползва друг,а не вие , и последната ви награда- смърт - това е обещанието към, вас, изродени неверници от Този , който ви е създал , всичко ви Го е казал в книгата на Живота си - Библията - Второзаконие....Който има уши да слуша, който има очи да гледа....Айде сега, вместо да вземете Библията и да четете по малко всеки ден, да се промените , да изчистите злото и сатаната от вас, идете да "медитирате" и да служите на бесовете ...

Много религиозно се изказваш - злоба, клевети, обиди... Грозна работа.

А гняв, ...и този гняв е нищо в сравнение с този, който Бог няколко пъти ви стоварваше, вавилонски блудници и извратеняци....А да живееш сред такива изроди , е изпитание за всеки човек, който поне малко се опитва да спазва Божийте заповеди!

Ааа, имаш предвиш гневния и отмъстителен Бог на евреите... Ясно!

Няколко пъти е бил на път на ги изтреби като въшки - вземи отвори Библията и чети, виж причините защо, почни от началото и стигни до Ной, Лот, Мойсей.но прочети после и за цар Давид и сина му цар Соломон.....после и Новия Завет разбира се ...Упоритостта в злото и в това да се върши, точно обратното на десетте Божи заповеди днес е гаранция за болести, смърт, войни....Но хората са идиоти, вместо малко старание да положат, горе- долу да спазват Божийте заповеди или да се разкайват поне като ги нарушат умишлено и съзнателно , те избират да отричат Този, чийто Дъх ги кара да дишат...

за 45 години комунделите не смогнаха на това, което 25 години 'демокрация' направи - тотално опростачаване и деморализация на населението. факт. а, да. по онова време хората бяха доста по-добре информирани за религиите и вярата.

който вярва в религии е глупак

който не вярва в нищо, е парцал - накъдето го духне вятъра.

ето,даказахте,че сте глупаци.само в религии ли може да се вярва,бе глупак

Сигурно "дядо Николай" от Пловдив... потрива алчно ръце.

Дедо Ники вече е подготвил манифеста за поемането на синода. Само чака новината от ВМА.

а защо молебена да не е за бързата му смърт, че да иде по-скоро в рая при Бог? нали тоя свят бил на Сатаната! не искат горе на небето при Исуската, ами искат да живеят още по сто години тука при Сатанаилчоу :))

На сатаната му трябват доносници да пошушнат кой е бил по-черен .

"академичния параклис" Смешници!!! Приемете Бог в сърцата си, а НЕ чрез няКЪФ си факултет на СУ в Булгаристан!!! Смешници!!! Всеки бай хуй с диплома един ден може и за Бог да пише!!! Като свинете в Налодното събрание, всяка свиня - потенциален минетчия председател на американското посолство!!! Бог ще каже какво ще стане с патриарх Неофит, а мазни попове ще ЛИЦЕМЕРЯТ!!!

свидетелче, какъв вярващ си ти. нещастник, приел че 'който не е от нашата секта не е човек', и след това 10 божи заповеди, нали?

Не съм толкова мазен

Още ли има глупаци да вярват в религии... Аз лично желая да се оправи Неофит.. Всяко човешко същество е скъпо.. Но тия брадати пиявици... Един молебен за едно болно детенце как не направиха.. Как пък един свещеник от сърце не отиде в болница.. една усмивка на тежко болен да даде.. тя поне е безплатна... който иска да вярва... аз вече не съм от тея...

сме в ръцете на Бог. Отец Ангел всеки четвъртък ходи в онкологията на ВМА.

Щото не ги пускат, познай що? Погребални агенти също не пускат, познай що?

Към кой Бог да се обърнем за агент Симеонов.

Искам 15% от бюджета на синода, за да не страда вярата.хахха.за лично ползване са.

като ще се молите защо е в болница ???

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може -----> https://mub.me/bioex

а бе,попа умира,ти за виагра говориш

Скоро може Дедо Ролекс от Пловдив да стане патриарх.

Чакайте сега , от кого търсите помощ за този? Ако ще се молите , закарайте го в църквата. Ако искате лекар в болница . Да го закарате в болница ,да го спасят лекарите и после да благодарите на шефа е обидно за лекарите които са свършили цялата работа.

например в руската църква