300 полицаи втори ден в обръч около убиеца от Тулуза

Започна втори ден на обсадата на заподозрения Мохамед Мера в извършване на серия смъртоносни атаки във френския град Тулуза. Около 300 полицаи сa около сграда в покрайнините на града, където той се е барикадирал. Отекнаха експлозии. По последна информация обаче може да се окаже, че Мера вече не е жив.

Обратно в новината

Коментари - 300 полицаи втори ден в обръч около убиеца от Тулуза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много си се объркал , мойто момче. Всичко изброени от мен са части за БОРБА С ТЕРОРИЗМА. Ако искаш да включим военни тогава може да си говорим за легиона, за тюлени , за спезназ на ГРУ, за турски командоси и други елитни такива. Тях въобще не ги мешам в случая. А между другото и GAL имат по- голям опит в антитероризма от GIGN, но едва ли това ти говори нещо.

личи се че четеш в движение от гоогле.прекратявам спора, защото не ми се занимава. обнови си информацята адекватно и тогава говори.може да водят антитерористични акции но сас и делта не са полицеиски части. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

При атентати и вземане на заложници се пращат части за борба с терора. Основна е спецификата на дейността на дадената част. Има много случаи, когато точно поради намеса на чисто полицейски части става трагедия. Кoй, ако не Делта се занимавa с това в САЩ? Или пък ако не САС, кои действат в Англия? Кажи ги ? И какво да се обосновавам . Алфа, Саерет Маткал,GAL имат много по-голям опит от GIGN. A GSG-9 e създаден специално за борба с тероризма и по-нейно подобие повечето държави правят такива звена. Включително GIGN е създадено след GSG-9.

И Чакъра се опъваше на боко ама не стигна далече да го викнат да им покаже как се грЪми!:)

...Де Гол е обявил края на френския колониализъм в Алжир, намерили се хора, алжирци, които го заплашили със смърт. Един вид, не щем свобода, добре ни е така. Пуснали ги легално във Франция, направили ги метачи и шофьори и заживяли щасливи. До 89г., когато започна разширяване на ЕС. А когато се разширяваш, трябват пари за новите гладници. Като даваш на едни, не стига за други. И се почва. За да оправдаеш малоумието си, измисляш каузи-лошите капиталисти, Палестина, Авганистан, Сев.Корея и прочие. Сега тоя Мера, есента гетата в Лондон и кой знае още колко още "осъзнали" се борци за правда. Лошото е, че не подбират жертвите си. И страдат невинни.

прав си за всичко ,което си написъл ,с едно малко изключение: войната се води, ама за съжаление не се нарича война! защото както казват "на война ,като на война" и тогава има надежда тази война да се спечели. ама като нещата не се назовават с истинските им имена ,като се прикриват зад понятия като политкоректност или демократия, картината е трагична. как може демократия да се защити ,когато е нападната от примитиви дето понятие си нямат от това ,какво значи демокрация и свобода, живеят според закони от преди 15 века. тук е трагедията и безсилието на демокрацията. как може да се действа срещу френски гражданин роден в франция и притежаващ всички права на демократична страна, който обявява за свое право да живее според примитивната си религията ,позволяваща му да заколи сестра си ако има добрачни връзки с някой младеж, или да се отнася с жена си като с подчинено животно. в европа тиктака една голяма бомба с закъснител и може би е много късно нещо да се промени.

Vandov

За пръв път чета, спец. части да не смеят да атакуват 1 единствен терорист.

Французите имат ли спец части?!? Или само полицаи от Сен Тропе. Жалка нацийка са били и такава ще си останат.

французите ли нямат спец части???ебаси смешното изказване, та тяхните спец части са в топ 5 в света бре, а булгарските каде са?!!

щото не са викнали боико с гранатомета :д

Секундарник,какво би направил ББ са направо инфантилни измислици и простотии!Толкоз ли ти е плитък мозъка та не можа да напишеш нещо по въпроса ,а отново се катериш по ... на човека?

Ако се опъваш на полицията, те обстрелват с гранатомет

боико борисов до сега да беше го изкарал или би го грмнал с някои гранотомед както преди години грмнаха един дето неискаше да се предаде

всеки ще понесе последствията си

Тия ще го чакат да се предаде още един ден а той ще земе да се гръмне :-). Голям шум дигнаха спецчастите им без особен ефект.

Третата световна война бушува. Води се от ислямистки главорезеи, стрелящи на 6-годишни дечица в главата. Ислямисткия нацизъм прихвана и сред нашите неграмотни, лениви и озлобени безделници, некакени гости от Бангладеш. Помните ли брадвите им наскоро, кръвясалите очи и пиянски банди по уличиците на градовете ни? За каква демокрация става дума?! Питайте селяните на с. Мечка, на живящите около катуните ни хора, потънали в купища буклуци, питайте ни за изсечените гори и изгубената вода и въздух... Да това виновни има - управляващите неграмотници и бивши селяндури в Народното събрание, които за гласове продават нацията и ни връщат в 14-ти век.От все сърци им пожелаваме да бъдат обрани, пребити, техните жени - изнасилени, децата им - плащащи за идиотщинита на дъртите, за да разберат мъките на народа. 22 години търпим нещо, което е лесно разрешимо и поправимо, но за това хората трябва да се върнат към времето на узаптяване на тази тъмна дива и безотговорна маса, проклятието на страната ни.

Може и да се води такава война, но се води не само от ислямистите, но и от много други "цивилизовани демократи". Важното е обаче не кой я е започнал, кой я води, а КОЙ ШЕ Я СПЕЧЕЛИ.

Холивудска му работа. Май Сарко си вдига рейтинга.

Нещо така право защитниците няма ли да се намесят Да кажат че се използват нехуманни средства

Тия няма да се оправят, ами да викат инспектор Жюф...