Румен Радев: Да не забавят и проекта за новите кораби за ВМС

Очакваме да няма поредното забавяне в реализацията на проектите за модернизация на въоръжените сили, каза президентът, визирайки новите патрулни кораби.

Обратно в новината

Коментари - Румен Радев: Да не забавят и проекта за новите кораби за ВМС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един от поредните министри на "прехода" много сполучливо определи ВВС и като ЕООД.Бяха се научили- кавото си планират- точно това и да си придобият/ то не бяха витлови самолети, високотехнологични вертолети , а пак за резервните части и различните "течност и" пистата беше права и отлично пометена.Е сега нещо не се получи- "лобистите" се оказаха май по - подготвени от експертите?

Радев ти май не знаеш, какви процеси, тенденции и гимнастики се въртят в армията. Май Каракачанов ще се окаже по адекватен от тебе. Ремонти и пари за хората и справедливост. Подкрепих го и очакваш повече. Човекът не моЕ да се измъкне от аскьойското махленско мислене !

ХОДИ И ВИЖ КАКВИ ХОРА ИМА НАЗНАЧЕНИ ЗА ВОЕННИ ЛЕТЦИ , А ПРЕДИ ТОВА СА ПРИЕТИ ВЪВ ВОЕННОТО УЧИЛИЩЕ ,ПО 120 кг СА КАК СТАВА ТОВА , ДА ЛИ НЕ СТАВА ЗА ВЪПРОСНАТА ДУМА КОРУПЦИЯ , А Г -Н ГЕНЕРАЛ , КОЙ ГИ ПРИЕ ПО ЕТАПНИЯТ РЕД И ПО КАКЪВ КРИТЕРИЙ ДА НЕ БЪДА ГОЛОСЛОВЕН БАЗАТА Е КРУМОВО !

Съжалявам ,че гласувах за тоя измикяр. Той загърби всички очаквания на народа . Не го интересува референдума .Не го интересува корупцията . Не го интересува актуализацията на пенсиите .Не го интересува мизерията и социалната несправедливост ..и.т.н. Само за самолети , а сега и за кораби си бае .Стана по удобна марионетка от Цачева ...

Съжалявам ,че гласувах за тоя измикярМного удобна марио... Той загърби всички очаквания на народа . Не го интересува референдума .Не го интересува корупцията . Не го интересува актуализацията на пенсиите .Не го интересува мизерията и социалната несправедливост ..и.т.н. Само за самолети , а сега и за кораби си бае .Стана по удобна марионетка от Цачева ...

Каква ''СИМБИОЗА'' , с два кораба ?

То гробарските свине се видя че са обикновени български помияри. Като останала паплач в кочината ...

тоя тъпак само за военни приготовления мисли. Да не е в комбина с Паси. Айде бегайте в северна Корея при Ким.

Ами той проф. Чуков затова го нарита. Човече не бъди част от статуквото а се бори за хората. ревеш за армията а знаеш ли какво е вътре в нея ? Кадрова корупция, овластени ВВУЗ с хора които не са били и два петъка във войските а акъл дават. С първа категория труд и привилегии. Пропастта върху висшата армейска олигархия и войските расте. Май си нямаш представа какъв батак е вътре. В МВР същата работа. Далаверите с квартирни пари. На куцо и сакато. На хора с имоти дадени под наем, с чужди имена и т.н. Къде спите ? Много вожд, малко индианец.

Ама тоя наистина е много тъп! Обажда се постоянно като"черна станция". Седи си на гъза бе пич и се развявайте с "първата дама" ей така, течение да става.

Другарю/другарко и аз милия за родината, зная два езика, интелигентен съм, 44 години труд и то на високи позиции съм дал на тази държава, но нямам милиарди за даване. Вие има те ли ? Или и вие като Президетна ще разпъвате държавата с приказки и популизъм. Ако имаме толкова милиарди не е ли по-добре да се подобри по някакъв начин живота в България - медицина, сигурност, образование, достойни заплати за младите и задържането им в страната. Но не, ние ще даваме милиарди да плашим гаргите, а сега за да не се обидят и ВМС се появиха мераците за кораби. Може би нещо съм пропуснал, но лъжата не коментира тези щения на президента.

Като си избрахте военен летец за президент да не очаквахте, че ще се бори за съдебната система или икономиката. Разбира се, че все към шапкарството ще го влече. Айде честито още 5 загубени години.

Избрахте?????

Като не съм гласувал за него как да кажа?

се появи на политическата сцена...И простаците започнаха да го ругаят...Необразованият,посредствен човек НЕ ТЪРПИ интелигентния,знаещия,владеещия чужди езици....Президентът Радев е трън в очите на ПОСРЕДСТВЕНОСТТА....А това,че е честен и почтен човек, че милее за родината, вече просто е нетърпимо за плебса... Материалът не е лош, той направо си е ОТВРАТИТЕЛЕН....

Ителигентен????

ТЕЛЕгентен????

Какви самолети, какви кораби, какви 5 лв ??? Ние нямаме 5 лв да се пресръстим, а гусина ВЕЛИЧКО !!! Гладна кокошка просо сънува. Като дойдат неговите на власт да купуват, ама с откреднатите от тях пари ,а може и с тези дето ги пренасяше един хубавец през границата. Интересно на село президентчето е живяло в разкош и баща му е хрчил милиарди. Лесно е на общата суфра да се опитваш да гребеш с голямата лъжица. Почакай президетче, още не си заработил 1 лв с труд, за да харчиш

При герб имаме сива икономика 1/3, а в туризма е много повече. Там са парите за ново въоръжение. Иначе идва един корпус от Одринската орда (по български армия) на Турция за да изпълни натовска солидарност по ориенталски и да ..... остане завинаги.

На гол тумбак-чифте пищови! Ще пази фатмака държава на която населението избяга. Купете поне търговски кораби.Те ще са много по-полезни.

На гол тумбак. Аз идвам за справедливостта, прозрачността, хората. Хората са по-важни от железариите Румене. От нашите пари или със заеми защото хората ни живеят добре ? Не се прави на ястреб. Да се закърпи това което имаме и да се разтури модела.

просто герб не ще да спре краденето.

Тоя смешник пак за въоръжените сили ни говори, кои въоръжени сили бе, то хора не останаха в България, каква армия те гони. Нямам думи що за простотия е това.

Тоя м-а-л-о-ум....ик за какви кораби бълнува.Изс-а ги в САЩ едни сега и кораби му се прищяли хората няма какво да ядат той...

Армия до 1 процент от населението при нормална икономика в мирно време не е проблем. Това са го установили примерно преди 100 години. Вярно е, че хората няма какво да ядат, но то не е заради армията. Напротив. Армията даже помага на хората с това, че харчи половината от полагащото и се, а числеността и е под половината на нормалното и то отделно има 20 процента незает щат. Въпрос на гледна точка. Нямаш проблем -турската орда (така викат на армия турците) в Одрин лесно ще поеме защитата ни само с един от корпусите си. Само дето никога няма да се оттегли после. Щото това дето ти искаш е точно това. Махнете герб, спрете кражжбите и рекета, въведете демокрация и пазарна икономика - тогава и ние като Турция ще си позволяваме 1 процент армия.

В Ню Йорк двама президенти бяха със съпругите - Тръмп и Радев!!! Те ти го едно стъкло за самолет...

Само след Вожда. Он е с предимство

Изглежда, че някои субекти не желаят да се строят военни кораби в България. Причината изглежда е, че не харесват Президента. Умно !

Я си представи нормална демокрация и пазарна икономика с нормални доходи и 1 процент от населението армия (което е поносимо според теорията) задоволена социално и материално-технически и с въоръжение и президента Радев да и е шеф , а не пожарникарския мутрек или цвъкито , който е шеф на вътрешната комисия , а е физкултурник и по компетентност би могъл само да води физическата подготовка на мутри. Хахахаха.

А какво искаш да прави?Когато станем президентска република тогава ще видиш дали само ще приказва!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Господи, защо ни наказваш с тези идиоти-генерали, които си сложил да ни управляват, толкова ли е лош материяла, няма ли по умни хора от тези простаци?

в тиква фен на Винету.

Герберски гнусляри. Много слабо сте драскали снощи бе. Боклю и Цвоклю ще ви уволнят и тримата

Цеко Гуменката и Винету неграмотни, очакват оферта от Краварника за 45 годишни кораби с дупки.

Дай му на тоя малоумник да харчи пари - кораби, самолети, подводници... Толкова му е акъла на един фатмак.

Изключително зъл и отмъстителен човек.Радев трябва да обясни колко струва екскурзията до САЩ и имаше ли друг ръководител на делегация който да бъде придружаван от съпругата си.Толкова глупости и празни приказки изприказваха Радеви.Деса простакеса се пъчеше навсякъде а той непрекъснато и благодареше за мъдрите съвети.Невероятен цирк.

Ти бе неграмотник злобен в делегацията ли беше та знаеш какво се е приказвало и кой с кого е бил.

Троловете на суджуците да си мълчат! Колкото до статията, какво може да се очаква от Суджук партията освен да прави всичко възможно и всяка поръчка да лапнат "комисионните" или суджуккоиновете или суджука на Господарите си.

А също така и да си разкопчае ризата да покаже мъжествена окосмена гръд. И недей да издаваш заповеди кой да говори и кой да мълчи. Цървул.

Ти ще кажеш какво да прави президента -я се виж кой си!

Сега ако се съберем двете столични агитки спокойно може да бием нашата армия

С дълга брада, и камуфлаж щеше да е по-красив.

Разбира се. След като "мъдро" реши да се срещне с Клинтън и да го кани в България. След като не отиде на приема на европейските лидери. И по този начин заличи две хипотетични възможности за търсене на финансиране за оръжейните ни програми, Радев може да приказва всичко. Той вече успешно е изиграл отредената му роля на прът в колелото.

А едно време като дете бях толкова горд от техниката преминаваща през площад 9-ти Септември, макар и да бях малък. А сега, сега - нищо!

Няма СМС за военните талиги!

И след като свърши парада отивахме гордо да си вземем купоните за храна и да чакаме да ни пуснат тока и водата, докато другарите в управлението на държавата изнасяха парите на майките и бащите ни с куфари през граница, за да си купуват после заводи през офшорки. Аре стига фалшива носталгия и лицемерие.

По добре кораби да вземат да се направят тук в България само да докарат оборудване от вън ако тук няма Да ги включат в охраната на границата

Не укорявайте президента - Ненчев се похвали, че в амплоато си на министър е осигурил 2.5 млрд. лв. за изтребителите и корабите ;) Докато послушните продажници не проумеят, че хората са най-ценният капитал и докато всяка година намаляват парите за образование - тази год. е 3.6% от БВП, за следващата са планирали 3.5% и за по-следващата 3.4% от БВП. От целенасочено затъпяващата нация се очаква единствено да ги преизбира за по 1 суджук...

До дознанието на Президента на Република България Генерал Румен Радев. Днес платих застраховка "Гражданска отговорност". Забелязах, че има увеличение на цената и попитах служителката от кога е. Отговорът беше: "От лятото! Направиха го тихо!" Да, в държавата на мафията всичко се прави в пълна тишина. Увеличени са тихо хранителните продукти, цената за отопление, електричество и прочее мафиотски налози. Тук, в територията, е така! Увеличени са цените и на всички видове услуги. Тихо! Впрочем, тихо се убиват хора, продават се хора за месо и проституция, тъпчат децата ни с наркотици - направо в училищата, ограбват нас и държавата ни, заробват ни с непосилни дългогодишни държавни заеми. И всичко това в пълна тишина! Престъпността е шумна, но мафията е тиха! Това е разликата и добре я запомнете. Оръжията и бухалките бяха заменени с тотална корупция - евтино, чисто и лесно решение. Законите за корумпираните ще пишат самите корумпирани, за борба с наркотиците - дилърите, а за всичко останало - другите политически престъпниците. Видяхте и как работи съда в Несебър!!! Плява. Няма да има безкръвен преход, защото той, всъщност, не е започвал. Проблемът е, че илюзиите ни свършиха. От тук нататък който и както оцелее, но НАТО и ЕС няма да могат да спрат справедливия гняв. А него колкото го задържаш изкуствено, толкова по-кръвожаден става. Глад град не прави, но глад град събаря! И нека аз да съм лош пророк, а те да си останат идиотите с положително сугестивно мислене. След голям пожар трудно се различава кой е бил цар и кой роб. Управлява ви мафия!

Дайте да дадете. Радев е поредният празнодумец..

Всяка държава си има приоритети. В нашата по мои наблюдения, това са циганите и военните/полицаите . В тази връзка предлагам въвеждане на гарантиран месечен доход от 1000 лв. на всяко лице от ромски произход плюс безплатни комунални услуги, храна и т.н. За полицаи/военни допълнителните заплати да не се дават за всяка прослужена година,а за прослужен месец ( с тенденция в близко бъдеще да стане за всяка прослужена седмица!) . За да има средства за изпълнение на тази програма предлагам на останалите ( такива като мен и моите служители) да бъдат вдигнати данъци, осигуровки и т.н. в размер гарантиращ необезпокояваното покриване нуждите на лицата приоритет на държавата.

А бе, Радев, какво си тръгнал да се правиш на умен? Има кой да решава колко пари и за какво ще дава! Ти си бъркай в носа и не се излагай повече. По конституция ти само това можеш да правиш.

фъркатко лети в облаците да вземе да слезе на земята и да чуе че понаха да се отричат от него.

'Огромно недоволство' се надига сред кремле-ботовете - дрънчат като празни консервени кутии..

В същото време детските пари са 37 лева на дете, а стотици хиляди получават пенсии по 250 лева на месец, които ги обричат на глад и смърт. Радев вече ми е отвратителен.

Не получавам дтски - ази съпругата ми сме биби смного големи заплати според социалните - 1300 лв общо.

кака Кури го домъкна .Повтарях че е натовски генерал обаче нема кой да ме чува .На са и Слави и политолога се оттеглиха и така н\.Чакам следващия .

има нужда от мъжка подкрепа, много го тормозела баирка, щото не станала президентка и нашето момче се притичва да му помогне в тежката ситуация. бравос и хвала на таквиз хуманисти, ако че билито сака да очисти православните народи, многу му пречели във флорида и аляска, по цели нощи сънува моника - истински кошмар

Уважаеми господин Председател-Президент. За да имаме силна армия, трябва да имаме силна икономика и селско стопанство. Но Вашите учители от САЩ унищожиха икономиката и селското стопанство на България. Та за да има силна армия трябва колкото се може по-бързо България да напусне еврейските организации Еврейски съюз и НАТО.

'САЩ унищожиха'.. Няма как да са унищожили нещо което или не е съществувало или е едва кретало и произвеждало боклуци в парниковите условия на СИВ. Вижда се днес колко струва икономиката и на Рашка: газ и нефт, туйто. И то след 17 годишното гениално ръководство на слънцеликия.

Хайде стига глупости да драскаш!!!

Защо го обиждате че е прост като гъдулка? Гъдулката не е проста, а КУХА. Така че ...

Бай Мирчо не може ли да стане министър на отбраната?

Я! На Деси втория мъж се в върнал!

щото курвети внасяме от Русия,а не от Франция.И с какви бомби са въоръжени.Френските курвети нямат такива.