17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя пич прелетял през цяла Европа и великаните само го съпровождали с Ф16! Що за защита на въздушното пространство, значи всеки пишляк може да си лети насам натам те ще го съпровождат, хахаха - посерковци. Рашъните преди години окото не им трепна като разстреляха пътническия боинг на Южна Корея.

Имаме си армия, която се нарича МВР, мухахахахахах. Браво Чашков, сега остава и генерал на армията да те направят за нечуваният подвиг който си сътворил.

Води се разследване, кацането е осъществено със съдействието на МВР - това е някаква простотия журналистическа в заглавието.....

За смях станахме пак

Къде във моя град Видин е заредил този самолет? ! И това ако не е изпробване на ввС на тези натовски държави....

Наркотиците са разтоварени успешно.

Заредил във Видин и... продължил... На коя ли бензиностанция е заредил? И какво са правили през това време наблюдаващите и разследващите от МО и МВР?

натуту начи пази яку нибето на циглету ут БиГету.. ббаахаха

Че ТОЯ самолет не е ОНЯ.....

Представяте ли си колко и какви супер самальоти са били преследващи, наблюдаващи, контролиращи и нам кво си едно самолетче ,което струва не повече от 7500 евро.....Те утре ще бранят и срещу някой делтапланер тъпаците ненаситни..... ба го и в натото и отановците.....

Ама аз питам: де ги хората от самолетчето? Нали ги съровождали? А им избягаха .... Големи смешници сме, ей!

Ние не сме ли го прихванали с 2-3 чертежа на Ф16, че като гледам изявлението на МО, Миговете ни не са имали чистачки на прозореца…

От кога дъждът, макар и проливен, е хидро явление?

Ето ви пример за подобна грешка станала преди няколко години. Руски Су-24 бомбардира в Сирия край границите с Турция. Турски изтребители Ф-16 го предупреждават многократно че ще навлезе в тяхна територия и ще стрелят, руският самолет не отговаря нито веднъж. После той влиза за 1-2 минути в турското въздушно пространство и турските полити го свалят. Самолета пада в Сирия. Единият руски пилот е убит във въздуха, а другият е пленен. Русия къса отношения с Турция, не след дълго Ердоган се извинява и предлага компенсация за загиналите. Формално правото е на страната на Турция, но се случва обрат.

БУНАК!

Унгария, Румъния дигат BBC, изтребители, Мигове, Фки и нищи- това си лети. В България дедо Господ с едина буря го сваля.

Правилно цивилен самолет с пътници на борда се сваля много трудно и последиците са много тежки.

Е що не кажете кой е бил в самолета , много тайнствено . Джони Деп ли?

Том Круз, маркетингов трик за презентация на новия Топгън.

Дано не са кацнали до Коиловци, че ни самолет ще остане, ни пилоти ще намерят.

къде е това село в северозападна Бразилия ?

_stankow

Тоест всички други страни са имали с какво да го съпровождат, а нашите ВВС - не са имали. Ами онези Ф-35, дето ги храним и поим, нали те щяха да ни пазят ? Защо не са излетели ? Нали уж, таквоз, "съвместен еърполисин", "съюзничество" и прочие лицемерности ?

имаме Миг - ове дето самите летци им викат "летящи ковчези"

Изтъркан лаф, пич. Други са летящите ковчези, и са хамерикански. Летящ тъпанар!

не изтъркан лаф а истина помниш ли преди 1 г. кво стана при учения край Шабла

А помниш ли как малко преди това при едни учения в Японско море един Ф35 се "скачи" с океана?

Мдаа за туйне кацнал в бг щот нашите ВВС са го преследвали инорихванали с касови бележки за изтребители. Виждате ли колко мощно оръжие е счетоводството и икономиката.!!!

Преди цял кораб акустира на брега без да го види никой и си стовариха каквото трябваше, сега пък самолет кацна някъде и докато го локализират вече са разтоварили каквото има да се стоварва. Не ми е ясно тази армия какво прави и за какво я поддържаме. Явни нито бежанци пеша или с камиони можем да спрем, нито кораби по море нито самолети по въздух.

Интересно що отделяме 2% от бюджета за армията за отбрана и охрана на границите, като с и без нея е яшвсе същото? Пи-добре да се пренасочат другаде тези 2% бюджет.

Защо не е свален? Ако изобщо всичко това е истина!

Едни търтеи в щаба взимат по 3500лв на месец и си клатят краката, а Кокорчо каза че ще им вдигне заплатите с още 20%. Е за това сме на това дередже - заплатите се вдигат на тези, които гласуват под строй, а не на тези, които произвеждат нещо за страната!

Това самолета на Лавров ли е?

Задействали са българските ВВС? Тези разбраха днес от сутрешния блок, че няк'ъв самолет е летял над Европа. Армия, в която половината са бременни, една трета с хемороиди и 90% със сериозно ЗАТРЛЪСТЯВАНЕ. Били се задействали!

задействали са се, как не - обадили са се на завода да ускори производството на Ф16, че имат самолет да прехващат...

тази приказка е явно за дебили или за деца от детската градина... Самолет без никакви данни за полета си, без да отговаря на никакви предупреждения, при това от военни самолети на 4 държави, ей-така, спокойно си се рее в небето, минава 4 граници, 4 въздушни пространства, без да се знае какъв е, кой е вътре, какво вози, накъде отива, и опааа... кацнал си спокойно у нас... Е, това вече е най-голямата шега за последните години... Имаме достатъчно примери в близка и далечна история, когато дори големи пътнически самолети с стотици пасажери там са сваляни безмилостно, само защото не отговарят на сигналите или защото са нарушили с няколко километра въздушното пространство на дадена държава, вкл. у нас...

Вероятно са имали разрешение да го свалят ако тръгне да напуска границите на ЕС, но като цяло пилотите са проявили мъдрост само да го съпровождат. Много често такова поведение се дължи на аматьорски грешки повече околкото на злонамерено и воените пилоти са свикнали.

А тощото Сърбия е в ЕС, нали?

Да ве в 4 държави го прехващат и точно пилотска грешка. как тъй не се сетил да се обади поне на един диспечер на авиокула? Това ням как да стане неумишлено.!

Трябва да се свърже с диспечер, трябва да има предварително одобрен план на полета и още доста неща, но това е живота и стават грешки. Сега няма да се измъкнат от разследване, глоба и/или отнемане на лиценз.

Цял кораб акустира на скалите край нашето море, след като 2 часа са го гледали как плава към брега. Въпроса и в двата случая е какво е доставено.

Минал е 4 държави и ни една не е реагирала? Да не говорим че в БГ въздушното пространство се пази от холандци, испанци и незнам кви още, а самолета тепърва са го локализирали къде е кацнал?!!! Ще рече човек че в жунгла живеем. Явно доказателство за това колко е адекватен европейският съюз..наще си ги знаем.

Напротив, реагрирали са всички. Това че не е свален е по-добрия вариант.

Като чета къде е минал в румънско, при нас е влязъл някъде около Козлодуй.

Браво, кацнал е в държава която е "Off the grid" тук няма как да го намерят. Навремето Jesse Ventura в такава държава мечтаеше да живее. Все към Мексико го влечеше... Ако искате да разберете какво точно е станало със този самолет, пуснете си в youtube песента 100kila - El trafficant има клипове как се приземява, как се посреща, и какво се продава :-) К--к-к-кой бях аз....

Защо не е свален веднага нарушителя, явно са прекарани наркотици? Още повече, че пилотът запазил радиомълчание.

Ама разбрахте ли от статията, че нашето МО ни обяснява как, кога и колко самолетът е летял по ЕврОчанско, а не знаят къде BG е кацнал! Българийо, милааааа? ПС Ама разтурвайте я таз Българска армия, бре! Каква полза от нея???? По-добре да я нема. Щото и без това я нема никаква; само пари трошим по нея. Ама вие представяте ли си какво значи самолет нелегално да кацне в БГ. И никой да не знае кога и къде е кацнал. И да разчитаме на МВР да издирят самолета. Българийо-о-о????

Браво на Рашков. Ще ни липсва, като шеф на МВР.

Спокойно не е Смарт.

Сармат ли искаше да кажеш?

Добре, че е кацнал, че сега като ги забухаме с чертежите по главите, ще им покажем силата на българските ВВС.

Така не съм се смяла...ххахахахаха .. Унгарците всижналш самолети, румънците вдигнали самолети, а ни ги чакаме да кацнат и бой с чертежите ....Хахаха

Като нямаме ВВС, имаме си МВР

Защо довлееохте тия натовски боклуци да им берем разноските, нали за да ни охраняват? Сега, ако имаме мъжко правителство/ ама имаме само путки/ всички натовци вън! Без тях ще се оправим по- добре!

Само с трафик на дрога и хора се занимават.

Брендо, добре дошъл на родна земя!

или Божков

Да се смееш ли???? Да плачеш ли???? ПС Не е истина. ППС Какво МВР. бре! Как МВР! ПППС Бре, хора, даваме ли си сметка кой и как ни управлява.

Лавров?

Пудра!

Поради лошите атмосферни условия и проливния дъжд не е могло да се локализира мястото на кацане, а МВР е разгърнало силите си днес в издирваме на летателния апарат в предполагаемия периметър на приземяване. След успешно реализиране на издирвателните действия министерството ще изнесе подробна информация за точните координати.

в Канада! Планират евакциятаия на Киро-тъпчото ;)

Мирише на пренос на дрога... И не е ясно къде са нашите служби при кацането...

Почесват си шкембетата някъде на сянка! Нещо ново да се случва?

при нас нема не искам , нема недей , кацаш и те това е

хахаха, съпровождали, прехванали, пък не знаят къде е кацнал. В задния двор на тиквата.

военна тайна е глуперс

Как така е кацнал и със съдействието на МВР? Те какво са го правили?

По високоговорителя са му наредили

Никой не успя да го хване, освен нас :-)

Тук само пудрата са "хванали"

В България самолета е намерен по обявите от монтанско в OLX за касетофонче и други авиочасти за този модел.

Еърполисинг , дрън-дрън ярина. Специална поръчка на СиАйЕй съпортинг бай Ънкъл Сам.

Лавров на Божурище,-Калотина,-Белград.

Колко дрога прекараха?

А защо "хидро-метеорологични"? Това кораб ли е било? Може би хидросамолет?