Мнозинството от австрийците подкрепят ветото срещу приемането на България и Румъния в Шенген

Канцлерът Карл Нехамер защити укрепването на оградите по границите на ЕС срещу нелегалната миграция

Обратно в новината

Коментари - Мнозинството от австрийците подкрепят ветото срещу приемането на България и Румъния в Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо ново от фашагите.

Ама те австрийците винаги са били срещу България въобще като държава. Все пак направиха компромис като вкараха един случаен алкохолик за цар на Територията.

Тия със задължителното бодене изобщо не ме касаят. Колкото по-бързо се махнем от тоя пропаднал съюз толкова по-добре. След 2 поредни членства в разни съюзи трябва вече да ни светне че не ни трябват никакви съюзи. Ае стига са ни оправяли големите братя.

Дреме ми какво мислят австрийците за България и българите!

А ма тия австрийци от къде на къде ще ни карат да опъваме огради с комшиите си, а ни натрисат урки без да ни потат. Да си турят огради с Унгария и Словения да видят хубу ли ще им е? И за да им е още по гадно да пуснат руснаци и да им раздават помощи от жилища до пенсионни фондове.

И аз не влизам вече в илата на пазар и не зареждам в трите букви гориво!! Малко, но от сърце!

Разчитат на евтина работна ръка за старческите домове от Румъния и България и инженерите на Меркел, които от години са на социални и системата почна да буксува, защото робите от Източния блок свършиха, ония на социал и има липса на персонал в абсолютно всички сектори и с тоя Шенген си резнаха окончателно достъпа до евтина работна ръка. Масово инженерите идват от Италия, ама кой да им каже на тия австрийски кратуни

Жо каза по повод тия неща с България и Шенген, че българите /имало и такива/ са много малък, но за сметка на това много прост народ. А и една част от тях /наши хора евроатлантици/ и адски неблагодарни А още Жо спомена, че в центъра на столицата им София /от както им е столица/няма улица, дето не е именувана на руснак. И те така те от 1878-ма та те до сега..... Седя и се чудя кви ора са тия.....А австрийците са шакяр - наши киндери

Разни европаразити са побъркани отдавна. Пуснаха милиони от кол и въже, но не се чу да има депортации или наказания за нелегалните, обаче за да получиш членство в Шенген, или пари за възстановяване и не знам какво още, ти поставят условия, а уж всяка страна е пълноправна и равнопоставена членка. Двуличие та дрънка.

Всички вече разбрахме, че Шенген е една престъпна организация, в която Германия и Франция печелят стотици милиарди годишно, а останалите дуат супата.

Да предложиш на тълпата лумпени нещо ефектно, бой, насилие, гонене на малцинства и на тъмнокожи винаги ще ти се отплати с популярност, ни това е близо до расизма! Австрийците трябва да бъдат наказани с бойкот на стоки и услуги! Никакви ски в Австрия! Тези типове ни мразят агресивно!

Голяма услуга ни правят австрийците. Всяко по-тясно обвързване с ЕС трябва да бъде сложено на стенд бай защото ако самоубийствената политика на ЕС продължи, катастрофата е неизбежна.

Нашите "приятели" от ЕС нещо не ни искат в Шенген. Питам се какво правим ние в този ЕС ? ЕС на две скорости и за съжаление ние сме във втората скорост,тоест държава втора ръка. Какво да правим щем не щем ще сме там дащото нашите крадци наречени политици не направиха нищо за развитие на българската икономика с парите дадени им от ЕС,а ги откраднаха. Сега без никаква икономика ще подсмърчаме като циганчета и ще нагаждаме отново ръка към ЕС за милостиня,която я наричат "еврофондове за възстановяване и развитие". Без тази помощ ще сме напълно загинали,но едва ли ЕС ще иска да ни издържа безкрай. Единствено Орбан с дадените му пари си оправи икономиката и за това сега може да се противопоставя на някои решения на ЕС.

Мнозинството от българите подкрепяха ветото срещу приемането на Македония в ЕС, но.... това нямаше никакво значение.

лицемерни копеленца. Когато ги канеха да дойдат нямаше проблеми. Сега като видяха ,че са мързеливи и чакат на социални помощи друга песен пеят. Сега има проблем. Много е яко за тях ние да си изпълняваме задълженията все едно сме в Шенген , но за привилегиите да чакаме . Ми не е ок така. Ако не ни пуснат и догодина отваряме границите и да ходят през Сърбия през Харватия, да ги видим хърватите как ще се справят

ветото беше за започване на преговори. За приемането пак ще имаме право на вето . Но може и да ни пре.бат и да не е нужно всички да са съгласни, а само 2/3-и.

без Билла и ОМВ. Як бойкот в БГ, нормално е.

Факт. А знаеш ли защо?

територия. Няма къде да се набутат милионите мигранти от цял свят. Помисли си, как би се чувствал ти, ако милионни тълпи плъзнат по улиците?

ЧЕ АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНО ТРОЯНСКИЯТ БЛЯДСКО-ТУРСИ КОН Е БЛОКИРАН КЪМ ДОСТЪПЪТ СИ КЪМ ЕВРОПА ! ВИЖДА СЕ КАКВИ ПОДРИВНИ ДЕЙСТВИЯ ПРАВИ РОБСКАТА ВИЛЕАТНА ГУБЕРНИЯ И КАКЪВ ЯК ДЕМАРЖ В ТУРЦИЯ..."ПРИ СУЛТАНА" : - ТУРЧИНА РАЗРЕШИ В ТУРЦИЯ ДА СЕ ВЛИЗА САМО С ЛИЧНИ КАРТИ - МУНЧО ХОДИ МИНАЛА СЕДМИЦА НА БЕЛО СЛАДКО - ОНЯ МУТРА ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА И ТЯ ХОДИ - ВКАРВА БЛЯДСКА ГАЗ ПРЕЗ ТУРЦИЯ - ТОЯ ВЪНШНИЯТ МИНИСТЪР- СМЕШНИК, И ТОЙ ХОДИ ДО РЯЗАНИТЕ - ЩЯЛ ДА ПАЗИ "ГРАНИЦАТА НА ЕС" ...ТОЙ СИ МИСЛИ ОЩЕ ЧЕ Е ЧАСТ ЕС ! БЛОКАЖЪТ Е ТОЧЕН И ПРАВИЛЕН! СЕГА БЛОКАЖ И ЗА ЕВРОТО И ИЗРИТВАНЕ НА НАТЕРИТОРИЯТА В АНАДОЛО-СИБИРСКАТА КОЧИНА !

Само ни използват да спираме мигрантите. Да си ги спират те.

БЛЯДКСАТА ГАЗ И НЕФТ, ЩО НЕ ГИ БОЙКОТИРАШ ?!

Добре де! Тоя какво предлага, какво ни казва всъщност. Че иска да разквартирова постоянно австрийски сили по границата , нашата граница? Или аз пак нещо не разбирам? Абе тия що не си ЕПМ. Ние суверенна държава ли сме или територия?

ОМВ са унгарски евреи от Австрия.

в тези игри. Защо да страдаме ние, обикновените хора?!

Тоя "хуманизъм" в крайна сметка ще затрие Европа, като това което е..... или по-скоро беше. Минните полета и картечните вишки са лесно и трайно решение, но не - не е хуманно. Като се напълни с достатъчно пришълци вече ще е късно. То вече е късно.

Това със започването на преговори и след това приемане е малко като вица - "не се дърпай, няма да ти пъхна целия, само връхчето..." Важното в случая е, че няма връзка между желанията на гласоподавателите и действията на т.н. "политически представители" в Народното събрание. След като нямаше връзка първия път, защо очакваш че втория път ще е по-различно? Това което тази статия показва е че в Австрия е по-различно.

"СУВЕРЕННА" КОЧИНА СИ ТЕ ВЕ ... КАТО ДЪРЖИШ 140 ГОДИНИ ЧУЖДА ПАМЕТНИК ПРЕД ПАРЛАМАТА СИ ! НЕ СТАВМЙ СМЕШАЕН НЕ САМО, ЧЕ СИ "СУВЕРЕНЕН", АМИ ЧЕ ИЗОБЩО СИ НЕКВА "ДЪРЖАВА" !

отиди си изпий стимулантите, не забравяй и транквилизаторите, да балансираш, ще си изпаднал в криза. Поискай от джи пи то, направление към ДПБ Св. Иван Рилски да те спабилизират преди празниците. Да разбирам , че преди такива големи празници , състояния като твоите се обострят и не си виновен ти, но поне направи услуга на близките си и си пий медикаментите.

Изплюха се върху България. За нас са само трохите от масата. Те са ни господари. Това ли искаме?

Аз подкрепям транзитен коридор за бежанци от българската граница до Австрия и тогава ще ги видим тези фашисти какъв ще го дървят ?

Едно референдумче за Еврото и Шенгеня !

В Румъния директно им лепят на вратите на банките, суперите и бензиностанциите надпис, че са вражески и народа не влиза…. Горд народ са румънците, а днес по Цариградско гледам на австрийска и холандска бензиностанция по 2-3 коли зареждат….. ами не е Ок това! Сервилност….

Референдумче ма изборите. Видя се добре. Бягай с тъпата пропаганда.

Шенген е нашето окончателно заробване! Като тия нещастнижи на запад ли искаме да станем? Безполови,слаби,извратеняци!

2022-12-18 19:18:29 Гатю (нерегистриран) Едно референдумче за Еврото и Шенгеня ! ---------- КЪВ РЕФЕРЕНДУМ ЩЕ ПРАВИШ ТИ БЕ ,КАТО ВЕЧЕ ТИ ПОСОЧИХА ВРАТАТА, КАТО - НЕГОДЕН! ТИ ВСЕ ОЩЕ СИ ВЪОБРАЗЯВАШ, ЧЕ СИ ЧАСТ ОТ ЕС, АЗ ОБАЧЕ ТВЪРДЯ, ЧЕ НЕ СИ !

Яжте ми мъдете русофили. Скачайте в морето и плувайте към крым!!!!!!?!!! Селска паплпч

Защо ли?

А ти във Виена ходил ли си ,да видиш те какъв паметник имат?

Явно като на пуснат в Шенген България ще стане африканска Република

Докато не се изравним по доходи, манталитет и по всичко друго,за което се сетите-ще бъде така.

Да осигурим коридор до тяхната граница и да видим как ще се справят. Същата работа бе и с руснаците, навремето, уж сме равни, ама те по-по.

А австрийците какъв паметник имат във Виена на съветската армия.

Не е по темата , ама горивото им съвсем не струва - ако решите, както и румънците спокойно може да си заредите друго , по-хубаво гориво .

Ние ги пазим, те се дървят и на всичко отгоре убивайки наши граничари и полицаи подскачат защо стреляме.

а къде е EVN .

За разлика от българските медии и политици, австрийските журналисти и политици не съобщават от сутрин до вечер, в ЕС, проблемите на Австрия. Те си остават вътрешни и обществото се опитва да ги реши. Докато българският президент и премиер от ПП, информираха при всеки удобен случай европейските лидери, каква корумпирана страна е България. Удряйки по политическите си опоненти, те нанася ха удър по държавата си. Как тогава очакват да ни пуснат в Шенген?

Невъзможно. Ние сме мулти култи държава. Като САЩ,

еврозоната е нашето окончателно откачане от лапите на рассия - за това така квичат на умрело русофилистиците.

или тукашното? В техните бензиностанции е хубаво.