Мнозинството от австрийците подкрепят ветото срещу приемането на България и Румъния в Шенген

Канцлерът Карл Нехамер защити укрепването на оградите по границите на ЕС срещу нелегалната миграция

Обратно в новината

Коментари - Мнозинството от австрийците подкрепят ветото срещу приемането на България и Румъния в Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди малко имаше интервю с руснак-кмет на Мариупол в изгнание, който помага на руснаци от окупираните области, които не са съгласни с политиката на ПУТИН, да избягат от Украйна. Той им помагал да избягат в Румъния и ...вече не им помагал да имигрират в България, защо ли така?

Горките румънци, изгоряха заради крадливият бибитко...

"52 процента от австрийците одобряват наложеното от Нехамер вето срещу приемането на България и Австрия в Шенгенското пространство". Не беше ли Австралия вместо Австрия?

Тея ебалници ни затвориха повечето предприятия и си откриха пазар за тяхните стоки последно качество... Тове ин беше целта!!

Разбрахте ли че западна Европа не иска източна Европа а иска африканци и мюсюлмани за да ги интегрират в Европа

Циганско-мюсюлманския кенеф Булгаристан няма място в педерасткия шенген.

хуй сплескан !! забрааиха теб да питат вьшко

Отрязва територии от българските земи, населени с по 80-90% българско население като ги подаряват на съседите ни! Скапаните австрийци са виновни за геноцида извършван от съседите на България над коренното българско население в тези земи! И тия малоумници ще ми говорят за цивилизация!

Е, що така едностранно бе Миме, нали договорът е Австрия и Русия, що само австрийците да са скапани и виновни?

ААААА, всичко е политика. Що не си кажете, че народът ви е обработен от телевизиите и вестниците ви? Показвате ли снимки и материалчета на народа си за крадци- цигани, наречени български граждани? Показвате ли екзотика с тъмни, беззъби и рошави граждани в България на каруци ? Има ли Австрия интерес в транспорта ? Пречи ли ви нашия транспортен бизнес, който Макрон поде унищожението му? Невлизането в Шенген ще го доубие, заради такси и забави. Искате ли да возите стоките от Ротердам - най-голямото пристанище на Европа ? Аааааа ние не пасем трева. И Нидерландия не ни пускала. Ахаааа, разбрахме ! А нали сами си казахте, че мигрантите влизали през Хърватия! Тях защо ги приехте в Шенген? Тяхната граница ще я прегледате ли? А публикувате ли материали колко фирми австрийски има в България? Някакви цифри, колко печалба смучите от България публикувате ли ? А анкетираните знаят ли, че тук са вашите : ОМВ, Била заводите на Кнауф, Баумит, Рьофикс, Кроношпан,....????? А преди години - Мтел, Тондах керемиди, Винербергер тухли ......????? А казахте ли на анкетираните, че плащате по 250 евро на работещите в Била до преди пандемията и по 50-60 лв купонче за стоки пак от Била ? А в Кроношпан на работниците по колко плащате? По 300 евро или ? Плащате ли им вредни? Работещите в Германия, дишащи алдехиди ги пенсионират след 7 години стаж ! А вие ? Една кофа мазилка на Баумит Нанопор за 7 м2 струваше една пенсия, а една кофа фасадна боя вече струва минимална заплата. Това знаят ли го австрийците ? А като смучите от нас

А като смучите от нас, що никъде не сме видели една пързалка и една катерушка с каучукова постелка да подарите в някоя квартална градинка ? Или на паркинг на Била, докато единия родител пазарува + И като сте такива големи борци за ред и права, кои са Била да раздава карти срещу въпроси с най-подробни лични данни ? Име, адрес, етаж, номер ап., колко члена живеят, телефонен номер ? Тази идеална информация за крадци контролира ли се в кой попада ?

България 500 г бе рязана до корен за да съществува Европа! С неприемането на България и Румъния, Австрия куриерски подиграва на Русия за Балканите.

Що набутваш и Русуя в темата?

Коляно за набодените австрийци...

Незнам защо турците ни блокират !Някой май е щипнал някоя къдтнъ

"В новата си родина Щраус-син се шегува с австрийците, че те като народ са неуспешен опит на унгарците да станат германци."

Голяма част от австрийците са нацисти. Срам, че сме им били съюзници по време на двете световни войни. То с такива съюзници неслучайно сме се докарали до национални катастрофи.

Да ме извинява канцлерът Нехамер, ама като управлява Австрия, що си мисли, че е с два чифта мъ...? Само да му напомня, че прехвалената му държава е издънка на империя, влачила от половин Европа каквото и се хареса. И в съвсем недалечно историческо минало управлявана от световни изроди, като Мария Терезия, например. Да не говорим за ефрейтора с мустачките, дето е от тяхното котило.

Зависи какво им втълпяват. Пропаганда навсякъде. Но са прави, че влезнем ли в Шенген, вероятно огромен поток от мигранти ще мине от тук. Но въпросът е, тръгнали мигранти, ако не могат да преминат, дали ще спрат или само се отлага или променя пътят. Лошата слава да не тръгват и минават от тук, може да е от полза.

Естествено, че ще подкрепят! Представата за българи и румънци им идва от налазилите ги наши и румънски брачеди и автоджамбази

Австрийците ДГД. Щом не им харесваме, да си правят отворени граници с Франция, дето от 11 завършили мача на финала на СП с Аржентина, 10 бяха църни. Сигурно, тези, дето са ги докарали да станат французи са минали през нашите граници.

Католиците никога няма да приемат в Шенген православна държава ! Другия път ще измислят друга причина !

Щом предпочита ислямистка сган от Африка и Пакистан, няма лошо. Да си я чуват.

Гърция?

И с бежанците както и с ромите, западняците нямат решение. Само изисквания към България.

в огромната си част на запад свързват българите с мангалите ,защото са виждали само тях. Няма как да ги виним ,че се държт така , просто виждат най-гадното от нас - мангустите в действие

Не е по темата , ама горивото им съвсем не струва - ако решите, както и румънците спокойно може да си заредите друго , по-хубаво гориво .

За разлика от българските медии и политици, австрийските журналисти и политици не съобщават от сутрин до вечер, в ЕС, проблемите на Австрия. Те си остават вътрешни и обществото се опитва да ги реши. Докато българският президент и премиер от ПП, информираха при всеки удобен случай европейските лидери, каква корумпирана страна е България. Удряйки по политическите си опоненти, те нанася ха удър по държавата си. Как тогава очакват да ни пуснат в Шенген?

или тукашното? В техните бензиностанции е хубаво.

Да осигурим коридор до тяхната граница и да видим как ще се справят. Същата работа бе и с руснаците, навремето, уж сме равни, ама те по-по.

Ние ги пазим, те се дървят и на всичко отгоре убивайки наши граничари и полицаи подскачат защо стреляме.

Докато не се изравним по доходи, манталитет и по всичко друго,за което се сетите-ще бъде така.

Невъзможно. Ние сме мулти култи държава. Като САЩ,

Явно като на пуснат в Шенген България ще стане африканска Република

Защо ли?

Яжте ми мъдете русофили. Скачайте в морето и плувайте към крым!!!!!!?!!! Селска паплпч

2022-12-18 19:18:29 Гатю (нерегистриран) Едно референдумче за Еврото и Шенгеня ! ---------- КЪВ РЕФЕРЕНДУМ ЩЕ ПРАВИШ ТИ БЕ ,КАТО ВЕЧЕ ТИ ПОСОЧИХА ВРАТАТА, КАТО - НЕГОДЕН! ТИ ВСЕ ОЩЕ СИ ВЪОБРАЗЯВАШ, ЧЕ СИ ЧАСТ ОТ ЕС, АЗ ОБАЧЕ ТВЪРДЯ, ЧЕ НЕ СИ !

Шенген е нашето окончателно заробване! Като тия нещастнижи на запад ли искаме да станем? Безполови,слаби,извратеняци!

еврозоната е нашето окончателно откачане от лапите на рассия - за това така квичат на умрело русофилистиците.

В Румъния директно им лепят на вратите на банките, суперите и бензиностанциите надпис, че са вражески и народа не влиза…. Горд народ са румънците, а днес по Цариградско гледам на австрийска и холандска бензиностанция по 2-3 коли зареждат….. ами не е Ок това! Сервилност….

Едно референдумче за Еврото и Шенгеня !

Референдумче ма изборите. Видя се добре. Бягай с тъпата пропаганда.

Аз подкрепям транзитен коридор за бежанци от българската граница до Австрия и тогава ще ги видим тези фашисти какъв ще го дървят ?

То хубаво за коридора...ама нямаме обща граница с родината на Хитлер и Ото Скорцени

Изплюха се върху България. За нас са само трохите от масата. Те са ни господари. Това ли искаме?

не е важно кокво искаме , а какво заслужаваме .

Тоя "хуманизъм" в крайна сметка ще затрие Европа, като това което е..... или по-скоро беше. Минните полета и картечните вишки са лесно и трайно решение, но не - не е хуманно. Като се напълни с достатъчно пришълци вече ще е късно. То вече е късно.

Добре де! Тоя какво предлага, какво ни казва всъщност. Че иска да разквартирова постоянно австрийски сили по границата , нашата граница? Или аз пак нещо не разбирам? Абе тия що не си ЕПМ. Ние суверенна държава ли сме или територия?

"СУВЕРЕННА" КОЧИНА СИ ТЕ ВЕ ... КАТО ДЪРЖИШ 140 ГОДИНИ ЧУЖДА ПАМЕТНИК ПРЕД ПАРЛАМАТА СИ ! НЕ СТАВМЙ СМЕШАЕН НЕ САМО, ЧЕ СИ "СУВЕРЕНЕН", АМИ ЧЕ ИЗОБЩО СИ НЕКВА "ДЪРЖАВА" !

отиди си изпий стимулантите, не забравяй и транквилизаторите, да балансираш, ще си изпаднал в криза. Поискай от джи пи то, направление към ДПБ Св. Иван Рилски да те спабилизират преди празниците. Да разбирам , че преди такива големи празници , състояния като твоите се обострят и не си виновен ти, но поне направи услуга на близките си и си пий медикаментите.

А ти във Виена ходил ли си ,да видиш те какъв паметник имат?

ЧЕ АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНО ТРОЯНСКИЯТ БЛЯДСКО-ТУРСИ КОН Е БЛОКИРАН КЪМ ДОСТЪПЪТ СИ КЪМ ЕВРОПА ! ВИЖДА СЕ КАКВИ ПОДРИВНИ ДЕЙСТВИЯ ПРАВИ РОБСКАТА ВИЛЕАТНА ГУБЕРНИЯ И КАКЪВ ЯК ДЕМАРЖ В ТУРЦИЯ..."ПРИ СУЛТАНА" : - ТУРЧИНА РАЗРЕШИ В ТУРЦИЯ ДА СЕ ВЛИЗА САМО С ЛИЧНИ КАРТИ - МУНЧО ХОДИ МИНАЛА СЕДМИЦА НА БЕЛО СЛАДКО - ОНЯ МУТРА ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА И ТЯ ХОДИ - ВКАРВА БЛЯДСКА ГАЗ ПРЕЗ ТУРЦИЯ - ТОЯ ВЪНШНИЯТ МИНИСТЪР- СМЕШНИК, И ТОЙ ХОДИ ДО РЯЗАНИТЕ - ЩЯЛ ДА ПАЗИ "ГРАНИЦАТА НА ЕС" ...ТОЙ СИ МИСЛИ ОЩЕ ЧЕ Е ЧАСТ ЕС ! БЛОКАЖЪТ Е ТОЧЕН И ПРАВИЛЕН! СЕГА БЛОКАЖ И ЗА ЕВРОТО И ИЗРИТВАНЕ НА НАТЕРИТОРИЯТА В АНАДОЛО-СИБИРСКАТА КОЧИНА !

в тези игри. Защо да страдаме ние, обикновените хора?!

без Билла и ОМВ. Як бойкот в БГ, нормално е.

БЛЯДКСАТА ГАЗ И НЕФТ, ЩО НЕ ГИ БОЙКОТИРАШ ?!

ОМВ са унгарски евреи от Австрия.

а къде е EVN .

лицемерни копеленца. Когато ги канеха да дойдат нямаше проблеми. Сега като видяха ,че са мързеливи и чакат на социални помощи друга песен пеят. Сега има проблем. Много е яко за тях ние да си изпълняваме задълженията все едно сме в Шенген , но за привилегиите да чакаме . Ми не е ок така. Ако не ни пуснат и догодина отваряме границите и да ходят през Сърбия през Харватия, да ги видим хърватите как ще се справят

Само ни използват да спираме мигрантите. Да си ги спират те.

Мнозинството от българите подкрепяха ветото срещу приемането на Македония в ЕС, но.... това нямаше никакво значение.

ветото беше за започване на преговори. За приемането пак ще имаме право на вето . Но може и да ни пре.бат и да не е нужно всички да са съгласни, а само 2/3-и.

Това със започването на преговори и след това приемане е малко като вица - "не се дърпай, няма да ти пъхна целия, само връхчето..." Важното в случая е, че няма връзка между желанията на гласоподавателите и действията на т.н. "политически представители" в Народното събрание. След като нямаше връзка първия път, защо очакваш че втория път ще е по-различно? Това което тази статия показва е че в Австрия е по-различно.

Нашите изтъргуваха удобрението на плана за възстановяване с махането на ветото. Франция натисна здраво и нашите подадоха.

Нашите "приятели" от ЕС нещо не ни искат в Шенген. Питам се какво правим ние в този ЕС ? ЕС на две скорости и за съжаление ние сме във втората скорост,тоест държава втора ръка. Какво да правим щем не щем ще сме там дащото нашите крадци наречени политици не направиха нищо за развитие на българската икономика с парите дадени им от ЕС,а ги откраднаха. Сега без никаква икономика ще подсмърчаме като циганчета и ще нагаждаме отново ръка към ЕС за милостиня,която я наричат "еврофондове за възстановяване и развитие". Без тази помощ ще сме напълно загинали,но едва ли ЕС ще иска да ни издържа безкрай. Единствено Орбан с дадените му пари си оправи икономиката и за това сега може да се противопоставя на някои решения на ЕС.

Голяма услуга ни правят австрийците. Всяко по-тясно обвързване с ЕС трябва да бъде сложено на стенд бай защото ако самоубийствената политика на ЕС продължи, катастрофата е неизбежна.

Да предложиш на тълпата лумпени нещо ефектно, бой, насилие, гонене на малцинства и на тъмнокожи винаги ще ти се отплати с популярност, ни това е близо до расизма! Австрийците трябва да бъдат наказани с бойкот на стоки и услуги! Никакви ски в Австрия! Тези типове ни мразят агресивно!

Факт. А знаеш ли защо?

Всички вече разбрахме, че Шенген е една престъпна организация, в която Германия и Франция печелят стотици милиарди годишно, а останалите дуат супата.

Разни европаразити са побъркани отдавна. Пуснаха милиони от кол и въже, но не се чу да има депортации или наказания за нелегалните, обаче за да получиш членство в Шенген, или пари за възстановяване и не знам какво още, ти поставят условия, а уж всяка страна е пълноправна и равнопоставена членка. Двуличие та дрънка.

Жо каза по повод тия неща с България и Шенген, че българите /имало и такива/ са много малък, но за сметка на това много прост народ. А и една част от тях /наши хора евроатлантици/ и адски неблагодарни А още Жо спомена, че в центъра на столицата им София /от както им е столица/няма улица, дето не е именувана на руснак. И те така те от 1878-ма та те до сега..... Седя и се чудя кви ора са тия.....А австрийците са шакяр - наши киндери

А австрийците какъв паметник имат във Виена на съветската армия.

Разчитат на евтина работна ръка за старческите домове от Румъния и България и инженерите на Меркел, които от години са на социални и системата почна да буксува, защото робите от Източния блок свършиха, ония на социал и има липса на персонал в абсолютно всички сектори и с тоя Шенген си резнаха окончателно достъпа до евтина работна ръка. Масово инженерите идват от Италия, ама кой да им каже на тия австрийски кратуни

И аз не влизам вече в илата на пазар и не зареждам в трите букви гориво!! Малко, но от сърце!

А ма тия австрийци от къде на къде ще ни карат да опъваме огради с комшиите си, а ни натрисат урки без да ни потат. Да си турят огради с Унгария и Словения да видят хубу ли ще им е? И за да им е още по гадно да пуснат руснаци и да им раздават помощи от жилища до пенсионни фондове.

Комшии имат турците, ние българите, имаме СЪСЕДИ!

Дреме ми какво мислят австрийците за България и българите!

Тия със задължителното бодене изобщо не ме касаят. Колкото по-бързо се махнем от тоя пропаднал съюз толкова по-добре. След 2 поредни членства в разни съюзи трябва вече да ни светне че не ни трябват никакви съюзи. Ае стига са ни оправяли големите братя.

Ама те австрийците винаги са били срещу България въобще като държава. Все пак направиха компромис като вкараха един случаен алкохолик за цар на Територията.

Нищо ново от фашагите.

територия. Няма къде да се набутат милионите мигранти от цял свят. Помисли си, как би се чувствал ти, ако милионни тълпи плъзнат по улиците?