ММА боецът Георги Валентинов за расистския скандал: Не са разбрали жестовете!

Таен агент на международна асоциация твърди, че българската агитка е известна в "цял свят с фашистки изпълнения"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво не бе, не е ли истина че целия им отбор е пълен с шебеци. Те какво искат ,да им правят стриптиз ли.Върти маймуните

Какво е това чудо наречено "ММА боец" … Някога ги наричаха квартален хулиган, побойник, лeкe и нехранимайко …. Видиш ли, сега това станало "спорт" …. Ами честито ….

Да питам аз, този защо не е от задържаните, имате проблем да го индетифицирате ли?!!

Ахахахах не били разбрали жестовете-ахахахах Смешник и прави и нас на такива!

Много съдите, без да знаете. Колко от коментиралите и изляли гнева си по българската агитка бяха на мача и видяха и чуха за какво става въпрос? Колко от вас познават момчето, което така нападате? Все чуждото защитавате. Нашите момчета били "дилъри", "глупаци","биткаджии" и т.н. Познавате ли ги че съдите така или се доверявате на слухове и клюки? В чужбина сигурно няма побойници и дилъри. А англичаните че изпочупиха центъра на София ? Създават безредици и пиянстват из града ни? А това че се опитват да почернят нашата страна и да са в ролята на жертва за наша сметка? Защитавайки чуждото няма да стигнете делеч.

Абе адвокатчето-какво да съдим бе, цял свят го видя. Да те питам, като е невинен, защо си крие лицето ?!!!

На снимка на един, показал с двете си ръце средни пръсти, под вчерашна статия, имаше един мургав индивид. По това ли разбраха, че имало и фенове на Локомотив Пд?

Расист, нацист, пък на шапката му пише Россия!

Павел Климентко да не украйнец :))

пише се украинец!

Защо тези всеизвестни темерути все още биват допускани до стадионите? Кой и защо ги покровителства? Гешев значи свобода.

Този велик спорт трябва да се играе с метални боксове, с работни обувки с метално бомбе, че като ритнеш противника с пряк свободен да се чуе отчетлив рев на мастия, и като го намлатиш в зурлата с металния бокс да му избиеш половината зъби

Този ММА боец Георги Валентинов е от моя град Стара Загора. Тоя тъпак не ходи на мачове, не се интересува от футбол.какво прави на стадиона. Това е постановка на Бойко Борисов за смяна на алкохолика Боби Михайлов.

Аз пък реших че е русняк! Виж какво пише на шапката му!

Още по лошо, значи е платен пешкир!!

анаболени момченца, за съжалнеи сега с ана мода и всяка българка си пада по тоя тип напомпани с хапчета

Е по някой с шкембе до земята ли да си пада , спортувайте бе ! П.С. Може и с шкембе де , даже е по-вървежно ..но трябва да "биеш с пачки "

Момчета ако има друг мач с Англия , развейте зеленото знаме на Пророка и викайте Аллах акабр . Хем ще дразните англичаните, щото мюслите ги ш..т ежедневно в Лондонистан хем полицията ако ви пипне , ще ги обвините в ислямофобия

Патриотичния ММА боец носи шапка Россия. И не бил нацист, а бил путлерист Не по врат, а по шия

Ние гражданите ли трябва да учим какво значат жестовете на това млекопитещо или то трябва да научи някои ценности и как да се държи на обществено място? В ареста за месец и през деня санитар в Пирогов- това е възпитателната мярка, а не сега условно и хайде на улицата пак да трепе или една мижава глоба дето няма да я плати... Някой трябва да се заеме да налага закона в тази държава...

Феновете са упражнявали "майчиния си език". Няма нищо расистко. :)

И няма да е лошо, тия които говорят само маймунски да бъдат бити от полицията, ама яко бити!

полицаите нямат право да те бият освен в особени случаи, когато си опасен и трябва по някакъв начин да те обезвредят . жандармерията има право когато разпръсва тълпа . научи си правата

Не сме съдатели на нацизма, но сме нацисти, не сме създатели на футбола но сме футболисти, нямаме нищо общо с европейците, но сме европейци, носим фланелки с надпис: "Хулигани от София", но не сме от София, мога да продължавам да пиша, но какво ли да пиша... БЪЛГАРИ това сме ние.

Тия нашите ММА бойци все не ги разбират правилно. Те са много интелигентни, но понякога ръкомахат без да мислят.

Организирана провокация на отрепките от фен-клуба на Левски: София-Запад. Те са рецидивисти дилъри на дрога, взломаджии, побойници, боклуци за платени поръчки за всякакви зулуми. Последните години куцо и сакато ги ползва за провокации вкл. политически. Уличните зулуми и провокации при протести все те ги правят...и т.н. Това е добре известно и властите си затварят очите от много време за изстъленията им. Крайно време е специализираните части да ги атакуват и прокуратурата да ги разкатае. Всичко трява да приключи със сурови ефективни присъди за тази организирана престъпна група, действаща под прикритието на футболна агитка. Въпросът сега е кой нае отрепките този път - за провокация, която ни посрами пред света.

Да, те щото тия жестове бяха много трудни за разбиране... Виж, ако се бяха опитали да говорят, сигурно наистина нищо нямаше да им се разбере.

това педерастче и убиеца от Бэрисовата с шапки россия

Защо въобще му дават трибуна, да говори нагли лъжи. Просто да ги разследват такива като него и да си понесат отговорността. Иначе Златка в текста и МММеец.. обяснява всичко

И пропусна - полицията да спре да имитира дейност, а да използва информацията която винаги има и да вземат да прилагат мерките по това футболно хулиганство както си пише в законите

Жоро е прав. А фашизма носи името си на ФАШИОТО - става стрели от приказката за Кубрат, свързани с лента. Това е символ на ЛЕКТОРИТЕ - почетната охрана на РИМСКИТЕ КОНСУЛИ. Поздрава с изправена ръка е също РИМСКИ!

Тези вече са осветлени. Колко ли още примати са на специално отглеждане за извършване на всякакви поръчкови зулуми?

През живота си не съм виждал по тъпа физиономия на ММА боец от физиономията на този индивид

Глупости - същата история са и другите особено някой

По-тъпа физиономия въобще? Като те нахалосват достатъчно по малкото мозък - айде Паркинсон, като Касиус Клей, пърдон, Мухомор Али. Дето не можеш да си контролираш дори лигите от устата.

Тъпите западняци не могат да различат жеста "Мара ъ брато!" и фашистки поздрав. Като не са израснали в маалата от дейка ще вденат?

През октомври 2013 г. Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов връчи в Стара Загора свидетелство за дарение от партията за 10 000 лв. на ММА боецът Георги Валентинов! А през май тази година, две седмици преди изборите за Европейския парламент, ММА борчето публикува във фейсбук профила си снимка, на която е с тениска с лика на премиера Борисов. "Някои ще ме упрекнат за тази снимка, други ще ме похвалят, а за мен най-важното е ,че имам ясна позиция и я отстоявам. В своя избор аз виждам сила, воля, добри решения и решителност за по-добър живот! В своя избор виждам бъдеще в България!", пише той над кадъра.

Търкулнало се гърнето и си намерило капаче... Вземи единия и удари другия.

Примерно 1000 години да няма наша публика и агитки в чужбина или пък докато не платят 10000000000000000000 долара глоба, да могат да играят фудбол на малки врагички у парка или на някоя ливада...неокосена и заблатена...задължително! Що се касае до онеЗи с хитлеристките поздрави, те да заработят парите от глобата в затвора начело с цялата ни фитболна общественост!

Ъхъ, щото баш ингилизки агитки за цветя и шипкОФФ мармалад.....

Маама ти дева нагло и нахално фашистко копиленце! Целия свят ви видя расистките простотии. Срам за България сте вие псевдо-патриоти гнусни!

На снимката е с шапка на Россия - ясно - русофилистична мурзилка е тоа...

Да бе, е...ти патриота! Тия всичките са на кормушка при матушката!! Предатели! Най-голямото щастие на България е, че никога не е имала граница с Русия!

което трябва да е в затвора, а не да срами спорта!

"ММА борци.." Пред беретата всичка са въшки. 9мм и всички подобни да гледат чемшира отдолу. Смешници. Иначе КЗБританците

Но пък от друга страна ти лично когато застанеш пред ММА боец цапаш гащите и мигаш на парцали ?

Някой дава ли си сметка ка звучи на английски "Българи - юнаци"? Все едно 'you nazi' - всеки англоговорящ ще изпадне в ступор от подобни скандирания....

И когато се обърнеш към колегата с хей Ванка отиват и докладват на мениджмънта, че си го обиждал на чикиджия. Писане и обяснения при човешки ресурси. Проверка, тъй като вече цялата компания знае, че сте сексист и след месец и около 180 часа работа на различни служители се разбира, че всичко е ок. Остава само лошото чувство. Че сте сексист и обиждате хората не се е изчистило.

Не е по-различно и обръщението Светла. Не се стига до първото описание, но ви се обяснява, че дори и жената да се поти не може да се споменава. Ама пък иначе човек с името Дик си го наричат дик.

Това, че нямаме футболни аргументи на терена, е ясно. Защо - е тема на друг разговор. Че загубата е катастрофална и в това няма никакво съмнение. Но.... От десет дни се знае, какво очакват англичаните, и какво подготвят като решения на очакванията си. Не може да се очерня цяла държава, да ни наричат животни, да знаеш предварително какво ще стане и да не си готов за това. Визирам следното.... някои институции трябваше да вземат адекватни мерки. Знаят се кои са потенциалните участници в расистките изстъпления - не трябваше въобще да бъдат допускани до стадиона. Проблем на МВР. Ако си пропуснал някой на стадиона, веднага вземи мерки. Още от обяд всички медии трябваше да бъдат ангажирани и в ефир да показват изцепките на англичаните преди двубоя. Всички медии - държавни частни, блогове, радио и т.н. Пиянство, дрога, повръщане, ходене в женските тоалетни, бой на Витошка, бой в Пирогов, съпротива на полицията. Можеше да се исценират и още по-тежки моменти, въпрос на преценка. Показвайте го това пет часа нон стоп преди двубоя във всички медии и да видим какво ще пишат английските медии. Просто слаба подготовка на службите - да бъда по-точен - никаква подготовка. Освен ако, всичко това не е режисирано / пу, недай си боже / за да се смени властта ва БФС. Срам ме е, че имаме такова слабо МВР. И че по всички нива на администрацията, са абсолютни некъдърници.

Кой си ти ве Ганьо Балкански, че ще се мериш с англичаните? Какво искаш да кажеш с всичко това? Че нищо не е станало. И щом другите правят нещо, да не останеш и ти по-назад цървуле? И ти да правиш същото.Танто за кукуригу? Къде си хукнал да се мериш с анагличаните бре? Великобритания е постоянен член на Съвета за сигурност на ООН (заедно със САЩ, Франция, Русия и Китай). А къде е България? Кой по света е чувал, че има такава държава? Толкова нелепи доводи и писания имаш. Ученик ли си още? Имаш ли 18 години, та такива зелени незрели разсъждения. Кой си ти и кои сме ние, та ще държим сметка на великата държава Англия за поведението на нейните граждани по света. И какво ме интерсува мен Англия? Ние да си оправим къщичката, англичаните да си оправят своята.

по-големи глупости от твоите досега не съм чела - а това с меренето вече изби рибата; и по-големи провокатори - прости и нагли - от англичаните надали има по света - питай китайците!

Опитват се да ни вкарат в някакъв сценарий.Това е политика.Евала на английските фенове.Никой не каза лоша дума за нас.Дойдоха,хапнаха,пийнаха,направиха си щоуто по английски. Само гениалното дете,Грета Тунберг не се е изказала по въпроса.

Те се опитват да ни вкарат в сценарий??? Или ние сами се вкарваме в сценарий? Кое от двете? Наши клубни отбори бяха наказвани за абсолютно същите прояви през последните 10 години. Това не е първата проява. Но Ганьо е достатъчно тъп да повтаяр едни и същи прояви и да провокира, обезателно да провокира цивилизованите европейци. Не гледа на какъв хал е. И в спорта и в икономиката, и в съдебната система. Хукнал Ганьо с чужденците да се занимава. И то точно с англичаните. Градовете на които бяха разрушени от Хитлер. Британците които дадоха и жертви през Втората световна война.

Пиши Локо и бегай :)

Има някаква грешка. УЕФА не е повдигала обвинения срещу България, а срещу БФС.

Защо ни занимават с наркомани, пардон "ММА бойци"

България може да бъде изхвърлена от Уефа и всички международни мачове на националния и клубните ни отбори ще бъдат забранени от УЕФА. По същия начин както руската федерация по лека атлетика беше изгонена, само че заради допинг скандали. Тези "обяснения" на Георги валентинов са крайно нелепи и не могат да убедят никого на запад. Дори обратното, ще предизвикат голямо раздразнение всред западняците. Наши клубни отбори вече няколко пъти са били глобявани и наказвани заради расистки прояви.

Дира трябваше още по голяма снимка да сложи на този умник. Като ин скъсат Г..а да плащат ще си помислят следващия път кои какво е разбрал или не??!!

Дира трябваше още по голяма снимка да сложи на този умник. Като ин скъсат Г..а да плащат ще си помислят следващия път кои какво е разбрал или не??!!

Тоя се подиграва. Такива да ги затварят за месец в ареста. Тук не затварят за малко, а това е възпитателно.

У БеГе-то всеки втори е "мма боец", а всяка втора "плеймейтка". Поклон.

ще бъде по-добре, ако се закрие футболното първенство! Ще спрат тези изстъпления и варварщини по стадионите, където лумпени избиват комплексите си за малоценност в реалния живот. А огромните средства ще отидат за истинските спортове. А и за какво българско първенство говорим, като 80-90% от футболистите са мургавелковци от развиващи се страни? Че и в националния отбор налазиха...

много са го били по главата, за да говори такива глупости.

Да да ха ха ха

че ние си възпитахме през последните години не малък контингент от тъпунгери без нормална ценностна система, мързеливи, нагли, с ниска обща и обществена култура, си е факт, от който няма как да се извъртим...За видиотизирането на този контингент не малка заслуга има и чалгаризирането и вопиющо нископробния език, който делетилетия струеше от предаването на една гледана телевизия. За да се стигне до образувания като "Няма такава държава". Глупаво е обаче да твърдиш това, след като сериозно си допринесъл за такава констатация...Просто с последния казус берем плодовете на търпението, с което изчакахме да се инкубират толкова много кретени, които да срамят държавата ни. Корените са много дълбоко - в семейството, уредбата на държавата, образователната система, стандарта на живот в страната, переспективите за младите хора в нея и т.н. и т.н.

това са феновете на левски, може да се види написано на дрехите им. браво сини сърца, давайте все така. докато не ги затворят всички явно няма да се оправят нещата.

Те НЕ са фенове на Левски! Те НЕ са футболни фенове! Те са фенове на парите и дрогата. Те са ку*ви на политиците и правят каквото им се каже!

Вижте, приятели, предлагам след като така и така от "ФИФА, ФАФА, ФУФА" ни заплашват и ни повдигат обвинения, направо да закриваме цялата работа и да се приключва. И без това тия момчета са дъното след 25 години непрекъснато "потъване" от подножието на върха през 94-та. Изглежда ми много добър момент да се закрива футбола на професионално ниво в БГ директно и тия пари да отидат за физ. култура на масово ниво (стадиони, басейни, площадки) и аматьорски лиги. Стига вече мъка! За всички засегнати страни е най-добре така!

щяхме ли да бъдем доброволно окупирани от равините вече няколко века ?

Съдейки по минусите, ясно е кои командват дира.

Куклукслканчета сами се издават с тези черни качулки.

Черната качулка е признак за превъзходство над низшите същества. Тези, които нямат качулки.

Като нямаш ум, слагаш качулка. "Превъзходство", я не ставай смешен. Чалгари тъпи.

Махнете тази отвратителна снимка! Обиждате хората, които въпреки всичко са останали човеци!

Тия кретени дрогирани само това моат