Младоженецът, стрелял в тунел в София: Съжалявам, беше заради сватбата и от щастие

Съдът реши да го пусне под "домашен арест", който да бъде изтърпяван в брачното жилище

Обратно в новината

Коментари - Младоженецът, стрелял в тунел в София: Съжалявам, беше заради сватбата и от щастие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Полицията да каже на кого е газовия, защо му е??? Какво ми се правят на бабаити лайна цигански. Живял съм в Сирия - нямаше такива изпълнения по времето на бащата на Башар. Имаше строг режим и дисциплина, съответно спокойствие. Тук кой им дава да си мислят, че са царе??? А още нещо - това ЛАЙНО СМЕЪДЛИВО за 11 години защо не знае български???? Аз там за 2 научих арабски. Ще ви кажа - НЕ ИСКАТ ДА СЕ ИНТЕГРИРАТ и ние ще плащаме за последствията.

Човекът не е извършил престъпление,но трябва да бъде санкционират обезателно със обществено полезен труд.Те по Близкия Изток по сватбите стрелят с автомати,но тук е Европа.

Видях потресаващия панаир на целия ескорт до Мол София. Бедуински крякания, клаксони, подадени през прозорците мъже. Отвратително. Повечето хора гледаха стъписани. На арабите това още повече им се харесваше. Никой не посмя да каже нищо. Да си ходят. Съвсем се самозабравиха.

Повечето които омаловажават стрелбата идея си нямат как кънти при изстрели в тунел!! Ако си возите жената и децата близо до стрлбата ще се посерат от страх и оглушеят. Това не ви е като стрелбата между блоковете и на открито

Вместо да мие кенефи и да мете улици два три месеца нашия демократичен съд го пуска да си ходи..а нешо обезщетение за психическите травми на хората които са били в тунела но да не забравяме колко е силна корупцията при съдиите и прокурорите

ѝко беше стрелял човекът със сигнални ракети - няма проблем, справка край Ново село, ама с газов пистолет не може!

Толкова ли свършиха престъпниците у нас та сте се захванали с тоя? Дет написа някой, не сте живели до милиционерски блок да видите какво е стрелба.

"Адвокат Емануил Йорданов допълни, че газовият пистолет, с който е стреляно, можело да даде възможност на човек да изрази радостта си." А бе идиот нещастен - ако всеки вземе да изразява радостта си по такъв начин?!?!?!?! Хайде от утре всички радостни навън с по един газов пистолет и от радостна възбуда да гърмим.... Е, някой ако обърка газовия с боен и утрепе двама-трима... радост голяма

Нека наказанието да е съответно на наказанията в арабския свят. Там - погледнеш жена - бой с пръчки. Тук - стреляш в тунел - същото.

Депортация.!

Да мре сирийския ИЗМАМНИК и башибозук !!!

Сложете ръка честно на сърце..сега, колко айдуци мутряци като се напият и пукат по заведения като на айдушка вечеринка, при тва не с газови патлаци , а с бойни, и колко от тех са разкарвани по съдилища? Некой да е бил в близост до панелки, обитавани от военни и бивши военни по нова година? Язе съп попадал , излиза се на балкона и се стреля..Я съм за, да си понесе наказанието , тоя сватбар, дето си мисли , че е у пустинята, ама не щото е сириец, а щото е престъпил закона, тоест като следвате закона , следвайте го за сички..Синчето на прокурора па пуснат в домашен арест милия..за него нема ли опасност да се укрие или да пребие некой свидетел? Щото последния път като беше у домашен арест се вихреше по чалготеките необезпокояван та чак се фалеше..

Тоя явно още си мисли, че е в пустинята сред получовеците дето стрелят във въздуха с калашници. Коя ли му се е вързала?

сетл си се за своя фетиш, Адолфчо, а. Нали при него се ползваше думата "недочовеци", "тор за немската раса" и др., ама за нас, славяните. Глупак и дебил си. Ама не бой се. Няма да се оправиш. Изобщо.

Съжалява, понеже са го хванали.

Голям престъпник сте намерили. Браво на вас! Тия, които са грабили милиони са на свобода и никой не им дири сметка, а този млад човек го изкараха криминален престъпник. Не ви ли е неудобно? Не ви ли е срам? Кое е "голямото" му престъпление, че не разбрах?

Тоя като ,че е внук на български хайдутин! Леле не мръдваме на йота в развитието си в тая мила родна България.

Цииганизация