Младежите на ВМРО: Кой допусна поругаването на сградата на Народното събрание?

"Съденинението прави силата" е свещен лозунг! ЛГБТИ плюс пропагандата го оскверни, коментират патриотите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен трябва да се забрани гей пропагандата и феминизма защото ще съсипе България.

Абе вие толкова години поругавахте парламентаризма като гласувахте това що ментора ви и съдружник боко ви разпореждаше ама сега сте седнали за една сграда да надигате вой че била осветена в цветове на които вие през деня се кефихте в редиците на прайда.

До тези, които все още не знаят: Всъщност, има отдавна открито лекарство срещу хомофобията - казва се "Образование". Идете се лекувайте!

Според мене няма нищо скандално в това, защото и те са хора и те имат права да се изяват и нокй няма право да ги мрази, ясно ли е?

Абе кой ги мрази? Обичаме ги! И всеки техен парад на суетата ни е любим!

Че има ли по-големи педерасти от тия вътре в парламента!

Тия вътре не са “различно” сексуални, а обикновени лъжци и мошенници. Политик е синоним ма лъжец и мошенник в България….

На патриотарите веруюто е алъш вериша. Другото е бошлаф работа за наивници.

Извратените СПИНАДЖИИ,

Жалък напън на патриотарите патерици на Герб да прилъжат някой да гласува за тях. Ботев ги е описал гениално.

Народното събрание е осквернено от тези, които са вътре в него, не от тези които са отвън.

Безобразие!Абсолютна наглост!Абсолютно недопустимо!

Джамбаза одобрява това.

защо не е унищожена апаратурата? не е толкова сложно да се види от къде се прожектира тая мизерия... няколко добре прицелени камъка и всичко е наред! а в случаите, когато е вън от обсег - виждате къде са шахтите на енергото по които се подава ток към сградата, купувате една туба бензин - сипвате я в шахтата и изпускате цигарата си...

Ами, къде беше, да я свършиш тая работа, мозък?

Педераси сър!!!

Прави са педерастите! В това и в миналите народни събрания само педераси и траверси бяха се събрали.

Дори и да са прави не може да се оскверняват исторически паметници…. Това е недопустимо

Тези с обратна резба вече прекаляват. Искат да наложат диктат в обществото. В една нормална държава подобни прояви и организации би трябвало да са незаконни, да не говорим, че в момента действа срещу контитуцията на страната. ВМРо май са единствените, които говорят право куме в очи, всички други снишено мълчат и се правят на либерасти.

Прожектираното послание за мен е много смислено, но малко хора го чуват: "Съединението ни прави силни. Омразата ни прави слаби"

Като преместихте Народното събрание в партийния дом, бяхте доста по тихи

Що бе, да не са посегнали на Партийния дом?

Военен парад не може, а гей парад може, егати подлогите либерасти!

Кой ти каза че не може военен парад :)

Колко струва да се плати на полицията, а то бе фрашкано в центъра и кой ще го плати? Хайде журналя, питайте Рашков, колко струва всичко това?

то се знае ... Рашков пази електората на Радев .

Сред неизменните бенефициенти на ММС е и Станислав Недков-Стъки, президент на Българска федерация по ММА – същият, който организира митинги и контрамитинги в подкрепа на ГЕРБ. Само за последния мандат на Кралев федерацията е взела близо четвърт милион лева, а най-голям дял от тези пари се пада на „антихазартния“ ѝ проект – 118 073 лв. Добър храненик на спортното ведомство е и създаденият през 1995 г. лично от Бойко Борисов спортен клуб „Ипон“, който от 2017 г. досега е получил общо 186 149 лв. за своята дейност.

Ъ ъ ъ кво общо има това с новината ?

Алооооо Дира , какви ги пишете бре, "Съденинението" Разбирам че е събота и се приема алкохол , но това е прекалено.

Народното събрание го оскверниха именно МЕРО, които крепяха ГЕРБ и крадяха наравно с тях.

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Като убият арабин или Мошеник с маска, хем РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България.

*Педерастите и лезбийките ще бъдат винаги лансирани, ЗАЩОТО СА ЕСТЕСТВЕНИ РАДЕТЕЛИ ЗА НАМАЛЯВАНЕ ПОПУЛАЦИЯТА НА Хомо Сапиенс!"

Естествените радетели на намаляването на хомо сапиенс, видят по сайтовете за запознанства, имат 5 любовници, не поемат отговорност, решават да имат дете на след 40 и О изненада аутист, не мисля че са гейовете

на тия вътре в сградата всъщност им отива, признайте :)

Поругаване?? А се стЕгнете, тесногръди, антиваксъри, въобще...гнусни

Наследници на старите фашисти

Е, как кой, Ангел-чо Джамбазки, 'се едно, че не го знаете......

И кво казаха младежите на ВМРО докато техните депутати гласуваха в унисон с ДПС и крепяха кворума в парламента на ГЕРБ. Продажници гадни.

Изобщо не съм против различните хора, но не ги намирам за дискриминирани и не знам защо трябва да се афишират постоянно

Когато една въшка се ояде излиза на челото!

Колкото повече такива прояви правят ЛГБТ+ , толкова повече противници ще има . Да, имат нужда от някои права наситина , но те са от типа "подадеш му ръка , захапе я до шията "

алоооу фашистите в ДИР-а пишете два реда че стотици хиляди днес протестираха за правата си ....

ВМРО са деца на националсоциалистите и те нямат място в нашето общество.

Българските младежи са едни от най-развратените в Европа. Ако си мислете, че едните хомосексуални ще им навредят малко или много, дълбоко се лъжете. Спрете им чалгата, заместете алкохола с портокалов сок и ги пратете да работят още от 12-годишни, дори и да е няколко часа на седмица… това ще им даде желязна дисциплина, която няма да се разхлаби пред каквито и да е паради

Наследникът на ДС, Карадембеле, след като ни спаси от турците, сега ще ни спасява и от пе...асите! От лесбийките може да не ни спасява, ако не са грозни...

До кога ще търпим една групичка сбъркани и надрусани психопати да ни налагат техните идеали! Да си седят по мазетата и таваните и да си се лигавят един с друг, но да не развращават децата и младежите! Стига и това, че пропагандата на някакви измислени евроатлантически псевдоценности и изкривени идеали им промиват непрекъснато мозъците!

Като гледам снимките и видеото, забелязвам, че демонстриращите са все млади хора. Което означава, че общноста им е доста по голяма, защото сигурно има и от средното и от възрастното поколение, които се срамуват да се покажат. Но защо демонстрират, какво искат. Хетеросексуалните също не демонстрират и никой никого не пита каква ориентация има. И официална дескриминация няма. Има само емоционално неодобрение в останалите хора, заради с векове възпитавани ценности. Дори ако тези ценности се нуждаят от корекция, това е дълъг процес и те няма да се променят с тази показност. Всеки е отговорен за себе си и свободен да бъде какъвто се чуства, но моля без натрапване.

Ами искали граждански брак между мъже. И да могат свободно да се целуват и прегръщат на улицата. Както някой мъж целува жена си.

Наистина ли няма официална дискриминация?? Значи могат да се женят помежду си и да правят с живота си каквото решат?? Къде живееш? Явно не в България

Момчетата си търсят правата. Искат закон за еднополовите бракове. Мъж с мъж и жена с жена. А у нас в бегето това все още не е разрешено от закона.

По-добре изостанали (интересно от кого - от еврогейщината ли?) отколкото ненормални!!!

Законен брак с кравата си. Да излезна да се разхождам гол по улицата, че да вземат да приемат закон и за мен, ?

Ти си един модерен, съвременен, прогресивен младеж. Демократично мислещ. Един брак с кравата? Защо пък не? Дано се уреди по-скоро законодателно. От новите ни депутати.

толупите, от някаква си измислена организация и хайка за кражби и грабеж се опитват изкуствено да си вдигнат предизборно рейтинга от 1 на 1.5 %.

Още преди 150 години Левски ни е оставил своя завет, че в България трябва да има равни права за всички и да не се допуска никаква дискриминация! А примитивните хомофоби от ВМРО трябва да бъдат съдени за непрекъснатата употреба на език на омразата срещу ЛГБТ+ общността!

Gugnelid

Тони, объркал/а си се - никой не ви пречи да си живеете както намерите за добре, но защо трябва да натрапвате сексуалната си дез/ориентация на останалите хора? Искате мъж да помпа мъж - нека си го правят, никой не се опитва да ви забранява, но у тях си. Или жена да го слага на жена - също ОК, но отново не е редно да се навирате в лицата на останалите. Прайдове-мрайдове... не е честно просто.

Напротив, непрекъснато ставаме жертва на дискриминация, има и много престъпления от омраза към нас. Затова стотици обществени личности, които са част от ЛГБТ+ общността, се страхуват да говорят за сексуалната си ориентация.

Искате закон според който да ви обичаме и ако не го правим да ни съдите. Насила хубост не става. Не ви обичам и толкоз! Трябва ли тъщата да може да ме съди за това, че нея обичам? Езикът на омразата - хубаво сте го измислили. Бедата е в това, че правите всичко възможно да я има тази омраза. Пък нека да е само в замотаните глави на този-онзи. Вие я искате тази омраза, защото без да я развявате като знаме ще сте просто пе де ра....., а сега се правите на герои. Да цитираш Левски в полза на п......., показва само, че нямате респект и срам от нищо. Вие сте като Вуте: Я имам ракия у дома, ама пием у кръчмата, оти като се напием и никой не е видел - все едно нищо!!

Не чувам Фандъкпва какво казва. Или разчитате на гей гласовете?

За Фандъкова не знам,какво казва,но хората на Да България са на прайда и голяма част от тези,които ги подкрепяха вчера на предизборния им митинг...

Министъра на културата Минетов също е от групата им.

Бахти пионерския плам у тия младежи. :) Все едно за гнилия империализъм слушам. Иначе не ви пречеше наркомана Сидеров в парламента, а?

ПОЗОР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

С разрешението за Министъра на " културата " Меников !

PEYTSCH

Окей. Мразим ви. Доволни ли сте, че сте слаби, нежни педерасти ?

вари го, печи го, пеераса си е пеерас. бая 'еволюция' трябва за да ги наречеш гейове

Добре е да се разбере кой държавен служител е дал разрешение да се случи този калейдроскоп-пасквил.Не е случайно.Дадена е насока и разрешение.

Нищо лично. Просто препечатано от DW: "Орбан продължава да ограничава правата на сексуалните малцинства. Проектозакон на неговата партия "Фидес" иска да забрани образователни програми и съдържания, в които става дума за ЛГБТИ общността (лесбийки, гейове, бисексуални, транссексуални и интерсексуални). От училищата например ще бъдат изхвърлени всички програми за сексуална просвета, в които се пледира за толерантно отношение към сексуалните малцинства. Това става ясно от проектозакон, който е внесен за гласуване в парламента. Само хетеросексуалната ориентация е разрешена В него е предвидена забрана на книги, филми и други "съдържания" за деца и младежи, в които се говори за някакъв друг вид сексуална ориентация, освен хетеросексуалната. Забранени ще са и всички информации относно възможността за смяна на пола, съдържащи се в книги или филми. Под забрана ще се окажат също всякакъв вид реклами, в които хомосексуални или трансджендър личности са представени като нещо нормално и обичайно. Новите разпоредби, предвидени в проектозакона, са част от по-строгите наказателни мерки срещу сексуализираното насилие срещу деца и младежи. Идеята е проектозаконът да защитава "правото на децата да запазят сексуалната идентичност, с която са били родени". ... Дяснопопулисткото правителство на Виктор Орбан от дълги години използва хомофобска реторика и ограничава правата на ЛГБТИ общността. Един закон, приет през миналата година, забрани в официални документи да се променят имената на лица, които са си сменили пола. Същият закон забранява на хомосексуални да осиновяват деца." От мен само да добавя нещо ЩО Е ТО ПОПУЛИЗЪМ: "Политически похват, начин на политическо поведение и действия за спечелване доверието на обществото от съответна партия и под. чрез лъжливи обещания и привидно съгласие с желанията, настроенията на хората." (Речник на ИБЛ на БАН) Реално, Орбан просто изпълнява предизборните си обещания, заради които е получил гласовете на мнозинството от унгарците.

Орбан и неговите хора ги знаем. Те са срещу педерастите, ама после участват в Хомо оргии, надрусани до козирката.

Знам, че ги знаете. Ама тоя дето го гепиха, Орбан го махна. А вие вашите искате да ги правите депутати и затова ги слагате на първите места в листите за изборите. Пък един от тях направо го кооптирахте за заместник на Боце.