Изследване: Повечето младежи са доволни от живота

Повечето млади хора смятат, че са материално задоволени, намират относително лесно работа, но повечето не работят по специалността си.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И млади, и стари благоденстват при управлението на Бойко Борисов и ГЕРБ! България не спира да процъфтява и се превърна в символ на успех и просперитет! Гордеем се с вас и ви обичаме!

Да, така е! И в сравнение с 1939 г благосъстоянието на на народа значително се е повишоло. Докато през 1939 никой в България нямаше GSM, то днес повечето хора имат.... (за младежите само да уточня че по времето на Тато това беше референтната година за това каъв напредък имаме, нищо бяха вече 80те години)

да са по-отговорни и смели, като им потрябва помощ от дъртите да искат без колебание.

"98 на сто от българските младежи имат мобилни телефони" Това ли е стандарта в България, да имаш телефон. А иначе татко носи мама меси и младежите доволни с 600 лева заплата която им стига за джобни и не им стигат само себе си да изхранят, да не говорим за режийните / ток, вода, данъци/ и за семейство.

Телефон и таратайка вече е стандартът, който изискват селските кобили с курвенските ботуши.... Все пак някой трябва да ги вози безплатно из града, току-виж им се протъркали путките...

Ха сега де, половината работят нещо което не им е по специалността ама са щастливи че въобще работят, а това че средствата им стигат е хубаво... обаче колко от тези средства са изработени от тях самите и колко са получени от родителите им.

Аааа...само да поптитам.... Останаха ли младежи в България или отново "фалшиви новини" спонсорирани от някого, който иска да гледа дъгата...????

в българия раждаемостта падна под всякакви отрицателни рекорди , за какви младежи става въпрос тогава. За тия в парламента ли или за лицичавите евродупетатите в брюсел !?

защо нямат деца и имигрират?

Ей така за кеф

Яж , пий и е.. и на мен ми харесва.

Те и братята роми са доволни, винаги щастливи, спокойно си събират железата, каквото изкарат - го изядат и изпият, слушат си музика, на другия ден - пак същото. Живот......

А пък пенсионерите са доволни на 100 процента. Ама тази новина за следващата седмица.

Ако това е вярно ...съжалявам това поколение...парите не им достигат дори за прехрана ...

Тате носи , мама меси , прости им Господи , те не знаят в сакъв свят живеят.

Изследване, поръчано от гербоухите: Повечето младежи са доволни от живота И на върха на стълбицата стои Бай Бойко с присвити от умиление очи и реди на скачения си съд Цецко: "Аз съм принц по рождение и боговете ми са братя! О, колко красива е земята и колко са щастливи хората!" Оле!

Авторът е забравил да допише, че са доволни от евроатлантическите ценности- все пак в България казват че живеят зад граница, а колко тоалетни чинии мият там то си е тяхна работа.

Живеят при мама, тя ги храни, ходят на фитнес, по чалга клубове, пълнят кафенетата, стоят пред компютрите и ръчкат разни игрички....Пълно безхаберие, идилия...А един ден - животът минава бързо, ще се озоват пред невъзможността да имат семейство и да го хранят... Тези които са учили и са успели да се реализират са избягали нанякъде за повече пари, но тях не са ги анкетирали, и не влизат в статистиката.

Ми нормално е да са доволни, след като са неграмотни и си нямат грам идея какво ще правят за повече от два, три дена на пред. Ако могат да се видят 10 години напред, сами ще се самоубият за да не се мъчат. Държава до тогава няма да има, затова и по-умните напускат.

тати носи мама меси да живей труда Урааааа

След като, според някои тук, всички самоубийци са зарад Бойковеца, то и тия са доволни зарад него ?!

Доволни са ВЪПРЕКИ него :)

а бе на някой не му ли прави вече впечатление че от 1989-та минаха 29 години а демократите все още се оправдават с комунизма. Каква е мотивацията на един политик да оправдава сегашната кочина с нещо което е било преди 29 години ? разбирам 1,2,5,10 години ама след 29 да търсиш виновни за кочината сега отпреди 29 години ? Несериозно, тъпо, цинично..

E никой от тях няма да ти каже, че тая мизерия се дължи на новите ни господари, не очаквай такова признание, все пак подкрепихме оная зъбла от малобритания, как да стане, нали ще им лъснат манипулациите веднага.

На крива ракета - космоса и пречи, другото е доста цинично.

Как няма да са доволни, като животът им на 80% е виртуален. Нали това беше целта на техническия прогрес. Всеки да е задоволен с храна на най-ниско ниво и да има по 1 джаджа, която да замести останалите нужди. А младите като нямат спомен за истински живот, много им е лесно да го приемат.

Бе аз като описаните младежи не познавам, може и да съм срещал по улицата ма не съм разбрал

изклщчително са доволни от възможността да избягат от бълхария у да се бъхтят за дрогата в западна авропа! ама велика переспектива!

Трендвате ли "Тренд"?... Явно трендвате с мутромилиционерогерберастите...!!! :::))) Дааа...!!!

Ако е вярно, то това е последният стадий на деградацията - да си доволен на 1/10 от заплатата, която връстниците ти получават в белите държави за по-ниско квалифицирана работа от тази тук. Нулево самоуважение.

по мои наблюдения е вярно това изследване. Ако бяха недоволнида са на протести. Винаги младите хора правят револююции,променят кофти неща,а нашите младежи са доволни. Пълнят кръчми,концерти на разни бездарници..-

Кви протести , децата са като родителите си, ОВЦЕ , така всичко се обяснява. Прост народ слаба държава казваше баба ми.

Аз съм в този процент. Оставям си колата отворена. През два-три дена 5-10-20-50 хиляди евро в багажника. Живея си като цар. Щедра България. Щедри хора.

в момента нещата не са зле - станаха доста добре. имиграцията се дължи на периода 1989-1997 когато комунистите вместо да правят реформи крадоха и правиха фалити. през това време страни като унгария и чехя правиха реформи и затова доходите там са два пъти по-големи от нашите. тяхното население не емигрира толкова много щото през и през деведесетте години и 2000-те доходите им бяха два-пъти по големи от нашите или съпоставими с това което е в момента в страната ни. ако нещата бяха толкова добре колкото са сега преди 10-15 години много голяма част от напусналите нямаше да напуснат.

Комунистите казваш ... и имаш право ... но би ли казал колко от днешните депутати и министри не са членове на БКП(тоест комунисти) или пък не са наследници на БКП величия?

Има ли някой който да повярва на това........Питам също и поръчителите и авторите

Пропуснаха да споменат, че изследването е било проведено на Терминал 2 - "Заминаващи"

КвО лошо има, че младите ходят в Чужбина! Всеки требе да поживее в Чужбина за да разбере, каква евразийска мизерия е в България, заради дрОгарете русАфили където управляват!

и ние така мислим, като порасне младежа, да го пратим за година в българия. От сега наддаваме колко седмици ще издържи преди да се изстреля обратно в топлите страни

Ама да не би да сте направили изледването от "Младежкото ГЕРБ " ???? Само там сте го направили и за такива тъпи Опорни точки токи не биха се сетили .

Всичко написано е вярно, но само ако го гледаме през обектива на шизофрениралата днешна реалност. Няма ли кой да каже, че царя е гол?

царя го нема. Изгониха го съвецките окупатсионни войски през 1946та. От тогава насам -няма суверенитет, няма цар, не е гол!

Сбъркал си правописа - съветски се пише "савецки".

Доволния младеж си стиска краката, за да има демографска криза в България. А ако иска да ги ОТВАРЯ, това го прави някъде в чужбина. Има едни 500 хиляди демократични младежи, които работят от 11 годишни по решаване на демографския проблем, но тази им работа не се отчита за трудов стаж. Затова се търсят "мигранти"-младежи, които да трупат стаж, вноски за данъци и осигуровки ... и да се занимават и с демография между другото.

вече са чукнали 40-те и не са младежи... Квалификация по специалността за която са учили....нула,а кандидати за техните измислени работни места са други младежи. И така....живота на лекомислените произвежда аутсайдери в средна възраст.

така ли сте в бг? Ние тук в топлите страни, като минем 40те създаваме компании и трупаме пачки. И данъци яко. И не съм видел ни един 40 годишен аутсяйдер, чесно. (ма може да се крият засрамени в именията покрай океана, не знам)

И за това бягат през глава от тази държава . Цветанов спри се бе ! Стига с лъжите си . А нещо за Сирия да кажеш а Цветанов а за Скрипал МИЛИЦИОНЕР СИ БИЛ ВСЕ ПАК . ГЕЕРБ стига и вие не си вярвате вече камо ли ние да ви вярваме на тъпите ви и манипулативни изследвания , не ни стигат лъжливите американци , французи и англичани а сега и ВИЕ . А ЗАПРИ СЕ БЕ ЦВЕТАНОВ !

И комсомолците бяха така

Още малка и ще се разплача от умиление ... ами - доволни са, ама доволни са тези които са останали тук.Я попитайте какво мислят тези , които са на хиляди километри от България! А бе с две думи - Идиотизъм без граници!

Доволния младеж - живее при мама и тати,те му плащат всички сметки,те му дават пари,те му купуват кола,плащат му разходите по автомобила,същият младеж е доволен и от 600 - 700 лв заплата,защото той няма никакви разходи!!!! Докато масово тези,които живеят по квартири и не разчитат на родителите си едвам свързват двата края! Затова и бягат в чужбина да работят,защото тук да плащаш квартира,сметки,такси,разходи по автомобил,винетки,данъци,храна е непосилно и накрая няма дори за дрехи,камо ли за друго... тези млади хора бягат,защото нямат избор!

Естествено на Запад не плащат разходи, ток, газ, наем, телефон, интернет....там тези неща са гратис, даже фирмата достаавчик ти плаща за да консумираш. Еххххх, как живеете 20 години с толкова емиграция и не се научихте какво е Запад

и на изток не е по-различно. В далечната му южна част.. "запад" е една много малка част от хубавия свят, и то погледнато от определна точка в европа. А свят голям, глобус, кръгъл

На запад достатъчно се заплаща за да можеш да си платиш всички разходи и да живееш след това нормално и то във всички професии! В България 1 - 2 професии са платени,всички останали не са и заплащането стига,колкото да преживяваш!

Това го знаят и нещастните мигранти.

Стига да се разходите по центъра на един голям областен град в работно време и като се огледате тая статия ще ви се струва една малка и жалка траги-комедия. Вижте кафенетата през деня и чалготеките през ноща с колко млади хора е пълно а след това отново се запитайте... Човек за да е задоволен трябва да работи и кога работи тая младеж която през деня виси по кафетата а вечер върти задни части по нощните барове :) Хората вече не са като едно време, сега освен да се смеят на платените стъкмистики друго не правят

Понякога като видя какви лимузини оставят децата пред нашето квартално училище се хващам за главата. То не са мерцедеси и др. Как няма да им стигат средствата? Разбирам, че проблемът може би си е в мен, но не мисля, че някога ще успея да отделям толкова много средства. Тъй че като гледам с какви финансови ресурси разполагат повечето деца ми е яно защо не се оплакват.

Да се чудиш, защо при такава идилия и спокойствие упорито отказват да се размножават?!!

Защото чак към 40-45 г. окончателно самоопределят пола си, а тогава е малко по-трудно размножаването...

Понеже им стигат парите,затова масово бягат в чужбина да работят там,а не тук! Статията е пълна лудост!!! Нашата минимална заплата след 3 години ще е 650 лв,което и сега на момента пак се явява най ниската в Европа! Народа бяга в чужбина,а те тръгнали да казват,че сме доволни от заплащането! Доволни са младежите деца на богатите,всички останали бягат!

Стига лъжи!

За сметка на младите дъртите им родители комунисти още въздишат по СОЦА на правешкия кратун!

Че как няма да са доволни? Тате купува народната кола и плаща бензина. Мама праща бурканите от село и плаща сметките. Нашите само преписват на изпитите и обикалят кръчмите, чат-пат и поебват някоя и друга селянка. Ако си от женски род, идеята е да намериш гореописания селски путаранчо и да цоцаш парички.... Как няма да са доволни?

Очевидно си много прост!

Съжалявам, ако си се разпознал в написаното, но ти сам си си направил такъв живота, не аз съм те бил по тиквата, че да бъдеш такъв.