Футболни хулигани нападнаха клиенти в мол

Десетина футболни хулигани извършиха нападение в столичен мол, който се намира до хотел "Хемус", съобщи bTV.

Обратно в новината

Коментари - Футболни хулигани нападнаха клиенти в мол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе защо не я забранят тая игра след като сее толкова много агресия. Напоследък като чуя футбол се сещам за някакви обезумели хулиганчета които рушат държавна собственост и безчинстван на обществени места!

Нормална ситуация, дори забавна, а вие вместо да мислите как да накажете 10 човека които са се сбили се замислете за кой гласувате защото станахме полицейска държава управлявама от крадци и юдео-американски подлоги

Трябва да се затворят тези молове защото само проблеми създават пожари побоища сигнали за бомби а файда от тях няма

Цитат: Сергей Станишев коментира и ситуацията в страната няколко месеца преди изборите. "Хората са масово без работа, нито бизнесът, нито хората вярват на тези обещания за реформи в евентуалния втори мандат на партията. Затова те ще бъдат наказани на следващите избори. Този, който е загубил доверието на хората и не иска да си тръгне с мир, по демократичен начин, ще си тръгне по друг начин", заяви той, цитиран от БГНЕС. Край на цитата.

Това какво общо има с темата?

Помисли повече и прочети внимателно цитата.

Последно пострадали ли са случайни минувачи и посетители на мола, или не са? Статията първо твърди едно, след това го опровергава.

КОМЕНТАР;Грозноватите манекенки харесват агресивни спортистчета!!! Дайте още пари за професионален спорт!

как да имам доверие в МВР и респективно в министъра, че не могат да се справят с едни дребни футболни тъпанари, а какво остава да разчепкат случая в Сарафово..., ама са много велики, че и песен си поръчаха да им я изпее Веселин Маринов, Боже, опази ни ти, а не те....

Споко ! Това е бил последният випуск на школата в Симеоново. Били са на дипломна защита .

Нали никой не си мисли, че биячите са учени от БАН или университетски преподаватели? Или пък писатели, физици, математици, лекари? Или пък честни хора, които бъхтят за хляба си по цял ден? Или предприемачи и мениджъри? Или хора от село, които работят от сутрин до вечер на земята си? Не, това са лумпените, които реват, че са бедни и нещастни, че държавата не им дава, че са от проблемни семейства, че някой им е длъжен с нещо. Това са избирателите на една псевдо-патриотична партия, на една друга - милиционерска такава и на една трета - която е майка на първите две.

Аз веднъж, точно в тези тъмни улични в Лозенец, както си вървя, насреща ми двама с качулки, вървят срещу мен и едини ми вика ти какво ме псуваш???? Посегна да ме удари, и ме удари, в интерес на истината в брадичката но леко. Добре че бързо се съвзех, а и те не използваха стъписването, но в следващия момент се бях нахвърлил върху единия и за около 20 секунди успях да му стоваря около 50-тина доста тежки крушета по главата и лицето. Нещастникът се свлече на земята неподвижен и безмълвен. Не знам какво е станало с него. Другото момче като видя какво стана побягна. Опитах се да го гоня, но не успях, вече бях останал без въздух. Изобщо не им запомних лицата, сега и да ги видя няма да ги позная.

И това от кой филм, казваш?

Когато и да съм бил в Мол, все ми са се набилави охранители да щъкат по коридорите. Сега като е имало нападение, къде са били, или са се крили. Пострадалите да съдят мола за това което им се е случило на негова територия. Може би само тогава ще се научат да пазят както трябва.

След като мафията управлява България... всичко това което се случва е ... НОРМАЛНО!!! Бандити в правителството... бандити и по улиците и моловете... Защо няма камери по улиците?! Не говорим за няколко поставени тук-там... В Лондон, само там има шест и половина милиона камери! Отговора е ЕДИН-ЕДИНСТВЕН, не че са скъпи камерите... а защото бандитите не трябва да бъдат снимани, те са НАШИ момчета и "когато" потрябват вършат различна "полезна" работа...

Нито ще ги намерят , нито ще ги накажат. Футболните хулигани се отглеждат от собствениците на футболните клубове за да може да ги използват когато им потрябват. Фен клубовете в България нямат нищо общо с футбола. Спомнете си януари 2009г., когато фенове опропастиха протестите срещу тройната коалиция и помогнаха на ГЕРБ да тушира неконтролираното от партии народно недоволство.

е просто - всеки побой се квалифицира като опит за умишлено убийство, което по принцип, ако се замислите е така. посещават за няколко години затвора после пак и т.н. Трябва и поотделно да се разглеждат случаите - например за опит за предумишлено убийство - 5 г., за двама души - 10 и т.н.

При добро желание, решение винаги се намира! Сега важното е да не се пуши в заведенията. Това, че едни (т. нар. от медиите футболни хулигани) тероризират хората в магазина е маловажен въпрос.

Така описана, ситуацията прилича на организиран терор, а не на хулигански инцидент! Това, че са разговаряли за футбол не означава, че са афектирани запалянковци. Иначе, щяха да хванат все някого от многото! Днес ги наричат "футболни хулигани", утре ще са квартални или селски хулигани. Важното е да се тероризира населението и да се настройват едни срещу други.

Едни си карат моторите, други се бият, трети сигурно ще започнат и да се стрелят. Баси! Никой нищо не прави по въпроса. Охраната определено е повече от неадекватна, при положение че боя е започнал много преди голямото меле пред главния вход те са могли да реагират много по бързо, а и ако не се справят да викнат полицията. Полицията от своя страна би трябвало да има патрули в близост до големите търговски центрове по една или друга причина, за да могат да се отзоват бързо при някакъв проблем. Каква е тази неадекватна реакция не мога да разбера, не са 1 или 2ма човека, а цяла група, при такива положения се вика полиция задължително, а те от своя страна щяха да ги арестуват, ако България беше нормална държава, в рамките на 4-5 мин. Охраната не е реагирала изобщо още на първото сбиване, а след като е станало мелето пред входа сигурно са гледали безучастно... а сега щели да ги разпознават по камерите. За какво е тази охрана, да хваща само някакви кокошкари, ако крадът дрехи?!?

Искам да дам много. Но искам хората, които ходят на работа да имат метро, чиста среда, екология, добър път, аз мисля за тези хора, защото те са носители на прогреса", добави Борисов. И същите тези хора за които сега мизерстваме,могат излизайки побеснели от сдадионите да те смелят от бой,защото любимият им отбор е паднал. Хареса ми поста на колега- Определете место където агитките да се срещат и да си чупят главите,без да се надяват че някой ще ги лекува!!! Блъскахме като хайвани за да построим нормално общество,дойдоха хайдути на власт,някой дори заплашват с -ДРУГИ НАЧИНИ да се върнат на власт.Дали няма да се окаже че при капитализЪмЪ най много сме изтрещяли???

Ебаси охраната на ебаси мола! Чакайте ме да вляза в молове с децата ми! Добре че не бяха терористи, които вземат заложници! А иначе напълно се присъединявам към коментарите, че независимо дали са фенове на Левски, ЦСКА, Локомотив, Ботев, Лудогорец или не знам си кой сусурлевски гранд - всички са за Белене, Скравена или ТВУ!

Охраната няма право да използва физическа сила (такъв ни е закона) и реално не може да предотврати такова нещо. Освен това ако все се намеси със сила ще си изгуби хляба, защото това е пред много хора и камери в мола, а не вечерта в чалготеката.

Не можете да използвате физическа сила?!?!?! Да ви попитам тогава защо по дяволите сте охрана в мол?????? Защо молът не сключи договор с някой, който може да използва физическа сила???? Май се наричаше полиция това. Ако това, което пишете е сериозно (а то явно е, защото се позовавате на закона, може би Закона за частната охранителна дейност), то вие не сте в състояние да задържите и най-дребен крадец, ако той посегне да ошляпа ваш охранител!!!!! Нали разбирате, че всеки може да влезе безнаказано в мол, да ви нашляпа охраната, да набие и ограби трима-четирима клиенти на мола и да си замине, като покаже среден пръст на всичките ви камери!!!!!! Мерси, казвам аз на такава сигурност и потвърждавам намерението си да не стъпвам с децата си в нито един мол!

Тези хулигани са плод на безнаказаност и липса на адекватна реакция.

Много точно определение!

ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ ДА СЕ ЗАНИМАВА,ДАЛИ ДА ВРЪЩА ПУШЕНЕТО,А С ТОВА ДА СЕ БОРИ.

браво, бият клиенти, които хранят народа, има толкова други за трепание - тия дето уволняват бачкаторите и им краднат всичко.

левски ли, цска ли... всички в отбора на белене!

Нямат край тези глупости :(

добре дошли в абсурдистан

Охраната на Сити Центъра е доста клапава, по мое мнение. Не се учудвам, че реакцията им е била бавна и не особено ефективна. Пред главния вход ма мола редовно се крадат велосипеди, има и камери, но те явно не са инструктирани да наглеждат какво се случва пред входа им.

В началото на статията "започнали да бият невинни граждани" Малко по-надолу "не са набили случайни хора"...хайде изяснете си ситуацията де. Разбирам зор пръв да съобщиш ама то боза станало......

"започнали да бият" "не са набили" Какво не ти е ясно? Минало започнато но недовършено време. Били са ги ама не са ги донабили. 5-6 шамара и 3-4 ритника това бой ли е?

Абе боклук, какво значи 5-6 шамара и какво значи "набит" по твоите стандарти. Някой от 2 шамара може да позтрада доста солидно, но понеже не са 3 шамара значи че е бит , а не набит. Малоумник!

Преди да ме репликираш отделяй нужното време да прочетеш целите изречения! Стига да не си от тези които като видят 20 букви на едно място и започва да ги боли главата. Явно от много шамари в детството. Та на въпроса: Чуденката не е за "били" ли са "почнали" ли са, ами за това дали са били НЕВИННИ ГРАЖДАНИ или НЕ СЛУЧАЙНИ ЛИЦА.

Неоправданата агресия е израз на социалната безпътица в която се намират младите хора днес...

Преди години подобни 12 човека нападат 1 случва се австралиец ,който при Самозащита ранява един и убива отрочето на христо монов - мастит ченгесарски "психолог" който дава себе си за пример осъдиха на 20 г жертвата от Австралия

"Жертвата" не беше ли убила мъртвото момче в гръб? И опитала да убие второто момче също така. Бил се бил втурнал да "защитава ром", размахвайки нож в ръката, с който се учил да коли няколко месеца на военен курс, обаче дори тези, дето са го тренирали, го зарязаха "кой знае защо": 04 Януари 2008/ "Сега" Британското министерство на отбраната е отказало да помогне на австралийския гражданин Джо Полфрийман, който е арестуван в България заради убийството на 20-годишния Андрей Монов. Информацията публикува електронното издание на в. "Мелбърн Хералд Сън". Полфрийман намушка смъртоносно с нож Монов и рани приятеля му Антоан Захариев в центъра на София на 28 декември. Редникът от тренировъчна база на сухопътните британски части в Кетърик в Северна Англия е поискал защита от британските военни, тъй като се страхувал, че полицията и свидетелите няма да бъдат обективни... Говорител на министерство на отбраната в Лондон обаче заяви, че арестуваният не е бил в България в качеството си на британски редник и затова случаят се поема от австралийското консулство... Според публикации Полфрийман и преди е имал обвинения за нападение с нож. Младежът бил обучаван за работник в месопреработвателната индустрия..."

Блатодаря за подробната информация.

Ами л..то на Аня П.като вилня из МОЛ-а, какво се случи? Това си беше зелен светофар за всички други келешчета на мама...

недейте така, ще се окаже няко друг шампион по мотоциклетизъм...

деер

100 000 милиона за подслушване! 66 000 полиция, мол с камери и охрана и и и и .... нищо!!!!!

деер

100 милиона

Направете една гладиаторска арена и разрешете боя вътре и който иска от феновете да влиза и да се бият докато се убият един друг...може и по ТВ да го дават, иначе нивото на съвременните футболни фенове толкова е паднало, че като ги чуеш само как говорят - все едно са актьорчета от долнопробен порно гей филм ...

Ходете се бийте с пожарикара и физкултурника защо с хората тъпаци.

тези хулигани са били пияни или дрогирани. краино време е да се въведе поне 10 години затвор за притежание, употреба или разпространение на дрога, защото от тези паразити полза няма. а на шофиор зад волана употребил алкохол да се отнема книжката завинаги. да видим тогава дали ще смеят да пият и да се друсат.

rado_7_6@

Това, че са футболни хулигани е само версия. Ще зачестяват такива неща за жалост - Правителството да измисли лек за сценария при който друарите си пускат техните хора да безчинстват и същевременно пискат - то е престъпност, то е чудесия. Щото е реалност вече. И да имат предвид, че друарите имат формалната подкрепа на знакови евробоклуци.

Прав си за версията! Но наличието на джип обяснява нещата - отмъщение! Така че останалата част от поста ти е с грешна хипотеза!

Пак ли на тоя болен мозък вълшебните теории ще четем в "избрани"?

Абе Евмолпи,какви глупости дрънкаш? Кога правителството,полицията, администрацията или държавата като цяло е правила нещо за хората? Ако присъстващите граждани в мола бяха извадили личните си оръжия и бяха гръмнали десетина боклука от тези и след това и десетина боклука от охраната,която не си върши работата и десетина от полицията ,която се е скрила и не знае къде отива агитката,а праща 40 полицай да арестуват Кольо Босия с един домат в ръка! и още десетина от излишните съдии и прокурори,като и от вампирската администрация,нещатата щяха да бъдат различни,нали! Но ти всяват страх и овчедушие за да продължаваш да бъдеш също толкова тъп " ибрик " колкото си и сега!

rado_7_6@

Спокойно, овчедушните ще се преместим в крайна сметка по пасищата в подножието на Шварцвалд примерно и кротко ще си пасем и няма да ви пречим на юначните топорни Българи (дето сме били значително време под робство всъщност) да си правите яката държава по ваш вкус :) А, да - сега се сетих - били сме под турско заради такива ибрикчии като мен, нали? Иначе ако повече са били топорните смели шинелджии и друарките с камъняка - ние сме щели да плющим ханъмите и нам да плащат диш-хакъ.

Пак го казвам, футболът е забавление за простаци и се играе от простаци т.е от простаци за простаци! Още ли плюете по социализма и Тодор Живков? Тогава такива идиоти нямаше или поне бяха един файтон тъпаци за цяла София!

мотоцикленето в Мол-ове сигурно е за еуита:) а и бъркаш футболистите с агитките. често вторите са само параван за неокомуняги и неофашисти.

Абе всичко си е до системата,тия пикльовци много добре знаят,че нищо не ги заплашва,а с години ще са героите на бандата-агитка,ако случайно ги пребиеш при самозащита,рискуваш ти да си виновният за превишаване на мерките на неизбежната самоотбрана и куп изфабрикувани юридически идиотизми,нямащи нищо общо с истинския живот и правата на гражданина,но в случая ,мисля,че и охраната на МОЛ-а не е била на ниво

Но всичко това се прави нарочно, както и безнаказаността на циганите. Странното е, че никой журналист не задава директно въпрос на управляващите в ефир по тези проблеми, а не да си служи с евфемистични изрази...

А полицията що не пази?

Бил ли си в съда когато ги оправадават? Аз съм бил много пъти.И поради тази причина прекъснах следването по Право. Това е Кривосъдие.

Я си признай, че си бил много пъти в съда, заради кражби и всъщност си прекъснал следването, щото са те скъсали на първия изпит. И следващия път се концентрирай по темата.

Не са били дрогирани, това са комплексирани деца, които всяко едно когато е само се напикава от страх, но съберат ли се... търсят жертва.

Не е така. Това са "другите средства", за които говореше един виден на "политик" от близкото минало.

Не е ли крайно време тази пародия наречена футболно първенство в България да бъде прекратена? Нямам нищо против спорта и футбола, но и това също няма нищо общо с футбола! Служи единствено на едни престъпници да си перат парите там и на лумпени идиоти ( не знам защо ги наричат фенове и обиждат с това всички нормални хора милеещи за някой отбор?), та въпросните лумпени си избиват комплексите . Но все пак е много различно да си ги избиваш като чупиш на стадиона ( въпреки, че и това си е престъпление), а да ходиш и да биеш ей така просто за забавление това си е садизъм и плаче за много сериозни наказания. Хора с такава изкривена психика не могат да се оправят с няколко месеца затвор....

Аз съм краен за тези дрогирани паразити има само един лек, затриване.....Ще стане и с доживотен затвор, но то паразит да се храни няма смисъл но за 10% за които има надежда може....

За съжаление - не съм бил там когато са разпитвали кой от кой отбор е... Да ми поразпитат и пистолета... ОЛИГОФРЕНЧЕТА!

Малките свине!!

Преди малко мина дежурният по ГЕРБ - с червените единици. Днес е неделя, може и да е сам ...

Спрете с малоумните евфемизми. Нещата си имат имена и този МОЛ също - Сити Център София. Щото както сте го описали правите реклама на един хотел намиращ се на бул. "Черни връх". А ако продължавате по тази урвичка, ще започнете да пишете "Едни хора биха други хора на едно място".

Чорбарите получиха един по-голям за празниците и полудяха!

ше ви счупа хулиганчета... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ние не откриваме топлата вода при футболното хулиганство. В Англия това е било същинско бедствие 90-те години, но те го решават отведнъж. Цветанов вместо да ходи на инструктажи в Америка мисля, че е по-добре да почерпи опит от Скотланд Ярд. Ако полицията е абдикирала от ангажиментите си, то да се разреши свободното закупуване и носене на оръжие и нещата ще се саморегулират.

Шматка да си бил в Лондон , да видиш как са се справили....или само знаеш , те се били справили , ония направили ....ти какво направи бе Шмат`ко ?

Присъствах на такава свада в Лондон, беше на паркинг не след футболен мач. Сдъфкахме се с едни белгийци, но докато се сбием дойдоха ченгетата. Виновни бяха белгийците - фраснаха им 1500 паунда глоба и ни питаха искаме ли да заведем дело за да ги задържат и съдят.... отказахме за да не се разраства конфликта, но ония бяха като препикани... едва ли ще пробват скоро пак.

Шматка можеш да казваш на баща си келешче, ако го знаеш кой е! Да не съм министър на вътрешните работи, че ме питаш, какво съм направил? Аз съм данъкоплатец и избирател и, като такъв имам правото да изисквам на подобни говеда да им съдират кожухчетата - ясно? И Лондон не е Англия, поинтересувай се малко и от, къде са най-големите футболни хулигани и т.н. измет.

Няма значение какъв вид хулиганство ще се стовари върху главите на хората на обществени места или у дома. Човек трябва да приеме реалностите и да е готов на всичко според възможностите си. Само така може да се обуздаят агресорите - с обезсилването им или с неминуемо възмездие.

тези идиоти търпят- заключване, глоба най-малко 1000 лв, и съд за 3 месеца, ефективна присъда, нека друг път да си помислят добре , кое е това нещо, което ще ги изкефи така?!!

Това е футболно хулиганство. Дали ще стане в мол или ресторант или на спирка е въпрос на "късмет".

Ааааа ... Така кажи ... А аз си помислих, че нещо лошо станало ...