Коментари - Младежът, изнасилил 73-годишна жена в Синдел, познат на полицията от 8 г. (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ко речи за изнасилване с побой над немощна и възрастна жена 2години .Да ви ева и умрялата държава и правосъдие.Само давам пример как се наказва изнасилване в тъпата Америка.там не си попълват и 27 щата имат още смъртна присъда и присъдите там се акумулират, за всяко провинение се добавя и се натрупва присъдата,за десетина провинения може да те осъдят и 100 години .Това е с цел да се замислят следващите дали ще се ебават с хората и закона. https://www.tampabay.com/news/courts/criminal/man-who-raped-at-13-in-apollo-beach-re-sentenced-to-60-years/2328995/

Там са зелени и не работят!

Все повече липсва Белене

младеж бил?!?! защо не го писахте прилежен Оченик? или бъдещ стОдент?

Малее на тоя много му се е е6ало

На човекоподобните вече "младежи" ли им викате?

Бабата как се е радвала на младия Дон Жуан. Сигурно е зачеркнала от листа на нещата да направи преди да умре. Бънджи скоковете са следващото

Първо, как така "познат от 8 години на полицията" човек е на свобода? Още от 14-годишен има извършени престъпления и се разхожда свободно и... върши още престъпления. Ясно е, че от такива хора не става и значи нямат място в обществото. Второ, как така на тази възраст живее с техните и е трайно безработен, но време за пиянстване и тормоз над хората намира? Трето, наказанието за деянието му е смешно, но поне това ще получи ли? И като излезе от затвора, каква е гаранцията, че насилената няма да го отнесе пак, за отмъщение? Нея някой ще я защити ли поне от това, след като вече е преживяла един от най-големите кошмари за всяка жена, защото един престъпник не е бил там, където му е мястото? А затворът ще бъде ли затвор като затвор, или "човекът без занятие" там ще си откара няколко годинки на безплатен хотел? Четвърто, предлагам най-сетне да спрем да наричаме пълнолетни хора "момчета", "момичета" и "младежи", защото дори само от там тръгват много проблеми, които не са и само до етнос, уви. Тази инфантилност всъщност убива младия човек, като му създава фалшива представа, че е още дете и ще му се разминава всичко още дълго. На 20+ години си МЪЖ или ЖЕНА и ще си отговаряш за действията. Стига сме ги жалили, че са млади и животът бил пред тях. Имаш и задължения, не само права.

Бая мургав ми се види.

Чист МАНГАЛ, с главни букви! Човеекоподобно същество, с интелектуално развитие малко под маймуните и малко над кокошките! Да му пръснат гъза в панделата сега!

Преписки имало...това не значи ли че е трябвало да се образува дело (а може би повече от едно)? От онзи дето щеше да се занимава с битовата престъпност и неговите хора

Пишем ви от Бобов дол с внесен от надзирател телефон. Чакаме го момчето :)

Младеж? Наборите му в махалата вече имат внуци! Не мисля че хората биха гои нарекли "младеж", всеки би казал онова ци-ане изнасилвач!

И тоя щеше да има внуци ако не изнасилваше 70 годишни бабички, ами някои от по-младите циганки в ма'алата !!!

Не не е цигане !

Брадчет, ши изядьешь балтьиитье бье !

Дали ще влезе в затвора този изверг... Защото нашият "независим и честен съд" дава постоянно обратни примери. Какво става, например, с убиеца на Милен Цветков, какво става с убиеца на двете момичета, защо не са в затвора. И това е вече почти 3 години от убийството на Милен и близо година от убийството на момичетата...

Къв затвор бе? Полицайки разнясят наркотици и стълби, мутри избиват хора по улиците, полицаи ескортират емигранти. Какъв затвор? За кого?

Полюцаи изнасилват девойки, които уж трябва да охраняват...

Въъъъййййй ! М'чи то коефициента на интелигенетност му е изписан на лицето бе !!!!!!!!!!!!!!

Този едно време щеше да прави павета и тухли от 14-годишен още. Даже нямаше да му дойде на акъла за бабички и т.н.

Сега е друго време !

И полицията му прави свирки .

Не ми е много ясно това "Познат на полицията." А той има ли познати в полицията?

Какво хубаво българче! Машалла! Свиквайте, поколението на неговите деца ще управлява България.

Тоя мангал бабоеб ще му разширят анала в пандиза

Бързо производство и химическа кастрация за този тъмнокафяв ИЗВЕРГ! Ако случайно му се размине с лека присъда, родните да платят на някой закоравял пандизчия да му разпори ауспухчето! БОКЛУК!

на 22 години пък познат на полицията от 8....

Но все още горазследват ... Интерсно на фидоска на баща и когато разбиха мазето - извършителя го намериха и осъдиха ( на 6 месеца затвор) за 3 седмици ... а пряката вреда беше 57 лв. - кило ракия и луканка

Ще ти стане от 73г бе.Егати шбния мангал

Отгледан от държавата, перфектен индивид! Колко ли като този сме отгледали в България?

На 22 г от 8г познат на полицията.На 14г ли е извършил престъпление?!И законът в България дава от 2до 8г за изнасилване!!!2 години !!!С чисто минало може и с условна да мине.Това не е присъда.Ефективно и да им четат закона всеки ден по 8 часа на ден насила.Изнасилването не е като кражба.Това е като побоя-престъпление срещу личността.Лошото е ,че от това човек няма да стане.никога.Само харчим пари за него.

Неква грешка в изписването има!Младежа да се чете Мангала!

На този не само затвор а да го скопят. Данъците ни отиват да хранят изверг като тоя.

Ако жертвата на изнасилване беше моята майка този боклук бих го убил бавно и ужасно мъчително като преди това бих му разпорил ануса с кол.

Подчовекът е циганин и развитието му доближава нивото на човекоподобните маймуни.

Дали учудва някого че въпросния екземпляр е мангал. На 22 години, нито учи, нито работи. Само пие и извършва престъпления. И не от днес, а от преди 8 години. На 14 години е станал престъпник. Знаят го в МВР, но нищо не правят. Къде ти е превенцията бе, Лайнарджиев. Никаква превенция. Такива екземпляри не са хора Това са животни. И трябва отношението към тях да бъде като към животни, а не като към хора. Сега вече всички дават акъл. Ама от гол акъл полза няма . Действия трябват. И МВТ да си свърши работата.

МВР си вършат работата ! Защо един от вас не се сети за прокуратурата ?! Нещо на Гешев ли сте фенове ?!

ядеш от пицата с кристали, маймунка :) законите ги прави парламенто, Гешев не е като мунчо, кирчо или кокорчо, които незаконно да поръчат на мутрата чашков да арестува някого :)

........не осъждан...... НЕ Е осъждан Абе що за журналисти сте, бееееееееееее

Резват му топките и пикалото, и после яко.. "халката" му мазоли да хване !

Зощо младежът..., като би трябвало да е Мангалът... ? Никой не би следвало да се обиди от използването на правилния термин, доколкото едва ли има желаещи да се асоциират с този индивид...