Младеж шофира с над 200 км/ч във Враца, полицията няма как да го глоби (видео)

Нарушението е извършено на 30 юли, а водачът сам е пуснал клипчето в социалните мрежи

Обратно в новината

Коментари - Младеж шофира с над 200 км/ч във Враца, полицията няма как да го глоби (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а тази глоба 1100 лева платил ли я?? Съмнявам се?! Нямат и начин да го задължят да я плати . хи хи хи

Родната милиция :)) Питайте хорвйшо в Козяк как да се сметне скорост по заснет материал

Жалко че не се е убил. Този ще убие някого като Семерджиев и тогава ще стане ясно, че е имал 50 нарушения. Всъщност като има установено нарушение за каране с 193км. защо не му е отнета книжката?

Ако дадено престъпление се докаже, то трябва да се накаже! В случая - това е престъпление, а виновникът си е признал! Сега ще е престъпление, ако не се предприемат стъпки за доказването му и за наказването на пишлигара! Но нашата полиция е само регистратор! Виж , на престъпник може да помогне срещу заплащане!

Дано като стигне там, закъдето се е разбързал, не вземе някой невинен!

Дано

Аман от таз безсилна полиция. От години тия клипове не се санкционират. Ами променете закона, идиоти... Само нормалните хора тормозите... А на тоя боклук като му начупят краката и ръцете, няма да може да лети и да гази по пътищата ни...

Врачани сами трябва да го озаптят! Като имаш подобен комшия, който застрашава твоя и на семейството ти живот, трябва да се погрижиш да не бъде заплаха.

Неговото МОМЕНТНО НАСТРОЕНИЕ като убие двама-трима ще стане доста ПЕРМАНЕНТНО последствие

Следващия който ЩЕ убие невинни хора. От сега изказвам предварително, съболезнования на близките на бъдещите жертви. Но така ще е, щом няма обществен натиск за промяна в закона по пътищата, СТРОГИ наказания и криминализиране на действията при опасно шофиране.

Щом съжалява значи си е признал. Що да не могат да го глобят?

Попитали Радио Ереван какво е маймуна? Радиото отговорило - Маймуна е човекоподобен бозайник който живее по дърветата. Попитали Радио Ереван какво е Българин? Радиото отговорило - Маймуна с шофьорска книжка..

Не могли да го глобят? Защо? Защото не могат да го стигнат :)

В момент на настроние ли е бил копеленцето? През колко настрония трябва да мине, за да убие пак някой? Такива свършват по 2 начина. Или в затвора за убийство н пътя или някое дърво му се е изпречило и му е развалило настроението.

Две неща: Какво значи неможе? Може - налагаш му съответната санкция, а ако той има наглоста да я обжалва в съда тя пада, както и почти всичко от КАТ. Но реално има вариант да не се обжалва, а да се плати - защо сами си налагат цензура? и второ - как в Германия може, а в БГ не може? Ясно, е че ние сме правова и демократична държава, а Германия е една западнала, феодална, бананова република, където правата на човека не се спазват, но все пак, защо при тях може, а тук не?! Припомних си случая, където чешки бузнесмен караше по германска магистрала с някаква бясна скорост (над 300км/ч) и сина му снимаше клипче и за това го наказаха (поне така писаха медиите).

И при следващият негов момент на "настроение", но когато изгуби контрол и хора постарадат какво правим? Какво правим с рискови случай които имат потенциал за по-тежки случай за в бъдеще? Нека да позная глобата, книжката, номерата(защото това се оказва толкова много ефективно, че когато го гласуваха на следващият ден хванаха индивид без книжка и номера с условна) и условна защото през останалото време е много добър индивид или защото имал да гледа семейство!?

Максим Стависки...., Кристиан Николов..., Георги Семерсжиев.... Този нереализиран убиец как се казва?

В статия си пише бре! Чети от .. до.. не по диагонал с идеята да коментираш.. Пък и като му знаеш името като на ония изброените какво?

Истината е, че в България има ли човек достатъчно финанси може да си прави каквото си поиска,без значение кой стои пред него...Плащаш и си над закона..Но всичко започва от онези (уж слуги на народа)в парламента..Тотална деградация...Ако това се случи в някои (нормална )този юнак няма да види книжка до живот.Без думи...

Я дай пример!? Защото във всяка западна държава има начин ако си на някой човек и с пари да отървеш кожата. Закона е за такива баламурници като нас... А съдейки по изключително ниската събираемост на глобите, както и безброй индивиди каращи без книжки и с амнайсе нарушения то явно закона е врата в полето където само изпълнителните минават...

Ако може една бърза смърт за този, че никой няма нужда от такива отрепки.

А на времето, когато Лазар беше полицай, нямаше такива проблеми...

Ми карай си мАсквича и стига рева!

Лазар много ги засичаше.

По времето на Лазар почти не беше възможно някой да вдигне 200, затова правеха същите изпълнения със 127 км/ч. И резултатът беше приблизително същият.

От стълб до стълб е ясно колко е растоянието, засичат времето за преминаване между два стълба и става много по-точно от "техническо средство"...

Първо, защото полицаите пишат протокол от типа: на ул. Ханко Брат... И второ, в закона който едни други амсалаци са създали пише - измерено с техническо средство. Въпроса е, че и хронометърасичането на времеви интервал и видеозаснемането са с технически средства... Но да оставим това на страна, как когато скочиш в необезопасена шахта с колата и ги извикаш тия некадърници, моментално получаваш глоба - несъобразена скорост!?! Там как отчитат скоростта? После като се радровиш, ще излезе че това е синчето на местен велможа или мутра и за да няма проблеми, полицаите си затварят очите.. Другия път като надуе, просто трябва някой трактор без светлини да му откаже спирачката...

Няма да издържи в съда. Филмчетата в интернет минават транскодинг преди да ги види някой. А това е еквивалентно на монтаж…

не защитавам тоя получовек.... НО излиза, че са го порицали за ... клипче с соц мрежа.... сириъсли?!????

Абсолютно сириъсли, май диър у западни държави само по това клипче могат ти отне свидетелството.. У нас е въпрос на гордост..

Не ми е проблем, че скоро тоя ще се размаже някъде и Дарвин ще докаже за пореден път теорията си. Проблем ми е, че в процеса може да убие други и невинни хора, а полицията ще продължи да си измива ръцете със закона. Ми променете го, бе! Предложете как!

Тоя изклесък си пише некролога........

Някой, който да не е карал с такава скорост?

В градски условия? Ми повечето хора не карат така в града. Нормалните де. Тоя плашипутарник с клипчето очевидно нито е нормален нито е потребен на някой. Майка му не го харесва даже.

Живея в три държави вече 20 години и виждам как две от тях растат а една си стои на място!!! (Няма да ви обяснявам, коя е тая дето си стои на място) Във втората ми родина за такова клипче се отнема автомобилът и три години без книжка, вече съм го виждал това в действие… Хайде ченгетата да не се оправдават, че не могат!!!

В някои държави има присъди по 150г , но в БГ няма !

Селянин, ама ти наистина си див селянин!!! Какво значи "втората ми държава" бря, зализан??? И аз живея в още 2 държави, ама съм забелязала, че в българите когато са в други държави им проличава селянията и простотията от далеч!!! Срам ме е от такива лайнари като теб!!! Датиебамайкатавумирисанатавагина

И ние се стараем да избягваме курвите в европа, главно такива като теб. Лош имидж така да се каже..

Втората ми държава, третата ми държава. Да те еба в простия селянин. Добре си се кръстил. Такива са ми любимците. Западни лизачи. Дойде тука да си харчи парите и да си оправи зъбите, а навънка ербап и плюе по всичко.

Коя ти е" втората родина" бе олигофрен недоклатен??? Това ми е въпроса към теб. МайкавидаЕбавгнуснатапротритаВагина

Е, не си прав за това ,че стоим на едно място ! Движението назад също е вид движение.

Е то в тая врача ска селяния с тоя прост кмет какво да се очаква? Враца, Монтана, Лом, Мездра там закони и гражданско общество няма. Само селяния и беднотия.

Забравяш откъде си

Всичко произлиза от това, че съда не признава видео доказателствата. Ако се приемаха и всички използвахме видеорегистратори, гледай какво щеше да стане! Ще предприемеш рисково изпреварване, ама знаеш, че отиваш в съда! Ще отнемеш предимство, ама КАТ директно ще бъдат уведомени. Само така ще се оправим, с тотален контрол, но някой не го иска!

Прав си ! Само трябва застрахователите да го поискат ! Не забравяйте на чия страна са застрахователите !

На застрахователят му дреме. КАТ да се оправя. Ако е доказано кой е виновен и не е техният човек, ще платят.

На своята страна са те. А когато се приеме такова нещо и всичко се успокои, знаеш ли колко пъти по-малко хора ще плащат каско?

3евзек

Щетите също ще са пъти по-малко. Ами колко пъти по-малко ще плащат гражданска?

Пред този полицай: https://youtu.be/3lKwkn6JT74 После да се похвали в Инсталирам. Явно проблема не е в момчето а във ВЪТРЕШНИТЕ ОРГАНИ на една държава.

Проблема е в закона ! Да ви напомням ли кой пише законите ! Там е проблема !

На 20 г От северозапада с предишно нарушение 193 км/ч сам си е качил в нета да се хвали и гордее че е летял с 200 км/ч Органите на реда са неспособни да направят нещо по въпроса Ето това е профилът на убийците по пътищата ! В белите държави на тези младежи се отнема книжката още на първото нарушение, на второто отиват на съд и обикновено се осъждат на обществено полезен труд (да мете улиците и чисти обществените тоалетни облечен в оранжо елече) в следващите 3 - 6 месеца. На 3тото нарушение влиза в затвора! За това драги ми дами и господа войната по пътищата няма да бъде спечелена.

Моментното му настроение е продължило само 200- 300 момента на няколко пъти. Наказание няма за моментни настроения.

Грешка, километражът също е техбическо средство. Има сертификати от производителя, колата е минала ГТП, значи е изправен. Въпрос на желание. Що се отнася за моментните настроения, трябва да има псигологически раздел в курсовете за шофьори.

Прочети закона и после се прави на разбирач !

Въпрос на тълкуване. Все пак само у нас може да убиваш хора по улиците с колата, а накрая да се окаже , че си бил отвлечен и насилствено дрогиран.

Къв Beast си ти ве, капут малолетен... :D Всеки който те чете вижда, че си някав загорял тинейджър дето само "ръси акъл" наляво надясно. Ше ти еВа майката крастава! Да ми лапаш патладжана, изклецак смотан :)

да не им създавате работни проблеми на българските милиционери, моля. В тази жега и работа?!

Такива ги наказва Господ,лошото е ,че много често покрай тях си заминават и невинни.

Ако има, означава че автомобила е в изправност - следователно показанието на скоростомера е вярно, защо да не можете да го глобите?! Освен това, ами вземето му докумментите и конфискувайте автомобила след като е видно че е рецидивист и да видим тогава как ще "експериментира" повече по пътищата.

Има ли желание има и начин. Младежа си е признал, че той е снимал и качил клипа. Мястото е ясно. Колата на снимката е установена. Остана да установим скоростта. не по километража на колата, че там може да има отклонения - а по скоростта на преминаване на колата покрай стълбовете за улично осветление - ще даде много точно моментната и средната скорост. Ама защо да се морят някои хора, заплатката нали си върви.

Отклонението е +2% от софтуера на километража, сложи още 1% разлика, ако гумите са някакви други, и пак не можеш да ги докараш до 50км, колкото е разрешеното. От 200 да ги свалиш на 195км. Тоя даже не е за затвор,а директно за ампутация на десният крак.

Няма нужда от установяване на скоростта. Щом си е признал се приема за вярна. Взима му се колата и директно на скрап… И му се унищожава книжката както и правото да я вземе пак… Другия път ще е и бвз книжка и директно в затвора. Какво ги бавят не знам…

Почакайте докато убие някого на пътя пък дотогава мислете за дъжда и качулката

Само някой да му хвърли едно паве пред колата, като го види, да кара като обезумял, и ще го прочетем в статистиката. Лесно е. А колкото до "полицията" се убеждавам, че България наистина е ПАРОДИЯ на някаква държава от 10-найстия свят. Тук един път бях публикувал снимка с мой приятел, който ми беше снимал километража, на място без ограничение на аутобана, е доста хора ме попитаха кой я е направил, щот било опасно ако съм бил сам. И това беше само една снимка, а тоя тука очевидно е известен. НЯМА грабдажско общество в България, да му метне едно павенце пред строшляка на тоя, да му покаже де зимуват раците.

Значи, монтирам си една камера на покрива на колата, обикалям някое село и започвам да дебна самички люде без свидетели наоколо. Трепя си ги като пилци, заснемам го с камерата, качвам го в мрежата и си свиркам, няма свидетели, няма камери, не могат да ме пипнат, нали? Абе, тия толкова ли са малоумни?! Това е равно на САМОПРИЗНАНИЕ, бре, калъфи. Тия са толкова прости, че главите им дрънкат на поцинковани кофи, пълни с пирони.

Законът има пропуски. Ако се внесе корекция, ще може да ги глобяват и за клипове.

Ако не си седне на гъза, след някое и друго подобно изпълнение, може да четем за друг завършек. Само дано не пострада и някой друг.

А дано!Много ги "обичаме" такива комплексирани късопишкоФци!!!

То и за Гайтански, Ковачки и другите номенклатурни предприемачи знаем, че са извърши много по-сериозно престъпления, но няма как полицията да ги залови. Важно е медиите да ни занимават с кокошкари…

Все пак това е Враца ! Публична тайна, че там полицията е частна !

Лошото е че утре ще вземе да убие някое дете на пътя и тогава няма да има виновни!

Платил ли си е глобата от регистрираното нарушение ?!

Какво ще кажете за човек без инстинкт за самосъхранение?!

Просто си мислят , че това Need For Speed , но не знаят че в живота няма втори life !

Не е и на ниво маймуна.

конфискация е начина в булгаристан гъз се дава в затвор влизат само за да запазят кинтите

Нашата държава е пълен ташак! Ако беше убил някого пак ли нямаше как да се установи нарушението бе олигофрен?

Има как да хваща уж дрогирани пушили трева 5 дена преди да се качат на кола, но в този случай всичко е точно! Кенеф не държавв

И е така, докато се прави на мъж, ще реши някое куче да пресече пред него, и ще е цяло щастие, ако си замине само Миленчо, без да затрие и някого на тротоара... На била регистрирано с технически средства! А това какво е!? В студио ли го е снимал, на тоя булевард камери няма ли, а ако беше снимал как коли деца!?

какво по голямо доказателство искат сниман е километража на самата кола, ума ми не го побира, тва е все едно да ти се качи ушев в колата и ти да караш с 200??

Това , че е сниман километража не може да бъде представено като доказателство в съда ! Не е техническо средство за измерване на скорост ! Неграмотен дебил !

"Не е техническо средство за измерване на скорост !" :)))))))))))))))) И ти ли "грамотний" си чел, че тези километражи ги слагали за красота - да изглежда колата по-добре и да се кефят децата на светлинките.

Илиян Илиев

Чети закона глупако !

Точно във Враца манипулациите на километражите си е част от бизнеса...

Помня че в Англия един такъв юнак се беше снимал да се похвали че кара като състезател. Еми, полицията го хвана и го одруса една яка глоба, не помня имаше ли и "бонуси" към глобата.

Защоот е Англия, а не Булгаристан

Ще го глобят колкото глобиха джендърката с тротинетката . Трябва да чакаме естествения подбор да си свърши работата .

Тук за такова каране независимо че е поставил клипа колата автоматически на служебен платен паркинг книжката умира на три години И може само на себе си да се сърди че го е поставил този клип!!! Адвоката няма да помогне!!! А глобата е хубава 2500евра!!!

Къде това?

В Полша!!!! Съседското гаменче го постигна това!!!

Глобата не е добра! 2500 евро най-вероярно е една минимална заплата. Все едно в бг да го длобят 720лв.С една дума в България глпбата е по добра!