Млада белгийка бе евтаназирана заради необратими психически страдания

23-годишната Шанти Де Корте оцеляла при атентатите в Брюксел през 2016 г., но била едва на няколко метра от мястото на взрива

Обратно в новината

Коментари - Млада белгийка бе евтаназирана заради необратими психически страдания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Канада евтаназията за бедни е безплатна. Успешна депопулация на развитите държави!

Да не дава Господ….

"Смях се и плаках до последния ден. Обичах и имах правото да усетя какво е истинската любов. Сега ще си отида в мир и знайте, че вече ми липсвате" Състоянието й било НЕЛЕЧИМО?!

Наистина ненормален свят!!! Да евтаназираш момиче, на което е можело да се помогне, е пълно безумие. За евтанация са всички идиоти, които поставиха Европа в сегашното незавидно положение!

Жалко за момичето! Съдбата може да бъде много безмилостна и жестока. Психичната травма след атентата плюс изнасилването - тотално разрушена психика. Друг е въпроса кой и по какви критерии разрешава евтаназия. За рак последен стадий с всичките необратими усложнения и жестоки страдания за пациента, евтаназията е приемлива за мен, но за нейня сучай, не знам, не мога да преценя.

Едва ли е направено всичко, което е можело да бъде направено - това ще ви кажа като лекар

Единственият дар който имаме е животът.Много тъжна новина!

Как точно разбра че е могло да се помогне?!? Не е казана точно диагнозата. Синдром на Уилсън, синдром на Хънтингтън, Кройцфелд-Якобс…има множество нервно-дегенеративни състояния при които и аз бих поискал евтаназия.

а е трябвало просто да и дадат една лопата 7 номер и да я пратят на село да рини оборска тор и да копа царавицата Гарантирано избива всички налудничави мисли

Спасили са я от самоубийство, та да я самоубият те самите....

Те това са модерните ценности. Учат хората не как да се справят и да превъзмогват проблемите, а насърчават деструктивно поведение и мислене. Просто нихилизъм и морална деградация. Само преди 70-80 години милиони хора в Европа са преживели нещо подобно, а както е тръгнало, светът пак се е запътил в тази посока. Всички ли ще се евтаназираме тогава?

Побеснявам когато някой дебил започне да ми разтяга мантрите , в какъв прекрасен и развит свят сме живеели и как всичко било танц по рози в в. , а НЕ вижда че с всеки изминал ден роботите на Мъск имат повече стойност от човешкия живот ! Дано това НЕвинно момиче да е на по-добро място , защото тук е наистина АД и ще става все по зле !

Аз също съм фен на едно време, наистина. Искам 6-7 деца, много обработваема земя и животни. Простичък живот. Ракийка винце, бачкане на открито без автомобили, смартфони, телевизии, големи модерни къщи, топлофикации, електричество интернет, супермаркети, удобни сезонни дрехи, вносни храни и напитки и т.н. Такъв живот като едно време не е невъзможен... Даже и войни си имаме, на които да ходим ако искаме... Само 6 месеца от такъв живот ще ни докарат не депресия и шизофрения, ще започнем да правим невъобразими извращения... Едно време си е за онези хора... Тогава също е имало психични проблеми, но на никой не му е пукало...

Типичното решение на Бай Ганьо простака. Една лопата в главата ти тъпа ще свърши по-добра работа!

Все повече прилики с Третия райх с тази разлика, че дори и там такава чудовищна довотия е била мевъзможна.

Стандартната медицина е превърната от "елита" в безчовечна машина за убиване и депопулация!

приликите са със севернокорейския комунизъм и със САЩ от началото на 20-ти в., когато евгениката е процъхтявала! Хитлер е използвал нейните постижения и нейни съветници!

Супер идея да евтанизират нашите превъртяли дърти комундели да не изпитват тежки психически страдани от разпада на СССР и Руската федерастия.

Джендъри, Сър. При това малоумни.

Подобни проблеми в голям процент от случаите се дължат на неусвояване на витамини от групата Б и при големи дози плюс пробиотици още след месец има резултат. Коренът на психическите разстройства е в стомаха и голяма роля играе един от черепномозъчните нерви, който стига чак до стомаха. Когато в стомаха има проблем и с този нерв има проблем. Антидепресантите не само, че не действат. Те са много опасни! Така, че всичко е неврология!

По-евроатлантически е да трепят.

Не виждам как може да е на по-добро място, след като сама е решила да отнеме нещо, което не може да създаде от нищо. Има регистрирани случаи на самоубийци, които са спасени после. Твърдят, че задгробните страдания за самоубийци са ужасни.

Забравил си да си поискаш и разбойниците, които в онези чудни времена са кръстосвали горите и са обирали мирните труженици!

Един пост травматичен стрес не могат да излекуват гадовете. Пиер Дако би ги ритал с кеф

Убили са я щото е била тъжна. И това е поне втория такъв случай. Предишната такава жертва даже беше непълнолетна. И не бяха казали на родителите й. Евтаназия - да, но правилата трябва сериозно да бъдат преразгледани.

Я да видим как ще се изакат по темата, тъпите и прости булгаристанци, за които всичко се оправя с чалга и ракийка…

Ясна е работата - мозъчно увреждане от ударната вълна. На това навремето са му викали shell shock. Руснаците му викат контузии. При фугасните поражения това е масово - гледат го, не е ударен от осколки, не са му откъснати краката, малко да се наспи и нищо му няма уж. Избутва войната, прибира се вкъщи, започват яки депресии поради механични мозъчни увреждания и накрая се гръмва. Неслучайно има епидемия от самоубийства сред военните, върнали се от война и не е поради гузна съвест или нещо подобно. Просто мозъчните им центрове вече не са наред.

За пореден път - евтаназията е доброволно асистирано самоубийство, като се сваля наказателна отговорност от лекарите, които са помогнали за него. "Евтаназирам" е измишльотина, с която се замени за благозвучие "умъртвявам", при масовото умъртвяване на животни (аз не съм видяла някое от въпросните животни или птизи да е подписало съгласие за асистирано самоубийство). Човек не може да бъде "евтаназиран", може да поиска разрешение да му се помогне за безболезнено самоубийство. В някои страни се позволява лица да извършат евтаназия, когато страдат от нелечими болести, и страданията им не могат да бъдат облекчени, но все пак лекарската намеса е дотолкова, че да осигури начин за безболезнена смърт. Самият акт на умъртвяване се извършва от лицето, което е поискало евтаназията. Научете най-сетне смисъла на думите, които използвате!

Много ме кефи, как путинофилите тук са се хванали да политизират статията и да оплакват белгийското момиче, докато одобряват всячески, евтаназията, която Путин прилага на собствените си войници, изпращайки ги на заколение в Украйна.

По принцип, асистираното самоубийство е много сива зона доколко трябва да е законно. Обаче след като е попаднала толкова близо до ударната вълна и след това е развила депресивни състояния, било е въпрос на време да се самоубие и без помощ. Колко американци, преживели импровизирани бомбени атентати, като се приберат, на външен вид изглеждат нормално, обаче по едно време се гръмват...

А ти от острите булгаристанци ли си, сър?

ПРАВИЛОТО Е: СПРЕТЕ ДА СЕ ШИБАТЕ КАТО ПАРЦАЛЕНИ ТОРБИ ПЪЛНИ С ИЗПРАЖНЕНУЯ И ДА ПРЕВЕЖДАТЕ ДЕЦА В СВЯТ, КОЙТО САМИТЕ ВИЕ НЕ ХАРЕСВАТЕ, НЯМАТЕ НИКАКЪВ КОНТРОЛ ВЪРХУ НЕГО И ДОРИ НЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ ИЗХРАНИТЕ И ОБЛЕЧЕТЕ, АКО НЕ ОТМЪКНЕТЕ МЛЯКОТО НА НЕЧИЕ ДЕТЕ И НЕ МЕТНЕТЕ ПОСЛЕ РЕБРАТА НА МАЙКА МУ НА СКАРАТА! С КАКВО ПРАВО, ПИТАМ АЗ, ИМ ПЛЕТЕТЕ ТЕЛА, КОИТО ТЕ НЕ ХАРЕСВАТ И ИМ НАТРИСАТЕ ТРАДИЦИИ, КОИТО СА НА НЕЧИИ ЕБАТЕЛИ В МИНАЛОТО?! КВО ЩЕ МИ ПРЕРАЗГЛЕЖДАШ?! КОГАТО СИ ПРАВИТЕ КЕФА В ТЪМНИНАТА НА СПАЛНИТЕ НЕ ВИКАТЕ НИКИГО ДА СПОДЕЛЯТЕ КЕФА! ЕДНО ОБАЧЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА ОТМЕНИТЕ - РЕЛЛАМАЦИИТЕ, КОИТО ВИ ПРАВЯТ ДЕЦАТА ЗА ВСИЧКО, КОЕТО СТЕ ИМ НАТРЕСЛИ... И ЩЕ СТАВА ВСЕ ПО-ЗЛЕ ДОКАТО ЕДИН ДЕН НЕ ВИ ПОТЪРСЯТ ЯСНА СМЕТКА... ЗА СЕГА САМО СИ СМЕНЯТ ПОЛОВЕТЕ, ДРОГИРАТ СЕ ИЛИ СЕ САМОУБИВАТ, ЗАЩОТО ЛИЧНО ПРИЕМАТ ВИНАТА, КОЯТО ВСЪЩНОСТ Е ВАША...

Само ограничен, интелектуално деградирал човек, който вярва в религиите, може да вярва в тези глупости!

Айде, бе! И когато нервите са повредени кво праим?

Това е убийство!

Кавофилите ме ладват. Колко са тъпи и плости. Но така ще си умрат

Ефаназия за КОФЕРМАНИТЕ от ГОВИДАРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ

кво...??? Е тва е слаб боклук ...

Не е Путин, с света в който сте си натресли децата. Вика му се хранителна верига - демек, един трябва да умре, за да "живее" друг (смъртен). Баси цирка :))) Справка - хладилника! Ти как я мислиш тая работа?! Че човекът не е по средата на хранителната верига ли? Че нали някой трябва да ти роди и отгледа следващата вечеря? Майките дори не могат да си отгледат децата, ако не отмъкнат на нечие добиче млякото и не метнат ребрата на майка му на скарата... Всичко останало са високопарни ГАЗОВЕ, отделени от погълнатата храна - любов, надежда, мир и БЛВ, БЛЯ, БЛЯ.. ПРЪДНИ!

Убийство е да родиш дете и да му кажеш, че е смъртно и го чака едно голямо ебане и вечно празен стомах!

Защо тук няма Евтаназия? А умираме като кучетата в болки и мъчения.

Цитирам показанията, събрани надлежно от няколко лекари, сред които д-р Мууди. Неговите изследвания събират свидетелства на десетки случаи на хора, изпаднали в клинична смърт в продължение на минути. Определено има над какво да се замисли всеки наперен атеист!

Изроди!

Ако не знаеш за америкснския 22, вземи се разрови. По 22 на ден си отнемат живота благодарение на PSTD. Дако да си води статистиката. Екзистенциалният СТРАХ, ГЛАД И ТЕРОР НА ХОРМОНИТЕ няма кой да ти излекува, щото се предава с раждането, освен ако не си идиот. Никий не те е питал исксш ли го тоя свят, в който са,те изплюли, миризливото си вечно гладно тяло, което всячески те предава или пък ролите, които са ти вменени от някакви далечни ебатели по веригата. Е?!

Ти добре ли си с главата?! Какво точно изкудкудяка току-що, може ли да обясниш?! Че момичето няма никакво право върху живота и тялото си ли?

Сега всички родители (мафиоти), които крадат (мляко, плът, малтретират растенията) за да си "изхранят" децата ще минат да ми сложат минусчета, като че ли ще променят ФАКТИТЕ! :)))

При детонацията, има две зони. Първата е на разширение на самите продукти на горенето. Попаднеш ли в нея, ставаш на парчета и вече проблем нямаш. Тя е с доста малък радиус и ускорява втората зона - ударната вълна, която е компресиран въздух. Налягането на ударната вълна е обратнопропорционална на квадрата на радиуса от центъра на взрива. В Украйна, се думкат основно с осколъчно-фугасни, а това значи, че ако си достатъчно близо за да можеш да получиш мозъчно увреждане от ударната вълна, много е вероятно да те убият осколките. Неслучайно се споменава, че е било толкова близо до взрива. Само няколко метра по-далече и е нямало да се развият така нещата. При травматични мозъчни увреждания, най-често се засягат центровете за контрол на импулсите и хората стават направо други - пълно е с такива примери, вкл. и сред известни личности. Случват се и при падания с мотор или проникващи черепно-мозъчни травми.

Заслужават атона бомба.

А, да, пък онези шизофреници, християните, им разправят, че са ЗАЧЕНАТИ В ГРЯХ И НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ГИ СПАСЯВА! Не случайно ги е срам да покажат на децата си КАК ТОЧНО СА ГИ ЗАЧЕНАЛИ! ГНАС!

Пълни идиоти, що не пробваха с работа на село без Фейсбук и т. Н.