Цветанов: Над Митьо Очите има закрила от времето на Йовчев

Каква по-добра политическа закрила от това да разбиеш цял един сектор - така Цветан Цветанов отговори на въпроса дали има чадър върху Димитър Желязков-Очите.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Над Митьо Очите има закрила от времето на Йовчев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе Цурко, Йовчев беше министър една година, а ти дърпаш конците в МВР 4 плюс 2 години. Нали твоите авери в бургаското МВР играеха пиеската- Митьо се водеше на книга затворник, а на практика разпускаше вечер по баровете. Ти си човека които изгони министъра професионалист и назначи социоложката Бъчварова...да прави това което не разбира.В системата на МВР има зевзеци на всеки нов министър му лепват подходащ прякор, като се започне от "Мимето","Запалката", "Алабаша" и т.н. От уважение към дамите няма да изпиша прякора на Бъчварова "шм.............та.

Ех,Цвъки,Цвъки!Ако мафията си нямаше държава и съдиите не бяха така корумпирани,много народ щеше да дава интервюта от "хотелски комплекс "Белене.

Новата опорна точка за оправдаване на некадърноста и защитата на мафията която сега се отчита на гробарите.

г-н Цветанов на кого да вярваме на г-жа Бъчварова,която публично заяви ,че над М.Очите не е имало и няма политически чадър или на твоите манипулации и откровени лъжи,че чадъра е съществувал и съществува? Ха, разберете се при г-н Борисов и плещете съгласувани едни и същи простотии.В противен случай реномето на политическата групировка,,Герб" пада и ще пада.

Може би подобен въпрос трябва да се зададе и към българските евродепутати в Брюксел, а именно "известно ли им, и ако да, то в кои други държави от ЕС са констатирани или са ставали подобни политически скандали във връзка с политически протекции (или т.нар. политически чадъри) над определени лица.

Цецо, стар изборен фалшификаторе как се сдоби с апартаментите на ниски цени в кв.,,Изток" ? Вместо да се снишиш или скриеш ти се правиш на съдник и моралист.Ще върнеш ли Цецко парите на данакоплатците за золумите които сътвори в МВР при Бойко 1 и България беше осъдена в Евросъда заради твоите простотии и съсипаните човешки съдби? Цецо всичко нередно и престъпно сътворено от теб на този свят ще ти се върне тъпакано рано или късно.За вашата на теб и на Борисов управленска некадърност и немощ са виновни БКП,Костов,Станишката,Доган,Местан, Йовчев и като цяло българите.Само вие нещастници от Герб сте прави на този свят.

тоя пак е нахлузил противогаза....

Консултанта Цв.Цв. много се е отракал, най-вече в лъжите.

АМИ ТО И ЦВЕТАНОВ БЕЗ ЗАКРИЛАТА НА БОКО ОТДАВНА ДА Е ПРИ МАЙОР ВЕКИЛСКИ

Този Конфуций от нашите ли, че има и статуетка?

и те самите си го казват - за мъдрото ръководство...Вие само може одобрително да кудкудякате!

Лятото на 2013 год ., мутренските бригади банкети правиха, когато Орешарски сдаде властта! Есента отново направиха банкети, когато вие се върнахте във властта! Все пак, нали се сещаш, че при толкова много мутри, ние все имаме пряк или косвен контакт с тях, особено тези, които работим из Сл Бряг и Несебър!

лятото на 2014...

Конфуций: Благородният човек предявява претенции към себе си, обикновеният към другите. Когато думите губят смисъла си, хората губят свободата си. Който не вижда далечната опасност, го заплашва близка беда. Който постига новото, грижейки се за старото, той може да бъде учител. В една държава, която се управлява с разум, бедността и нищетата са срамни. А в държава, която се управлява без разум, богатството и почестите са срамни. Цветанов като подаряваш нещо ... да беше и прочел нещо от него ...

Казваш въпросният Димитров върло е работил "по разкриването на престъпната група" на Митьо Комбалите,и така я е "разкрил" , че тя и до сега си съществува в пълната си, и дори по-голяма сила! А иначе, казваш, и още тогава въпросната група престъпна е изразявала уважението си към действията на г-на Димитров, като вероятно е изпращала поздравителни адреси след проведените "мероприятия" на БОП-а...

БЕЗ ДУМИ. То и тъй е страшно.

Докато ни управляват мафиотите с биография,винаги браточките от средния и нисшия ешелон ще бъдат добре,даже и ще обърнат държавата за да намерят кръв,или ще ги охраняват в болниците или ще ги провождат с държавен ескорт до съдилищата,ще им осигуряват държавно мамбо,защото има йерархия,следователно и отчисления.Някой да не е наясно,а?

Да разбираме ли, че вътрешната министърка лъже, че няма чадър??? Или Цецо лъже? Кажи си Цецо!!!

Абе Цветанов .... абе как са ви отглеждали възпитавали ... къде сте расли бе .... няма толкова наглост и лъжа като при теб и учителя ти .... отвсякъде сте се ос.али и посточнно се навирате с твоя учител ... да ръсите мъдрост и чистота ...... гнусни сте ...

Бооййй

Аз вас за какво ви избрах, бе мискинин, за да спрете това което е било преди вас!Марш от тука, серсемин ни един!

Тоя съвсем е изкукуригал ...

И между редовете четем как клептокрацията отстъпва на наркокрацията ...

Това не може да е вярно: как един никакъв си мислител, като Конфуций, може да се мери с един каунь-гигант на мисълта, или с една гмо тиква- титан на мисълта??

someone

според мен очите дълго време е давал пари на които доиде на власт да няма проблем с полицията - може доста политици да са си купили къщи/апартаменти с негови пари.

На българските управници, все предишните са им виновни. Бъркаха си в носа два мандата и откриха кой е виновния. Какво направиха през последните две години за да неутрализират престъпността? Цв.Цв две години е шеф на вътрешната комисия в Народното събрание и две години не можа да викне при себе си министъра на вътрешните работи да го пита защо в това прословуто поделение на ГДБОП в Бургас има недостиг на оперативни работници. ГЕРБ са ни взели всички за идиоти, а народът мълчи ...

"Елегия",Хр. Ботев ... Мълчи народа! Глухо и страшно гърмят окови, ... НО! Започна освобождаването от "новото" турско робство /3-те протурски парламентарни партии/. Следва освобождаването от руското, американското и еврогейските робства. Който не вижда "отключеният" отново след 140 години процес на окончателно и вечно освобождаване на носителите на БЪЛГАРСКИ ГЕН от гнета на THE MATRIX, е със сигурност българофоб и българомразец.

Ама ГЕРБ не е ли на власт вече две години? Защо незатвориха чадъра?

С какви очи Цветанов говори за политически чадър над Очите? В момента в болницата има частна охрана на пациент. Едновременно полицаи и горилите на Очите пазят в болницата Очите. Как Цветанов ще обясни този факт?

Подозирам, че загубата на Очите е причина за политическа разпра между различни крила на партийната клептокрация. Тя така бе свикнала с Очите и услугите му, че изпадна в шок и не знае какво да прави и с кого да го замени. Това е причината различните крила да се нападат. Те не се нападат за това кой е допуснал да съществува и вирее Очите, а за това кой е допуснал те да загубят Очите? Генезисът на днешната партийна клептокрация се корени в БКП и Народната Милиция. Както е известно от историята българските комунисти и българските криминални винаги са били рамо до рамо в борбата срещу народа си. Дружбата между тях е тясна, топла и историческа.

От времето на Йовчев,казваш? Добре! Вие от колко години управлявате? Защо не я махнахте тази закрила? Не Цветанов! Номера няма да мине! Искате пак да се изкарате ангелчета. Демек,някой друг е виновен.ВЕЧЕ И ДЕЦАТА ЗНАЯТ,ЧЕ МУТРИТЕ СА ДОБРЕ,ЗАЩОТО ДЪРЖАВАТА ИМА МУТРЕНСКО УПРАВЛЕНИЕ!

Е, колко години управляват ? Само от няколко. А как се маха чадър ? Трудно, защото не можеш току-така да развалиш концесионен договор. А и да го развалиш, с кой ще го замениш ? А и човека си е плащал редовно рентата.

След престоя на самия Цветанов и на Борисов в МВР няма признаци за подобрение на работата на това министерство. То нито е реформирано, нито се е справило със задачите които има да изпълнява, нито е оправдало парите които харчим за него. няма как да е сполучлив опита на Цветанов да извлече политически дивиденти от един епизод на криминалното господство над България, защото и неговото пребиваване във властта и законотворчеството не донесе решение на проблемите с които се сблъсква обществото ни заради импотентната работа за милиарди левове на това министерство.

Вчера нямаше политически чадър. Днес има политически чадър. Утре може и да има, може и да няма. Но. Остава открит един въпрос. Колко от брадварите на Очите са арестувани? Колко другарю Цветанов? Другарю Цветанов, колко от хората на Очите на Очите арестувахте след това което се случи в Слънчев бряг? И за да няма недоразумения, не вие лично арестувате, защото това е комично, но ръководеното от вашата партия МВР по време на вашето управление колко от хората на Очите арестува? Били са поне 40 човека както бе съобщено.

Много неприятно ... ми е .... не знам защо ама ми се гади ...

А,ти колко престъпника излови и колко влязоха в затвора?Или не четеш ,че заради твоите показни акции пак ние ще плащаме?Каго си знаел ,че овчев покровителства престъпници защо си си траел.Вие май не работите за България,а всяка групировка /уж партия/работи за себе си.Май Държавата се управлява от кланове на мафията,затова вече няма Държава ,а тук епецентър на злото.Как да живеем ние?Не мога да ви гледам вече.Задължителното гласуване за мене ще е да ви тегля един кръст на всички.

Защо Борисов разследва и тормози собствениците на заведния и мирните граждани, а не мутрите и групировките? По-голям чадър от това има ли? И то пред очите на целия народ!!! Това е ежедневие. Докога ще продължава този терор мутренски геноцид над мирните граждани и ежедневно замазване на очите?

Това е нещо като насилствено налагане на рекета над заведенията. Който се съпротивлява "държавен" тормоз и заличаване от Мутрата. След толкова години сме пак в началото.

Несебър е феодално владение извън държавата!

Къв си ти беее? Нали аз ви назначих с ония от Банкя беееее, само да пръдна и сте аут.

Не сме наясно, че ДС създаде групировките. Естествено че Цветлин Йовчев ще направи чадър върху Митьо! Гадното е, че е разбил структурите на МВР в Бургас и Несебър, за да осигури комфорт на Митьо!

Цурко пак не пропусна да хвърли камъка в градинката на Бъчи;) Скоро из бургаските медии се появи инфо, че " МВР отказва да възстанови Великия Цурков Кадър - Милен Димитров, на работа";о))))

Цветанов, препоръчваме ти да изгледаш сериите на филма "Под прикритие". Филма е по мотиви на МВР по времето на Офчев и Бидонова. Всички имена, факти и случки са взети от действителността на България в последните години от управление на страната.:) Поздрави от Джаро и да не забравиш че ми дължиш малко кеш по сметката;)

Цветанов и на мен дължиш малко кеш по сметката, за извършени услуги към ГЕРБ. ;)

Г-н Цветанов случайно да имаш селфи с г-н Желязков?

Има селфи с Митьо бинокъла, но е в GSM на Борисов.

Цветанов, не е важно колко човека работят в системата, а как работят. Колкото и да назначите Очите ще ги купи всички, защото в Полицията не отиват хора да борят престъпността а да не работят.

"Великата" ДАНС е около 3 500 души, а МОСАД са около 1 400....Кой е чувал за ДАНС и кой ще каже нещо за МОСАД. А Цвитанооф, ко праим сега????

От 7 години, 6 са за ГЕРБ, 1 за БСП, а за всичко бил виновен Йовчев или Орешарски??????? Съграждани мои, мислете, оценявайте фактите, а не празнословието преди да си пускате бюлетинките!!!!

Доколкото се сещам, Борисов казваше че единствения кацествен министър на БСП е Овчев. Цветанов разбери се с вожда си, Овчев ли е виновен за Митьо бинокъла или Бидонова?

Цветанов а помниш ли как взехте власта от БСП? Аз я помня, лошото е че не пазя записите да ви ги пусна в ютуб. Как вашите платени животновъди изкараха кравите и телетата на пътя за София и вие казахте че полицаите са гонели кравите с електрошокови палки. А на записите някъде из селата демострационно товите хора пред камерите и полицията ръгаха с ножове телета в камиони. Това дали е било европейски за това което вие претендирате. Става въпрос пак за гр. Враца и може би в архивите има още тези записи. Приличахте на ИДИЛ или поне се доближавахте до тях.

Що за безочливо изказване на Цветанов?! Заради уволнението на един директор ли процъфтява организираната престъпност в цялата страна? Къде са били ВСИЧКИ останали директори през годините? А това е върхът: "По думите му Димитров нямал проблеми с Желязков, защото той имал уважение към организираните от него операции." Ти да видиш! Колко много Митьо Очите уважавал Димитров! Толкова, че сигурно от уважение си е извършвал престъпната дейност само на друга територия, не и в Бургас.

О,слънце ясно,ти изгрей и затъмни сега вразите! Хулител твой да онемей, срежи езиците на злите! Ела и разпръсни тъмата тъй,както нощем гръм обгаря мигом небесата и чезне всеки таласъм... Откривай нови магистрали, километрични лентички режи, открий опять "Централни хали" и нов музей ведно с Вежди! И нужно е да знае всеки тук, да се не дърпа,а да свиква, че властва не домат,не лук, а мъдра,достолепна Тиква...

Позволяваме на двама доказани престъпника, тъпоряги и отвратяги, да разиграват цялата държава, а ние блеем, като овце!!!

Цецо и Боко тотално се оакаха.... И то в сектора МВР, то който са излезнали ... И на кой ги приказват тия плиткоумни обяснения? Митьо Очите от 20 години си работи неговоите неща и досега, какви неутрализирания, какви глупости. Още де беше 5 г. в затвора се скъсаха да го пускат в незаконни отпуски, шефа на затвора и на рдвр-то- негови хора. На това "неутрализация" ли му викат? Да искаш осъден да те уважава и да му се молиш да не прави патардии. ЦЯЛОТО МВР Е ЗА УВОЛНЕНИЕ! АБСОЛЮТНО ПАРАЗИТНА И БЕЗПОЛЕЗНА СТРУКТУРА, СЪЗДАДЕНА ЗА ИЗХРАНВАНЕ НА БЕЗДЕЛНИЦИ!

ПоръчАла съм си 2 цветни статуетки на моята персона, ша им ги транспЛондирам да не се карат.

Цветанов и да те попитам как така ти назначи полицай, който е напуснал системата на МВР за заместник директор на ОД МВР Враца, приятел на вашата банда ръководена от Николай Коцев от Враца. Човека който БСП и ГЕРБ колективно защитиха вместо да влезе в затвора заради поръчания побой на директора на АЕЦ Козлодуй. Срещнах ви по пътя за Пършевица с 10 луксозни коли, да се почерпите за назначаването му. И той беше там в една от колите. Както казва ония старец на Милен - "ах вие маймуни".

Общо взето, след като отпаднаха Кристалина, Фандъкова, Дончев и Николов (за когото Борисов лично каза, че няма да е кандидат-президент), разпознаваемите фигури от средите на ГЕРБ останаха 3: 1. Цецка Цачева 2. Румяна Бъчварова 3. Лиляна Павлова За съжаление, нито една от нях няма нито подготовката, а още по-малко харизмата да бъде държавен глава. Леля Цецка не знае езици и изглежда смразяващо, Бъчварова не е добър оратор - направо си е пелтек, а Лиляна Павлова простее. Най-добрият кандидат на ГЕРБ би бил Димитър Николов - дългогодишен кмет на голям град, с огромен стопански, а и международен опит, представителен, семеен мъж с три деца, незамесен в скандали!

Цветанов: Над Митьо Очите има закрила от времето на Йовчев. A Бареков още доста преди Костинброд беше снимал замъка на Митьо. И май пак си имаха закрила.