Самоуби се майката на ”лейтенант” на Митьо Очите

67-годишна жена е загинала, скачайки от мостика в Бургас днес по обяд, съобщиха от Областната дирекция на МВР. По-късно стана ясно, че самоубийцата е майката на криминално проявения Кристиян Коджуклиев - известен като "лейтенанта" на несебърския престъпен бос Митьо Очите.

Обратно в новината

Коментари - Самоуби се майката на ”лейтенант” на Митьо Очите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма никаква разумна причина някой от хората на моста да скачат от 10 метра в ледената вода почти сигурно жертвайки собствения живот, за да спасяват някой, който е решил да използва изконното си право да се самоубие! С оглед на това какъв син е отгледала и възпитала въпросната, не се и учудвам, че не и се живее. Някой грешки не могат да бъдат поправени, затуй е добре да се мисли овреме. Туйто!

Кристиян ми прилича на човек , който е обрал пешкира, бая са го били и ако е бил гангстер не е трябвало да има и ненаказани. Жалко за майка му, нека почива в мир. Баща му да има сили да преодолее това!

Да, разбрахме за сина й, цветущо описан от журналистите, но и ние с нищо не сме по-добри от него.Свидетели на трагедията са станали мнозина, но никой не е скочил във водата, за да се опита да спаси жената...Ето, това сме българите! Гледаме безучастно! Ние станахме оскотял народ! Да се погледнем, бе, хора, ние не бяхме такива, бяхме сочени за пример за гостоприемство и добронамереност, а сега пред очите ни се самоубиват хора, а ние даже може и да му ръкопляскаме! Жалка картинка сме българската нация!

Прав си братко, но отчети факта, че 22 години по всякакви начини се разлага и унищожава морала и психиката на българите.Това беше целта и особено сред младите тя вече е постигната.

факт, след цялата американизация на ценностите, ако някой я беше спасил - рискуваше да го съди за морални щети. без майтап :(

Боклукът създава боклуци, пък ако ще да са не лейтенанти,ами генерали. Кой знае колко народ е пропищял от синчето и...Дай сега да я спасяваме, или ще кажеш че изродът създаден от нея е с добър генотип ? А може би и добре е възпитан, с безкрай добродетели и възвишен морал ?

Lita Walton

За онзи престъпник не знам що за изрод е, но ти си абсолютен тъпанар! Като чета помията, която си избълвал си мисля, че възрастната жена сега е на по-добро място. За съжаление България е пълна с помияри като теб. Дано ДИР.бг ми публикува коментара, защото заслужаваш да знаеш колко си долен и презрян. Пък може и да се освестиш един ден.