Мицкоски иска ново споразумение межу България и Северна Македония

Готов съм веднага след съставянето на новия кабинет заедно с българското правителство да търсим решение на проблема с България, заяви председателят на най-голямата опозиционна партия

Обратно в новината

Коментари - Мицкоски иска ново споразумение межу България и Северна Македония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Започва нова спирала от предателството на София . Българите там ще бъдат предадени все по пълноценно и всеобхватна! Мицко пичлемета явно е постигнал много повече от платеният кръг на Софийските предатели маквдонисти! В играта, все по открито се включват не предателската Чернева а нейните шефове КИРЧО КОКОРЧО КАЛДЪРАШКОТО ЧЕЙНЕ, И СТАРИЯ СРЪБСКИ АГЕНТ ББ! ДПС-ТУРАН ИМА СМЕТКА ОТ РАЗНЕБИТВАНВ НИ ОМАЛОМОЩАВАН НА БЪЛГАРСКИЯ ПАТРИОТИЗЪМ ТАКА ЧЕ ПРЕДАТЕЛСТВОТО ЩЕ ПОЛУЧИ МОЩНА НО НЕ ГЛАСНА НЕГОВА ПОДКРЕПА!

Първо да дойде да си вземе българския пасош, после ще говорим

Когато държавата е съставена от две думи: Северна и Македония, то населението може да бъде наричано според всяка от тях. Аз мисля, че тези хора са северняци, а не македонци. Съответно езика е северняшки. Приятели, хайде вече да ги наричаме както заслужават! Македония е просто географска област между България и Гърция. Ако тези хора не искат да са българи или гърци, значи са северняци!

Българите са потомци на прабългари, траки и славяни, на Балканите прабългарите се заселват компактно в днешните Североизточна България – Аспарух и в Севермак – брат му Кубер, Първата Българска империя е основана 7-ми век, а татарите стъпват в Европа чак 13-ти, владеят 250 години Русия, а в България са разбити от Ивайло.

Чета отново писание на македонски политик и се чудя тези в какъв свят живеят. Лъжовничета дребни и глупави. То бива мазнотия и хлъзготия, ама като на макетата не бива. Много лъжат бе! Надминаха Кирил Петков и Пееевски!

е жълт вентилатор на червен фон. Севермаците от сто и десет години (1912-та) ги учат на омраза към нас и имат подготвени безброй обиди. Ние от своя страна (напълно погрешно след 1945-та) ги имаме за свои и сме обезоръжени. Дебело подчертавам, че ние би следвало да ги обиждаме само като отговор на техните хули. Ако (по-скоро когато) те започнат. В дългите ми контакти със севермаци съм забелязал, че са свикнали да ни удрят, без дори да допуснат, че можем да отвърнем. А как им отговорихме последно? Викахме им „Бугари“, което е абсурдно, защото първо е сръбско и второ превръщаме собственото ни име в обида. Те вече не са българи, а еничари и би следвало това да скандираме: „ЕнИчари, енИчари!“ Мнозинството от севермаците не приема названието Северна Македония, а да не говорим за северномакедонци! По силата на Преспанския договор името на страната е Северна Македония, но на населението – македонци. Този договор обаче е двустранен – Гърция-Севермак и няма сила за нас. А истината е, че с тези промити мозъци и този сърбизиран диалект, те нямат общо с българите от другите части на географската област Македония и са точно севермаци. „СевЕрмаци, севЕрмаци!“ Друга тема, на която севермаците са много чувствителни, е сръбската. Съзнават и са гузни от васалното си положение спрямо сърбите и силно посърбения си западнобългарски диалект, който наричат език. Оттук: „СЕвермаци пОсърбаци, хей, хей!“ https://www.youtube.com/shorts/ipl2ZaFnXXg

аз викам България да сключва ново споразумение с всяко ново югоизточно, ъъъ, пардон северномак. правителство. Ми да и без туй наште мишкари нямат друга по-важна работа

къде се беа скрили тия македонци? У Скопие и Охрид само чалми, фесове и мангали...

Със северните макета не може да се говори защото са луди. Майната им. Трябва да си приберем българите от там и да затворим границата.

Гюбре мицко, щом кажуваш... така ке е.

Македонците имат музикален инструмент който е турски нарича се зурна.Щом им е национален музикален инструмент значи са цигани.Какви македонци какви 5 лева Тук виждам коментар на Пирин.Който плюе по българите и ни нарича азиатци.Но не знае че македонците са пълни цигани.А нашите управници продават в момента земята ни на американците.Тива означава че ще бъдем втора Украйна.Няма на имаме земя нито български народ

Вечерта излезнол Ристе Мицкоски на дворот по надворищни работи па като се облекчил погледнал къде месечината па изревал " Ей луно,луно земльо македонска"

Той мое да иска споразумение само с ЧЕХЛЮ и АДЖИДИМОВСКАТА дъска!

При условие, че Макрон е одобрил френската рамка и вие сте я подписали. Няма как нов премиер на Макетата да я преправя! Или изпълнявате споразумението, или с подпис отказвате и си биете дуспата и право към Сърбия, Албания и Гречко. Макрон няма да подритне думата си заради Вас!

Ти гледай на вас Вилдерс да не ви бие дузпата и да ви прави у Каспичан вовеки.

То и Мински споразумения имаше пък виж какво стана Ако нямаш силна държава и армия никой не помага

Демек, със сегашното продажно бг правителство, ще успея да скалъпя само дивиденти за нас а те ще са прецаканите.

Абе господине какви нови преговори,когато бълвате такава помия по България,не позволявате свободно да изявяват гражданите своята националност.Всеки който се нарече българин вие го преследвате и лишавате от гражданските си права.Каква демократична страна сте вие не сте достойни за ЕС..Създайте пълни демократични права на всички националности и всеки гражданин сам да се определя какъв е,тогава ще видите ЕС.

Единственото възможно решение за напредък е, 100-те години на фалшификация, на дебългаризация на история, исторически личности, български език, югославизация (антибългаризъм) да бъдат изпратени в миналото. Тази територия трябва да се присъедини към съдедните държави, според както се чувстват съответните граждани - части от нея към България, части от нея към Гърция и Албания. Продължаване на изкуственото създаване на нация, на основата на кражба на история на съседна държава, преиначаване на националността на вече починали хора, заличаване и манипулация на исторически сведения, факти материали, заличаване на българския произход на хората там... не виждам как може това да има положително развитие за когото и да било. Както окончанието на фамилията на този показва - никой не му пречи да се чувства "исти србин".

Иди си легни в гроба на Живков.

Гърция няма изобщо място в РСМ! Какво глупости говорите?! Територията трябва да се раздели между България и Албания!

Какво го увърташ бе, Мицкоски? Ние българите ви приемаме за държава, със собствен език и ако щете марсианци се изкарвайте - ваша си работа. Искаме само едно-единствено нещо - да не ни крадете историята! Не може в ЕС да влезе държава, в чиито учебници по история да пише фалшиви врели-некипели, измислени от комунистите на Тито. Вие не губите нищо - и Самуил, и Охридската школа на цар Симеон Велики, и всичките ни царе и велики люде - те са и ваши. Просто тогава сте били част от България. Това е историческата истина.

Каква история ти крадат бе потурнак азиатски ? Тука всичко вие сте го ОТКРАДНАЛИ от местните хора - и земята, и езика, и религията, и културата !!!! Нищо от това НЕ е ваше и НЕ сте го донесли вие от майчината ви Велика Азиатска България ! Всичко сте взели от тука. Е това да запомниш, глупако глупав.

Е каква стана тя? Идват от Азия некви потурнаци на коне и какво да видят на Балканите - България цяла целеничка, с език, култура, история, вяра. Оказва се България я е имало преди българите. Обаче издирва се Македония.

Веерно ли има македонци(античари ) в България ?!!!

2023-11-29 12:35:26 Имаме новина (нерегистриран) Нямаме новина, Имаме работа с безмозъчни имбецили. Отново. Още в 9ти век папата като е видял пратениците на Гоборис хан ги е записал като ПОТУРНАЦИ. ПОТУРИТЕ са българска и турска народна носия, защото сте си братя тюрки.

Викаш по-добре да си кошулкьо, нали ;-) Ама те кошулите са пък гръцка носия, не искаш ли гърци да сте, а не македонци? :-)))

Ако сме гърци и Македония е гръцка земя, що щеш ти тука азиатска въшко ? Айде марш у Татарстан, на майка ти у родната земя, там да смърдиш.

хахаххаха, стана ми весело ! Няма да е лошо да си отвориш сандъка на баба ти или дедо ти и да видиш каква носия са носили. Иначе ей такова нещо какво бил казал папа еди кой си още повече ме развесели! Мицковски казва истината! Трябваше след 1990г. когато дойде албанеца да ви разделим и до сега щеше да се е решил проблема със фантазиите! Обаче Желю нали си беше мекере се предаде на франсетата!! Рано или късно франсетата ще си потърсят даровете дето ви ги дават!

Алоу, Пирин ли си, или си сръбин, тия глупости, които драскаш тука, може да минават в БЮРМ, ама не и у нас. Вземи се поуспокой малко и фащай към сръбско, от където си се изсрал.

2023-11-29 16:42:08 Опа (нерегистриран) Така е , тука никаква нормална мисъл не минава. Защо е така виж съседната новина за недостига на психиатри в България. Всичкото малоумен българистански националист имате спешна нужда от хоспитализиране в лудницата. Най-малкото за да не пречите на нормалните да живеят, както правите с Македония !

Цървул нещастен, с промит мозък.

Има ли по-гнусно същество на планетата от пославянчен тюркотатар известен като Ганьо Посрански ?

Ти ли си истинския славянин, че не разбрах? Нали искаше македонец да си? :-))) Да вземеш да си оправиш "идентитетот", че за смях си станал :-)))

Има - сръбски еничар , дете на Аце Големиот (грък), говорещ на български . Виж си физиономията в огледалото .

Нема нема, Ганьо винаги е номер 1 ! Форумните имбецили само го потвърждават.

Имбецилите сте вие от ОМО - 20-на впиянчени компексарчета, пияндета

представителя на географско понятие? "държава" която няма изток, запад и юг искала да преговаря? на какви теми?

Бг вън от ес и нато шенген и евро проклети долни чаршафи на бесилото бог да ви накае вас

Бъдещето на нашите отношения със Северна Македония е написано в техните учебници. Не можем да завещаем югославската отрова и омразата на потомците. Докато учат, че сме татари и фашисти бъдещето е минирано. Вписването на българите в северномакедонската конституция е нищо, защото всичко се корени в историята. Твърдо вето до признаване на историческата истина, промяна на учебниците и спиране на антибългаризма. Най-голямата грешка е да се озъртаме за одобрението на поредния евробюрократ и политкомисар. Щом сега, когато зависят от нас, упорито отказват да променят и на йота юго-коминтерновските идеологеми, какво би ги мотивирало да го сторят след падане на ветото? Кое поред поколение трябва да бъде отровено с лъжи и омраза? Категорично невярно е, че пребиваването им в демократична среда ще смекчи крайностите на македонизма, който е с дълбока антибългарска основа - за справка подпалвача Ламбе с американското гражданство и най-върлите македонисти - австралийските. Отделно можем да се замислим за пълната зависимост на РСМ от Сърбия и връзката Москва - Белград. Европейски „съветник“ твърди, че северомакедонците няма да ни откраднат Самуил, въпреки че го обявяват за „македонец“. Това напомня първия ми сблъсък с македонизма: Париж, 90-та, библиотека „Помпиду“. Вземам от българската секция история на България и на главата Самуил - надраскано с примитивен почерк „Татари защо крадите наша историja”. Това беше през 1990-та, но и 2090-та ще е същото, ако останат същите учебници. Докато не е поделено наследството ще има напрежение между наследниците. Нека вземат Пулевски, Мисирков и Конески, но да не подменят посмъртно самоопределението на покойници. Другото, което ми напомня „кражбата“ на Самуил, са думите на Симеон II. След като заграби гори и земи, ни успокояваше, че не са откраднати, защото не може да си ги занесе в Испания. Споменатият „доброжелател“ съветва да следваме германо – френския пример. Нека го видим: След Втората световна Германия е разгромена и окупирана. Германците категорично скъсват и заклеймяват нацизма и расизма. Вие виждате ли в РСМ да скъсват с фалшификациите на македонизма и расистките татарски бълнувания? Нацистите цитирали Шопенхауер: „Другите континенти имат маймуни. Ние в Европа имаме французи“. Мислите ли, че ако днес германските деца учеха, че французите са маймуни, отношенията между двата народа щяха да са добри? Бъдещето на нашите отношения с РСМ е написано в техните учебници.

Гнусен севермак !

Грешен ход. Да ревизираш френското предложение одобрено от нас и ЕС е безкрайно тъпо и нагло. Просто Белград не ги пуска.

Това кой го пита, че да сее?

ДееБъ сръбския цървулко-потурко! Я го виж ти!

Това означава и нова преговорна рамка. Тоя ще изкара, че всички трябва да се съобразяват с тях.

А бе, Мицков, Къде ти е шумно открития клуб с няколко изкуфели старци и стотици цървули от РСМ? Изчезна по естествен път.

Изчезнал ти е мозъка. Клубът си работи и издава книги. Но това не е за теб, безмозъчно.

Като казваше един голям историк та да питам и аз. Има ли ЕДНА монета на този свят дето да показва че вие идиоти някога сте били държава различна от България?????? Човека даваше 1 милион долара ако някой му покаже че вие сте прави. Недей да плюеш дедите си да не дойда на разходка до старата ми къща и да те намеря

Кой е този Мицков(ски), че да иска нов договор с България? Гледайте си албанците в Северна Македония и не ни занимавате с вашите дерзания относно това какви сте по народност. Ние сме българи и се гордеем с това.

Сигурно имаш предвид "Терзания".

Грам не ме бърка на какво е готов този.Споразумението вече направено и подписано.Българите да са в Конституцията и никакви заигравки с идентитета на борците .Въпросът е приключен !

Ние си имахме Киру за премиер преди две години, техния Киру още напъва!

Химнът на РСМ възпява трима български герои - Гоце Делчев, Даме Груев и Питу Гули! Замисли се над този факт!

Сегашната ни либерална тиня дето е на власт у нас , с удоволствие би приела всичко против интереса на България , ако така ще угоди на Посолството и то “Пробоно”!!!!

Мицкос да го духа!

Балдъзата ти е българка - приеми го!

Мицкоски не е политик а злобен лъжец, в македонски сайт четох негово твърдение че Цар Фердинанд (и Цар Борис III) водели политика на приятелство с Хитлер, за Борис е спорно, той просто е нямал друг изход но за Фердинанд - той абдикира 1918г, напуска България и повече никога не се връща. Тогава какъв Хитлер през 1918г ?

Нека Мицкоски да спечели у тях. Тогава ще стане интересно дали това управление ще бъде нагъзено от господарите си да предоговаря или поредния скандал ще счупи сглобката.

Тоест макетата да си стоя с романтични и измислени представи за Средновековието, а ние да си мълчим, че са ни откраднали историята, и всичко това в името на Европа и едно по-добро бъдеще. Еми няма как да стане

Няма да те мандръса ..... Ще ти дам да ми ближеш мъдя*та

откога има думата в РСМ бре?

Този не е човек, с който може да се преговаря. Той мрази генетично българите и България, повече отколкото обича РСМ. След всичко, което е наговорил за нас и продължава да го прави - няма смисъл да сядаме на една маса с него. Ще мине време, ще се намерят достойни ръководители на България и РСМ, ще седнат и ще се разберат. Това време още не е дошло.

от Киро Тъпото и Кокора

Кокора ти вдигна пенсията, дето ББ 14 години ти подхвърляше по 50лв. за коледа и то не на всички пенсионери защото имало и "богати" пенсионери ставан......А в "задлъжняла" Гърция за коледа даваха по 900 еврака допълнително на ВСИЧКИ пенсионери!

Гладна кокошка просо сънува :) Ще предоговаря насън.

Ние още през 1941г. ги бяхме присъединили към ЕС, ама те се дърпат.

Дааа, цар Борис 3 /три/ знаеше как да го направи, а сегашните ментета само ,,думат,, бля, бля, бля :)))

Освободи 12 немски дивизии които отидоха срещу СССР. Хитлер не ни даде Новите земи като българска собственост,на само под наше административно управление. Та това направи цар Борис,което му нареди Хитлер

Пич след като в паспортите им пишеше БЪЛГАРИН/КА явно не е така !!!

но това е Немска територия. Има документи, прочетете ги

Кога Македония ще спре да се държи като сръбска колония и ще започне да мисли самостоятелно?

За наказание на гумените македонски кратуни трябва на часа да ги подкрепим да ги приберат в ЕС и тях. Не да ги спасяваме, като им пречим

Този объркан българин Мицковски кой изобщо го пита? Или да изпълнява договора с България, или ще види Македония през крив макарон.

Евростат за България Посмъртно няма да искат ЕС

Каквото каже Галя от посолството това ще стане , ако трябва ще клякаме или навеждаме. Важното е да бъдем евроатлантици с неолиберални убеждения.

Този знае че имаме антибалгаско и корумпирано правителство и затова ги говори тези неща

е зад Македония. Затова ни плющят и ние търпим. Какво стсна с линията на Киротъпото София..Скопие Летят ли самолети. Тъпото каза при посещението си че оставя нашата история под масата. Остави я този цереушник. Македонския премиер тогава каза...Аз подобен човек не съм срещал ,а е искал да каже подобен тъпак и майцепрофавник не съм срещал

зад РСМ нямам нищо против.