Мицкоски: Френското предложение е нокаут за македонската дипломация

Ако българските искания са включени в преговорната рамка, по-добре да не влизаме в ЕС, каза председателят на ВМРО-ДПМНЕ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На французите вяра нямам - натиснаха ни да закрием четири ядрени реактора, за да си пробутат техните на Румъния през 2007 г. Сега ни натискат за да могат по-лесно да пробутат Украйна за кандидат член, а украинците ги натискат да кандисват за териториални отстъпки и защо? За руски газ и петрол, не за друго.

съгласен с всички коментари против вдигането на ветото. Проблемът обаче е съвсем прозаичен - съседите ни са сериозен земеделски производител - от доста време насам почнах да забелязвам по етикетите на плодове и зеленчуци - Произход - С. Македония (търговците са длъжни да го декларират). Та скапаната Европа има сериозна нужда още някой да я ХРАНИ, особено в сегашната ситуация, в която няма как да цуцат от Украйна и Русия. Ето затова, драги мои е всичко... послепис: Пиша това, докато хапвам - представете си - С. Македонски череши, разкошни, пусто опустяло, къде ги на 2.50 лв. кюстендилските бре?????

Кой е сериозен земеделски производител?! Ти в тая провинция колко пъти си ходил? Все една да кажем, че Хасковска област е сериозен производител в мащабите на ЕС...

Малко не си в час,явно си доста млад ! Брал ли си череши някога пубере?

Сръбска подлога.

Магарето още се е запънало на моста и там ще си остане.

Оплачи се на Александър Македонски. Разрешавам !! Подпис: Йосип Тито

Българи умряха за да може тоя сърбомански отпадък да жо има днес.По- гнусни сте и от помацитe, северни микимаусове.

Не мога да схвана сравнението с помаците??!

мицопакис. кремъл наднича зад теб....

ще започнете преговори малко след Турция. както е казал Данте "Надежда..."

Страх ли те е батка, страх ,че може и да разберат вашите поданици с промити мозъци за най-голямата манипулация в европейската история? И какво е това име ВМРО? че вие нямате нищо общо нито с идеите, нито с героите, трябваше в исканията ни да залегне и смяна на името ви, гнусни сърбомански подлоги. Гоце Делчев, Тодор Александров, Христо Татарчев, Ванчо Михайлов - всичките се въртят в гроба си от вашето безочие да потъпквате паметта на дедите си. А вие като искате и марсианци си викайте, не ми дреме...

в Москва, руска подлого и остави Македония на свобода.

Този Мицкоски е Марсианец

Няма да влезете в ЕС, така че спокойно

Примитивно по коминтерновски. Ако Охридко бяха се влели в България, сега щяхме да сме незаобиколим фактор на Балканите. И Гърция щеше да е под натиска за Егейска България до Дедеагач (Александрополи). Но политическия егоизъм в Скопие доведоха до харчене на милиони в клеветнически кампании по света срещу България. Целта беше да се стигне до омразяването за да останат на власт до пълния разпад. Какъв ще бъде вече се вижда. Още през 1913 новородената Албания очакваше да има ОБЩА граница с Царство България. Нещата стават така, но по най-болезненищ начин за западните българи. Дипломация не е имало, защото беше битка с мръсна кал.

Започнат ли преговори, още на другия ден ще кажат, че Варна е македонско пристанище, съгласно тяхната история...

създадена от сърборуснаците - това е територията на северномакедонски крадци, посягащи на БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ!

кОГА ЩЕ ОТВОРЯТ ДОСИЕТАТА СИ ЗА СРЪБСКИТЕ АГЕНТИ?АВТОКОРИДОР № 8 ?ИЗВИНЕНИЕ ЗА УБИТЕТЕ И МАЛТРЕТИРАНИ . И ДР.......

Новина: "Националният предател" Кирил Петков всъщност е "нокаутирал македонската дипломация", по нейно собствено признание.

Не ни пробутвайте глупости!

Договора те са го отсвирили и не го зачитат. Тогава на Радев да му дадат едно копие, да набучи договора на копието и да отиде при Пендаровски! Може и във военни доспехи, нали е генерал. И без думи, само с копието и договора, развят като знаме...

за България Те посмъртно няма да искат ЕС

Малко сравни Словения и Хърватия със Сърбия и тогава пак говори глупости. Трите страни с равен старт. Двете ориентирани на Запад и едната към Кремъл и само флиртуваща с ЕС. Там е цялата истина за това, коя ориентация е по-добра за България.

И по Евростат България е по-напред от Македония и Сърбия почти по всичко.

При такива междудържавни кризи в древността са си разменяли заложници. Мислих, мислих кой ли да вземе ние за заложник и кой ли дадем. Да вземем самия Мицокоски с жена му, тя и без това е българка. И да им дадем Слави Трифонов и куп сценаристи - поне ще се нагледат на шоу, даже и езика ще разбират.

Ако Македония искаше да е в ЕС, още преди години щяха да са си оправили отношенията с нас. Но те не искат. Явно се опитват с тактиката на Сърбите от времето на Тито. И с изтока и със запада едновременно.

Защо СДС призна държавата Македония?Автоматически признавал език и нация. Защо се сключи договор с Македония.Историятс им е само една и тя е Българска. Защо ги пуснахме в НАТО. Защото сме американска марионетка и нямаме никакъв суверинитет

Кажи какво предлагаш

Признали сме ги за независима държава за да ги защитим от военни действия със Сърбия. Никога не сме им признавали нито история нито език защото много добре знаем че това са наши сънародници. Пуснахме ги в НАТО по същата причина да са защитени. Но ЕС не е военен а икономически въпрос и тук вече компромиси няма.

По логиката на този чичко, значи и признаването на бг в Албания, вече всички албанци са българизирани. Те явно успяват да манипулират населението си но приказките им звучат не просто нелепо а малоумно.

Френското предложение означава Капитулация на членът на ЕС България, .. пред исканията на Кандидата за ЕС С. Македония. Нечувана Френска и македонскиа наглост.

те няма да влезнат ама трябва и всички български паспорти да им бъдат анулирани

Ресенски, прочети нещо за и от Симеон Радев. Роден в Ресен.

Od familijata sum selo Kriveni,podobro znam od tebe

Щом не искате ЕС, няма! Никого насила не вкараме вътре, споко!

И със, и без френско предложение вие сте си в постоянен нокаут!

Хитруват. Искат да минат метър само с промяната на конституцията без за изпълняват договора за добросъседство.

Допуснем ли шмекериите им, после можем да отидем да се оплачем на арменския поп. Долнопробно племе, което, само да се настани в ролята на преговарящо племе, просто ще ни разкове кочината от претенции и "заявления". Сега е моментът, в който можем да искаме нещо, да настояваме. Пуснем ли ги на преговори - край! Качват ни се на главата, а "гарантът" ЕС ще си гледа своите "неотложни проблеми" и ще ни отсвири, гарантирано!

Ама никой не ви иска в ЕС бе. Не го ли разбрахте? Хайде стига сте се напъвали, кланяйте се там на Сталин, Г. Димитров, Путин, Тито, Вучич и който друг комунистически идол ви харесва, и си стойте в клоаката. НЕ НА МАКЕДОНИЯ В ЕС! НЕ НА МАКЕДОНИЯ В ЕС! НЕ НА МАКЕДОНИЯ В ЕС! НЕ НА МАКЕДОНИЯ В ЕС! НЕ НА МАКЕДОНИЯ В ЕС! НЕ НА МАКЕДОНИЯ В ЕС! НЕ НА МАКЕДОНИЯ В ЕС! НЕ НА МАКЕДОНИЯ В ЕС! НЕ НА МАКЕДОНИЯ В ЕС!

Ах тез френски фашистички татари

Македонските путинофили са същите боклуци като нашите.

Ама изобщо не влизайте в ЕС. Най добре се върнете обратно в СФРЮ

Никакви отстъпки за тия. Или ще влязат в час или да се свършва с тая измислена държава

Пичковски, защо си не евеш питката майчина?

Не, не, не и не, србомакедонските комуняги не са дорасли за ЕС, ще бъдат претопени от албанците и РСМ ще даде фира

За такива няма място в ЕС подписваш договор с намеренията да не го спазваш искаш без да даваш е ще има да чакат и докато го правят да вземат да четат историята си но тази писана преди 1944. А не тази писана от Тито с помощта на Сталин и на нашите национални предатели комунистическите Подлоги на сатрапа от Москва

Македонското ръководство са изнудвачи. А българите в РСМ ги е страх да се обадят. Македонците си живеят в титова Югославия и така възпитават и младите.

Разбира се че ви мотаят. Украина им е нужна като платцдарм на НАТО.

Макидонците ще влезнат в ЕС. Това е повече от сигурно и ние трябва да им помогнеме като си ги приберем. ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ

- На какъв език са говорили, при срещата си, премиерите на България и Северна Македония? - На развален български.

Мале как се прави на ударен тоя. Само Кирето пускаше мухата че само с вписването на българското малценство в конституцията ще вдигнем ветото. Има договор за добросъседство с 5 точки. Едната е за историята, другата за езика, за смяна на езика на омразата и лъжите в техните учебници по история и т.н. ... А ако ЕС приеме Украйна за страна-кандидат ще стане за смях, като историята с Евровизия. Аз мисля, дано съм права, че утра ЛАйняната и ЕК ще я предложат за страна-кандидатка. но на гласуването в ЕС на 23-24 юни това да не стане. Знам че Норвегия, Дания, Португалия бяха против... Дано устискат ....

Абре малоумно сърбомаке! Ако СВ. СВ. Кирил и Методий не бяха българи, то би ли ми обяснил,: - По каква причина тях ще ги изпращат на дипломатическа мисия в Хазария? Нима там не се е говорил същия език - БЪЛГАРСКИ? Нима не са си роднини? Там живеят българите от Волжка България! - По каква причина тях ще ги изпращат на дипломатическа мисия в Моравия? Нима там не се е говорил същия език - БЪЛГАРСКИ? Нима не са си роднини? Там живеят Панонските и Моравските българи! Защо Братята създават азбуката! Нямаше ли да е по-лесно да изпозват "гръцката"(но реално тя е тракийска)! - По каква причина тях ще ги изпращат на дипломатическа мисия в Рим? Нянаше ли да е по-лесно да изпозват "гръцката" и да не създават българската азбука? А оттук и да не си създават проблеми? - По каква причина учениците им, все българи ще ги следват навсякъде и ще споделят и неволите със своите учители? ЗАЩО НЯМАТ УЧЕНИЦИ ОТ ДРУГИ НАРОДИ?* - ТОВА МИ ОБЯСНИЛ - БЕЗРОДНИКО? Защо Българите покръствят : СЪРБИ, КИЕВСКА РУС(Четирима патриарси са все български) , МОСКОВИЯТА ! ПО ЕДНА ПРОСТА ПРИЧИНА _ БЪЛГАРСКАТА ЦЪРКВА Е АПОСТОЛИЧЕСКА!РАВНА Е РАВНА НА КРИТСКАТА ПО РАНГ И МОЖЕ ДА ХРИСТИЯНИЗИРА! ВЪВ ВЛАШКОЖИВЕЯТ БЪЛГАРИ - СТАВАТ "РУМЪНЦИ" ЧАК ПРЕЗ 17 - 18 ВЕК(т.е. "Историята на Румъния е на 300-350 год. А ДО КРАЯ НА 18 и началото на 19-век в Румъния все още официално се е пишело и се е говорело на български! Поромънчването става с активната намеса на германци, руснаци, французи и гърци! ( в древността :гърци" няма - има племена. Самите тези племена ,наречени по-късно"гръцки" идват от Африка и са родствени на либийците, евреите и на арабите. На Балканите се появяват по-късно - чак около 5700-1 000 год, преди Христа. Ал. Македонски е тракиец и столицата му е ПЕЛА/Бела. И Е ВАСИЛЕВС, но баща му не е ! Има го на монети - сам и с жена му! - По каква причина, цар Борис, а по- късно и цар Симеон, ше испращат български просветители(Климент , наречен по-късно "Охридски", Наум, Ангеларий и др) в земите на днешна Македония(Беломорска и Вардарска), а и в Албания, ако там не живеят българи?

чак окоио 700-1 000 год, преди Христа. Даже Тоянската война се е водила между траките! ТРОЯ Е БИЛА МИТНИЦА - МНОГО СТОКИ И ПАРИ!

Ej kako trgna ti I do Island ce stignes

Хаха вие сте го под минали. Нали сте открили Америка първи хаха. Кандидатствайте в USA по тая линия :)

Абе пуснете ги у съюзи да лапнат и те миризливия...

А стига с тия маймуни бе ! И с уСраинските..

Държавата да се напъне малко и да осигури ресурс за оземляване и подпомагане на македонските българи и да си ги прибира! Милиони са избягали между първата и втората световни войни от режима на Караджорджович, защото не са понесли етническите издевателства и сърбизирането и са намерили убежище в суверенна България (всички имаме деди-македонски българи!). Сега майка България трябва пак да отвори врати за своите (колкото са останали - несърбизирани, с родова памет люде) и да им протегне ръка, за да започнат да съграждат живота си тук! Да се махат от оная държава с двете имена, където српски копелета диктуват политиката и задават дневния ред и да си идват у дома! Междувременно да скъсваме веднъж завинаги отношения с тая държава, да затваряме границата и да ги оставяме в прегръдките на всичките им останали съседи, да ги доонодят колкото там е останало за доонождане и да се определят най-после - кой не е южен сърбин, е арнаутин и обратното! Но първо да си приберем нашите хора! С тая пасмина отношения няма как да градим…. И да им вдигаме ветото - той, Европейският съюз ще ги накаже достатъчно!

Отново подготовка за вдигане на ветото. Мицкоски коментира нещо, което пишело в български медии, но 10 пъти повтори 'ако това е вярно'. Четейски статията оставаме с впечатление, че българските условия, включително и най-важните за спиране с историческите фалшификации в РСМ, вече са влючени във френското предложение, но дали е така? Това е интервюто с Мицкоски за северномакедонската телевиция 'Канал 5': https://time.mk/tv/v/--X7BHK6ni0

Ако с дружките ти не се бяхте държали като абсолютни идиоти,досега да сте в ЕС! Пък и жена ти е българка!

Как да накараш някой да бъде съзнателен, отговорен, доброжелателен ако той не иска, няма как да стане. Колкото и условия да им поставяме те няма да ги изпълняват защото не искат да бъдат тези неща към българите там и към нас. Няма защо да вървим по този път. Няма смисъл непрекъснато някой да ни повтаря да махнем ветото, когато решат да направят нещо или да бъдат по-добросъвестни тогава преговри иначе не. Махането на ветото без гаранции, Шенген и изпълнение на дгоговора не може да стане. Мицкоски как сърбизация и комунизация може, а българизация не може, явно ти се ослаждат сръбските пари, предател на ВМРО и Гоце.

Koga sakame da ismeeme nekogo nie mu vikame bugar,jasno ti e

Точно за това сте извън ЕС, заради антибългарските ви комплекси и психоза.

И, и? С това само доказвате че сте прости и с акъл на пуберитети!

Poprosti od Bugarite namalo nitu ce ima,,bratce

АБВ- ето. Пише се не bugar, а българин. Нали Кирил и Методий " бяха македонци"? Изобщо не можете да пишете на езикът който Кирил и Методий са използвали за създаването на азбуката си.

Ne be Bugarii bile,prsaj GI Cesite I Slovacite vi udrija po edna zauska vo Es pa zamolcivte

провери името на прадядо ти момче и какъв е бил ???..до 1905 година НЯМА друг освен БЪЛГАРИ в ВМРО..не са приемани !!! Затова ВСИЧКИТЕ ви ВОЕВОДИ СА БЪЛГАРИ...Ню Йорк Таймс на 11май 1903 та година пише " днес бе убит БЪЛГАРСКИЯ Революционер Георги [Гоце] Делчев край с.Баница.."..това е цитат..ако не знаеш или не вярваш това което току що ти написах...провери го сам..Гугъл...не лъже,за разлика от вашите историци !!!

Koja Vasa istorija na Cola Dragojceva I Todorce sto nikoj vo Evropa ne mu pravese muabet ,sto go molese Breznjev da bidete 16 Sovetska republika150 godini samo gluposti vasite politcari pravat I

Троле Копейки ли заработваш? В македония не се пише на латиница От некоя сръбска дупка тролиш

Od Resen,be bratce vi gi citam komentarive I se tesam so vas imalo I poglupavi od nas

За това пишеш на латиница

Кои сте вие дето викате така? Щото и тук има хора дето викат "Що е маке, все е лАйна" ама аз не мисля, че са всички. Ти от името на колко човека говориш?