17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тоя жена му има български паспорт и гласува в Петрич. А паспорт се получава при доказан български произход. Нека да видим колко от тях са български граждани!

Не са виновни ЕС ..виновни сме ние .нямаме един дипломат със авторитет.който да обясни за какво става въпрос...може би Царя но ние и на му разказахме играта..

Не трябва да се притеснява от капитулация на дипломацията им. Такава нямат. А, преговори с ЕС няма да започват, защото те не спазват никакви правила. Албанеца им каза как ще се казва в бъдеще държавата им, в най-добрият случай. Или може би Северна Албания. Знае ли човек!?

Никаква дипломация със тези нагълци

Що бе?! Нека си има дипломация. Просто се усмихваме и говорим с факти. Лошото тук е, че ръша печели и при двата варианта. Макета вън от ЕС - ето България е лоша. Макетата вътре в ЕС - още един троянски кон, и то сръбски

За каква дипломация говори този нагъл,неморален,слабо грамотен,срам за народа в С.Македония,който го търпи под страх от репресии.Този човек не трябва въобще да има глас в медиите,защото говори небивалици.Изхвърлете го завинаги от политиката....

Македония ке види еуропска уния през дедовия ми!

Кой слогова палец надоле ке лапа курац. Казано е.

Македонецът като се изкъпе,става чист Българин

Късане на всякакви дипломатически отношения, докато не им уврът главите. Никаква жалост. Нека да преговарят с Господ докато станат готови.

те македонците си говорят чист Български, но "братскта ни русия" подкрепя сърбите да водят антибългарска пропаганда. и иэлиэа че са раэделили България на две.А поредната иэдънка наречена въэрждане продължава тоэи процес на раэделение

ТОЧНО ЗА ТАКИВА ПРИКАЗКИ , ВЕТО, ВЕТО ДО 2100 Г!! КАТО ГИ НАПЪНАТ АЛБАНЦИТЕ , ДА ИЗЧЕЗНЕ ГАДНАТА СЕМКА , ДЕТО СЕ НАРИЧА МАКЕДОНСКА !!

Македония, заедно с останалите страни, ще ги приемат с квалифицирано мнозинство и всички ще са доволни! Хем ние няма да се откажем от ветото, хем те ще са в ЕС! Регламентът за изискване на пълен консенсус ще се отмени след две седмици!

Ха, квалифицирано мнозинство щяло да ги приеме. Ти да не си от РСМ случайно? Никой в ЕС не иска да храни балканци пич. Нас едва ни търпят, ама нямат избор. Ако не разбрахте Макрон, големите искат да се отделят, на две скорости, сещай се кво е да си на първа и кво е да си на втора. Не голяма разликата, ама я има все пак

И тогава ние навън.Просто и лесно

" Това означава: или се асимилирате и българизирате и ставате член на ЕС, или никога няма да станете част от ЕС" Хем асимилирани към България хем записани в ЕС като отделна и самостоятелна нация!? Ама логиката и фактите никога не са били силната им страна. Колкото до българизирате, че да имаме условие да си смените сръбско, албанският, български език с чист български? Интересно защо като Учевадно не му харесват условията дори и както екстра захаросани ги представия защо все още не е заявил, че се отказват от присъединяването си към ЕС. А само твърдят че няма да допуснат да се реализират условията ни? Хем признават че условията ни са невъзможни за тях, хем все още не са се отказали от членуване!?! Каква страшна наглост само да си вярва че ей така ще бъдат допуснати.

....Сестрата на Роза – Стевица Янева, има български паспорт и право да гласува в Петрич Най-заклетият противник на всичко българско в РС Македония Християн Мицкоски е женен за... българка, предаде БГНЕС. Стевица Янева, която е сестра на съпругата на Християн Мицкоски Роза, има българско гражданство. Това става ясно от избирателните списъци за предстоящите парламентарни избори у нас на 4-ти април. Стевица, която работи като нотариус в град Струмица, има български паспорт. Тя може да получи този важен документ само въз основа на доказан български произход и самоопределение. ..... А сега де?

Трябва коренно да се смени подхода със РСМ. Трябва да се прекъсне всякакъв контакт с тях, веднага!!!! Трябва исканията ни се депозират отново - точка по точка - до РСМ и ЕС и да се каже че разговори ще водим само тогава , когато двете ( РСМ и ЕС) ни покажат и докажат, че исканията са изпълнени. Всякакво говорене е излишно на този етап

GI zabole es za bulgaristan,ne se precenuvaj mnogu.

Kaj nas bugarsko drzavjanstvo e profesija Milo bratce,drugo nisto

Защо пишеш на български?

Го турам у газо на сите де се определуват на македонци

Пиши на български, това ти е майчиния език!

Абе вие ненормални ли сте? Искате да се договаряте с потомствени сърбомани, които си изкарват прехраната със сърбомания и антибългарска помия от поколения. За да влезеат макетата в ЕС, требва със собствените си ръце да избесат такива като тоя. А те не искат, значи не са за ЕС.

Sedete vie vo es nie na Radev ce mu dademe orden za zalugi na Republika Makedonija

Дай му дупе

Наистина е по- добре ЕС да ги пипне здраво! Да ги пуснем да видят какво ще ги правят брюкселианците - поне 20г. ще ги побъркат от двойни стандарти!

Ако се приеме каквото иска БГ, край на лебеца за сърбомана Мицкоцки и други като него. Нема да има кво да ядат. Човека си пази леба.

Я си стойте в шиптърската кочина

Силни думи които показват колко неориентирана е политическата класа в Македония. Те дори не могат да направят разлика между ЕС и НАТО..Но аз очаквам Петков да коментира записката, а не да пуска някаква девойка с неясни функции да разкава истории. Ако Петков не е в състояние да отговаря на тези въпроси, то тогава за какво ни е изобщо.

Подготвят ни за новата невероятна българска 'победа', която ще бъде гласувана в Парламента с цел да падне ветото. ПП и ДБ са ясни, но ако БСП остане в Правителството, да не мисли, че ще заблуди българите. След като Кирил Петков договори да доставяме руски петрол до края на 2024 г., ние повече не чухме и дума за РСМ от БСП, въпреки, че това уж беше тяхна червена линия. Има ли партия в България, която да стои на националните ни позиции или всички са представители на чужди сили в страната?

Сус бе, гербераст.

Пуснете ги у ЕС, па да видим да ли като махнем ветото, друг няма да наложи нещо такова. В момента ни ползват за бухалка, никой от големите не иска да плаща за още едни балканци в ЕС, това е истината, пък вие си мислите кво щете

Искат ги за да си правят лидъли и кауфланди, не за друго, да им вземат парите , както на нас. Да им дръпнат интелигентните младежи на запад а останалите да са потребители на боклуците им...

Това за интелигентните им младежи ми хареса. Два милиона са, не малко имат български паспорт. Какво да ти кажа, май албанци нещът другото вече е свободно да ходи

Студирал сум во София. Я сум чист българин. Рано, касно ке станем пак едно. Смрт на српските подлоги. След сто години ке сме пак заедно сон аша мила Родина. България.

долна мръсна. Сган прогнила.

Езикът на омразата ще премахваме ли?

Ne,nie taka se radjame so omraza prema bugarite.

Значи като не искате, ние трябва да капитулираме, така ли? Що не си изе....мамата и лелята по бреговете на Вардаро? Ке умрем да глеам!

Nema da vi e prv pat ,odsekogas ste kapitulirale nemoze da gi dobroime vasite kapitulacci,.bidejci has ne se secavam kolku kapitulacii ste imale dosega ce gi prasam srbive,ostani taka

А... кавал. Сръбска свирка. Аре бягай!

Ние зор нямаме. Щом не искате, не гласувайте, явно нямате особено желание да влизате в ЕС.

България да иска да асимилира българи? Тоя е идиот. И въобще не са в позиция те да ни поставят условия. Ако не искат да изпълняват подписания договор ще стоят и ще си чакат да им дойде прозрението, историята показва че за около 20 години им идва ума в главата.

NATO са други.

Хайде ако обичат, спрете да говорите за Северна Македония и за Северомакедонците! Каквото има се каза или СМ се взимат в ръце и доказват добронамереност или стоим от двете страни на бариерата. Лично на мен не ми пука в ЕС ли ще бъда или извън нея, но с крадци на история не желая да съм от една страна и да се гърчат дедите ми.

Браво! Адмирирам

Yann

Абе никой не иска да ги асимилира тия комплексари македонски! Да се научат да не крадат чужда история и език. Ако не - да се отзове консула и да се закрие посолството ни там. Да се скъсат всякакви дипломатически отношения с тая псевдо-държава! Що е маке - се е лайно!

Ултиматуми и диктати от подпалвачи и ругатели с нациска риторика не искаме и да чуваме в ЕС. Или пълзешком към България или по гръб със сръбския нацизъм.

Вече толкова векове и не може да се реши македонският въпрос.

Проф. Ана Кочева: Случаят в Битоля доказва омразата, която съществува в РСМ вече 70 год. "Ние многократно през годините сме говорили, че обикновено в Европа не ни разбират, това не е така, защото просто в Европа не бяха чували гласа на науката. Сега го направиха, интересът беше много голям", изтъкна ученият от БАН На посещение в Брюксел бяха представители на академичния елит, част от националния кръг "За Македония", които се опитват да убедят евродепутатите в правотата на българската позицията ни по отношение на Република Северна Македония.

Ana golemata blgarka so poteklo od Struga.steta koga se pojavija profesorive vo EU po pametot na djambaski site se razbega,has izbroiv dvajca sto slusaa.

Геше мумията и пияницата.За една сръбкиняя и държава им направи и историятя ни погази.Комундетата и до ден днешен само вредят на България

Като албанците ви претопят, ще влезете в ЕС с новите си имена

Сърбите им сложиха ските а албанците онези бели шапета.

в Европа са ни чули, РСМ в момента е фашистка държава, защото как по друг начин може да се нарече отказване на медицинска помощ само заради това, че някой се афишира като българин, става дума дори за смъртни случаи. В Е. П. са решили специална делегация да отиде на място да проучи погазването на тези права.

Дайте линк моля или заглавие на статия.

Тя бе част от делегацията ни, която представи българската позиция в Брюксел Проф. Ана Кочева: Случаят в Битоля доказва омразата, която съществува в РСМ вече 70 години Професор Николай Овчаров също говори , за това оня ден.

Никой не ви оспорва да се наричате македонци и да говорите на македонски език, въпреки че те са изкуствено създадени! България ви е загубила безвъзвратно, това е ясно! Приемаме го! Не приемаме, обаче, да градите националната си идентичност чрез омразата ви към България, да сипете лъжи в учебниците си и да крадете българската история. Ясно е, и всички го знаят, а е и доказано, че до 1944 г., македонците са имали българско самосъзнание, а през средновековието сме били един народ. Да твърдим обратното е да се откажем от факта, че я е имало България изобщо. Т.е. българите са цигани и татари, както вие твърдите, а македонците са населявали тези земи от както свят светува. Е, как да приемем такова нещо???

Освен това приемаме, че имате право на възраждане, не е виновен някой, който са го лъгали десетилетия, ако има доблестта да признае този факт. Катарзисът лекува и е задължителен елемент, към нормалността. С лъжа не се живее, само се умира ден след ден.

Напротив оспорва се. След като крадат история всичко трябва да се оспорва. Заради такова мекушаво мислене сме в тази ситуация. Езика не им е македонски и те не са македонци. Нови народности може да се създават но да се краде народност от друг народ не може. В случая те крадат македонската народност от древните македонци, това са два отделни народа които нямат нищо общо по родствена връзка за това сегашните нямат право да се наричат македонци. Това че някой живее в даден географски регион не го прави от дадена народност.

България в никакъв случай не трябва да прави компромиси на тази продажна македонска паплач от въртигъзовци ! Въртят, сучат и гледат да са далеч от споразуменията от 17г. Не можело вписване в конституцията на българи, а и не трябвало да се говори за история! ЕЕЕЕЕ, ако К. Петков отново се опита и той да завърти аналника си и пак подмолно се пазари за отпадането на ветото, такъв ШУТ ще му забие българския народ, че няма да може и в Канада да се спре, ако разбирасе преди това вече не е запържен и за финансови далавери с финансиста Василев , та за по напряко да мине през СЦЗ и да стане гадже на бай Ставри! За предателство на българския народ, може и с камъни да го убие народната любов!

Абе що не си гледаш твойта територия бе и не се изказвай ние какво ще направим. Хич не не пука за вас крадци на история. Не ве искаме в ЕС, защото сте злобни и комични. Айде ту към Сръбско и без това сте техни сукалчета

Мицо е бетер от копейкин- руско (сръбско) мекере...

"...но по отношение на стъпките смятаме, че трябва да е обратното - преговорната рамка трябва да бъде в пакет с първата междуправителствена конференция и тогава да започнем с промените в Конституцията. Дадохме нашето виждане как да се случи и се разбрахме всеки да направи консултации, преди да продължим" Тези се заблуждават че нещо е прието и някой им вярва.

Много време отделяме на тия сбъркани хора. И аз се улавям, че им чета глупостите и отново се ядосвам. Хич да не влязът в ЕС. Даже на моменти смятам, че всичко правят напук и въобще не искат да влизат никъде. Сърбите и руснаците добре си вършат работата а на Европа не и пука за истината. Вето докрай, докато не образдят.

Българизацията единственото спасение на Северна Македония. Вижте резултатите от последното преброяване - 53% са от български произход а останалите са албански, турско, цигански. СЛед 10 години без война кризи, ако сте и член на ЕС от български призход оставате някъде 30% и парламента ви вече албано-турско-цигански просто ще се откаже и от език и история и всичко, губите държавата....по мирен път после може да се присъедините към Албания с парламентарно решение....

Samo Srbite za vas so sajkacite,tatarcinja sitni dusi

Yann

Що е маке - се е лайно.

тъп сръбо-фиромец!

Аа...значи като украинците с Минските споразумения, не сте имали никакво намерение да изпълнявате договора ами сте разчитали на ЕУ и УСРА да ни натискат, а??? Дано и вие като Урките си го отнесете макета долни.

Подхлъзва ни. Ако нашите искания влязат в преддоговорна рамка, означава че преди това сме свалили ветото. Този ни взема за балъци.

Такива индивиди, като Мицо, налагат вето на РСМ, докато са на власт, това ще правят, за това им се плаща. С една дума Удбаши иначе казано еничари. "Оливер Верхеи каза, че няма да остави и камък необърнат, докато не постигне това, което иска, аз бих го посъветвала да преобърне камъните в Македония, защото там може да се окаже, че ще проплачат твърде много български съдби", думите са на Професор Ана Кочева. Запознала преди ден два депутатите в Евро Парламента с научната страна на въпроса. Има ли РСМ собствена история и от кога е. Моето мнение е че има и е от съвсем скоро. Преди няколко месеца С.М. стана РСМ.

По правилно е БЮРМ - Бивша Югосласвка Република Македония стана РСМ. Това беше пълното й и офицялно название, защото не й се принзваше само да е Република Македония.

БЮРМ , като независима държава е от 1991 г. Ж. Желев беше първият Президент, който я призна, за да не ги нападнат сърбите. Благородно поведение, от страна на България, за което ни наказват до ден днешен сръбските управници в сянка во Скопие. Но България, затова е велика страна, защото не е дребна душа.

Site dvajca deputati

Яж ми кура, балък!

Изчезвай, еничарин мръсен !

Kopuk

Поредният болен глупак ! Александър Македонски не е македонец , Самуил не е македонец , Дами и Гоце също не са македонци ! И да чуем кои герои са македонци ?!

Вие сте българи до 1945, когато Тито направи от сръбската провинция  Вардарска бановина - югославската република Македония с измислен език и история ! Прадядо ми е от Охрид, никога не е казвал че има "македонци" - дори думата е гръцка !!! А сега сте сърбомани и сепаратисти ! Рсм ще е новото Косово / Украйна ! Успех

ЕС ще се преформатира! Партия Възраждане изкарва България от ЕС и пред Македония няма да има проблеми!

Не разбрах Мицкоски от българизацията ли се страхува или от истината, разбрах и също като родни чада на сатаната, Коминтерна и Сърбия че сте готови да изговорите всяка лъжа стига само това да ви отделя от България и искате ние да примем това. Стига толкова сме занимавали с тези, личности облекли се позор и нечестие като дреха. Твърде много е да искаме и очкаваме от тях истината, те са демагози. Не разбрах как изграждането на релсов път или коридор номер осем или да спрете да ни наричате "татари" ще бъде толкова тежко за вас, жалки комплексирани съществане на тема всичко българско. "като те е страх от мечка не ходиш в гората", като ви е страх от нас, не кандидасвайте за ЕС, тези от протеста на Ламбе реват за Югославия и за нейните порядки, не за ЕС.

Стокхолмски синдром се казава. Сърбите така са ги шибали, че им харесва вече и ги защитават.

Има там един договор дето трябва да го изпълните. Преди да го изпълните договорна рамка няма да има.

Bratce,tojj dogovor vo pliko so marka od Tito,nabrzo ce vi bide vraten posto vi e gresna adresata,na zaev da mu go pustite .

Това на глаголица или на кирилица го написа бре.....брато

Абе я ресто, аман от тия прошляци крадци на история.