Митрофанова за разбития с чук Паметник на Съветската армия: Сляпа агресия и безпаметство

С богохулната си постъпка вандалите оскърбиха не само подвига на съветските воини, но и хиляди техни съграждани антифашисти, дали живота си, за да остане българинът свободен, заяви руският посланик

Обратно в новината

Коментари - Митрофанова за разбития с чук Паметник на Съветската армия: Сляпа агресия и безпаметство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нито българите. Нито българските евреи. Са пострадали от фашизма. Виж кокошките си изпатиха от освободителите. Още кудкудякат и бягат. На зигзаг. Като чуят. Руска реч.

Ако не беше заради изборите щях да повярвам на нещо от това. Защо все при избори се случва. Ще минат изборите и ще се забрави до следващите избори.

Няма паметник на чужда армия - няма агресия. Да го взривят показно и покажат по всички телевизии. Имаме си Руски паметник и на Цар Освободител. Този е в повече. Както и останалите в страната.

съветския паметник няма място в центъра на столицата ни! ВЪН И МАРШ на всичко що е руско, фашисти мръсни

Митро, айде ти и сички други агентчета от скапанта ви държава поробителка и изостанала от целия друг свят да се връщате там, откъдето сте дошли. НЕ НИ ТРЯБВАТЕ В НАШАТА РОДИНА БЪЛГАРИЯ. А колкото до Освобождението ни - много добре знаем коя русия ни е освободила- ЦАРСКА ала не и сЪВЕТСКА. Поробители долни и гнусни

"Богохулно"... Тая цайсата путка вмирисана знае ли изобщо значението на тази дума??? Явно не. Да си взимат паметника и да си ебават майките към мацква с еднопосочен билет. Ай сиктир!

Помним, всичко помним...

г-жа Митрофанова, Русия е фашистка държава. На какви антифашисти се правите? И за какви антифашисти говорите в България? През 1944 година в България има 2-3000 комунисти/терористи хванали балкана. Червената армия, КГБ установиха комунистическа диктатура в България след като избиха 100 000 политици, интелектуалци, предприемачи и сложиха на власт кравари и овчари. За това България сега е най бедната държава в Европа. Моля, махайте се от България.

Уау! Евала за този коментар. Веднъж да видя написана ИСТИНАТА! Има надежда България, ако има повече така мислещи хора

по добре да се освобдим от вас

Не, г-жо Митрофанова , българите не сме БЕЗПАМЕТНИ - напротив, много добре помним, че Съветската армия обяви война на България и прегази България и я превзе за цели 45 години ! ОТДАВНА трябваше да се ОСВОБОДИМ ОТ ЗАДУШАВАЩАТА ПРЕГРЪДКА НА сссР И В ДНЕШНИ ВРЕМЕНА ОТ РУСИЯ НА АГРЕСОРА ПУТИН ! УКРАЙНА ЩЕ ПОБЕДИ !

За да има мир бандеровците и наркомана Зеленски по дърводобива в Сибир.

А ти и подобните на тебе - към екарисажа.

За Феновете на Зеленски специален поздрав...духайте и смъркайте бело бандеровски стерви.....Z....

Съветския съюз не ни е освобождавал. Той по-скоро ни е поробил. Преди години баба ми разказваше, че най-добре са живели по царско време. вярвам на баба си, отдавна покойна, а не на митрофанова.

" ... С богохулната си постъпка вандалите оскърбиха не само подвига на съветските воини, освободили България от нацизма, но и хиляди техни съграждани антифашисти, дали живота си, за да остане българинът свободен народ и да няма място за "кафявата чума" в света.... " Другари, Митрофанова се е объркала. Тя е искала да каже : "съветските воини, окупирали България"

Митрофанова, безпаметство е наличието на такова нещо в столицата на всяка независима държава.

С богохулната си постъпка.ха.ха.ха как може да се гаврите с руските си богове..ха.ха

Щерев, как червей като теб ползва клавиатура? Подскачаш ли по нея или сне плъзгаш.

ти аналогова советска клавиатура ли ползваш..ха.ха ха ха

Мнооого тъпи копелета живеят по тези земи. Господа млади педерастчета, ако не беше Русия (СССР) сега щяхте да сте със шалвари и фесове. Разбирам, че никой не ви е обрънал внимание при израстването си и сте останали неграмотни, но дори и това не може да оправдае подобна простащина.

Да. А пък ако Хан Аспарух се беше установил на Скандинавския полуостров, сега щяхме да взимаме по 3-4 бона чисто.

Замълчи, замълчи, да не та подфащам...

абе "образования" защо не хванеш учебниците по история и не направиш разлика между ЦАРСКА и съветска русия. а? ПРИМАТ!

До кога ще траем тоя изрод да ни дава съвети? Явно докато е под чадъра на зеления чорап .

Хитлеристите, фашистите са изгаряли книги и унищожавали историята на народите. Настъпва най-тъмното и дивашко време и то в България. Вижте си хаоса, лошото пропаднало образование, затъването на страната и сриването . Но затова са виновни всички управляващи до сега.

Същото правеха и комунистите.

Роза Шварц,Конкордия Громова,Розалия Землячка,Евгения Бош я прочети кои са тез

Защото имаме памет, този паметник и всички альоши и подобни простотии, трябва незабавно да се премахнат. Крайно време е подобни "светилища" на недоклатени комунисти и въражденци да бъдат изринати от територията на страната. А мутрофанова, ако иска да си ги носи в моцквата и да си ги нареди на червения площад.

на вандалите да им счупят главите и на тях, американски малоумни подлоги

Да махнат Паметникът на позора в София – издигнат в чест на американските летци, избили повече от 4000 българи по време на Втората световна война. Жалка история. Едно време бяхме най-верния сателит на СССР, сега сме най-робската колония на САЩ. Толкова ли сме безгръбначни, долни и подли, че се нахвърляме да лаем срещу всеки, който ни бъде посочен от актуалния външен господар?

Сигурно ще ми обясниш, как съветската армия е "освободила" Царство България. Колко съветски воини са паднали в люта битка за свободата на Царство България. Колко от цвета на нацията ни са избили същите тези "освободители" се знаят и те ся много. Господ до ни пази от такива "освободители".

Много плямпаш празни думи. Историята никой няма да я заличи и тя си остава. Сега живееш в България благодарение на Русия, иначе тази държава отдавна нямаше да съществува след 500 гидишно турско робство. Русия създаде България от пепелта.

Роб, сателит, все тая. Чипът ти такъв, робе/сателите!

Браво, да махат паметника на комунистическата тирания !

Руснаците, не могат без война. Враждуват със съседните народи. С войни забравят тежката воня от блатото на своите несгоди. Живеят във отдавна рухнал свят. Харесват си бардаците в страната. Погромите за тях са опиат, а водката е - радост за душата. Те винаги - на запад търсят враг, в богатите и “зли капиталисти”. Макар и да живеят във Гулаг, за тях светът е пълен със фашисти. Нападат всеки скъсал с тях съсед. Воюват и със своите поети. С претенции - за нов световен ред раздават милосърдие с ракети. Но този път, не случиха с врага: Украйна се превърна в едър залък. Зад нея е застанал днес света! И шансът на диктатора… е малък.

Браво бе пич.

А ти можеш ли без да оближеш нечии мъде???

българите ще са 3000, заедно с роми и турци. щото се мислят за умни.

Мигохванала, вие се правите на ощипана девушка. Не разбирате ли че протеста не е към руснаци и рускини; протеста е към колониалната политика на Русия към другите. Дали имаате спомен от инцидента на Дамански преди 54 години. Днес тези с които се стреляхте ще ви продават оръжия за да се биете с тези, с които бяхте в съюзнически Варшавски договор. Хората почнят тази политика в България, в Рувъния, в Утгария, Поша, Чехия в 1/3 Германия. Помнят и други насоки на "братската взаимопомощ" и все от страна на политици и управници на това наречено Русия.

Моля русифилистиците, не поставяйте оценка на поста ми! Голоря от галоните водка които съм изпил в Украйна, в СССР от Мурманск до Сочи, Сухуми, Батуми, кубинската ракия от захарна тръстика, рууските барчета в Испания, Белгия, Холандия.... Така че поста ми касае само микроскопична част от отношения, сношения, и разговори.

Няма невинни рушняци! Ако са против да излязат на улицата и да спрат войната! ... или войниците да обърнат оръжията си към Кремъл. Не го правят, нали? Да, не го правят защото това което прави Путин им харесва, нещо повече, те го искат от него!

Кой говори за виновни и невинни. Нима вониците разстрелвали в името на народа са били виновни!!? Или онези от 1923 година!? Или онези дето са гнили в окопите!? Искам да те питам драги обвинителю, ако утре получиш повиквателна -какво ще направиш Касиус Клей къса повиквателната и отива в затвора -това в най -голямата демокрация и страната ана Свободата. Виждал ли си някой бил в лагерите; щото аз съм виждал и говорил с такива, Публичното четене на Достоевски, отрязан пръст за да си направи супичка. Изкарал цялата война в транспорт на оръжие "за родину" и после враг на народа с връзки в САЩ -Лагер в Колима. Това ако не проумяваш или ще те дупят, или ще си проститутка на някой иноземец. И питай онези дето са имали скъпи гости освободители във всички етапи на братската любов! няма виновни и невинни -казва се ПОЛИТИКА. Троцки го е постигнала присъдата в Мексико, Други в Аржентина.

Да вземат да го разкарат това лайно вече. Паметника - също.

Кого сте освободили бе руски боклуци? През 1944 немската армия се изтегля от България , преди вие да ни окупирате???? Боклуци такива. И през войната с Турция , идвате тук да завземете Босфора и ако не ви бяха спрели , тук нямаше да има България.

100% ИСТОРИЧЕСКИ НЕГРАМОТЕН!

Ти си русофил!!! Скоро ще ви правим на сапун ... ама бавно ...:)))

Ще ви пускаме в разредена сода каустик, да се разлагате три дни докато умрете ... :))

Българинът обърна резбата си на запад единствено от страх от разпада на СССР и Варшавският военен договор,не ,че се е борил активно за цивилизация,на север Румъците разстреляха Чаушеско и ние тук останахме сираци сред Турция,Гърция,Сърбия и Румъния!То затова и без природни катаклизми,но със хубав климат и природа България не успя да стане чиста и спретната държава като Швейцария и Австрия!

А ТИ защо не отидеш в Австерия и Швейцария да попиташ обикновенните хора дали са толкова доволни и щастливи ,колкото си мислиш ТИ ?

...обикновените хора,ами те говорят на германски и не бягат в лондон да метат и ринат на англичаните,ясно!!!!

Безпаметност е че този "паметник" изобщо го има !!!! Безпаметност е че в центъра на София се извисява някакъв си "цар освободител", вместо някой българин !! Безпаметност е, че не знаем къде са мощите на Левски и има един нищожен паметник в т.н. "столица", а и една мизерна надгробна плоча като на последния пройдоха....ето това е БЕЗПАМЕТНОСТ!!!

По време на втората световна война България мобилизира повече от 450 хиляди войници, като формира четири армии, от които три участват във военните действия. В резултат от това участие са претърпени следните загуби: 8337 убити, 9155 безследно изчезнали и 22 958 ранени. Къде е паметника на нашите дядовци и пра-дядовци в памет на тяхната саможертва? Какво стана с паметните плочи на 1-вии 6-ти пехотен софийски полкове? И тяхната кръв тече в нашите вени. И те са загинали за България. Къде са паметниците на прославилите се български офицери, като генерал Владимир Вазов, генерал Киселов, на нашите ханове и царе? Когато в центъра на София видм тези паметници, тогава ще се съглася да има и една паметна плоча на армията, която ни е окупирала и с щиковете си е поставила на власт едно марионетно правителство, което разсипа родовата българска памети традиции, изби без съд и присъда българската интелигенция и раздели българският народ. Същото това диктаторско управление ни обясняваше и продължава да обяснява, че ние чест и достойнство нямаме. Има ги само окупатора. Този срамен паметник трябва да бъде в музея на комунизма, за да се помни, кога беше предадена България и кой го направи!

....Немеца Цар Борис Трети не прати един български войник на источния фронт,а просъветското правителство от българи пратиха хиляди сънародници да помагат и гинат за въпросната армия...

МОЧА трябваше да бъде демонтиран(взривен) като мавзолея преди 30 години. Не виждам смисъл да има огромен паметник на хора с автомати в центъра на София. Искат вовеки да помним че сме рашистка губерния и такава ще си останем. АЙ НЕМА НУЖДА!

Този паметник е за събаряне направо.

БЪЛГАРИНЪТ ДО ВЧЕРА БЕШЕ НАЙ ВЕРНИЯТ СЛУГА НА ВАТНИЦИТЕ,ДАЖЕ СЕ НАТИСКАШЕ ЗА 16 РЕПУБЛИКА НА СССР!ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК ДНЕС Е СЪС КОЕРНИ И ЖИЛКИ НА БКП,ДС,И КПСС НА МАСКВА!

Направете рефеирендум по въпроса и тогава ще може да говорите от името на българския народ!

Ще му чуем ли мнението на тоя дето е трошил плочите. Или го скрихте? А може би не е и жив даже. Изправете го пред телевизията, интересно ми е какво ще каже :)

Руската,тоест съветската армия ,десетилетия наред е обучавала българската армия,генерали,офицери,старшини,милиционери и българските политици,всеки мъж е давал задължително и клетва за вечна вярност към БКП и КПСС!

Валдалщина е вашата агресия към света от стотици години руски мекерета! Паметници на руската агресия нямат място в цивилизования свят! Преместете паметниците си в някой музей на диктатурата, за да не бъдат разрушени с чукове!!!

"богохулна" а? хм!

България да бъде първата държава във светът издигнала паметник мемориал на Путин,руският танк и руски войник ,а 24 Февруари задължително празник и манифестация във възхвала на Путин и моща на руското оръжие,бомби и ракети!Може ме го!Има много българи,патриоти,политици,партийни лидери че и българският държавен глава Румен Радев на трибуната,Костадин Костадинов,Нинова,Симеон Сакскобургготски,бате Бойко и Доган,Първанов и други местни партизани и ятаци !

...позор...

Какво се пени Митрофанова - София е дълбоко червена. Дори жълтопаветните демократи са лилави, защото семето им е от дърти комунисти, а те отгоре се поливат със синя боя! Но червеното изплува. Няма САЩ, няма Русия - трябва да има само България. Кво се джафкаме от сутрин до вечер кой е по-прав, след като и двете империи не са ни донесли нищо добро! Как може за 70 години от 1944 до сега, да няма ЕДИН паметник в София на Българската армия?,? Знаете ли защо, защото София е дълбоко червена, към наши дни - лилава. Навремето само убедените комунисти с лакейски наклонности получаваха жителство в София. Днес това са "старите софиянци",!!!! Благодарение на тях няма паметник в София на Българската армия и българският войник, но те с радост се кланят и плачат за МОЧА и Червената армия... Ако не бяха славните победи на Българската армия, нямаше да има какво да превзема тук руската.... ъъъъ, сесесерската, предвождана от грузинец.... Тъп грузинец със сесесерски паспорт ще идва да издевателства над родината ми

всъщност има няколко паметника на български войни, но те явно са достатъчно малки, че да не привличат погледа и не така "величествени" като МОЧА. В интерес на истината паметника на американците дето боде очите на "националистите" е колкото фотьойл - по-малък от надписа на МОЧА-та. И е крайно неясно защо така избирателно се оценяват анти-фашистките войски.

Аз войнишки паметник в София не съм видял. Вечният огън не е точно войнишки паметник. А, Незнайният войн пак е с препратки към СССР

...прав си единствения паметник на български войник е този на Пурко,от бгфилма -"господин за един ден."...,жалко на такава нация ...

Дошло е време да затрием РАШИСТО-ФРЕНИЯТА по тези земи.

Радев Невнятното ще има ли кураж да ѝ отговори на тая, че в България комунизъм и сталинизъм е имало, но нацизъм - не. Дори пропагандата за фишизма не почива на много факти

По-интересно е дали въобще Радев има топки за да може да и обясни на тая тряпка, че България е независима държава и на своята територия може да се разпорежда както намери за добре. Митрофаноа да си отнесе зурлата в кочината и да не се връща повече тука

Доскорошната версия на борвщниците беше, че са ни освободили от фашизма, сега се появява нова идейна линия за пропаганда - освободили от нацизма.... Хахаха! Как? През 1944 не е имало нито един немски войник на територията на България. В България няма данни за нито един човек, който да е вдигал ръка за нацистки поздрав. А българските евреи са спасени още около 1940-1941... Какъв нацизъм пропагандират?

БОГ да пази, България!!!

Това ечука на Пригожин ?

....заради величието на тая армия загинаха хиляди наши момчета на река Драва....а и на други фронтови направления....

Всички фашисти при Адолф.....а бандеровците при Степан.... Лечителят на кафявата чума е другаря Йосиф Висарионович.. Бей бандеровскую мразь.

d комунетата при сталин, може и при кобзон ...

Ей, на сме прост народ, затуй държавата ни е слаба ! Що франсетата не си събориха Версай, а само Бастилията бе ? Който посяга на историята, посяга на бъдещето си !

ЩОТО ТОВА Е ПАМЕТНИК НА ЧУЖДА АРМИЯ НАПАДНАЛА И ПОРОБИЛА БЪЛГАРИЯ !

А Сърдите се на македонците ,че унищожават паметниците

Тази руска турта още ли е тук, какво търси в неприятелската ни държава?