Митрофанова изкачи Шипка сама, поднесе венец за 146-та годишнина от боевете

Руската посланичка не е получила покана от официалните български власти за честването преди седмица

Обратно в новината

Коментари - Митрофанова изкачи Шипка сама, поднесе венец за 146-та годишнина от боевете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Важно е,православието да бъде смачкано и унищожено,и на негово място да се наместят разни католици,евангелисти,ислямисти,и прочее измет.

Предлагам 4-ти юли да стане и наш национален празник. И ако може навсякъде в нашата история думата Русия да се замени с думата САЩ. Тогава всичко ще си дойде на мястото и страстите ще се успокоят.

Сами си желаем промяната!Имаме вековна история с Русия,но се появиха Канадец,помак и се нагърбиха къде как може да трият и унищожават историята ни с православна Русия.

Никога в България не имало толкова долни политици, които да опорочат подвига нс опълченците, дори и след войните и съюзите срещу Русия. Най-после паметта е нулирана или приспана с грантове.

...какво общо има Русия на Романови с тая сегашна кремълска хунта,а тяхната представителка в България няма място на Шипка...вън от България!!!! Слава на Героите от Шипка!!!! Царство му Небесно на Император Александър Втори Романов!!!!!!!

Точно ти, анонимен не може да казваш нищо.

Толкова е красива че можеш да си го намразиш.

Тая още ли е в България? Хлабава власт. Изгонете я. Тя се чувства като у дома си.. Става нагла. Каде е Атанасов от ДБ. Много говореше, а не прави нищо.

Това правителство е страшна ми.зерия

Ще рече човек сал сама вървяла нагоре. Дори и муха наоколо нямало.

Сложила на гръб венеца или го бутала пред себе си.

"баба Яга на реактивна тяга"....

Тя е красива като ссср

Ами не я гледай ! Гледай украинката. Тя е красива като югоизточна Украйна през Август 2023 и умна като ... руса мацка.

ако не баща и, то със сигурност дядо и е от онези болшевики дето съсипаха русия, утрепаха императора и децата му, и всеки който можеше да мисли самостоятелно! сега поставя венец на паметника на онези които унищожиха!

излиза, че предните години някой я е носил на гръб догоре - сега сама е вървяла. На поднесените венци не видях никъде българския трибагреник. Защо ли?

леонид никитин 40 годишен оценен на 30 рубли жена му марина, 25 годишна - 10 рубли деца - горян - 4 годишен - 5 рубли василиса 9 годивни - 3 рубли матроно едногодишна - 50 копейки! червен кон на 5 години 3 рубли и 50 копейке 6 крави всяка по 2 рубли и 10 копейки!! те това, дорогие товаришчи е вашата русия дето ни е "освободила"! продължава до 1908г после 1917г комунделите взеха земята на богатите и я раздадоха на селяните! и ...три години след това ги спукаха от бой за да им я вземат и направят колхозите!

Слушайте по*ци.На коляна пред хилядите загинали сега да се наричате българи.Получихте държава и какво направихте с нея?Можите само да плюете на всичко по-кадърно от вас.Руския посланик слага венци пред костите на своите деди.От Кирчовци и Тиквите ще остане само тор.

Пишете на руски, моля. На български не Ви се разбира всичко.

те издава, че си руснак, и от от кофти материала - на рашистите. Не си прави труда да пишеш тук.

но от Ленин, Сталин и другите болшевики не останаха цветя. След 70 години няма да има хора, които да са прекарали част от съзнателния си живот в СССР. След 100 - на същия хал ще е и днешната РФ. Светът се убеди, че ако да иска просъществува в следващите два-три века, първата му задача е да промени днешната РФ така, както съюзниците промениха нацистка Германия след край на ВСВ.

На теб ти се разбира, че си простак, а още нищожество, беден речник, дребнав и злобен.

Прав си получихме и дано не я затрием

Този РУСКИ ГРОЗИЛНИК ДО КОГА ЩЕ ВИСИ В Р БЪЛГАРИЯ. ДА СЕ МАХА ВЕДНАГА И ДА НЕ ЗАМЪРСЯВА СВЕЩЕННАТА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ.

Русия ни я представят като нещо много добро, като някакъв идеализиран ореол, а на практика е една феодална държава с 2 центъра Москва и Ленинград ( с култ към маркови западни стоки), но с болшинство от зависими крепостни селяни, с господари местни Чоковци и "православни" милитаризирани попове. Нула гражданско общество, огромна маса от промити мозъци. Митрофанова е част от върхушката, чиято оперативна задача (те всички са заобиколени с врагове), е да поддържа тази матрица

Позорно е и неблагодарно. Но от племе, което 35 години търпи да го яхат всякакви боклуци - толкова.

Ало,русофилите големи лицемери сте ! Я кажете какво обзавеждане имате,какви коли карате,къде учат децата ви,какви телефони носите и т.н. През комунизма чакаш 20г.да си купиш кола и 40г. за апартамент. Сега пенсионерите заливат измамници с пачки,хиледарки и злато. Големи лицемери !!!!

Обзавеждане - Китайско Кола-китайска Учат в...Китай Телефон - Китайски Смених е Селано в СССР с Маде ин Шина или PRC

чудна работа! рассияните са крепостни до 1908 година! ама дошли да освобождават българите, които свободно пътували , живели , работили и творили от ламанша до урал! имали къщи, ниви, гори и ливади, добитък инвентар и учили из цяла европа!

Срам и позор за управляващата сега Сиросоидна клика! Напразни и жалки са напъните им да ни откъснат от братска Русия, и то под чужда, англосаксонска диктовка. Народът знае и помни историята си, знае и кой го е освободил от петвековното турско робство! Слава на нашата Освободителка Русия. Кошмарният соросоиден сън скоро ще премине и сега управляваите отрепки и национални предатели ще напълнят затворите или ще са избягали при западните си господари. Време е за Възраждане, да живее Русия!

Учи английски, като децата ти и ще ти олекне

ВИКТОРЕ,ГОВОРИШ ЕДИНСТВЕНО ОТ СВОЕ ИМЕ.бОЛШИНСТВОТО БЪЛГАРИ МРАЗЯТ И НЕНАВИЖДАТ ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО-РУСИЯ И НЕЙНИТЕ ПОДАНИЦИ С РАЗМИТИ МОЗЪЦИ. а ВИЕ РУСОФИЛИТЕ СТЕ НАЙ ГОЛЯМИЯТ СРАМ ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА.ВМЕСТО ДА ЗАЩИТАВАТЕ БЪЛГАРСКИЯТ ИНТЕРЕС СТЕ СЕДНАЛИ ДА ЗАЩИТАВАТЕ ЕДНА ЧУЖДА ДЪРЖАВА.ТАКОВА ПРЕДАТЕЛСТВО НЕ Е ДОПУСТИМО.ЗА ТОВА СИ ВЗИМАЙТЕ ТОРБИЧКИТЕ И СЕ МАХАЙТЕ В РУСИЯ,ЗАЩОТО ВИЕ ТУКА СТЕ СРАМ И ПОЗОР ЗА НАШАТА ДЪРЖАВА. РУСКИ ПОДЛОГИ СТЕ И МЯСТОТО ВИ НЕ Е ТУКА.

Огън още 500 години дерогация за бъхливите гяури

клал султана. Сега да хрупат радиоактивно уСкраинско жито и да светят на бълхите си.

Абре серсеми неграмотни....я сложете по един фес на главата,облечете си най-хубавите путири и отидете до най-близката джамия,че така ще отмъстите на руснаците а Митрофанова направо ще се пукне от яд....,....цуууур бря тая такава.....

Нали виждате до къде стига идиотщината на някои български политици, които в момента управляват – да пренаписваме историята по конюктурни политически, чужди интереси, да отречем 3-ти март, само за да угодим на англосаксонските въжделения и вероятно на една съседна държава. Както са тръгнали, като нищо ще заличат цялата ни история. За да не остане дори спомен, ще разрушат де където паметник намерят. А бе няма ли народен съд за тая пасмина...

Те не са български политици и нямат нищо общо с българското!

Хитра сибирска лисица, а зайците падат в капана и

Прави впечатление, че американските платени драскачи (наричащи себе си тролове) непрекъснато използват обиди, цинзми, лични нападки и разбира се множество лъжи и нагло-лъжливи рекламни похвати в най-уродлива форма. Изглежда разбират, че губят "информационната" война (политическата пропаганда) и са все по-малко убедителни и дори и те не си вярват на лъжите които пишат. Не им помага нито зверската цензура, нито продажните с о р о с о и д н и официозни (казионни) медии, нито напиращата отвсякъде в ЕС фашизоидна политкоректност и извратеност. Така е било преди и по времето на Втората световна война. Видни ласкатели и нагаждачи са се кланяли пред Хитлер и са търчали да убиват деца и партизани.... След тов аса квичали по времто на Нюрбергския съд и Народния съд, кога е трябвало да плащат сметката...

Много си зле, завалията

Поклон пред падналите за свободата на България от турско и фашистко робство.Поклон.

Скоро ,Мартен ще наложи циганско ТУРСКИ кабинет...За да направи , България същия клозет като Сащ...След 500 год ,,,съжителство,,ви чака 1000 ДРУГО СЪЖИТЕЛСТВО..ЩЕ СВИРЯТ МААНЕТАТА..

Според соРОСКАТА пропаганда България е освободена от Украинската имперска армия...А ПЪК В 1944 ИДЕ ТРЕТИ УКРАИНСКИ ФРОНТ ,СУЪСТАВЕН ИТ РУСНАЦИ...АХАХАХА...СКОРО ШЕ ИМАТЕ ЦИГАНСКО ТУРСКИ КАБИНЕТ..

Страх ги е било от американците и не са я поканили.

Голямо тръшкане на българите, че руснаците ни заробили 1945 година. Кой ни е питал нас, никой. Победителите от Втората световна си разпределят сферите на влияние и нас ни дават на СССР, който налагат техния обществено-политически строй. Не беше ли същото и в ГДР, едни и същи германци, от едната страна САЩ, а от другата СССР. ГДР бяха точно като нас наложен със сила, без да ги питат руски модел на живот, социализъм. Ние не можем да избягаме от миналото от раз, добре стана 1992 год. в Б-я,че без гражданска война се върна строя от преди 1945 година. Руснаците явно не разбират, че времето им в Б-я е минало. Руско-турската война от 1878 година ни освобождава от Османската империя, но и там има интереса на Русия за времето си.

След като ни завладяха и съсипаха, за какво да им благодарим? Извратено е! Бий ме, обичам те! :))

Така е. Чърчил и Сталин, Ялта, салфетка...

Браво. на. Г-жа. Митрофанова. трябва. уважение. за. падналите. за. свободата. на България. от. Турско. робство. Слава. на. Рассия

След Расия си забравил точката

Руско турската война не е освободителна а завоевателна.

Митрофанова поднася венец на падналите украински бойци от Тридесет и шести пехотен орловски полк и Тридесет и пети пехотен брянски полк! А венецът е декориран със знамената на Руската освободителна армия, сражаваща се на страната на Третия Райх! Да плачеш или да се смееш!

Излагате се вече с усраинските глупости. Град Орел и град Брянск кога са били в Украйна, че полковете, създадени в тях на териториален принцип да са украински???

Нито да плачеш, нито да се смееш, дедовото. Просто трябва да си пиеш хапчетата!

Ами украинската посланничка да бе изщачила сама върха. Или тя била сред поканените преди дни задно да го изкачват?

"Ще видиш болшевишкото лишаване от собственост. Явно не четеш много разпоредбите на Европейската комисия за следващите години." Е какво по страшно от това което направи Съветската армия в България през 1944та??? Не взеха ли частна собственост насила??? Не избиха ли интелигенцията и депутати от парламента, министри итн!!!!?

Присъдите и екзекуциите след 9 - ти са отговор на зверствата 1923 и 1941 - 1944 . Нима Нар съд не осъди точно тези , заради които София бе бомбандирана нееднократно от съюзническата авиация и мойте роднини са били евакуирани в провинцията?!

А национализацията и съсирването на икономиката. 35 години преход и още не можем да потушим последствията от натрапения комунизъм. Последното комунистическо мероприятие - връщането на Черепа. А МОЧА? Този комунистически символ, за какво го бранят? Още ли искат от същото?

Тази още ли не е изгонена от България? Като бишнем паметника вече да я няма!

е сама, ама друг път. Най-малко петстотин русокатила са били след нея да и дишат пръднята.

По всичко личи, че краварското посолство в София или са скъсали джоба и са пред фалит. или са в голям шок, щото съвсем скоро ще трябва официално да обявят поражението на Усрайна. А може би и двете твърдения са верни. Защо така ли? Как защо - вече толкова са изпаднали краварите от Козяк, че наемат за тролове дори психично болни от де що има БГ психиатрични болници. Достатъчно е човек само набързо да разгледа коментарите тук, за да разбере, че козяшките тролове са събирани от лудници и психиатрии. Смях, голям смях. Как да не се смее човек? Смешна, ама и жалка работа. Хахахахаха.

Погледн си нечленоразделната реч и ще видиш колко ТИ си психично неуравновесен!

Ти знаеш ли въобще какво значи нечленоразделна реч ма, миндил??? Я обясни какво значи, а? Събрани сте тука един файтон американски ибрикчии, дето за 1 лев се продавате. За съвсем малко пари сте готови на всичко - дори майка си и баща си да продадете. Много евтини сте. В американското посолство в София прекрасно знаят какви евтини, продажни курви и подлеци сте. В тесен кръг там в посолството ви се подиграват, презират ви и ви наричат с всевъзможни обидни имена!

Кирчо Кирле кво и къде си чел само ти си знаеш.А дали можеш да четеш също е спорно .Жалка невежа душичка изобщо

Търсил съм как са отразени боевете на Шипка в руските източници. Те никъде дори не споменават за Българското опълчение. Преди и по същото време, руския генерален щаб е разглеждал вариант Б, изтегляне, северно от Дунав. Шипка е повратната точка. Опълчението, оставено без всякакво материално снабдяване, дори храна и вода, спасява русия от поражение

При преминаване на прохода, турската армия планира навлизане в Делиормана. Там турското население е въоръжено и подготвено. Тогава е било още по компактно от сега. Заедно с турската армия при Плевен обхващат русите в клещи. Прав е Вазов, опълчението спасява войната.

Не е точно така. Ако не е дошъл Радецки, от опълчението никой е нямало да оцелее.

Б.е тази да оди и да изкачи Елбрус...кво прави още тук!

Народ, който не помни и не почита, е обречен да повтаря съдбата си.

Е то и ти повтаряш чужди мисли...заседнал си в 1917....най-голямата грешка в историята!!!

Руснак ли е, на дръвника с теслата и глава забучена на кол обърната към Москва! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Най добрият руснак е закланият, най добрата тор е от руснака!!! НЕКА КЛАНЕТО НА РУСНАЦИ ДА ПРОДЪЛЖИ!!!

Добре ли плащат от посолството, дедовото?

Тази болшевишка мафиотка направо се подиграва с Руснаци които са били мачкани от червените като нея!!! Царска Русия какво общо има с мафиотска Русия на Путин? Да се занимава с гроба на Пригожин а след това на Путин..

Ще видиш болшевишкото лишаване от собственост. Явно не четеш много разпоредбите на Европейската комисия за следващите години.

Защо се позволява на дипломати да се обличат във военна униформа? Само руснаците си позволяват това. Никъде по света не е прието дипломат дс бъде във военна униформа в чужда държава

Тури си цайси кьорчо, къде видя военна униформа?

Ааа извинявай...тоя до Мутрафонова сигурно е в лекарска престилка

Това не е военна униформа, а парадна униформа на всички руски посланици. Информирай се.

Няма какво да се информирам. Вярвам на очите си,а те виждат униформа с пагони...което значи и военно звание

Всички военни аташета са във военната униформа на страната която представляват. Не дрънкай лъжи и глупости !

Какво ви е виновноо правителството не забравяйте че СССР и сега русия винаги против нас от 1944 до сега само че сега ни обяви официално за неприятелска държава преди това какво направи за нас най скъпа газ от цяла Европа най скъпи нефтопродукти осъди ни да платим реакторите и уж ни съжали като не ни взе лихвите за тях май вие имате мозъчна боли ия.онази русия от 19 век която ни помогна да се освободим не е същата като днес и не забравяйте че сме си платили и със злато за освобождението и с логистика и пак немалко жертви

Пу тази курва още ли е тука Идй на Х.й,бляд

И ще те погребе побъркана соросоидна проститутко.

Таково падение на българско правителство и разни "демократи" е нямало в цялата ни досегашна история. СРАМ И ПОЗОР!

Тези боеве са Най-юнашкото историческо събитие в историата на БГ Иначе, Шипка не е.ли град?

Днес Русия се е самоопределила като враг на България! Ние сме НАТО! Не желая да гледам евтини PR и пропагандни акции от вражески елементи! Повдига ми се!!!

Ами да беше отишъл е тоалетната, вместо да повръщаш върху клавиатурата.

Що не емигрираш ? България е про-руска страна. Затова се махай, за да не си причиняваш болка.

Бегай си към мухонасранск, боклук. България никога не е била про-руска. Има една банда мекерета, това сте.